Soccer

41 feliratkozó

több mint 15 éve
Hanni Seattle Seahawks Army Black Knights 8 807 — Poloska confirmed
Engem most csak az idegesít hogy fantasybe 10 percet agyaltam azon ki legyen a CSK Nani vagy Berbatov(mert ugye MU 2 meccset játszik a fordulóban) végül Nani mellett döntöttem... fuck me.
több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 587
Nani engem nagyon idegesít. Mindenki nagyon jó a csapatba, de ez a Nani gyerek vmi hihetetlen önző, csomo mindent elbasz... 6ből 3szor ugy tolja meg a védő mellett, h kimegy a labda, 3x meg bele a védőbe...Duff
MU-meccseket ebben a szezonban, tudhatod, hogy a mai gyengébb produkció ellenére a csapat egyik legjobbja idén, sokszor ő nyer meg meccseket; ha az európai fociban létezne a 'playmaker' kifejezés, akkor ő az lenne.vassadi27
Láttam mivel csak MU meg Milan meccseket nézek, de sajnos ezzel nemértek egyet 😀
több mint 15 éve
vassadi Pittsburgh Steelers Alabama Crimson Tide 15 911
Nani engem nagyon idegesít. Mindenki nagyon jó a csapatba, de ez a Nani gyerek vmi hihetetlen önző, csomo mindent elbasz... 6ből 3szor ugy tolja meg a védő mellett, h kimegy a labda, 3x meg bele a védőbe...Duff
4-0-nál már nem bűn, ha az ember önző egy kicsit... A győzelem már be volt biztosítva, érthető, hogy ő is szeretett volna gólt lőni, szerintem ezért nem érheti kritika. Igaz, hogy most elég sok hibával játszott, de így is simán nyertünk, és egy meccsből különben sem szabad ítélni - ha láttál MU-meccseket ebben a szezonban, tudhatod, hogy a mai gyengébb produkció ellenére a csapat egyik legjobbja idén, sokszor ő nyer meg meccseket; ha az európai fociban létezne a 'playmaker' kifejezés, akkor ő az lenne.
több mint 15 éve
Duff Seattle Seahawks 3 587
Amit ma a Giggs - Rooney - Berbatov hármas művel az beszarás... 😀Keano
Iskolajáték. Berbatov úgy tűnik idén ilyen, hogy vagy el van veszve egy meccsen, vagy ontja a gólokat (idén a harmadik mesterhármasa, ebből egyszer ugye egyenesen ötig jutott), Giggs hatalmas, Naninak is csak összejött az a gól kb. 30 lövésből. 😉 Fostert puszilom. 😛vassadi27
Nani engem nagyon idegesít. Mindenki nagyon jó a csapatba, de ez a Nani gyerek vmi hihetetlen önző, csomo mindent elbasz... 6ből 3szor ugy tolja meg a védő mellett, h kimegy a labda, 3x meg bele a védőbe...
több mint 15 éve
miller108 Philadelphia Eagles 409 — Eagles fan
na Bent Villa mezben meg is lőtte az első gólját 😊
érthetetlen h a spurs h nem vette észre a tehetségét, na meg az h a Sunderland miért adta el 😕kristof
észrevették, csak összebalhézott redknappel.
amugy nagyon jó játékosnak tartom, sajnáltam is amikor eladták..

child please!
több mint 15 éve
nDRo New England Patriots 1 593
Poulsen kezd a Wolves ellen. :mad:

Egyébként ugyanaz a kezdő, ami a Zeverton ellen volt.

Ma már meg KELL lennie Kenny első győzelmének!!

szerk.:

Atkinson is mekkora gyökér, te jó ég. Torrest, Meirelest, Maxit szétrúgják, az semmi, majd Torres egyet szabálytalankodik, és sárga.
A védelem elképesztő béna. Minden pontrúgás gólveszély.

Remélem most nem játsszák be a srácok azt, amit az Everton ellen...

szerk2:

Meireles mekkora gól!!!

Ez már meglesz innen. 😊Mikey
Azt a leborult szivarvégit, milyen lövést megeresztett. Végre játszottak is a srácok. 😀
több mint 15 éve
Iskolajáték. Berbatov úgy tűnik idén ilyen, hogy vagy el van veszve egy meccsen, vagy ontja a gólokat (idén a harmadik mesterhármasa, ebből egyszer ugye egyenesen ötig jutott), Giggs hatalmas, Naninak is csak összejött az a gól kb. 30 lövésből. 😉 Fostert puszilom. 😛
több mint 15 éve
kristof New York Giants USC Trojans 9 189 — Browns GM
na Bent Villa mezben meg is lőtte az első gólját 😊
érthetetlen h a spurs h nem vette észre a tehetségét, na meg az h a Sunderland miért adta el 😕

Oh, what a tangled web we weave
When first we practise to deceive!
több mint 15 éve
Raider89 Las Vegas Raiders 978 — C-lver'N'Blacc
Ollé 😊
Na mindjárt go Aston Villa. Jó lenne ha pontot rabolnának a 'shittytől.

Just Win Baby!
több mint 15 éve
Keano Atlanta Falcons Virginia Tech Hokies 1 060 — Falcons Fan
Amit ma a Giggs - Rooney - Berbatov hármas művel az beszarás... 😀

több mint 15 éve
Mikey Cincinnati Bengals Boise State Broncos 22 213
Poulsen kezd a Wolves ellen. :mad:

Egyébként ugyanaz a kezdő, ami a Zeverton ellen volt.

Ma már meg KELL lennie Kenny első győzelmének!!

szerk.:

Atkinson is mekkora gyökér, te jó ég. Torrest, Meirelest, Maxit szétrúgják, az semmi, majd Torres egyet szabálytalankodik, és sárga.
A védelem elképesztő béna. Minden pontrúgás gólveszély.

Remélem most nem játsszák be a srácok azt, amit az Everton ellen...

szerk2:

Meireles mekkora gól!!!

Ez már meglesz innen. 😊
több mint 15 éve
Darren Bent kedden aláírt az Aston Villához, én erről is rendesen lemaradtam. :rolleyes:vassadi27
a büdös kurvaéletbe h a soccerbe csak úgy gondolkodnak a tulajok h ha értelmes játékost szerzel akkor ne megtartani hanem elpasszolni próbáld
Gyan Time

több mint 15 éve
Jobb lett volna, ha marad, ahol van - a United már úgyis lejátszotta a Sunderlanddel a tavaszi bajnokiját, a Villával viszont még nem, ráadásul ellenük az utóbbi időben nem is nagyon megy nekünk a bajnokságban, és erre még Bent is rátehet egy lapáttal. :/ Mindegy, nem (csak) rajta múlik majd az a meccs.
több mint 15 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Darren Bent kedden aláírt az Aston Villához, én erről is rendesen lemaradtam. :rolleyes:vassadi27
:o

erről én is!Little Jarry
jah ráadásul 18 millió fontért.
több mint 15 éve
Törölt felhasználó
:o

erről én is!
több mint 15 éve
Darren Bent kedden aláírt az Aston Villához, én erről is rendesen lemaradtam. :rolleyes:
több mint 15 éve
Az Eurosport pletykarovata szerint Charlie Adam orvosi vizsgálaton van Melwoodban.

Na, neki nagggyon örülnék.
több mint 15 éve
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20110121-a-videoton-tulajdonosa-legyozte-a-focistakat-duatlonban.html
Azért fél órát kapni. :SBébé
Felettébb kellemetlen. Én ezen k*rva jót nevettem 😀
több mint 15 éve
Bébé Philadelphia Eagles 6 573 — rabszolga
http://www.origo.hu/sport/magyarfoci/20110121-a-videoton-tulajdonosa-legyozte-a-focistakat-duatlonban.html
Azért fél órát kapni. :S
több mint 15 éve
Vicc a Suárez-Liverpool párosítás..
Alapból egy vagyonért hajlandó csak eladni az Ajax, ha egyáltalán mutat hajlandóságot arra, hogy eladja.. Akkor pedig majd jön a City, a MÚ, a Chelsea és a többi nagyobb klub kérőnek. Lehet esélye a Poolnak? Hát nem hinném..Stez
Ha van esély ha nincs, én örülnék neki. Igazolni meg mindenképp kell, Ngog nem rossz, de nem ütné meg általános esetben a kezdő szintet egy Liverpoolban.
több mint 15 éve
Stez SMU Mustangs 50 156 — Whoops, looks like something went wrong.
Vicc a Suárez-Liverpool párosítás..
Alapból egy vagyonért hajlandó csak eladni az Ajax, ha egyáltalán mutat hajlandóságot arra, hogy eladja.. Akkor pedig majd jön a City, a MÚ, a Chelsea és a többi nagyobb klub kérőnek. Lehet esélye a Poolnak? Hát nem hinném..

több mint 15 éve
Elia-val kapcsolatban annyit tudok még mondani hogy nagyon Babel szagú igazolás lenne.nDRo
Pont ezért nem örülnék neki.Mikey
áh, Elia ilyen nagyképű paraszt játékos és azon kívül h nigger-holland szélső/csatár szvsz nincs hasonlóság közte meg Babel között, sztem jól járnátok vele nagy fogás lenne egy ilyen player most a Poolnakkristof
Nem a természetükre gondoltam, hanem játékstílusra.

Elija azt mondta, hogy ő nagyobb klubbhoz szeretne igazolni, mint pl az Inter, vagy Real. Nem tudom mikor és hol olvastam,de emlékszek ilyenre. Maxival az a baj, hogy 1 az 1 ellent nem láttam mikor csinált meg sikeresen utoljára, ami egy szélsőnél azért elég fontos. 😊 Persze jöjjön formába, én örülnék neki a legjobban, mert bírnám a fejét 😊kristóf17
Maxi-val az a baj hogy már nem lesz fiatalabb és igazából, nem sok pluszt tud hozzátenni a játékhoz.
több mint 15 éve
Elia-val kapcsolatban annyit tudok még mondani hogy nagyon Babel szagú igazolás lenne.nDRo
Pont ezért nem örülnék neki.Mikey
áh, Elia ilyen nagyképű paraszt játékos és azon kívül h nigger-holland szélső/csatár szvsz nincs hasonlóság közte meg Babel között, sztem jól járnátok vele nagy fogás lenne egy ilyen player most a Poolnak

több mint 15 éve
Pont ezért nem örülnék neki.
több mint 15 éve
kristóf17 Indianapolis Colts 3 428 — Colts fan
Elija azt mondta, hogy ő nagyobb klubbhoz szeretne igazolni, mint pl az Inter, vagy Real. Nem tudom mikor és hol olvastam,de emlékszek ilyenre. Maxival az a baj, hogy 1 az 1 ellent nem láttam mikor csinált meg sikeresen utoljára, ami egy szélsőnél azért elég fontos. 😊 Persze jöjjön formába, én örülnék neki a legjobban, mert bírnám a fejét 😊