Soccer
41 feliratkozó
11 hónapja
Eketike is komoly önző bajnok, jópárszor leadhatta volna, erre addig forog mire elhagyja a labdát..

11 hónapja
Erre 11 es? ..visszakézből arcon csapta
Nomac
az
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
11 hónapja
Erre 11 es? ..
11 hónapja
Wirtz ezt hova sarkazta? 😀 Lehet tényleg jót tenne neki pár meccs pihi

11 hónapja
Szob megunta az RB-t.
11 hónapja
és nyilván jön a bünti ...
11 hónapja
édes pöcsöm ezt kihagyni?!
11 hónapja
Salah a padon?Frimpong a jobb szélen és Dominik az RB?
vannak ám érdekességek
11 hónapja
A galata-pool meccshez tud esetleg valaki linket? Alig alig nezek most sportot, teljesen kiestem a link keresgetesbol 😕www.plplayer.com
Miknar
11 hónapja
A galata-pool meccshez tud esetleg valaki linket? Alig alig nezek most sportot, teljesen kiestem a link keresgetesbol 😕
11 hónapja
sajnos nem
11 hónapja
Monaco után az Atalantát is elkapja a Bruge?
11 hónapja
Milyen kedvesek a Galata fanok: www.thisisanfield.com/2025/09/galatasaray-fans-late-night-fireworks-fail-to-disturb-liverpool-squad/
11 hónapja
Mondjuk a Bayern, Real Madrid, Barcelona és PSG részéről irreális célnak tűnik a PL megnyerése.Ez a felhigulas megvolt a 2000es évek első felében is, csak nyilván kevésbé volt látványosÉn most is lehurroglak. 😊 De nem az ilyen költés miatt.
Aztán majd ha megint jön a szar lemorzsolódik a resztli és marad a KOP
Tudom hogy le lettem hurrogva hogy ilyen költekezés után mindent is nyerni kell, de nekem EPL top4 és ECL top8 az elvárás
A keret meg diszfunkcionalis és kell neki sok meló, amihez Salah pihentetése se ártana
De majd ANK alatt
Negritis, a vajda
Egy ilyen szintű csapatnak a cél a PL + BL elődöntő, mint minden nagyobb csapatnak a világban.
Pool, Arsenal, City, Bayern, Real Madrid, Barcelona, PSG. Ezeknek mind.
Ez a beugró. Ha valamilyen okok miatt az nem sikerül, akkor is lehet értékelni a szezont pozitívra ettől még.
ECL amúgy a konfettit jelenti inkább, hacsak nem Palace szurkoló vagy, azt nem látom sehogy se jönni 😊
Heisman nádor
11 hónapja
Imadom Reveszt. Neki valami koros kesztetese van, hogy ha eltelik harom honap, muszaj valakit kibasznia maga mellol, maga alol.Azért még előtte leül egy kicsit ő is dirigálni.
Aztan tutira jon Storck, mar a nyaron, ahogy beszopta vele, sejteni lehetett, hogy az alkalmat varja es megy ra ujra.
Stez
11 hónapja
Imadom Reveszt. Neki valami koros kesztetese van, hogy ha eltelik harom honap, muszaj valakit kibasznia maga mellol, maga alol.Aztan tutira jon Storck, mar a nyaron, ahogy beszopta vele, sejteni lehetett, hogy az alkalmat varja es megy ra ujra.
11 hónapja
ECL amúgy a konfettit jelenti inkább, hacsak nem Palace szurkoló vagy, azt nem látom sehogy se jönni 😊My mistake, UCL😊
Heisman nádor
11 hónapja
Igen, a cél hogy mindenkit megb$#@#& de az elvárás az az a minimum amivel nem bust a szezonMondjuk elvárás ≠ cél még mindig.Ez a felhigulas megvolt a 2000es évek első felében is, csak nyilván kevésbé volt látványosÉn most is lehurroglak. 😊 De nem az ilyen költés miatt.
Tudom hogy le lettem hurrogva hogy ilyen költekezés után mindent is nyerni kell, de nekem EPL top4 és ECL top8 az elvárás
A keret meg diszfunkcionalis és kell neki sok meló, amihez Salah pihentetése se ártana
De majd ANK alatt
Negritis, a vajda
Egy ilyen szintű csapatnak a cél a PL + BL elődöntő, mint minden nagyobb csapatnak a világban.
Ez a beugró. Ha valamilyen okok miatt az nem sikerül, akkor is lehet értékelni a szezont pozitívra ettől még.
ECL amúgy a konfettit jelenti inkább, hacsak nem Palace szurkoló vagy, azt nem látom sehogy se jönni 😊
Heisman nádor
A felsotolt nagyok többségénél tényleg elvárás a top8, a cél nyilván mindnek az, hogy mindent megnyerni.
zacknorb
11 hónapja
Mondjuk elvárás ≠ cél még mindig.Ez a felhigulas megvolt a 2000es évek első felében is, csak nyilván kevésbé volt látványosÉn most is lehurroglak. 😊 De nem az ilyen költés miatt.
De majd ANK alatt
Negritis, a vajda
Heisman nádor
A felsotolt nagyok többségénél tényleg elvárás a top8, a cél nyilván mindnek az, hogy mindent megnyerni.
11 hónapja
Ez a felhigulas megvolt a 2000es évek első felében is, csak nyilván kevésbé volt látványosÉn most is lehurroglak. 😊 De nem az ilyen költés miatt.
De majd ANK alatt
Negritis, a vajda
Szerkesztette: Heisman nádor
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
11 hónapja
YoungZeeZee
9 987
na kis Dardai kimaradt a keretbolnagy adi is ujra,de az ebn szalainak kellett lennie es kezdenie nulla jatekkLlal
csebi
11 hónapja
na kis Dardai kimaradt a keretbol
Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.