Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 5 éve
Ja, nem nagyon tudsz mellélőni, ha bármennyire is szereted a gondolkozós sorozatokat.
több mint 5 éve
Nem kell félni a Darktól. Simán el tudom fogadni azt a véleményt, hogy az évtized sorozat (bár a harmadik évaddal még nem végeztem).Amúgy Nena mellett ez a zene volt benne a kedvencem 😀
www.youtube.com/watch?v=iIpfWORQWhU
több mint 5 éve
Nekem már le van töltve az első évad számítógépre és tabletre is 😊oké, én nem kezdtem még el, nem is biztos hogy fogomJaj ezt ne, nagyon nem. Az első évadban hasonlították hozzá, de egyrészt nem olyan, másrészt szerintem sokkal jobb.a sorozat németBefejeztem tegnap este a Dark-ot, hát baszki.Nena hogy jon ide? Sorozatnak a zeneje? Ha igen mar csak ezert megnezem😊
Magasan az utóbbi évtized legjobb sorozata, de nálam felugrott az első helyre (megelőzve a Communityt).
Zseniális.
tenorx
diverdoc
és ahogy hallottam a Dark a stranger things vonalon mozog szóval tippre 80as évek retro 😀
Negritis
tenorx
Negritis
Mostmár tényleg legyen jó 😊
több mint 5 éve
oké, én nem kezdtem még el, nem is biztos hogy fogomJaj ezt ne, nagyon nem. Az első évadban hasonlították hozzá, de egyrészt nem olyan, másrészt szerintem sokkal jobb.a sorozat németBefejeztem tegnap este a Dark-ot, hát baszki.Nena hogy jon ide? Sorozatnak a zeneje? Ha igen mar csak ezert megnezem😊
Magasan az utóbbi évtized legjobb sorozata, de nálam felugrott az első helyre (megelőzve a Communityt).
Zseniális.
tenorx
diverdoc
és ahogy hallottam a Dark a stranger things vonalon mozog szóval tippre 80as évek retro 😀
Negritis
tenorx
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Jaj ezt ne, nagyon nem. Az első évadban hasonlították hozzá, de egyrészt nem olyan, másrészt szerintem sokkal jobb.a sorozat németBefejeztem tegnap este a Dark-ot, hát baszki.Nena hogy jon ide? Sorozatnak a zeneje? Ha igen mar csak ezert megnezem😊
Zseniális.
tenorx
diverdoc
Negritis
több mint 5 éve
a sorozat németBefejeztem tegnap este a Dark-ot, hát baszki.Nena hogy jon ide? Sorozatnak a zeneje? Ha igen mar csak ezert megnezem😊
Zseniális.
tenorx
diverdoc
több mint 5 éve
Witcher pipa, nekem tetszett, Vengerbergi Yennefer különösen 😛😎😋Végre valaki! 😁
Stranger Things elkezdve, az is tetszik, szeretem az ilyen stílust. Kicsit x akták gyerekekkel 😁
A Nagy Pénzrablás pedig tényleg zseniális, biztos volt már ajánlva, hát most csatlakozom!
Nem véletlenül nem amcsi sorozat
Chargers LT
Ozark 4.évad berendelve és elkaszálva 😣
több mint 5 éve
Igen, alapvetően egy német sorozat, és ez a dal felcsendül párszor 😊Befejeztem tegnap este a Dark-ot, hát baszki.Nena hogy jon ide? Sorozatnak a zeneje? Ha igen mar csak ezert megnezem😊
Zseniális.
tenorx
diverdoc
több mint 5 éve
Witcher pipa, nekem tetszett, Vengerbergi Yennefer különösen 😛😎😋Stranger Things elkezdve, az is tetszik, szeretem az ilyen stílust. Kicsit x akták gyerekekkel 😁
A Nagy Pénzrablás pedig tényleg zseniális, biztos volt már ajánlva, hát most csatlakozom!
Nem véletlenül nem amcsi sorozat
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Én meg ezt vártam eddig, mert a könyv nagy kedvenc:Nigériai gyökerekkel rendelkező Mustafa, aki amúgy Sós anya
www.imdb.com/title/tt9814116/?ref_=nv_sr_srsg_0
Erre nézem a szereposztást, Mustafa(!) Mond-ot nő játssza!
Szép új világ 😀
bcsarli
több mint 5 éve
Én meg ezt vártam eddig, mert a könyv nagy kedvenc:www.imdb.com/title/tt9814116/?ref_=nv_sr_srsg_0
Erre nézem a szereposztást, Mustafa(!) Mond-ot nő játssza!
Szép új világ 😀
Szerkesztette: bcsarli, Udvari Főkóstoló
több mint 5 éve
Blindspotot két évad után jegeltem pár hónapig, egyre kevésbé tetszett, de a harmadik évad így a hetedik rész után eddig megint egész fasza.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Befejeztem tegnap este a Dark-ot, hát baszki.Nena hogy jon ide? Sorozatnak a zeneje? Ha igen mar csak ezert megnezem😊
Zseniális.
tenorx

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Operation BuffaloVan benne dráma, humor, de vhogy nem állt össze egészen a 4. részig, az viszont parádés lett.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Ó basszus! 100 felett volt találat a "dark" keresésre, a régebbieket nem vettem észre.Hát hogyne ne lenne fent! 2160-sd minden formátumban!Befejeztem tegnap este a Dark-ot, hát baszki.Na rágerjedtem szépen, erre úgy látom hogy nincs fent az első évad az ncore-on 😕
Zseniális.
tenorx
bcsarli
2017 december
steelwolf
több mint 5 éve
netflixBefejeztem tegnap este a Dark-ot, hát baszki.Na rágerjedtem szépen, erre úgy látom hogy nincs fent az első évad az ncore-on 😕
Zseniális.
tenorx
bcsarli
több mint 5 éve
Hát hogyne ne lenne fent! 2160-sd minden formátumban!Befejeztem tegnap este a Dark-ot, hát baszki.Na rágerjedtem szépen, erre úgy látom hogy nincs fent az első évad az ncore-on 😕
Zseniális.
tenorx
bcsarli
2017 december
több mint 5 éve
Azt még tartogatom, csak nem tudom mire 😊Netflix trial? 😀Befejeztem tegnap este a Dark-ot, hát baszki.Na rágerjedtem szépen, erre úgy látom hogy nincs fent az első évad az ncore-on 😕
Zseniális.
tenorx
bcsarli
tenorx
több mint 5 éve
Netflix trial? 😀Befejeztem tegnap este a Dark-ot, hát baszki.Na rágerjedtem szépen, erre úgy látom hogy nincs fent az első évad az ncore-on 😕
Zseniális.
tenorx
bcsarli
több mint 5 éve
Befejeztem tegnap este a Dark-ot, hát baszki.Na rágerjedtem szépen, erre úgy látom hogy nincs fent az első évad az ncore-on 😕
Zseniális.
tenorx
több mint 5 éve
Peckinpah összes megvolt? 😊 Ha esetleg nem, a Bring Me the Head of Alfredo Garcia-t nézd meg mindenképp, a Deadwoodban sok utalás van ráÉn is most kezdtem el nézni a Deadwoodot, az S01E08 felénél tartok...Gondolom nem vagy nagy western fan...Tudom le vagyok maradva 😊 de tegnap előtt fejeztem be a Deadwood sorozatot, majd tegnap a filmet is megnéztem. A filmre azért jó páran eléggé letrottyosodtak amíg valaki alig változott 😀 de egy méltó lezárásnak érzem. Szerintem kibaszott jó volt. Jó karakterek az együgyűtől a furfangosig. Nincsenek egyértelműen jók és rosszak csak emberek. Ja és ha az nem is volt feltétlenül célja, de egész jókat nevettem rajta időnként. Tudom ajánlani, nem is hosszú (3 évad) érdemes belevágni ha még valakinek vissza van.Mi valahol a második évad harmadánál kaszáltuk, rettenetesen unalmas volt, egy helyben toporgott az egész. Ian McShane jó volt, de az Olyphant csávó folyamatos bajuszelőremeresztő szúrós nézésétől 5 perc után agyfaszt kaptam.
Gorcsev
warr_b
r.baggio
Mondhatom, hogy elég nagy western fan vagyok...az alapfelállás érdekes, a karakterek jók, de valahogy hiányzik belőle a megfelelő feszültség, egyszerűen unalmas, pedig minden adva van egy korrekt sorozathoz.
Kíváncsi vagyok mire fut ki az első évad, mert sajnálnám elkaszálni...
Solymi

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Befejeztem tegnap este a Dark-ot, hát baszki.2 részem van még, szerdától szabi, legkésőbb szerdán leakarom tolni. 😀 😀
Zseniális.
tenorx
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 5 éve
csak egy tweetet láttam félálomba nem voltam benne biztos 😀netflixre költözik a Kobra Kai elvilegGyakorlatilag is! (Ha minden igaz) év vége felé jön is a 3.évad!
Negritis
steelwolf
több mint 5 éve
netflixre költözik a Kobra Kai elvilegGyakorlatilag is! (Ha minden igaz) év vége felé jön is a 3.évad!
Negritis