Sorozatok

33 feliratkozó

3 órája
Jughead Dallas Cowboys 5 194
Én már csak az utolsó évadban szerepeltem (voltam valamelyik főszereplő testdublőre is, mikor a földön feküdtem részegen)
r.baggio
Azért komoly, hogy annak ellenére, hogy ennyire berúgtál nem hazaküldtek, hanem kihasználták az alkalmat és testdublőrt csináltak belőled (remélem előtte megkérdeztek azért). 😛 😀
5 órája
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 904 — Amerikai sportok rajongója
Tudom elkéstem vele 3 évvel (habár S2 most jött ki), sosem játszottam a játékkal, fenntartásaim voltak/vannak a játékadaptációkkal kapcsolatban, de valamiért rávettem magam, hogy megnézzem az S1.1-et pár napja....Nah, ma jön az S2.1 már! 😀
Hát, ez valami zseniális! Karakterek, történet, zene, grafika.....CSODA!!!!
Ezt csak azért írom, hátha másnak is fenntartása van vele kapcsolatban....NE LEGYEN! Nézze! 😊
Jah, ARCANE-ról szól a posztom! 😀
bogjosi
Nem vagyok abszolút animáció fan, de volt az utóbbi években pár a Neflixről ami nagyon betalált, az Arcane is ilyen volt megkésve.
6 órája
bogjosi New England Patriots 1 490
Tudom elkéstem vele 3 évvel (habár S2 most jött ki), sosem játszottam a játékkal, fenntartásaim voltak/vannak a játékadaptációkkal kapcsolatban, de valamiért rávettem magam, hogy megnézzem az S1.1-et pár napja....Nah, ma jön az S2.1 már! 😀
Hát, ez valami zseniális! Karakterek, történet, zene, grafika.....CSODA!!!!
Ezt csak azért írom, hátha másnak is fenntartása van vele kapcsolatban....NE LEGYEN! Nézze! 😊
Jah, ARCANE-ról szól a posztom! 😀

E 2 meg a fav jelenetek, mikor megszólal a Woodkid ill. Stingtől a zene, libabőr:
|  youtu.be/dQ72f1smDEU?si=eOlWFIURwxduFjx6&t=98

youtu.be/tJV_-5nciN0?si=84oKfysDdvpbuoUE
|

Szerkesztette: bogjosi

...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
17 órája
peach Atlanta Falcons 14 853 — a new hope (again)
Most fejeztem be a tokyo vice-t. Ez egy kurva jó sorozat is lehetett volna, ha a szereplők nem lennének olyan hülyék mint a segg, illetve a yakuza kb annyira volt félelmetes mint a mari néni hímző egylete. ha tényleg ilyen lenne ez a szervezet állítom, hogy bármelyik utolsó borsodi cocó cigány 3 hónapon belül gengszter főnök lenne tokyóban. a yakuza helyében kb csak azért kinyírtam volna valakit a stábból, hogy ilyen világi balfaszoknak állították be őket...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
17 órája
rob3r7o Denver Broncos Air Force Falcons 4 213 — #officialBoliever
Ha már The Last Kingdom. Nem rég kezdtem el, 1,5 évadnál járok, eleje nagyon döcögős volt, látszik hogy nem egy nagy költségvetésű cuccnak indult, ami ilyesfajta settingnél elég immerzió romboló számomra.
Ezen belül sajnos legjobban azt értem, hogy nagyon érződik, hogy ez bizony nem Angolföldön lett forgatva, hanem kishazánkban, és itt sem a legizgalmasabb vidékeken...Nekem nagyon bántja a szemem.

3. évad elvileg már Full Netflix Produced, szóval remélek egy minőségbeli ugrást ilyen téren, ha más nem, a meglévő dolgok, jobb és hatékonyabb "elmaszkolását", továbbá cinematicabb, kevésbé színdarab feelinget.
esanders10
Megéri végignézni. A Netflix nagyon jót tett a sorozatnak. Minden szempontból nagyot javul majd.

#DenverBroncos #RealMadrid #1FCUnionBerlin #AirForceFalcons #ColoradoAvalanche #DenverNuggets #PaksiFC

#DanielRicciardo #RafaelNadal #EneaBastianini #DT88 #BigBenz #PS2 #CarsonHocevar #JesseLove
18 órája
esanders10 Denver Broncos 535
Ha már The Last Kingdom. Nem rég kezdtem el, 1,5 évadnál járok, eleje nagyon döcögős volt, látszik hogy nem egy nagy költségvetésű cuccnak indult, ami ilyesfajta settingnél elég immerzió romboló számomra.
Ezen belül sajnos legjobban azt értem, hogy nagyon érződik, hogy ez bizony nem Angolföldön lett forgatva, hanem kishazánkban, és itt sem a legizgalmasabb vidékeken...Nekem nagyon bántja a szemem.

3. évad elvileg már Full Netflix Produced, szóval remélek egy minőségbeli ugrást ilyen téren, ha más nem, a meglévő dolgok, jobb és hatékonyabb "elmaszkolását", továbbá cinematicabb, kevésbé színdarab feelinget.
18 órája
steelwolf Pittsburgh Steelers 9 403 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Superman&Lois [MAX], még mindig az egyik legjobb popcorn sorozat szvsz.

Érzelemdús, szórakoztató.
A sztori középpontjában úgy állunk h Kenték hazaköltöznek Smallvillebe a 2 fiúkkal. Szóval egy szuperhősös családi drámát kapunk,melyben néha nagyobb hangsúly van a családi részen, ami baromi jól áll a sorozatnak.
Remek flashbackek vannak, és nagyon jól írják bele a sztoriba.
Casting is korrekt, sőt Lex Luther az egyik, ha nem a legjobb Luthor.
Sajna már csak 2 rész és vége, de eddig jó irányba halad a szép lezárás felé.

IMDB: 7.7
Rotten: 82 %
20 órája
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 117 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
megnéztem ezt az Alfonsó Cuaron által készített Disclaimer*-t, de hát nem egy nagy eresztés, pedig Cate Blanchett a főszereplő, plusz Kevin Kline, Sasha Baron Cohen, apple tv+, sok pénz, aztán az egész egy nagy blöff kb. Sobrinak ajánlom, mert lezárt sorozat 😀

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
21 órája
Beki New York Jets 806
 www.reddit.com/r/StarWarsLeaks/comments/1gvk6c9/youre_a_jedi_right_clip_from_skeleton_crew/
Nagyon remélem h Jude Law karaktere nem Jedi lesz, mert jó volna már kicsit félre lépni az ilyen jellegű dolgoktól...
23 órája
warr_b Washington Commanders 24 080 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Én már csak az utolsó évadban szerepeltem (voltam valamelyik főszereplő testdublőre is, mikor a földön feküdtem részegen),
r.baggio
Wow.
Én torrente testdublőre vótam, meséljek sztorikat? 😀
kishaszi
Tudtam!!! 😂
warr_b
...csak nem sejtetted. 😀
kishaszi

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
1 napja
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 492 — Steelers fan
Én már csak az utolsó évadban szerepeltem (voltam valamelyik főszereplő testdublőre is, mikor a földön feküdtem részegen),
r.baggio
Wow.
kishaszi
Tudtam!!! 😂
warr_b
...csak nem sejtetted. 😀

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 napja
warr_b Washington Commanders 24 080 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
r.baggio
Wow.
kishaszi
Tudtam!!! 😂

1 napja
kishaszi Pittsburgh Steelers 5 492 — Steelers fan
r.baggio
Wow.

"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
1 napja
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 352 — no es importante
Hahh, The last Kingdom királyság (😆), a Vikingek meg szar 😄 asszony nézte-nézte egy ideig, de nagyon szenvedett vele, aztán hagyta is. Uuuuthred kalandjait meg újra is néztük. Dessztinízól!!
warr_b
Felismertél benne?
r.baggio
Egyik kedvenc sorozatom ever, johet minden forgatasi elmeny😀
JéBé
Én már csak az utolsó évadban szerepeltem (voltam valamelyik főszereplő testdublőre is, mikor a földön feküdtem részegen), de remek stáb alakult ki és mindenki igen közvetlenül viselkedett. Legjobban a temetési körmenetnél látszom, mikor a királynőnek álltunk sorfalat, meg parasztemberként a háttérben pakolásztam főleg. Jó élmény általában az ilyen, tudom mindenkinek ajánlani, csak hát rendes meló mellett kb megoldhatatlan ezeket bevállalni.

Ideje lenne mondjuk bepótolnom a szériát, mert csak az első részt láttam, a Jack Ryanhez hasonlóan, ahol szintén van cameóm 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 22 908 — Lucas Scott
Elkezdtem nézni az Odaát első évadát. Hiába járt el felette az idő, megvan benne az az ijesztő (horror szerű) feeling.
Nomac
Nem szeretem a horror-t, am mégis azt mondhatom, hogy a sorozat elso 3-4 évada a kedvencem. Többször megnéztem mar es nagyon le tud kötni: kaland, misztikum, classic rock, ‘67 chevrolet impala, ‘vadaszat’ a szörnyekre. Gyerekkent pentek esténként 2004/05 tájék a tv elott ültem és vartam, hogy kezdodjek az új resz.

Am a mai napig nem tudtam magam ravenni, hogy végignézzem a - talán - 15 evadot. 😁
(Azt hiszem annak idején 7-ig jutottam)
Ventura
van pár pont ahol ki lehet szállni úgy hogy teljes történetet kapj, a 7. pont nem az 😀
3. | Deant elviszik |
5. | Sam feláldozza magát |
9. | Metatron bukása |
utána | Amara legyőzése | se lett volna rossz pont
de sztem a záró évad megint jó lett és ha nem is mondom hogy megérte addig húzni érte, de ettől még nincs jó volt nézni
Negritis, a vajda
Biztos vagyok benne, hogy harom even belul folytatni fogjak egyebkent. Mar az elmult masfel evben is folyamatosan visszatero pletyka volt, a szereplok, a producer is adna a dolgot. En az utolso evadot a mai napig sem tudtam megnezni, talan ket reszig jutottam, sajnos az utolso 1-2-3 mar nagyon hullamzo volt, a reszek legtobbje unalmas volt, ugyanarrol szolt, nem tudtak ujat mutatni. Meg mindig ra akarom venni magam amugy, hogy befejezzem, nehogy mar az utolso evadot ne nezzem meg, de egyaltalan nincs hozza kedvem, nem izgat fel a gondolat, hogy fuh, bekapcsoljam.

Amit viszont ledaraltam, az a From, az kurva jo szerintem, bar egy tulbonyolitott Lost-ot latok benne, es igy a harmadik evad vegere mar annyira tulsagosan sok uj kerdes es rejtely kerult bele, mikozben az eddigiekre sem jott megfejtes es valasz, hogy szerintem ezeknek a felere sem tudnak a vegen valaszt adni, aztan jo kusza es elbaszott lesz. 😀

De eddig nagyon adom, mar csak Fatimat kene elvinnie a Mikulasnak, mert kibasz idegesito egy karakter, raadasul teljesen hasznavehetetlen. Bar mondjuk a banda jo resze az lett igy a harmadik evad vegere, a sztorit kb. negy ember viszi mar csak elore, a tobbi meg picsog megallas nelkul. 😀
Stez
en itt anno rendszeresen beszamoltam mindenegyes supernatural evadrol, es igen vhol egyszer anno en is abbahagytam evekig, hogy ujra felfedezzem magam (talan 8. evad volt, nem tudom). alapvetoen az utolso 3-4 evadbol kb eleg lett volna az utolso. en batoritanalak, hogy fejezd be, mert nekem nagyon jo kis elmeny volt az utolso evad, nagyon szepen lezartak a sorozatot, es az utolso par perc pedig nagyon szep tisztelges minden resztvevo elott, nem nagyon lattam meg ilyen sorozatban, elkepeszto jo gesztus.

viszont egy folytatasnak nem igazan orulnek. mar igyis ez nem kerek volt hanem kb ellipszis alaku annyira el lett nyujtva.

btw: en most a Vikingek: Valhalla elso evadot nyomtam le, de nem gyozott meg igazan igy ideiglenesen kaszaltam, meg lehet vmikor eloveszem a 2. evadtol. de pont emiatt nem kezdtem bele a Last Kingdomba, mert ugyanolyannak veltem felfedezni a stilusjegyek alapjan. foleg, hogy nemsokara jon az Outlander, plusz a Csaszarne, amit asszonnyal kozosen nezunk.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
1 napja
JéBé Green Bay Packers 7 034
Hahh, The last Kingdom királyság (😆), a Vikingek meg szar 😄 asszony nézte-nézte egy ideig, de nagyon szenvedett vele, aztán hagyta is. Uuuuthred kalandjait meg újra is néztük. Dessztinízól!!
warr_b
Felismertél benne?
r.baggio
Egyik kedvenc sorozatom ever, johet minden forgatasi elmeny😀
1 napja
warr_b
Felismertél benne?
r.baggio
Nem baszki, de nem is figyeltem ☺️

1 napja
KeyG Baltimore Ravens 9 477
Dűne: Prófécia sorozat első része szerintem fasza lett.
Látszik, hogy a pénz nincs sajnálva belőle illetve én szeretem Mark Strongot képernyőn látni.
KeyG
pénteken nézzük haverokkal plexen, de ez bíztató akkor
Negritis, a vajda
Nekem tetszett, ha lett volna több rész ment volna tovább is. De nyilván első rész így indulj ki.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
Negritis, a vajda Denver Broncos 44 996 — The Mathematician
Látszik, hogy a pénz nincs sajnálva belőle illetve én szeretem Mark Strongot képernyőn látni.
KeyG
pénteken nézzük haverokkal plexen, de ez bíztató akkor

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
1 napja
KeyG Baltimore Ravens 9 477

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
TLK ugye könyvsorozat alapján van
és nyílván a Vikingek sikere miatt jött, de sztem ez nem baj

a Vinland Saga anime se készült volna el nélküle sztem

1 napja
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 352 — no es importante
warr_b
Felismertél benne?

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
1 napja
Biztos vagyok benne, hogy harom even belul folytatni fogjak egyebkent. Mar az elmult masfel evben is folyamatosan visszatero pletyka volt, a szereplok, a producer is adna a dolgot. En az utolso evadot a mai napig sem tudtam megnezni, talan ket reszig jutottam, sajnos az utolso 1-2-3 mar nagyon hullamzo volt, a reszek legtobbje unalmas volt, ugyanarrol szolt, nem tudtak ujat mutatni. Meg mindig ra akarom venni magam amugy, hogy befejezzem, nehogy mar az utolso evadot ne nezzem meg, de egyaltalan nincs hozza kedvem, nem izgat fel a gondolat, hogy fuh, bekapcsoljam.
Stez
én a 11. környékén hagytam rá anno, aztán mikor Maxon volt akkor ledaráltam az elejétől
nekem az utolsó nagyon bejött, de a 13-14 nem annyira azokon azért szenvedtem én is (sztem itt visszaolvasható a "túra" 😀 )

valahogy amúgy a Last Kingdom filmmel vagyok úgy hogy alig tudok vele haladni nem tudom miért
ilyen 5-10 perceket haladok vele aztán hetekig semmi
Negritis, a vajda
Na, a The Last Kingdom nem volt rossz, de amugy annyira Vikings koppintasnak ereztem egy ideig, hogy nehezen szerettem meg. Asszem az utolso evadot meg sem neztem belole, es egyelore nem is tudom magam ravenni, ugyhogy az is varat meg magara. Illetve az az igazsag, hogy annak ellenere, hogy fasza sorozat, sokaig azt ereztem, kifejezetten a Vikings sikere miatt csinaltak meg, annak a hatan akar felmaszni, emiatt meg akaratlanul is allandoan hasonlitgattam ossze a kettot. Ez nyilvan az en hulyesegem, de a TLK-ra peldaul eleg hamar rauntam es az utolso elotti evadnal mar sok resznel csak szenvedtem.

Amugy jo par sorozattal vagyok igy, hogy nem is fejeztem be, vagy eppen a vegen mar nagyon szenvedosek voltak, ilyen a Supernatural, Last Kingdom, Rick & Morty, Succession (ezt vegul megneztem, de az utolso elotti evad mocsok szenvedessel ment mar le), Dexter, Mr. Robot, SOA, Shameless, de tudnam meg sorolni igazabol. Nyilvan a sok evados sorozatok tudnak nagyon szenvedosse valni, jobbara a vege fele nagyon allaposodik a legtobb.
Stez

1 napja
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Stez
én a 11. környékén hagytam rá anno, aztán mikor Maxon volt akkor ledaráltam az elejétől
nekem az utolsó nagyon bejött, de a 13-14 nem annyira azokon azért szenvedtem én is (sztem itt visszaolvasható a "túra" 😀 )

valahogy amúgy a Last Kingdom filmmel vagyok úgy hogy alig tudok vele haladni nem tudom miért
Negritis, a vajda
Na, a The Last Kingdom nem volt rossz, de amugy annyira Vikings koppintasnak ereztem egy ideig, hogy nehezen szerettem meg. Asszem az utolso evadot meg sem neztem belole, es egyelore nem is tudom magam ravenni, ugyhogy az is varat meg magara. Illetve az az igazsag, hogy annak ellenere, hogy fasza sorozat, sokaig azt ereztem, kifejezetten a Vikings sikere miatt csinaltak meg, annak a hatan akar felmaszni, emiatt meg akaratlanul is allandoan hasonlitgattam ossze a kettot. Ez nyilvan az en hulyesegem, de a TLK-ra peldaul eleg hamar rauntam es az utolso elotti evadnal mar sok resznel csak szenvedtem.

Amugy jo par sorozattal vagyok igy, hogy nem is fejeztem be, vagy eppen a vegen mar nagyon szenvedosek voltak, ilyen a Supernatural, Last Kingdom, Rick & Morty, Succession (ezt vegul megneztem, de az utolso elotti evad mocsok szenvedessel ment mar le), Dexter, Mr. Robot, SOA, Shameless, de tudnam meg sorolni igazabol. Nyilvan a sok evados sorozatok tudnak nagyon szenvedosse valni, jobbara a vege fele nagyon allaposodik a legtobb.

1 napja
Stez