Soccer

41 feliratkozó

8 hónapja
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 670 — je suis poloska
Mbappe 1 meccset kapott, Barcelona liga, huh?
Kenny
ahhoz képest hogy a gyerek aki ugyanígy lerúgta az espanyol meccsen, csak éppen hátulról, csak egy szaros sárgát kapott azon meccsen, úgy hogy vissza se nézették a sporival, majd a szabálytalankodó játékos győztes gólt lőtt a meccs végén, szerintem teljesen korrekt az 1 meccs 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
8 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Mbappe 1 meccset kapott, Barcelona liga, huh?

8 hónapja
YoungZeeZee 9 407
De igen, igazad van, itthon olyan nem letezik.
Stez
sose létezett, (máshol se nem csak fociban)
brutál kóklerek forognak a bajnokságban nonstop
Negritis, a vajda
Ezt a belterjes szar szerintem sehol másutt nincsen.
Múlt héten elküldik Timart, erre egy hét múlva már másik NB1-es csapatnál tart edzést 😅😆 legalja ami itt megy
JC6 (Mr. Miele)
Nálam az "NB1-es gólkirály elmegy a másodosztályba" továbbra is a legjobb sztori ever, minden más csak ezután következhet.
Kampman
es aki gorogben tolta eu kupaba indulhatott volna de inkabb az nb2be igazol?
ahogy sokszor irtam en itt hagytam abba a magyar bajnokik nezeset. korhut
8 hónapja
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 31 018
Stez
Negritis, a vajda
Múlt héten elküldik Timart, erre egy hét múlva már másik NB1-es csapatnál tart edzést 😅😆 legalja ami itt megy
JC6 (Mr. Miele)
Nálam az "NB1-es gólkirály elmegy a másodosztályba" továbbra is a legjobb sztori ever, minden más csak ezután következhet.

8 hónapja
Hendrix Utah State Aggies 3 018
Bolond Honved hogy megtaltosodott a kieso helyekrol. Az elmult 5 meccsen 4 gyozelem.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
8 hónapja
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
3 perc hosszabbítás csak akkor lehet, ha kb soha nem volt semmi szabálytalanság és a labda soha nem ment ki az oldal vagy az alapvonalon
8 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 706 — beers & Packers
A bírónak hogyan volt szíve lefújni ezt a meccset?
8 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Assszemszió cseszte el a 65. percben 1 vs 1, de a tuloldalt csont üresen jött a társ..
8 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
Pacho a végén nagyot mentett

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Ez a Hakimi nem ember
8 hónapja
Stez
Negritis, a vajda
JC6 (Mr. Miele)
20 éve nem követem a magyar focit
kb még a dunaferr volt amit úgy ahogy, de már akkor is ugyanez volt

8 hónapja
Stez
Negritis, a vajda
8 hónapja
Stez

8 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
pető out!
peach
Buta Pető mehet az okos fiával együtt inni legalább, így legalább titokban marad/vagy senkit sem érdekel már
🤡🍺
ozibozi
lehet butázni meg röhögni rajta, mert tényleg nem egy phD-s ember, de látszik, hogy egy kb. 0 kilóméteres magyar edző is tud azért eredményeket elérni, úgy hogy 2x eladták alóla a csapatot, és csak ez a buzi Garancsi az oka, hogy nem pótolta őket vissza. így belefáradt, hogy harmadszorra nem volt ereje, akarata, motivációja folytatni. így érthető a váltás. nem tudom neked mit ártott.
a gyerekével a sztori meg még múlt nyáron futott össze a játékossal a szivárogtató, amikor szabadságát töltötte a csapat, és ezt emlegette fel. tény hogy nem kellett volna visszaírni, de ezt már megbeszéltük.
petey
Nem tudom, milyen szakember, azt sem tudom, milyen korulmenyek kozott dolgozhatott, mint ahogy azt sem, a tulajdonos mennyire baszott ki vele. Biztosan igazad van, te vagy Vidi-fan.

Ellenben en szemely szerint ugy gondolom, igenis egy normalis klubnal (vagy orszagban) kovetkezmenye kellett volna, hogy legyen annak, amit csinalt. Mint ahogy szerintem a DVTK-nal is vicc, ahogy folyamatosan sikalgatjak el a sportigazgato gyerek huzasait (mert eleg hosszu a lista, csak epp egy kerult ki a nyilvanossag ele).

Ilyen szempontbol sajnalatosnak gondolom, hogy Peto eseteben a rossz eredmenyek miatt rugtak ki es peldaul ugymond „nem kerul be a jovobeli CV-jebe” ez a kis chatelgetes. Mert be kellene. Es itt nem Peto a lenyeg, hanem az, hogy az ilyen szemelyek szamara igenis meglegyen az a pont, aminek legyenek kovetkezmenyei.

A futballban egyszeruen annyi cso buta ember van, akik azt hiszik, nekik barmit lehet, hogy hulljon csak a fergese.
Stez
értelek, múltkor is. de itt tényleg nincs következménye semminek. meg imho ez nem akkora horderejű ügy, hogy bárkit is menesszenek. sőt, szerintem komolyabb ligákban sem.
petey
Komolyabb ligakban szerintem az lenne. Csak az a kulonbseg, hogy a komolyabb ligakban szerintem az edzok tudatosan tavolmaradnak a kozossegi mediatol, vagy ha azt nem is, annyira hasznaljak az agyukat, hogy ne kockaztassanak sulyos milliokat. Ez egy szanalmas chatelgetes volt, de egyaltalan nem annyira komolytalan, a szigetorszagban peldaul mar siman eloszedtek volna az edzot, mondvan, megfenyegetett valami szaros huszeves gyereket. Aztan onnantol meg kialakul akkora balhe, hogy a klub ha akarja sem tudja elsikalni. Mint ahogy a komoly ligakban a klubvezetes torodik annyira a sajat imazsaval, hogy ne huzogassa ilyenekkel az oroszlan bajszat.

Es azert mondom, hogy ez nem Peto ellen szol, mert en akarmelyik fasz eseteben varnam, hogy kirakjak. Ha valaki ennyire buta, annak legyen meg a kovetkezmenye. De igen, igazad van, itthon olyan nem letezik.

8 hónapja
Úgy nézem, kevés izgalmat tartogat az este.
nagylaza, főpohárnok
Vagy izé...
8 hónapja
ozibozi New York Giants 20 233
pető out!
peach
Buta Pető mehet az okos fiával együtt inni legalább, így legalább titokban marad/vagy senkit sem érdekel már
🤡🍺
ozibozi
lehet butázni meg röhögni rajta, mert tényleg nem egy phD-s ember, de látszik, hogy egy kb. 0 kilóméteres magyar edző is tud azért eredményeket elérni, úgy hogy 2x eladták alóla a csapatot, és csak ez a buzi Garancsi az oka, hogy nem pótolta őket vissza. így belefáradt, hogy harmadszorra nem volt ereje, akarata, motivációja folytatni. így érthető a váltás. nem tudom neked mit ártott.
a gyerekével a sztori meg még múlt nyáron futott össze a játékossal a szivárogtató, amikor szabadságát töltötte a csapat, és ezt emlegette fel. tény hogy nem kellett volna visszaírni, de ezt már megbeszéltük.
petey
Semmit nem ártott, igazából leszarom, egyszer beszéltem vele, egy klasszik buta fasz, még ha nem is a legbutább, de arról meg nem tehet hogy vannak nála nagyobb marhák.

Szerkesztette: ozibozi
8 hónapja
Elmentem gittelni az 54. percben, közben elolvastam Tibi atya kommentcsatáját az eü államtitkárral.
Kijövök more az 59. percben, ránézek a tévére, 3:2…😀😀😀
8 hónapja
esanders10 Denver Broncos 795
PSG idén is ultimate chokejob?
8 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 650 — Csodabogár
azt mondja a gyerek nem nézi egyiket sem, mert mind eldőlt. mondtam neki tuti ma lesz vmi kurva nagy upset. erre tessék Villa. úgy hogy Donnarumma tartja a PSG-t meccsben XD

8 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
TAA elvesztésén nem nagyon aggódóknak, meg a srác fontsságát tagadóknak ajánlom amúgy a múlt heti premier leak adást extráját ami kb végig arról szólt, hogy Arnold mit is adott ennek a klubbnak az elmúlt években. Hogy egy ennyire egyedi profil mennyire meghatározó, hogy a Reál nem jobb becknek, hanem Kroos pótléknak hozza el szerepkörre. Nagyon jó kis adás volt.
alatriste
én se örülök neki, de Bradley pótolhatja legalább minimálisan
főleg a módosított szerepét ami idén volt
Negritis, a vajda
TAA annyira unikális, hogy hatalmas veszteség. Bradley nem fogja pótolni ugyanabban, teljesen máshogy kell megoldani csapatszinten egy ilyen top-top játékos távozását.
Heisman nádor
Sajnos nem lehet. Nem tudsz ilyet venni mert egyszerűen nincs még egy ilyen. Van aki hasonlóan progresszív mondjuk labdacipelésben (nem ilyen top végeredmény de valamit hoz) de olyan passzkészsége senkinek nincs ezen a poszton mint neki. Közben amúgy - és mondom előre nem utálom Bradley-t, sőt. De tizednyi eltéréssel ugyan olyan védő számai vannak idén Arnoldnak mint Connornak amúgy, sőt Bradley párharc hatékonysága szarabb mint Arnoldnak és a megelőző szerelése is kevesebb 90 percenként.
El van adva egy top védekező játékosnak de inkább intenzív védekező mintsem top. Nem rossz de semmi kiemelkedő. Persze fiatal és a profilja amúgy Slot kompatibilisabb mert Arnold ugye szervez jobb oldalról és a csapatépítés fókusza van a játékán. Slotnál ezt a szerepkört amúgy a 6-os kéne ellássa (Macca vagy valaki érkező majd). A szélső védőktől labdavezetéseket vár, mögékerüléseket fent és beadásokat. A karrierje eleji Arnold profil, amihez hasonló most Bradley. A legnagyobb baj azonban az észak írrel, hogy egyszerűen üveg. Ahhoz képest, hogy még csak nem is túlterhelt hiszen kiegészítője a csapatnak, 1-1 rövid periódusban volt csak heteken át kezdő már most fiatalon is rengeteget sérült. Na most ha megy Arnold nem lehet ilyen sokat sérült játékos a jobb back. Máshogy fog játszani a Pool Arnold nélkül teljesen átalakul majd a játék, de már most is láthatjuk nélküle mennyire vért izzad a csapat, hogy legyen valami kreativitás hátulról, valahogy menjen előre a labda és történjen ott valami. Hát Arnold nélkül sajnos nincs szervező és a jövő Pooljában nem a jobb hátvéd lesz majd ez, más lesz és máshogy fogja ezt hozni.

Mindegy még nincs aláírva semmi de kb 10% esélye van mára annak, hogy marad, ami végtelenül szomorú, hogy egy 26 éves a posztján világsztár Angol, saját nevelésű játékos eligazol. Nem lehet mindenki Steven Gerrard, hogy bárki hívja marad nem is haragszom emiatt rá, de azt hittem ő egy akkora ikon akar itt lenni és beéri picivel kevesebb sikerrel és világi csillogással. Nem sajnálom tőle inkább a helyzetet sajnálom, hogy a kanyarba sincs egy következő ilyen saját nevelésű klubbikon azzal, hogy ő elmegy.

Liverpool Fc
8 hónapja
Stez SMU Mustangs 46 837 — Whoops, looks like something went wrong.
Es akkor a Pool elleni tovabbjutas utan mindenki nyomta, hogy ez a PSG BL-gyoztes lesz iden. Fejben ez meg mindig egy roppant gyenge tarsasag, meglepne, ha ez eleg lenne vegigmenni

8 hónapja
Hoppá Villa
zacknorb
Megyek is oda, a Barca eldőlt.
8 hónapja
pető out!
peach
🤡🍺
ozibozi
petey
Nem tudom, milyen szakember, azt sem tudom, milyen korulmenyek kozott dolgozhatott, mint ahogy azt sem, a tulajdonos mennyire baszott ki vele. Biztosan igazad van, te vagy Vidi-fan.

Ellenben en szemely szerint ugy gondolom, igenis egy normalis klubnal (vagy orszagban) kovetkezmenye kellett volna, hogy legyen annak, amit csinalt. Mint ahogy szerintem a DVTK-nal is vicc, ahogy folyamatosan sikalgatjak el a sportigazgato gyerek huzasait (mert eleg hosszu a lista, csak epp egy kerult ki a nyilvanossag ele).

Ilyen szempontbol sajnalatosnak gondolom, hogy Peto eseteben a rossz eredmenyek miatt rugtak ki es peldaul ugymond „nem kerul be a jovobeli CV-jebe” ez a kis chatelgetes. Mert be kellene. Es itt nem Peto a lenyeg, hanem az, hogy az ilyen szemelyek szamara igenis meglegyen az a pont, aminek legyenek kovetkezmenyei.

A futballban egyszeruen annyi cso buta ember van, akik azt hiszik, nekik barmit lehet, hogy hulljon csak a fergese.
Stez
értelek, múltkor is. de itt tényleg nincs következménye semminek. meg imho ez nem akkora horderejű ügy, hogy bárkit is menesszenek. sőt, szerintem komolyabb ligákban sem.

8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Hoppá Villa

Poloska vagyok.
8 hónapja
ez betyáros gól volt McGinntől