Soccer

41 feliratkozó

több mint 14 éve
zavi27 Seattle Seahawks Oregon Ducks 5 432 — Amerikai sportok rajongója
Undorító hallgatni a kommentátort a Barca meccsen. Hányingerem van a zseni ajnározástól.apeszos
szidnia kéne végig igaz-e... :o 😛davemayer
Van-e még ember ezen az elátkozott világon, aki ne tudná mekkora zseni Messi? Senki nem mondta hogy szidni kellene, de a csapból inkább víz folyjon.... Azt meg tudom, hogy Barca drukker a faszikám, de ha nem tudnám akkor is észre venné a vak is, a süket is....apeszos
Ehhez képest nekem a legnagyobb Barcás haverom mondta, hogy a Feri Real drukker ő biztosan olvasta egyszer valahol. Ez a korszakos zseni meg amit művel állandóan egyszerűen hihetelen. nem lehet eleget dícsérni, hogy a mai fociban is még vannak ekkor formátumu játékosok, akiket nem rúgnak agyon 5 meccs után. Hát perzse hogy mindgi rácsodálkozik, és dícsér az ember, mondom ezt inkább picir realosként.
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
Honnan van az UTE-nak ilyen UP-je? Nem értem...
több mint 14 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Undorító hallgatni a kommentátort a Barca meccsen. Hányingerem van a zseni ajnározástól.apeszos
Van-e még ember ezen az elátkozott világon, aki ne tudná mekkora zseni Messi? Senki nem mondta hogy szidni kellene, de a csapból inkább víz folyjon.... Azt meg tudom, hogy Barca drukker a faszikám, de ha nem tudnám akkor is észre venné a vak is, a süket is....
több mint 14 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 22 643 — je suis poloska
Vicc, de amikor kikaptak az Arsenaltól, akkor is őt/őket Istenítették... Ez a mostani kommentátortól független de általánosságban is ez van... Egyébként köztudottan Barcás a kommentátor...

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 14 éve
davemayer Chicago Bears 15 292 — "Grammar maci"
szidnia kéne végig igaz-e... :o 😛

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Undorító hallgatni a kommentátort a Barca meccsen. Hányingerem van a zseni ajnározástól.
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 109 — Illegális gyakorló
LOL, Messi fejesgól 😀

több mint 14 éve
Na csak egy szép győzelem lett a végére, nem hittem volna, és az a bombagól!! Megvan az új Simon K-nk?! Nagyon kellett most itt az elején ez a 3 pont!!
több mint 14 éve
Joci 2 599 — The Georgia Peach
2. helyen a Fradi 😊

http://imsomeanimakemedicinesick.tumblr.com/
több mint 14 éve
JoeyPorter Pittsburgh Steelers 2 645 — Volt egy kis zápor
Barrios adott is babot :cool:

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107
jövő héten legalább szombaton 3-kor Pápa-ZTE, bár pont nem leszek itthon 😕
több mint 14 éve
Törölt felhasználó
mekkora vicc ez, hogy elmarad a Debrecen-Paks, és ahelyett, hogy a ZTE-Haladást, ami hatalmas rangadó lesz, közvetítenék... NEM! MTK-Honvéd! sokkal jobb lesz...Hurka
egyébként itt keleten elég nagy hó van csak h kicsit védjem őket
(mondjuk az igaz h 2011ben nem nagyon kéne ennek gondot okoznia egy BL-ben induló csapatnak)kristof
én nem arra írtam a viccet, hogy elmaradt a Debrecen-Paks, hanem hogy az MTK-Honvédot közvetítették, de már mind1
Hurka
ja sry. de ez sajnos általános a sport tv-től h vidéki rangadót alig közvetítenek (fogalmam sincs mikor volt utoljára tvben egy dvtk-nyír1, v éppen zte haladás)
több mint 14 éve
mekkora vicc ez, hogy elmarad a Debrecen-Paks, és ahelyett, hogy a ZTE-Haladást, ami hatalmas rangadó lesz, közvetítenék... NEM! MTK-Honvéd! sokkal jobb lesz...Hurka
(mondjuk az igaz h 2011ben nem nagyon kéne ennek gondot okoznia egy BL-ben induló csapatnak)kristof
én nem arra írtam a viccet, hogy elmaradt a Debrecen-Paks, hanem hogy az MTK-Honvédot közvetítették, de már mind1

iszonyúan gyeneg meccs volt ez az Újpest-Kaposvár a 25. percig, azóta nem is nézem, de szerencsére már 2-0 a Kaposvárnak. Már csak 2 pontra vannak a kieséstől a lilák 😀Hurka
Sajnos igen, eddig ez kritikán aluli a részünkről! 😕
több mint 14 éve
jaj hurka ne mondj ilyeneket! 😛

több mint 14 éve
Hurka Green Bay Packers Michigan State Spartans 4 107

iszonyúan gyeneg meccs volt ez az Újpest-Kaposvár a 25. percig, azóta nem is nézem, de szerencsére már 2-0 a Kaposvárnak. Már csak 2 pontra vannak a kieséstől a lilák 😀
több mint 14 éve
Bálesz Indianapolis Colts Texas Longhorns 3 109 — Illegális gyakorló
Egy a lényeg: a szurkolók miatt nem járnak a családok a meccsekre. Nem azért, mert -3 iq-val rendelkező hegyeket alkalmaznak "biztonságinak", és rettegve kell bemenni, hogy melyik ver pofán. Tegnap a haveromra három ilyen rambo mozdult, csak azért, mert mosolyogva mutatta a jegyét a kopasznak és neki ez nem tetszett. Legközelebb sírva megyek be bazzeg...

több mint 14 éve
Naninak csak ennyit üzenek: "pass the f.cking ball..!" aztán egy irdatlan nagy pofon hogy rögzüljön 😀

Már legalább 2vel mehetne a United ha passzolna + vesztésre állna 1el ha nem van der Sar véd... 😉

Jimmy: nagyon jó vagy, bevezethetnéd ide is a woodoo-t 😂

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
füligjimmy Chicago Bears 6 970 — I used to be with it, but they changed what it was.
Az "igazi" Fradi szívvel rendelkező Rósika megint alkotott. 😊 Öngóllal és a kamutizivel sikerült nyerniük brrr..zavi27
Előre mondom, nem vagyok fradi drukker, sőt..... De ezen a meccsen jobb volt a fradi, más kérdés hogy gólt csak így tudtak szerezni. Ezt a Kecskemét szúrta el, bár így járna minden csapat amelyik egy gólos vezetésnél beáll bekkelni....apeszos
nagyon nagy respekt ezért neked apeszos 😀

pont az volt érdekes ebben a meccsben (is) hogy ha játékkal akart volna nyerni a Kecskemét meg is lett volna nekik a győzelem, fradi drukkerként mondom hogy a Ferencváros mostani formája (és játékosanyaga) ellen bekkelni szerintem gáz...davemayer
Kapjak szívinfakrtust, ha hazudok. Tegnap a meccs közben telefonál apám, hogy mizu, ő is éppen meccset néz. Mondom én is, mindjárt kap a Fradi egy kamu tizenegyest. Igen, ennyire jó vagyok :cool: Persze ha megtettem volna ezt a meccset akár öt forinttal, a Kecsó nyer háromnullára.

Tudom, nem sokan szeretik a német focit, de ma Bayern München- Borussia Dortmund.

I used to be with it, but then they changed what *it* was. Now what I'm with isn't *it*, and what's *it* seems weird and scary to me. It will happen to you.

- Abe Simpson
több mint 14 éve
Az "igazi" Fradi szívvel rendelkező Rósika megint alkotott. 😊 Öngóllal és a kamutizivel sikerült nyerniük brrr..zavi27
Előre mondom, nem vagyok fradi drukker, sőt..... De ezen a meccsen jobb volt a fradi, más kérdés hogy gólt csak így tudtak szerezni. Ezt a Kecskemét szúrta el, bár így járna minden csapat amelyik egy gólos vezetésnél beáll bekkelni....apeszos
nagyon nagy respekt ezért neked apeszos 😀

pont az volt érdekes ebben a meccsben (is) hogy ha játékkal akart volna nyerni a Kecskemét meg is lett volna nekik a győzelem, fradi drukkerként mondom hogy a Ferencváros mostani formája (és játékosanyaga) ellen bekkelni szerintem gáz...

BEARS BABY!

Sir Alex immortal
több mint 14 éve
Előre mondom, nem vagyok fradi drukker, sőt..... De ezen a meccsen jobb volt a fradi, más kérdés hogy gólt csak így tudtak szerezni. Ezt a Kecskemét szúrta el, bár így járna minden csapat amelyik egy gólos vezetésnél beáll bekkelni....
több mint 14 éve
Bazzani
így jár aki Fradi sálat éget úttest drukkerekkel..Joci
én úgy hallottam Rósa talpcsont-törést szenvedett ennél az esetnél 😛tüsi91
Az "igazi" Fradi szívvel rendelkező Rósika megint alkotott. 😊 Öngóllal és a kamutizivel sikerült nyerniük brrr..
több mint 14 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Bazzani
így jár aki Fradi sálat éget úttest drukkerekkel..Joci
én úgy hallottam Rósa talpcsont-törést szenvedett ennél az esetnél 😛
több mint 14 éve
Bazzani
így jár aki Fradi sálat éget úttest drukkerekkel..

több mint 14 éve
The terrible towel Pittsburgh Steelers 521 — Steelers fan
azt a kamu tizit 😀

kelleni fog még ez a három pont, bár nem tudom hogy nyerte meg ezt a meccset a fradi...davemayer
Leszophat a fagyi, x2-n volt nem kevés zsugám :mad:
több mint 14 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 001 — Axel Foley
MTK-Honvédra nem kell sokat utazni.
ZTE-Haladást meg szinte soha nem közvetítenek.
Nem tudom miért,de ez tendencia.