Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 5 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 638 — Wrath of Khan
Ja, nem nagyon tudsz mellélőni, ha bármennyire is szereted a gondolkozós sorozatokat.
több mint 5 éve
dugo93 Indianapolis Colts 4 492
Nem kell félni a Darktól. Simán el tudom fogadni azt a véleményt, hogy az évtized sorozat (bár a harmadik évaddal még nem végeztem).

Amúgy Nena mellett ez a zene volt benne a kedvencem 😀

www.youtube.com/watch?v=iIpfWORQWhU

több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 275 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Befejeztem tegnap este a Dark-ot, hát baszki.
Magasan az utóbbi évtized legjobb sorozata, de nálam felugrott az első helyre (megelőzve a Communityt).

Zseniális.

tenorx
Nena hogy jon ide? Sorozatnak a zeneje? Ha igen mar csak ezert megnezem😊
diverdoc
a sorozat német
és ahogy hallottam a Dark a stranger things vonalon mozog szóval tippre 80as évek retro 😀
Negritis
Jaj ezt ne, nagyon nem. Az első évadban hasonlították hozzá, de egyrészt nem olyan, másrészt szerintem sokkal jobb.
tenorx
oké, én nem kezdtem még el, nem is biztos hogy fogom
Negritis
Nekem már le van töltve az első évad számítógépre és tabletre is 😊
Mostmár tényleg legyen jó 😊

több mint 5 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 53 882 — The Mathematician
Magasan az utóbbi évtized legjobb sorozata, de nálam felugrott az első helyre (megelőzve a Communityt).

Zseniális.

tenorx
diverdoc
a sorozat német
és ahogy hallottam a Dark a stranger things vonalon mozog szóval tippre 80as évek retro 😀
Negritis
Jaj ezt ne, nagyon nem. Az első évadban hasonlították hozzá, de egyrészt nem olyan, másrészt szerintem sokkal jobb.
tenorx
oké, én nem kezdtem még el, nem is biztos hogy fogom

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve

Zseniális.

tenorx
diverdoc
a sorozat német
Negritis
több mint 5 éve

Zseniális.

tenorx
diverdoc
a sorozat német

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 327 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Witcher pipa, nekem tetszett, Vengerbergi Yennefer különösen 😛😎😋
Stranger Things elkezdve, az is tetszik, szeretem az ilyen stílust. Kicsit x akták gyerekekkel 😁

A Nagy Pénzrablás pedig tényleg zseniális, biztos volt már ajánlva, hát most csatlakozom!
Nem véletlenül nem amcsi sorozat
Chargers LT
Végre valaki! 😁

Ozark 4.évad berendelve és elkaszálva 😣
több mint 5 éve

Zseniális.

tenorx
diverdoc
Igen, alapvetően egy német sorozat, és ez a dal felcsendül párszor 😊
több mint 5 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master
Witcher pipa, nekem tetszett, Vengerbergi Yennefer különösen 😛😎😋
Stranger Things elkezdve, az is tetszik, szeretem az ilyen stílust. Kicsit x akták gyerekekkel 😁

A Nagy Pénzrablás pedig tényleg zseniális, biztos volt már ajánlva, hát most csatlakozom!
Nem véletlenül nem amcsi sorozat

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Willie Parker Pittsburgh Steelers 16 931
Én meg ezt vártam eddig, mert a könyv nagy kedvenc:
 www.imdb.com/title/tt9814116/?ref_=nv_sr_srsg_0
Erre nézem a szereposztást, Mustafa(!) Mond-ot nő játssza!
Szép új világ 😀
bcsarli
Nigériai gyökerekkel rendelkező Mustafa, aki amúgy Sós anya
több mint 5 éve
bcsarli, Udvari Főkóstoló Pittsburgh Steelers 9 275 — A Heinz Field-en soha sem járt, hozzá nem értő lelkes amatőr
Én meg ezt vártam eddig, mert a könyv nagy kedvenc:
 www.imdb.com/title/tt9814116/?ref_=nv_sr_srsg_0
Erre nézem a szereposztást, Mustafa(!) Mond-ot nő játssza!
Szép új világ 😀

Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló

több mint 5 éve
warr_b Washington Commanders 27 849 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Blindspotot két évad után jegeltem pár hónapig, egyre kevésbé tetszett, de a harmadik évad így a hetedik rész után eddig megint egész fasza.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton

Zseniális.

tenorx

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 071 — Lájkold a zsűrit!
Operation Buffalo

Van benne dráma, humor, de vhogy nem állt össze egészen a 4. részig, az viszont parádés lett.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve

Zseniális.

tenorx
Na rágerjedtem szépen, erre úgy látom hogy nincs fent az első évad az ncore-on 😕
bcsarli
Hát hogyne ne lenne fent! 2160-sd minden formátumban!
2017 december
steelwolf
Ó basszus! 100 felett volt találat a "dark" keresésre, a régebbieket nem vettem észre.

több mint 5 éve

Zseniális.

tenorx
Na rágerjedtem szépen, erre úgy látom hogy nincs fent az első évad az ncore-on 😕
bcsarli
netflix

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 327 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Zseniális.

tenorx
bcsarli
Hát hogyne ne lenne fent! 2160-sd minden formátumban!
2017 december
több mint 5 éve

Zseniális.

tenorx
bcsarli
Netflix trial? 😀
tenorx
Azt még tartogatom, csak nem tudom mire 😊

több mint 5 éve

Zseniális.

tenorx
bcsarli
Netflix trial? 😀
több mint 5 éve

Zseniális.

tenorx

több mint 5 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 249 — no es importante
Tudom le vagyok maradva 😊 de tegnap előtt fejeztem be a Deadwood sorozatot, majd tegnap a filmet is megnéztem. A filmre azért jó páran eléggé letrottyosodtak amíg valaki alig változott 😀 de egy méltó lezárásnak érzem. Szerintem kibaszott jó volt. Jó karakterek az együgyűtől a furfangosig. Nincsenek egyértelműen jók és rosszak csak emberek. Ja és ha az nem is volt feltétlenül célja, de egész jókat nevettem rajta időnként. Tudom ajánlani, nem is hosszú (3 évad) érdemes belevágni ha még valakinek vissza van.
Gorcsev
Mi valahol a második évad harmadánál kaszáltuk, rettenetesen unalmas volt, egy helyben toporgott az egész. Ian McShane jó volt, de az Olyphant csávó folyamatos bajuszelőremeresztő szúrós nézésétől 5 perc után agyfaszt kaptam.
warr_b
Gondolom nem vagy nagy western fan...
r.baggio
Én is most kezdtem el nézni a Deadwoodot, az S01E08 felénél tartok...
Mondhatom, hogy elég nagy western fan vagyok...az alapfelállás érdekes, a karakterek jók, de valahogy hiányzik belőle a megfelelő feszültség, egyszerűen unalmas, pedig minden adva van egy korrekt sorozathoz.

Kíváncsi vagyok mire fut ki az első évad, mert sajnálnám elkaszálni...
Solymi
Peckinpah összes megvolt? 😊 Ha esetleg nem, a Bring Me the Head of Alfredo Garcia-t nézd meg mindenképp, a Deadwoodban sok utalás van rá

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 948 — Слава Україні! Героям слава!

Zseniális.

tenorx
2 részem van még, szerdától szabi, legkésőbb szerdán leakarom tolni. 😀 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve

Zseniális.

Szerkesztette: tenorx
több mint 5 éve
netflixre költözik a Kobra Kai elvileg
Negritis
Gyakorlatilag is! (Ha minden igaz) év vége felé jön is a 3.évad!
steelwolf
csak egy tweetet láttam félálomba nem voltam benne biztos 😀

több mint 5 éve
netflixre költözik a Kobra Kai elvileg
Negritis
Gyakorlatilag is! (Ha minden igaz) év vége felé jön is a 3.évad!