Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 13 éve
www.sorozatjunkie.hu/2012/11/13/emlekezteto-egy-gyilkos-ugy/ma 22:00 AXN, Forbrydelsen, ez alapján készült az elmúlt 2 év egyik legjobbja a Killing.
A Híd után ez is tuti jó lesz ,sőt B) aki krimiket szereti főleg a skandináv vonalat annak kötelező.
több mint 13 éve
Amúgy Dexter, sokaknak baja van ezzel, hogy gyorsan hullanak a legyek az évadban. Szerintem pont egy érdekes nézőpontot kínál fel nekünk. Most nem csak Dexter intézi el a gázos szitukat, hanem körülötte a többiek. Nem ő az egyetlen, aki befolyásolja a történéseket saját maga körül. Szerintem nagyon jó ez a fajta vonalvezetés, és iszonyat nagy évadzáró lesz belőle 😊

több mint 13 éve
hmm, pedig meg mertem volna esküdni rá h Te voltál...akkor elnézést h emlegettelek... 😀az Höri #vótshawnkaMi rosszat tettem? 😀shawnkaja semmit, épp ellenkezőleg, Te kérted, h spoilernél jelezzük épp melyikről írunk! 😊Divat
|
több mint 13 éve
az Höri #vótMi rosszat tettem? 😀shawnkaja semmit, épp ellenkezőleg, Te kérted, h spoilernél jelezzük épp melyikről írunk! 😊Divat
több mint 13 éve
| Bay Harbor Butcher után nyomoz, szal magával a hajóval nincs is baj...talán h eltűnt Izsák bizonyítéka elkezd belülről nyomozni? de azt már csak általuk ismert vérlemezekről is tudhatja...de akkor már eddig is jöhetett volna neki a tantusz... 😀 || Egyáltalán a hajó hogyan kerül a képbe? | ChevyDexter: (sonka kedvéért!😉) | sztem is volt még az írós szálba, de hát ebbe az évadba megszokhattuk, h pörögnek az események rendesen...eleinte amennyire féltem h Dex megöli az én kis szerelmemet, most annyira örülök neki, h összejöttek. így folytatják sztem érik a végén a Morgan's fight, Máriával megspékelve ill. én várok egy Q vs Ánhel is...viszont egy vmit nem értettem, most a végén Laguertának honnan jött Dexter?? mert látta, h neki is van csónakja? az első lapon mi volt egyáltalán? | DivatDEXTER! | SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! | shawnka😀😀😀😀😀 Gyűlölöm, ha ennyi szmájli van kiírva , de nem látod, hogy most mennyire röhögök.
| azért az írós szálat jó hamar lezárták. több volt benne szerintem. Az mexikói banyás szál is alakul, ha meg Debra meg csákkné egymással elkezdenek szívózni, az gyönyörű lesz. |
rohadt jó az évad még mindigChevy
|
több mint 13 éve
| Egyáltalán a hajó hogyan kerül a képbe? |Dexter: (sonka kedvéért!😉) | sztem is volt még az írós szálba, de hát ebbe az évadba megszokhattuk, h pörögnek az események rendesen...eleinte amennyire féltem h Dex megöli az én kis szerelmemet, most annyira örülök neki, h összejöttek. így folytatják sztem érik a végén a Morgan's fight, Máriával megspékelve ill. én várok egy Q vs Ánhel is...viszont egy vmit nem értettem, most a végén Laguertának honnan jött Dexter?? mert látta, h neki is van csónakja? az első lapon mi volt egyáltalán? | DivatDEXTER! | SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! | shawnka😀😀😀😀😀 Gyűlölöm, ha ennyi szmájli van kiírva , de nem látod, hogy most mennyire röhögök.
| azért az írós szálat jó hamar lezárták. több volt benne szerintem. Az mexikói banyás szál is alakul, ha meg Debra meg csákkné egymással elkezdenek szívózni, az gyönyörű lesz. |
több mint 13 éve
Mi rosszat tettem? 😀shawnkaja semmit, épp ellenkezőleg, Te kérted, h spoilernél jelezzük épp melyikről írunk! 😊
|
több mint 13 éve
Mi rosszat tettem? 😀Dexter: (sonka kedvéért!😉) | sztem is volt még az írós szálba, de hát ebbe az évadba megszokhattuk, h pörögnek az események rendesen...eleinte amennyire féltem h Dex megöli az én kis szerelmemet, most annyira örülök neki, h összejöttek. így folytatják sztem érik a végén a Morgan's fight, Máriával megspékelve ill. én várok egy Q vs Ánhel is...viszont egy vmit nem értettem, most a végén Laguertának honnan jött Dexter?? mert látta, h neki is van csónakja? az első lapon mi volt egyáltalán? | DivatDEXTER! | SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! | shawnka😀😀😀😀😀 Gyűlölöm, ha ennyi szmájli van kiírva , de nem látod, hogy most mennyire röhögök.
több mint 13 éve
huhuhú Dexter egyre inkább pörög 😊 Elég jó kis második félidőnek nézünk elébe 😀| a telefonnak örültem, kb. ezzel ki is fog maradni a börtön utáni barangolós történetszál, aminek gyakorlatilag ez volt a húzóeleme. még 3 rész idén 😕 |
Jah és Walking Dead: | kezdenek előjönni a képregényes dolgok is (telefon, woodbury titkai stb) de szépen építgetik a saját szálaikat | pc_x
több mint 13 éve
Dexter: (sonka kedvéért!😉) | sztem is volt még az írós szálba, de hát ebbe az évadba megszokhattuk, h pörögnek az események rendesen...eleinte amennyire féltem h Dex megöli az én kis szerelmemet, most annyira örülök neki, h összejöttek. így folytatják sztem érik a végén a Morgan's fight, Máriával megspékelve ill. én várok egy Q vs Ánhel is...viszont egy vmit nem értettem, most a végén Laguertának honnan jött Dexter?? mert látta, h neki is van csónakja? az első lapon mi volt egyáltalán? |DEXTER! | SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! | shawnka😀😀😀😀😀 Gyűlölöm, ha ennyi szmájli van kiírva , de nem látod, hogy most mennyire röhögök.
|
több mint 13 éve
DEXTER! | SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! | shawnka😀😀😀😀😀 Gyűlölöm, ha ennyi szmájli van kiírva , de nem látod, hogy most mennyire röhögök.
rohadt jó az évad még mindig
több mint 13 éve
DEXTER! | SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! SIDEBOOBS! |
több mint 13 éve
huhuhú Dexter egyre inkább pörög 😊 Elég jó kis második félidőnek nézünk elébe 😀Jah és Walking Dead: | kezdenek előjönni a képregényes dolgok is (telefon, woodbury titkai stb) de szépen építgetik a saját szálaikat |

több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Ez a VD 4. évad eddig ultragáz szerintem. Elena átváltozik és máris simán lenyom 150 éves vámpírokat, csak mert ő a főszereplő, ráadásul | Connor meghalt. boooooo... | Double Bnekem tetszik, bár az Elena szál nyilván kurvagáz, rohadt idegesítő a picsogása, | Connor halála meg papírforma volt sajnos, de így Klaus is dühösebb + ő talán rájön Jeremy titkára. | Bonniet a kezdetektől fogva gyűlölöm de most még vele sincs bajom, kíváncsi vagyok mire megy majd azzal a csávóval.
több mint 13 éve
Amúgy elég durva még mindig a sorozat, szerintem 5/5 zseniális résszel kezdődött el, úgyhogy tényleg érdemes nézni. 😉Jugheadhát az 5. szvsz nem volt nagy durranás.
eleve nem volt cliffhanger 😀 meg én az akciókat is hiányoltam
több mint 13 éve
jaja, bár remélem | nem hagyják ki a Governor csonkítást sem 😀 Michonne karakterét marha jól eltalálták. Nem tudom visszahozzák-e Morgant a tv-ben. | peteynem tudom, hogy az ezt indikáló eseményeket mennyire bírná el a TV. bár valószínűleg máshogy lesz felvezetve, de Blake biztosan bántva lesz.
több mint 13 éve
jaja, bár remélem | nem hagyják ki a Governor csonkítást sem 😀 Michonne karakterét marha jól eltalálták. Nem tudom visszahozzák-e Morgant a tv-ben. |ó, én up-to-date vagyok a comicban is. alig várom már, hogy menjenek | Alexandria felé, bár azért remélem, hogy nem akarnak egy évadot a barangolással, meg az Abraham sztorival elbalfaszkodni. mondjuk ebben a tempóban azon sem csodálkoznék, ha a Prison vs. Woodbury csata már a finálé előtt lemenne, és a végére megpillantanák a monumentet. a 4. évadban meg jöhet a Hilltop 😀 |mivel olvasom a comicot is, ég és föld a difi, de értem hogy nem lehet átültetni az ottlevő dolgokat. azt nem bírná el egy karika sem.| meghalt. nézzétek meg az ígykészülteket a részről, meg olvassátok el a nyilatkozatokat, junkien össze is vannak gyűjtve. az egész jelenet gyönyörűen volt amúgy is felépítve: a kilépő monológ, Carl visszaemlékezése. pont ez volt a katalizátor ahhoz, hogy Carl felnőtt. ezzel a tettével végleg. ő már nem tudja, hogy milyen lehet a mi világunkban felnőni, valószínűleg sokkal tökéletesebb hunter lesz bármelyik felnőtt szereplőnél. ennek az alapkövét láttuk a jelenet végén. | shawnkaCsak nekem volt fura a WD-ben, hogy (nagyon spoiler) | amikor Lori szült, akkor senkinek nem jutott eszébe ellenőrizni, hogy tényleg beadta-e a kulcsot, vagy esetleg a sokk miatt ájult csak el? Gyerek ki, "lődd fejbe anyád", menjünk. | BáleszMondjuk azért amíg nem látom a | kiloccsant agyát, úgyse hiszem el, hogy meghalt. Gyanúsan nem mutatták, eddig mindenkinek láthattuk a hulláját, aki tényleg meghalt, most meg csak utalás volt rá. | kaszo
ti is essetek neki, ajánlom. ettől függetlenül imádom a tv showt is.
petey
a börtönös sztorihoz | én örülök, hogy itt is van sok változtatás. főleg a Lori-vonalra gondolok, nekem így jobban ütött, mint a képregényben. ott ugye megkajálják a babával együtt, viszont mindig is érdekelt volna, hogy mi lenne a babával ebben a világban. ráadásul Carl karakterét is jobban katalizálja.
a börtöntöltelékekkel meg végülis nem volt annyi változtatás: megvolt a gyilkos fazon(Zlatan Ibrahimovic), a gyökér aki elmenekült(bár itt visszajött), illetve maradt Axel meg egy néger tékutya helyére. | shawnka
több mint 13 éve
ó, én up-to-date vagyok a comicban is. alig várom már, hogy menjenek | Alexandria felé, bár azért remélem, hogy nem akarnak egy évadot a barangolással, meg az Abraham sztorival elbalfaszkodni. mondjuk ebben a tempóban azon sem csodálkoznék, ha a Prison vs. Woodbury csata már a finálé előtt lemenne, és a végére megpillantanák a monumentet. a 4. évadban meg jöhet a Hilltop 😀 |mivel olvasom a comicot is, ég és föld a difi, de értem hogy nem lehet átültetni az ottlevő dolgokat. azt nem bírná el egy karika sem.| meghalt. nézzétek meg az ígykészülteket a részről, meg olvassátok el a nyilatkozatokat, junkien össze is vannak gyűjtve. az egész jelenet gyönyörűen volt amúgy is felépítve: a kilépő monológ, Carl visszaemlékezése. pont ez volt a katalizátor ahhoz, hogy Carl felnőtt. ezzel a tettével végleg. ő már nem tudja, hogy milyen lehet a mi világunkban felnőni, valószínűleg sokkal tökéletesebb hunter lesz bármelyik felnőtt szereplőnél. ennek az alapkövét láttuk a jelenet végén. | shawnkaCsak nekem volt fura a WD-ben, hogy (nagyon spoiler) | amikor Lori szült, akkor senkinek nem jutott eszébe ellenőrizni, hogy tényleg beadta-e a kulcsot, vagy esetleg a sokk miatt ájult csak el? Gyerek ki, "lődd fejbe anyád", menjünk. | BáleszMondjuk azért amíg nem látom a | kiloccsant agyát, úgyse hiszem el, hogy meghalt. Gyanúsan nem mutatták, eddig mindenkinek láthattuk a hulláját, aki tényleg meghalt, most meg csak utalás volt rá. | kaszo
petey
a börtönös sztorihoz | én örülök, hogy itt is van sok változtatás. főleg a Lori-vonalra gondolok, nekem így jobban ütött, mint a képregényben. ott ugye megkajálják a babával együtt, viszont mindig is érdekelt volna, hogy mi lenne a babával ebben a világban. ráadásul Carl karakterét is jobban katalizálja.
a börtöntöltelékekkel meg végülis nem volt annyi változtatás: megvolt a gyilkos fazon(Zlatan Ibrahimovic), a gyökér aki elmenekült(bár itt visszajött), illetve maradt Axel meg egy néger tékutya helyére. |
több mint 13 éve
Ez a VD 4. évad eddig ultragáz szerintem. Elena átváltozik és máris simán lenyom 150 éves vámpírokat, csak mert ő a főszereplő, ráadásul | Connor meghalt. boooooo... |
több mint 13 éve
mivel olvasom a comicot is, ég és föld a difi, de értem hogy nem lehet átültetni az ottlevő dolgokat. azt nem bírná el egy karika sem.| meghalt. nézzétek meg az ígykészülteket a részről, meg olvassátok el a nyilatkozatokat, junkien össze is vannak gyűjtve. az egész jelenet gyönyörűen volt amúgy is felépítve: a kilépő monológ, Carl visszaemlékezése. pont ez volt a katalizátor ahhoz, hogy Carl felnőtt. ezzel a tettével végleg. ő már nem tudja, hogy milyen lehet a mi világunkban felnőni, valószínűleg sokkal tökéletesebb hunter lesz bármelyik felnőtt szereplőnél. ennek az alapkövét láttuk a jelenet végén. | shawnkaCsak nekem volt fura a WD-ben, hogy (nagyon spoiler) | amikor Lori szült, akkor senkinek nem jutott eszébe ellenőrizni, hogy tényleg beadta-e a kulcsot, vagy esetleg a sokk miatt ájult csak el? Gyerek ki, "lődd fejbe anyád", menjünk. | BáleszMondjuk azért amíg nem látom a | kiloccsant agyát, úgyse hiszem el, hogy meghalt. Gyanúsan nem mutatták, eddig mindenkinek láthattuk a hulláját, aki tényleg meghalt, most meg csak utalás volt rá. | kaszo
több mint 13 éve
Eszméletlen jó lett. Végre egy igazi BSG, és nem egy sci-fi Dallas (Caprica). Rohadtul rám fért már egy normális sci-fi sorozat (ha már az eddigieket sorra elkaszálták...).Bordán Lili (L)
több mint 13 éve
| meghalt. nézzétek meg az ígykészülteket a részről, meg olvassátok el a nyilatkozatokat, junkien össze is vannak gyűjtve. az egész jelenet gyönyörűen volt amúgy is felépítve: a kilépő monológ, Carl visszaemlékezése. pont ez volt a katalizátor ahhoz, hogy Carl felnőtt. ezzel a tettével végleg. ő már nem tudja, hogy milyen lehet a mi világunkban felnőni, valószínűleg sokkal tökéletesebb hunter lesz bármelyik felnőtt szereplőnél. ennek az alapkövét láttuk a jelenet végén. |Csak nekem volt fura a WD-ben, hogy (nagyon spoiler) | amikor Lori szült, akkor senkinek nem jutott eszébe ellenőrizni, hogy tényleg beadta-e a kulcsot, vagy esetleg a sokk miatt ájult csak el? Gyerek ki, "lődd fejbe anyád", menjünk. | BáleszMondjuk azért amíg nem látom a | kiloccsant agyát, úgyse hiszem el, hogy meghalt. Gyanúsan nem mutatták, eddig mindenkinek láthattuk a hulláját, aki tényleg meghalt, most meg csak utalás volt rá. | kaszo
több mint 13 éve
Az AMC a Netflix-szel közösen (költségmegosztás!) már nagyon közel áll ahhoz, hogy bejelentse a The Killing 3. szezonját
több mint 13 éve
Csak nekem volt fura a WD-ben, hogy (nagyon spoiler) | amikor Lori szült, akkor senkinek nem jutott eszébe ellenőrizni, hogy tényleg beadta-e a kulcsot, vagy esetleg a sokk miatt ájult csak el? Gyerek ki, "lődd fejbe anyád", menjünk. | BáleszMondjuk azért amíg nem látom a | kiloccsant agyát, úgyse hiszem el, hogy meghalt. Gyanúsan nem mutatták, eddig mindenkinek láthattuk a hulláját, aki tényleg meghalt, most meg csak utalás volt rá. |
több mint 13 éve
AHS 2/4 Kicseszett nagy rész volt, a második évad eddigi legjobb része, és egyre jobb ez az évad, pedig az eleje se volt rossz. Az első évad jobban tetszett, de most már belerázódtam a másodikba, kezdenek kialakulni a dolgok. 😀Az eleje eléggé olyan össze-vissza volt, de úgy érzem ez mostanra eltűnt. 😀
Number one sorozat. 😀