Soccer
41 feliratkozó
több mint 14 éve
Rooney sérülése engem sokkal inkább aggaszt, mint a pontvesztés... :/
több mint 14 éve
Én is mindenre számítottam a szezon előtt, de arra, hogy így lehúzzuk hátul a reteszt hétről hétre, arra azért nem. 😊 Nyilván blődség ilyet mondani, de így elnézve reális lehet, hogy 34 meccs után max 20 gólt kapjunk. Ez csak egy ilyen álomszerű valami. 😊Vrijbloedaz első meccsen mutatott kabaré után kb. én is.... még ha Kroos elkezdeni irányítani.
több mint 14 éve
kosárlabda 😀Crouch 1x nem fejelt még szabályosan az életében...DuffHát most mit csináljon szegény, ha a többiek feje könyökmagasságban van neki :/fetomy
több mint 14 éve
Crouch 1x nem fejelt még szabályosan az életében...DuffHát most mit csináljon szegény, ha a többiek feje könyökmagasságban van neki :/
több mint 14 éve
Én is mindenre számítottam a szezon előtt, de arra, hogy így lehúzzuk hátul a reteszt hétről hétre, arra azért nem. 😊 Nyilván blődség ilyet mondani, de így elnézve reális lehet, hogy 34 meccs után max 20 gólt kapjunk. Ez csak egy ilyen álomszerű valami. 😊
több mint 14 éve
Crouch 1x nem fejelt még szabályosan az életében...még a PL-szintet is sikerült alulmúlnia ennek a játékvezetői garnitúrának akik ezen a meccsen voltak. Crouch-nak 1 olyan felugrása volt amikor nem támaszkodott 2 kézzel, pont a gól előtt de ott is csak azért nem mert lendületből érkezett és Jones& Ferdinand elcseszték a helyezkedést.Ferguson megint bírózni fog - teljes joggal...davemayer1-1. Ha itt nem nyerünk Fergusont örökre elfogják tiltani...Duff
Giggs meg folytathatta volna a hagyományt (minden PL-szezonban gól), kár hogy nem sikerült ott a végén.
Andersont fejbe rúgnám a sok hülye labdája miatt, Fergusontól meg megkérdezném hogy Chica helyére miért Owent hozta be? Az utolsó 20 percben teljesen elfáradt,csupa rossz döntést hozott.
A vicc az hogy a 4. perc után már nem is kellett volna meccsről beszélni, így meg 2 pontunk bánta ezt a szart.davemayer
több mint 14 éve
nem tudom mitől lett ennyire erős a védelmünk, mert ma is, csak Rafinha volt új játékos hátul. (+Neuer) 1 gólt kapni 9 meccsen.. azt kell, hogy mondjam, hogy elégedett vagyok maximálisan a csapattal.Majd bealudtam a Robben gólig, kemény összecsapás lesz. Összességében most már talán elmondható, hogy HOSSZABB távon IGAZI vetélytársunk jelenleg nincs. A Gladbach nyilván lejjebb csúszik majd. Esetleg a Werder.VrijbloedLaza 3-0, ismét kapott gól nélkül. 😊 :cool:VrijbloedRáadásul úgy,h látványosan a keddi meccsre pihent a csapat. Csakúgy, mint a City, amikor éppen az ő meccsüket néztem. Jó összecsapásra van kilátás.Seventh Son
több mint 14 éve
Majd bealudtam a Robben gólig, kemény összecsapás lesz. Összességében most már talán elmondható, hogy HOSSZABB távon IGAZI vetélytársunk jelenleg nincs. A Gladbach nyilván lejjebb csúszik majd. Esetleg a Werder.Laza 3-0, ismét kapott gól nélkül. 😊 :cool:VrijbloedRáadásul úgy,h látványosan a keddi meccsre pihent a csapat. Csakúgy, mint a City, amikor éppen az ő meccsüket néztem. Jó összecsapásra van kilátás.Seventh Son
több mint 14 éve
még a PL-szintet is sikerült alulmúlnia ennek a játékvezetői garnitúrának akik ezen a meccsen voltak. Crouch-nak 1 olyan felugrása volt amikor nem támaszkodott 2 kézzel, pont a gól előtt de ott is csak azért nem mert lendületből érkezett és Jones& Ferdinand elcseszték a helyezkedést.Ferguson megint bírózni fog - teljes joggal...davemayer1-1. Ha itt nem nyerünk Fergusont örökre elfogják tiltani...Duff
Giggs meg folytathatta volna a hagyományt (minden PL-szezonban gól), kár hogy nem sikerült ott a végén.
Andersont fejbe rúgnám a sok hülye labdája miatt, Fergusontól meg megkérdezném hogy Chica helyére miért Owent hozta be? Az utolsó 20 percben teljesen elfáradt,csupa rossz döntést hozott.
A vicc az hogy a 4. perc után már nem is kellett volna meccsről beszélni, így meg 2 pontunk bánta ezt a szart.
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Laza 3-0, ismét kapott gól nélkül. 😊 :cool:VrijbloedRáadásul úgy,h látványosan a keddi meccsre pihent a csapat. Csakúgy, mint a City, amikor éppen az ő meccsüket néztem. Jó összecsapásra van kilátás.
több mint 14 éve
nagyon gyenge meccsen 0-0 a Vasas ellen...
több mint 14 éve
Laza 3-0, ismét kapott gól nélkül. 😊 :cool:
több mint 14 éve
Ferguson megint bírózni fog - teljes joggal...davemayer1-1. Ha itt nem nyerünk Fergusont örökre elfogják tiltani...
több mint 14 éve
Ilyen nincs hogy a bíró Torresnek csak sárgát ad mert olyan szépen néz a kék szemével. Tök mind1 ki csúszik be, ha jár akkor meg kell kapnia a pirosat.Csúnyán jött, de hozzá sem ért a gyerek lábához. Mondom, meg lehetett adni, de egy ilyen, alapvetően nem durva játékosnak szerintem a sárga jobb ítélet lett volna.SchleckTeljesen tökéletes lenne ez a Chelsea meccs, ha nem lett volna az a hülye kiállítás. Ami szerintem 50-50%-ban Torres és a bíró hibája. Torres is nagyon hülyén mozdult a labdára, de nem volt benne olyan szándékosság szerintem, amiért elsőre pirosat kellene adni. Pedig most tényleg nagy kedvvel játszott, nagyon kár ezért a pirosért.SchleckPáros lábbal ment oda? Miaz, h nem piros? 😀Duff
több mint 14 éve
Ezt a becsúszást még Ashley Cole is megirigyelné. Isteni szerencse, hogy nem találta el a lábát telibe.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 14 éve
Csúnyán jött, de hozzá sem ért a gyerek lábához. Mondom, meg lehetett adni, de egy ilyen, alapvetően nem durva játékosnak szerintem a sárga jobb ítélet lett volna.Teljesen tökéletes lenne ez a Chelsea meccs, ha nem lett volna az a hülye kiállítás. Ami szerintem 50-50%-ban Torres és a bíró hibája. Torres is nagyon hülyén mozdult a labdára, de nem volt benne olyan szándékosság szerintem, amiért elsőre pirosat kellene adni. Pedig most tényleg nagy kedvvel játszott, nagyon kár ezért a pirosért.SchleckPáros lábbal ment oda? Miaz, h nem piros? 😀Duff
több mint 14 éve
Stokeból 2 embert le kellett vna küldeni az első 8 perc alatt 😀
több mint 14 éve
Ferguson megint bírózni fog - teljes joggal...
BEARS BABY!
Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Teljesen tökéletes lenne ez a Chelsea meccs, ha nem lett volna az a hülye kiállítás. Ami szerintem 50-50%-ban Torres és a bíró hibája. Torres is nagyon hülyén mozdult a labdára, de nem volt benne olyan szándékosság szerintem, amiért elsőre pirosat kellene adni. Pedig most tényleg nagy kedvvel játszott, nagyon kár ezért a pirosért.SchleckPáros lábbal ment oda? Miaz, h nem piros? 😀
több mint 14 éve
Kozármisleny-MTK 3-5 😀 és az élen is vagyunk!
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
Tud valaki linket az Újpest meccsre? 😀

http://insidehandoff.com/
több mint 14 éve
Teljesen tökéletes lenne ez a Chelsea meccs, ha nem lett volna az a hülye kiállítás. Ami szerintem 50-50%-ban Torres és a bíró hibája. Torres is nagyon hülyén mozdult a labdára, de nem volt benne olyan szándékosság szerintem, amiért elsőre pirosat kellene adni. Pedig most tényleg nagy kedvvel játszott, nagyon kár ezért a pirosért.
több mint 14 éve
ha fel is jutnak, nem lesz lóvé a licencre.A csaba tuti nem fog feljutni,erre bármennyi pénzt ráteszek :rolleyes:JoeyPorterráadásul a Békéscsaba feljutó jelöltnek számít, szal jó eredmény ezHurkakonkrétan ez volt az első pontvesztesége a csabaiaknak 😊kristof
több mint 14 éve
a-a, Eger ellen is döntetlent játszottak a 2. fordulóbanráadásul a Békéscsaba feljutó jelöltnek számít, szal jó eredmény ezHurkakonkrétan ez volt az első pontvesztesége a csabaiaknak 😊kristof
több mint 14 éve
pont ma este volt Békéscsaba-Szeged villanyfényes NB2es meccs, a 3 kiállítással tarkított meccsen 0-0 lett az eredmény. kb 400-500an voltak, ebből félszáz szegedi. remélem feljutnak az otp ligába, Hajrá Szeged!kristofAz NSO 1000 nézőt ír 😀JC6