Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
én csak azt nem értem, h Döme azért baszta ki Félixet, mert nem Fradi szintű játékos, akkor Ottenen, Jován és Hakolán kívűl egyáltalán h lehet bárki is a keret tagja? lehet Dömének be kéne öltöznieDivat
gondolom a fizetése sokkal inkább fradi szintű volt, mint a többieké, ezért ő lett cutolva 😉

több mint 14 éve
Divat Minnesota Vikings 4 193 — Vikes fan
Kell ennél szebb momentum mint 02:10től? :rolleyes:

http://www.youtube.com/watch?v=L-LByZMLQpw&feature=player_embedded#!Hanni
verinájsz, eccer azért belesült szegényke... 😊Divat
ahol ugye van pénz és normálisan fel is használják...bár kérdés h meddig... 😊

|
több mint 14 éve

http://www.youtube.com/watch?v=L-LByZMLQpw&feature=player_embedded#!Hanni
verinájsz, eccer azért belesült szegényke... 😊

|
több mint 14 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 641 — Poloska confirmed

http://www.youtube.com/watch?v=L-LByZMLQpw&feature=player_embedded#!
több mint 14 éve
Jólvan, egyezzünk ki, hogy egyik csapat sem esik majd ki, enélkül a 2 csapat nélkül nem lehet magyar bajnokság. 😊zavi27
ó dehogynem, max majd valaki másra bízzuk a verekedést és rongálást 😛

btw milyen nagyon meglepő amúgy, hogy az a csillagászati mértékű loki/győr ugyanúgy bebukja azokat az idegenbeli meccseket, amiket mi is...fetomy
Es az oszefoglalo alapjan el kell ismernem, hogy most a Vidi is gyonyoru tamadasokat vezetett, nagyon szep golokat lott! OK, hogy a ZTe volt, de akkor is.zavi27
ez a zete ellen még mi is villogtunk, szal sztem ebből nem szabad kiindulni...hétvégén viszont ismét történelmi meccs lesz: végre elverjük vityáéket or megszakad szóza idegenbeli sorozata, és sztem mki tudja h meik fog ebből bekövetkezni...

én csak azt nem értem, h Döme azért baszta ki Félixet, mert nem Fradi szintű játékos, akkor Ottenen, Jován és Hakolán kívűl egyáltalán h lehet bárki is a keret tagja? lehet Dömének be kéne öltöznie, ő biztos kihasználná a helyzeteit, bár nálunk már az is nagy szó h egyáltalán vki helyzetb kerüljön( igaz lórika??) nem gondoltam volna, h 3 év nb2 után lehet rosszabb, de úgy látszik tévedtem, mert van lejjebb....

|
több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 570 — Amerikai sportok rajongója
Jólvan, egyezzünk ki, hogy egyik csapat sem esik majd ki, enélkül a 2 csapat nélkül nem lehet magyar bajnokság. 😊zavi27

btw milyen nagyon meglepő amúgy, hogy az a csillagászati mértékű loki/győr ugyanúgy bebukja azokat az idegenbeli meccseket, amiket mi is...fetomy
Es az oszefoglalo alapjan el kell ismernem, hogy most a Vidi is gyonyoru tamadasokat vezetett, nagyon szep golokat lott! OK, hogy a ZTe volt, de akkor is.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Gratula a Diosgyőrnek,èlmèny nèzni ezeket a tömött lelàtókat.hangulatot! Ès ilyen jó csapatra sem emlèkszem èn ott. Még több ilyen csapat,közönsèg kellene.zavi27
valami kibaszott jó volt a meccs és a hangulat is.
el se tudom képzelni mi lesz még itt ha így folytatjuk, jövőhéten megyünk a Lokihoz, tömött vendéglelátó ha pontot szerzünk akkor, ááá.
ősszel van még: Pécs(o), Honvéd(i), Haladás(o), Vasas(i), ZTE(i), Fradi(o) (nem akarom elkiabálni de ez akár 6 W is lehet)
:cool:
több mint 14 éve
fetomy 9 005 — Törölt Felhasználó

btw milyen nagyon meglepő amúgy, hogy az a csillagászati mértékű loki/győr ugyanúgy bebukja azokat az idegenbeli meccseket, amiket mi is...
több mint 14 éve
Csak akinél jogos, azokat zárják ki. 😛zavi27
ez kapufa... 😉Divat
v max lesz nb2-es derby... 😀

|
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Végre kikapott ez a nagyarc csertői! Ha van edző , akit ki nem állhatok, akkor az ő....
több mint 14 éve
Gratula a Diosgyőrnek,èlmèny nèzni ezeket a tömött lelàtókat.hangulatot! Ès ilyen jó csapatra sem emlèkszem èn ott. Még több ilyen csapat,közönsèg kellene.
több mint 14 éve
te komolyan gondolod h akár a lilákokat akár a steelerst v úgy egyáltalán akárkit ki mernek zárni rajtunk kívül???Divat
ez kapufa... 😉Divat
Jólvan, egyezzünk ki, hogy egyik csapat sem esik majd ki, enélkül a 2 csapat nélkül nem lehet magyar bajnokság. 😊
több mint 14 éve
így hogy az újpestet kizárják, csak a zetet kell megelőzni.gabtsi
te komolyan gondolod h akár a lilákokat akár a steelerst v úgy egyáltalán akárkit ki mernek zárni rajtunk kívül???Divat
ez kapufa... 😉

|
több mint 14 éve
nem.
főleg azok után, hogy az nsk szerint május 12-én küldtek utoljára felszólító levelet, azaz az újpest már erre a szezonra is lejáró tartozással kapott lincence-t, ami ugye lehetetlen.
tavaly mikor átvették kurvatovék a fradit, épp végelszámolást kezdett mccabe (ami csak egy picit _jobb_ mint a felszámolás amit az újpest ellen kezdtek most), ami kérdés nélküli blasz1-et jelent.
a tippem az, hogy viktor valamely spanjának kell az újpest, amelyhez most extradiscount áron lehet hozzájutni, hogy életben maradjanak.gabtsi
a proféta szóljon belőled. Mindegy csak legeyen már valami értelmes tulajdonos, és kb 10 év után valami minimális stabilitás, biztonság, mert akkor egyből lennének eredmények.
több mint 14 éve
katasztrófa...nb2 keleti csoport...Divat
Csak akinél jogos, azokat zárják ki. 😛
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
nem.
főleg azok után, hogy az nsk szerint május 12-én küldtek utoljára felszólító levelet, azaz az újpest már erre a szezonra is lejáró tartozással kapott lincence-t, ami ugye lehetetlen.
tavasszal mikor átvették kurvatovék a fradit, épp végelszámolást kezdett mccabe (ami csak egy picit _jobb_ mint a felszámolás amit az újpest ellen kezdtek most), ami kérdés nélküli blasz1-et jelent.
a tippem az, hogy viktor valamely spanjának kell az újpest, amelyhez most extradiscount áron lehet hozzájutni, hogy életben maradjanak.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
mármint a kiesési rangadóra gondolsz a Szentélybe? talán X-re jók lesztek, azért mert a ződ haverjaitok leadták a meccset még nem jöttetek ki a szarból...bár nektek 1 ft-ért úgyis megadják majd a liszenszt.... 😀Divat
Ha már licensz,a kkor azért a Fradinál is kíváncsi elnnék miből van pénz, miből fizetnek, amikor az angolok már elmentek, az "átvílágítás" lezajlott nulla eredménnyel, sé semmi szopnzor nem jött azóta. Akkor honnan van pénz?zavi27
te miről beszélsz? 😀 képzeld több szponzor is jött, és képzeld mindenki kivan fizetve, ponth gazdaságilag vagyunk egyedül rendbe...persze adósság még van, de az is szépen rendeződik, szal már csak nb1-es szintű játékosok kellenek...Divat
lehet, akkor lemaradtam. Én nem hallottam semmilyen komoly szponzorrol, de akkor ok.
több mint 14 éve
te komolyan gondolod h akár a lilákokat akár a steelerst v úgy egyáltalán akárkit ki mernek zárni rajtunk kívül???

|
több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
csürhe..
több mint 14 éve
ne keseredj el divat. rangadon megusszatok kivetelesen 4gyel aztan feltamad a detari banda
es leisztok mindenkit a tabella aljara.Fake
mármint a kiesési rangadóra gondolsz a Szentélybe? talán X-re jók lesztek, azért mert a ződ haverjaitok leadták a meccset még nem jöttetek ki a szarból...bár nektek 1 ft-ért úgyis megadják majd a liszenszt.... 😀Divat
Ha már licensz,a kkor azért a Fradinál is kíváncsi elnnék miből van pénz, miből fizetnek, amikor az angolok már elmentek, az "átvílágítás" lezajlott nulla eredménnyel, sé semmi szopnzor nem jött azóta. Akkor honnan van pénz?zavi27
te miről beszélsz? 😀 képzeld több szponzor is jött, és képzeld mindenki kivan fizetve, ponth gazdaságilag vagyunk egyedül rendbe...persze adósság még van, de az is szépen rendeződik, szal már csak nb1-es szintű játékosok kellenek...

|
több mint 14 éve
ne keseredj el divat. rangadon megusszatok kivetelesen 4gyel aztan feltamad a detari banda
Ha már licensz,a kkor azért a Fradinál is kíváncsi elnnék miből van pénz, miből fizetnek, amikor az angolok már elmentek, az "átvílágítás" lezajlott nulla eredménnyel, sé semmi szopnzor nem jött azóta. Akkor honnan van pénz?
több mint 14 éve
Na, kellemes 3 legyet egy csapásra hétvége volt ez!! 😊 Kilátástalan helyzetnkben is újabb 4 gólós győzelem, kecskeméti lila testvérek győzelem, (közvetlen rivális) zőldek bukó, tripla öröm! 😊
több mint 14 éve
gabtsi Cincinnati Bengals 6 698 — one & done
így hogy az újpestet kizárják, csak a zetet kell megelőzni.

ami nem hajlik, az törik!
több mint 14 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Vezet a Diósgyőr!! 😊

több mint 14 éve
mármint a kiesési rangadóra gondolsz a Szentélybe? talán X-re jók lesztek, azért mert a ződ haverjaitok leadták a meccset még nem jöttetek ki a szarból...bár nektek 1 ft-ért úgyis megadják majd a liszenszt.... 😀

|