NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Soccer

41 feliratkozó

8 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 698 — beers & Packers
Egészen hihetetlen, hogy a Dortmund lemásolta a Barca fejelős gólját.
8 hónapja
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 650 — Csodabogár
pető out!
peach
Buta Pető mehet az okos fiával együtt inni legalább, így legalább titokban marad/vagy senkit sem érdekel már
🤡🍺
ozibozi
lehet butázni meg röhögni rajta, mert tényleg nem egy phD-s ember, de látszik, hogy egy kb. 0 kilóméteres magyar edző is tud azért eredményeket elérni, úgy hogy 2x eladták alóla a csapatot, és csak ez a buzi Garancsi az oka, hogy nem pótolta őket vissza. így belefáradt, hogy harmadszorra nem volt ereje, akarata, motivációja folytatni. így érthető a váltás. nem tudom neked mit ártott.
a gyerekével a sztori meg még múlt nyáron futott össze a játékossal a szivárogtató, amikor szabadságát töltötte a csapat, és ezt emlegette fel. tény hogy nem kellett volna visszaírni, de ezt már megbeszéltük.

8 hónapja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 16 698 — beers & Packers
Úgy nézem, kevés izgalmat tartogat az este.
8 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Az első félidő egészen jó volt, fura, hogy ennek a Gyirmótnak vigyáznia kell, nehogy kiessen.
nagylaza, főpohárnok
Pont ezen filóztam, hogy nem gondoltam volna, hogy egy Gyirmót kiesés közelbe kerül majd...
warr_b
Basszus
Ez a Schindler elpusztíthatatlan. Ez még a budiból is visszamászik, hiába öblítesz 10x..
JC6 (Mr. Miele)
A védelmére szóljon, hogy ő még csak most került oda. És tegnap harcosan játszott a Gyírmót, inkább volt X szagú a meccs, mint hazai W.
iktriad
Nem az a bajom hogy most került oda. Hanem hogy még mindig ott van, megannyi bukta után 😆
JC6 (Mr. Miele)
A magyar soccer HC-k nagy része ugyanilyen eset. 😀
8 hónapja
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 10 009 — WHO DAT!!!!
Martinez Onanára itta magát 😀

8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Hú de szar ez a fehér nadrág felemás mez a Barcanak

Szerkesztette: zacknorb

Poloska vagyok.
8 hónapja
JC6 (Mr. Miele) Denver Broncos 8 537
Abba elfáradok ahogy nézem a Villát… kizárt hogy sokáig tudják ezt a hőfokot tartani
8 hónapja
ozibozi New York Giants 20 233
pető out!
peach
Buta Pető mehet az okos fiával együtt inni legalább, így legalább titokban marad/vagy senkit sem érdekel már
🤡🍺
8 hónapja
Múlt héten is írtam, a második adás után is maradt a véleményem:
Nagy jó a FradiZóna Elemzés műsor - Heinrich-kel.
Sinisa
sokan fikazzak Henriket, de az egyik legjobb itthon.
Kenny
Kivel van versenyben?
ozibozi
Kabát Peti😆
8 hónapja
ozibozi New York Giants 20 233
Sinisa
Kenny
Kivel van versenyben?
8 hónapja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 20 807 — Kinek mit intézett a kormánya
Mbappe 1 meccset kapott a hétvégiért.

Poloska vagyok.
8 hónapja
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 026 — "Montoya por favor!"
TAA elvesztésén nem nagyon aggódóknak, meg a srác fontsságát tagadóknak ajánlom amúgy a múlt heti premier leak adást extráját ami kb végig arról szólt, hogy Arnold mit is adott ennek a klubbnak az elmúlt években. Hogy egy ennyire egyedi profil mennyire meghatározó, hogy a Reál nem jobb becknek, hanem Kroos pótléknak hozza el szerepkörre. Nagyon jó kis adás volt.
alatriste
én se örülök neki, de Bradley pótolhatja legalább minimálisan
főleg a módosított szerepét ami idén volt
Negritis, a vajda
TAA annyira unikális, hogy hatalmas veszteség. Bradley nem fogja pótolni ugyanabban, teljesen máshogy kell megoldani csapatszinten egy ilyen top-top játékos távozását.

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
Sinisa
Kenny
Ki a fene fikázza amúgy Henriket, mert én sehol nem hallottam, a csávót még a Trollfocin is dicsérték?
Nekem egyedül az a bajom hogy ne legyen ő Fradi meccsen M4en, ami a csatorna felé kritika.

Poloska vagyok.
8 hónapja
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
Sinisa

8 hónapja
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
pető out!

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
8 hónapja
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 991 — The Mathematician
TAA elvesztésén nem nagyon aggódóknak, meg a srác fontsságát tagadóknak ajánlom amúgy a múlt heti premier leak adást extráját ami kb végig arról szólt, hogy Arnold mit is adott ennek a klubbnak az elmúlt években. Hogy egy ennyire egyedi profil mennyire meghatározó, hogy a Reál nem jobb becknek, hanem Kroos pótléknak hozza el szerepkörre. Nagyon jó kis adás volt.
alatriste
én se örülök neki, de Bradley pótolhatja legalább minimálisan
főleg a módosított szerepét ami idén volt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Az első félidő egészen jó volt, fura, hogy ennek a Gyirmótnak vigyáznia kell, nehogy kiessen.
nagylaza, főpohárnok
Pont ezen filóztam, hogy nem gondoltam volna, hogy egy Gyirmót kiesés közelbe kerül majd...
warr_b
Basszus
Ez a Schindler elpusztíthatatlan. Ez még a budiból is visszamászik, hiába öblítesz 10x..
JC6 (Mr. Miele)
A védelmére szóljon, hogy ő még csak most került oda. És tegnap harcosan játszott a Gyírmót, inkább volt X szagú a meccs, mint hazai W.
iktriad
Nem az a bajom hogy most került oda. Hanem hogy még mindig ott van, megannyi bukta után 😆
8 hónapja
alatriste Green Bay Packers 11 767 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.

Liverpool Fc
8 hónapja
warr_b Washington Commanders 27 920 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Közben belső válság a Lacinál:

Since the last match, the Laçi team has not been training. The situation in the team is quite difficult, as never before. Yesterday, a meeting was held between the leaders and the staff where the debates were not absent and it was decided that today at 18:00 another meeting will be held with the team in the premises of the "Laçi" stadium, where suspensions and severe punishments are expected.

The meeting will be held behind closed doors.
zacknorb
Hehe, nem lett volna szabad b*szakodni Szkander béggel.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
Közben belső válság a Lacinál:

Since the last match, the Laçi team has not been training. The situation in the team is quite difficult, as never before. Yesterday, a meeting was held between the leaders and the staff where the debates were not absent and it was decided that today at 18:00 another meeting will be held with the team in the premises of the "Laçi" stadium, where suspensions and severe punishments are expected.

The meeting will be held behind closed doors.

Poloska vagyok.
8 hónapja
iktriad Jacksonville Jaguars 83 496 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
nagylaza, főpohárnok
warr_b
Basszus
JC6 (Mr. Miele)
8 hónapja
NB2 New England Patriots 27 457 — nabege2@yahoo.com
 media1.hu/2025/04/15/rtl-bl-donto-elodontok-rtl-plus-premium-2025-extrak-golvonal/
8 hónapja
slowmotion Dallas Cowboys 26 922 — Cowboys fan
honvéd bekezd
Heisman nádor
És tényleg 😊
ozibozi
Mondom én 😀
Heisman nádor
Kántor Kevin a svájci ötödosztályból - tavasszal 3 gól, 3 gólpassz. Soha rosszabb noname igazolást.
iktriad
írtam már, hogy ha csak feleakkora érzéke van a focihoz, mint az apjának a röpihez, akkor a Honvéd nagyot fogott.
az apját hasonlíthatnám Szoboszlaihoz, hogy focis hasonlat legyen, csak hozzá képest Szoboszlai még semmit nem tett le az asztalra 😮
8 hónapja
Sinisa New England Patriots 3 144 — Gràcies Pep!

TITO
JOHAN
Per Sempre Etern

This team was the best team in the AFC in the regular season and we won two games in the playoffs against two good football teams, the best team in the postseason. And that’s what this team is.
8 hónapja
nagylaza, főpohárnok
warr_b
Basszus