NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Week 16 szombati dupla
355
28
23:00, MATCH4
Soccer
41 feliratkozó
8 hónapja
Az első félidő egészen jó volt, fura, hogy ennek a Gyirmótnak vigyáznia kell, nehogy kiessen.Pont ezen filóztam, hogy nem gondoltam volna, hogy egy Gyirmót kiesés közelbe kerül majd...
nagylaza, főpohárnok

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
8 hónapja
Az első félidő egészen jó volt, fura, hogy ennek a Gyirmótnak vigyáznia kell, nehogy kiessen.Pedig nagy szarban vannak, bár sűrű a mezőny hátul. 3 fordulóval ezelőtt a Honvéd is 15. volt, most meg 3 W után már a 7. És ennek ellenére (szerencsére már) 6 pontra vagyunk a kieső helytől... 😀
nagylaza, főpohárnok
Szerkesztette: iktriad
8 hónapja
Az első félidő egészen jó volt, fura, hogy ennek a Gyirmótnak vigyáznia kell, nehogy kiessen.
8 hónapja
Vagy Újpestállítólag Pető Tomi kedden out, helyére érkezik Tímár Krisztián és Szalai Tomi.Nem ertem Timart, miert eri meg neki leulni hozzatok?
Kenny örülhetsz 😕
petey
Se penz, se latszolagos jovokep.
Petot nem sajnalom, jo lesz neki az nb2-ben valahol.
Kenny
Poloska vagyok.
8 hónapja
Kántor Kevin a svájci ötödosztályból - tavasszal 3 gól, 3 gólpassz. Soha rosszabb noname igazolást.Mondom én 😀honvéd bekezdÉs tényleg 😊
Heisman nádor
ozibozi
Heisman nádor
8 hónapja
Az ő fizetésére biztosan lesz pénz, jövőképet meg a mennyeiben tök felesleges keresni.állítólag Pető Tomi kedden out, helyére érkezik Tímár Krisztián és Szalai Tomi.Nem ertem Timart, miert eri meg neki leulni hozzatok?
Kenny örülhetsz 😕
petey
Kenny
Változó mértékben, de minden csapat ad-hoc impulzusok alapján működik.
8 hónapja
Mondom én 😀honvéd bekezdÉs tényleg 😊
Heisman nádor
ozibozi
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
honvéd bekezd
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
8 hónapja
állítólag Pető Tomi kedden out, helyére érkezik Tímár Krisztián és Szalai Tomi.Nem ertem Timart, miert eri meg neki leulni hozzatok?
Kenny örülhetsz 😕
petey
8 hónapja
Kisvárda:Fasza edző lehet, akinek a meccs 38. percében jut el az agyáig az, amit minimális empátiával már a meccs előtt is tudhatott volna. Buta pöcs.
nb1.hu/hir/revesz-attila-nyilatkozata-minden-eddiginel-megdobbentobb/
zacknorb
8 hónapja
Belgium:GENK GOALKEEPER GETS HUGS FROM LIÈGE FANS
— 𝐂𝐚𝐬𝐮𝐚𝐥 𝐔𝐥𝐭𝐫𝐚 𝐎𝐟𝐟𝐢𝐜𝐢𝐚𝐥 (@thecasualultra) April 14, 2025
On Sunday, RFC Liège supporters reflected on a dramatic moment off the pitch. After Brent Stevens, goalkeeper of Jong RC Genk, saved a penalty, there was a warm applause from the stands.
The show of support from the Liège fans was… pic.twitter.com/p0iMB1jd43
Kisvárda:
nb1.hu/hir/revesz-attila-nyilatkozata-minden-eddiginel-megdobbentobb/
Poloska vagyok.
8 hónapja
állítólag Pető Tomi kedden out, helyére érkezik Tímár Krisztián és Szalai Tomi.Kenny örülhetsz 😕
8 hónapja
Kellett ugye Szolnokra is több százmilliós stadion… nesze nektek
8 hónapja
a kepen Terryt epp kitakarjak, Goldblum meg vszeg szotyit es kobanyait vasarol a bufeben, mert nincs a helyen.telex.hu/sport/2025/04/14/como-torino-thierry-henry-jeff-goldblumKicsi Como nem szarozik, elkapta a Torinot isepp gyerek szuletesnapi bulin voltam, mikor a sved apuka spanom (akinek igaming szeru cege van itt Maltan) mutat egy kepet a meccsrol. 2-3 sorral hatrebb ott hesszel Henry. kaptak vmi promo jegyet a Como-Torino VIP szektorba, amit a haverom egyik beosztottjanak adta tovabb, aki tortenetesen elkepeszto Henry fan.
ozibozi
csebi
Negritis, a vajda
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
telex.hu/sport/2025/04/14/como-torino-thierry-henry-jeff-goldblumKicsi Como nem szarozik, elkapta a Torinot isepp gyerek szuletesnapi bulin voltam, mikor a sved apuka spanom (akinek igaming szeru cege van itt Maltan) mutat egy kepet a meccsrol. 2-3 sorral hatrebb ott hesszel Henry. kaptak vmi promo jegyet a Como-Torino VIP szektorba, amit a haverom egyik beosztottjanak adta tovabb, aki tortenetesen elkepeszto Henry fan.
ozibozi
csebi
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
8 hónapja
Kicsi Como nem szarozik, elkapta a Torinot isepp gyerek szuletesnapi bulin voltam, mikor a sved apuka spanom (akinek igaming szeru cege van itt Maltan) mutat egy kepet a meccsrol. 2-3 sorral hatrebb ott hesszel Henry. kaptak vmi promo jegyet a Como-Torino VIP szektorba, amit a haverom egyik beosztottjanak adta tovabb, aki tortenetesen elkepeszto Henry fan.
ozibozi
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
8 hónapja
YoungZeeZee
9 407
Did anybody else see the Slovan ultras tifo vs Dunaszerdahely yesterday…..
— Hungarian Football 🇭🇺 (@HungarianFooty) April 13, 2025
Did all this just to draw btw 🤡 pic.twitter.com/hRfXCaDZZy
8 hónapja
kibaszott romaRanieri magic. Na gyerünk a W-ért!!!
Kenny
8 hónapja
Kerkezt már egy jó ideje nem emlegetik a poolnál, más bal hátvédeket nézegetnek arra fele.A Newcastle lehet a forduló nagy nyertese, ha a Szarkák megverik a ManU-t ma.Kerkez, isak és Gordon is van emlegetve
Kerkez?Azért a szezon végére a Slot magic eltűntA héten mondta is hogy jelentős erősítések lesznek a nyáron.
Lesz neki is dolga a nyáron
Negritis, a vajda
Mikey
iktriad
Negritis, a vajda
8 hónapja
Az Újkastélyt ki pénzeli? Nem vagyok képbenKampman és a barátai
JC6 (Mr. Miele)