Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 9 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Ezek várósak még idén:

www.youtube.com/watch?v=oyoXURn9oK0

www.youtube.com/watch?v=G3DwTh_aPKw
több mint 9 éve
Béczkó 1 264
The Walking Dead: Season 7 Trailer !!

www.worldstarhiphop.com/videos/video.php?v=wshhEL6V0Qre68M2vZ0f
több mint 9 éve
 www.youtube.com/watch?v=YekQIyZdmVo
több mint 9 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
 www.youtube.com/watch?v=nkOKkS7mKfY
baggio
még a trailerből is érezni azt az igazi Narcos hangulatot 😊
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nem rossz ez a The Night Of. Kicsit BBC-s feelingje van pedig HBO-s produkció.
empty taxi
Csak mert pakisztáni a főszereplő? 😋 Ez ám a lappangó képzettársítás

több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Nem rossz ez a The Night Of. Kicsit BBC-s feelingje van pedig HBO-s produkció.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 333 — no es importante
 www.youtube.com/watch?v=nkOKkS7mKfY

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 678 — Salus populi suprema lex esto
Tudnátok ajánlani nekem olyan sorozatokat, amelyek a rövidebb kategóriába tartoznak (pl. True Detective vagy a most induló Aznap éjjel). A True Detective második évadát nem láttam azt szerintem meg fogjuk nézni, bár úgy olvastam nem olyan jó mint az első. A már említett Aznap éjjel-t is meg fogjuk nézni, de még kellene 2-3 sorozat, amivel a Trónok harcáig kihúznánk.
Azért a rövidebb sorozatok a kérés, mert a kedves feleségem kérése, hogy olyan filmeket vagy sorozatokat szeretne megnézni, aminek van vége.. (megnéztük az útvesztő című film első két részét és a második vége előtt mondtam neki, hogy 2017-ben lesz meg a 3. rész, kicsit kiakadt rajta... 😊 )

Ha minden kötél szakad még ott van a 24 c. sorozat is időkitöltőnek, de azt meg én már láttam végig és úgy nem olyan jó nézni. 😊

Köszi előre is a tippeket! 😊
Bruce
11.22.63- 1 évados lezárt.
American crime story- 1 évados lezárt.
The leftovers- 3. évad kezdődik ősszel és lezárul.

steelwolf
A 11.22.63-at láttuk, az fajin volt.
Az American crime story a bővebb listán szerepel! 😊
A leftovers is rákerül akkor a bővebb listára! 😊

Köszi
több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Tudnátok ajánlani nekem olyan sorozatokat, amelyek a rövidebb kategóriába tartoznak (pl. True Detective vagy a most induló Aznap éjjel). A True Detective második évadát nem láttam azt szerintem meg fogjuk nézni, bár úgy olvastam nem olyan jó mint az első. A már említett Aznap éjjel-t is meg fogjuk nézni, de még kellene 2-3 sorozat, amivel a Trónok harcáig kihúznánk.
Azért a rövidebb sorozatok a kérés, mert a kedves feleségem kérése, hogy olyan filmeket vagy sorozatokat szeretne megnézni, aminek van vége.. (megnéztük az útvesztő című film első két részét és a második vége előtt mondtam neki, hogy 2017-ben lesz meg a 3. rész, kicsit kiakadt rajta... 😊 )

Ha minden kötél szakad még ott van a 24 c. sorozat is időkitöltőnek, de azt meg én már láttam végig és úgy nem olyan jó nézni. 😊

Bruce
11.22.63- 1 évados lezárt.
American crime story- 1 évados lezárt.
The leftovers- 3. évad kezdődik ősszel és lezárul.

Természetes mindet (inkább)angolul nézzétek!

www.youtube.com/watch?v=MzrDoSZbmaA

www.youtube.com/watch?v=ZT0m9MBCMDo

www.youtube.com/watch?v=TmR8MDAB-zA

Szerkesztette: steelwolf
több mint 9 éve
Köszönöm mindenkinek a gyors tippeket.

A Fargo-t néztem első körben, hogy arra benevezünk. A Banshee is érdekes lehet első blikkre.
A Night Manager is tetszett a leírások alapján.

A Firefly nem a mi világunk, a Prison Break-et láttam már. A Narcos az nem teljesen befejezett úgyhogy az egyelőre nem. Még tetszik a Mad Dogs is, a többit meg feljegyzem, aztán ha elfogynak a sorozatok, akkor majd előveszem őket. 😊

Mondjuk ahogy magunkat ismerem, ez a pár sorozat el fog tartani nekünk jóideig 😊

Köszi még egyszer! 😊
több mint 9 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor

Bruce
Narcos
American crime story
Slasher
Mad dogs
Hap and Leonard
Jessica Jones

több mint 9 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 169 — #NoStress
A Banshee a legjobb, csak a záróévad kicsit... nem annyira erős.
Meg a Prison Break is szép kerek egész.
És a Firefly is csak egy évad.

több mint 9 éve

Bruce
Fargo, hasonlóan a True Detectievhez (az eddigi) két olyan évad amiket egyenként lezárják az évadfináléval a sztorit és az uj évaddal egy uj sztori ekzdődik. 2x10rész
ebben a kategóriában messze a legjobb a aFargo.
több mint 9 éve

Bruce
Night Manager, 5 rész összesen és nagyon jó.

Madden hates me.
több mint 9 éve

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 46 839 — Whoops, looks like something went wrong.
Suggs remekelt a Ballers évadnyitóban | , kezdésképpen verekedett egyet Dwayne The Rock Johnsonnal 😀 |
én is meglepődtem de ez egy jó rész volt 😊
braxa88
Én nem láttam az új részt, de szerintem megvárom a full évadot, és ledarálom egyben. Viszont az első évad utolsó részei már azért egyre korrektebbek voltak, javuló színvonalat mutatott, reméltem, hogy ez folytatódik.

Még jobban remélem, hogy a második évadban azért történni is fog majd valami. 8D

több mint 9 éve
Suggs remekelt a Ballers évadnyitóban | , kezdésképpen verekedett egyet Dwayne The Rock Johnsonnal 😀 |
én is meglepődtem de ez egy jó rész volt 😊
több mint 9 éve
YoungZeeZee 9 407
Apro faziskesessel, de megneztem az X aktak 10. evad ket mitologia reszet.
Ahogy, sokan irtak, ennek igy semmi ertelme nem volt, konkretan a kukaba dobtak az elso 9 szeriat illetve az elso filmet ami kb 5.5 evadnak felel meg. Az indok is eleg gayi mivel, nem fejtheto vissza az egesz "magyarazat" az original szeriara. Logikai buktatok...Ha legalabb annyit hozzatettek volna, hogy 2012 utan modositottak a terveket, hogy akkor ez es az lesz akkor meg elfogadhato lett volna.
Tipikus USA szeria lett sajna, az utolso resz vege csak tetozte ezt.

Sajna a penz beszelt most is.
Ez van, az elet nem all meg.
több mint 9 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 360 — Omar's Coming Yo!
 www.youtube.com/watch?v=6N4gEJ_ED98

Aki látta az összes GoT évadot annak erősen ajánlott 😊

több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Dark Matter
Mikey
Többi sci-fihez képest hova tennéd? Ha láttál mást, gondolok itt a Colonyra, The Expanse-re vagy a Humansra.
Esetleg hányadik résztől van az, hogyha addigra megfogott akkor nyugodtan kitarthatok mellette?
süti
Jelenleg -- S01E09-nél tartok -- The Expanse mögé egy kicsivel, Colony és Humans elé nagyon sokkal.
A második nehéz kérdés, de így hirtelen azt mondom, a 3-4. epizódra annyi kérdőjel lesz a karakterekkel kapcsolatban, hogy ha addig eljutottál, szvsz utána is nézni fogod.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
11.22.63

Elég ha annyit mondtok, hogy értelmes King adaptáció. Gyakorlatilag ugyanaz az érzés, mintha a könyvet olvastam volna. Jól kidolgozott karakterek, változatos történet, King beteg elméje. Több '70-es évek ráfért volna, illetve egy részletesebb befejezés. Összesen 8 rész, ez ennyi volt. Nincs elnyújtva, nincsenek benne fölösleges körök, ezért kellemes kikapcsolódás volt.

12 monkeys

Második évadra már kevésbé összetett, néhol már talán érződik a tanácstalanság, de még mindig egy korrekten összerakott, előre elgondolt vonalat követ. Viszont megőrizte gondolkodtató jellegét, engem leköt az időutazósdi és a paradoxonok kérdése. Emily Hampshire (Jennifer) játéka pedig annyira zseniális már csak miatta megéri. Ráadásul tökéletesen kiegészítik egymást a szereplők. Kíváncsian várom mi lesz a vége.

Dark Matter
Mikey
Többi sci-fihez képest hova tennéd? Ha láttál mást, gondolok itt a Colonyra, The Expanse-re vagy a Humansra.
Esetleg hányadik résztől van az, hogyha addigra megfogott akkor nyugodtan kitarthatok mellette?
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
 comment.blog.hu/2016/07/07/a_drogkartell-vezeto_pablo_escobar_testvere_megfenyegette_a_netflixet?utm_source=cimlap&utm_medium=link&utm_content=2016_07_08&utm_campaign=index

amikor a sorozat "szereplője" mondja meg, mi legyen 😀

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Dark Matter -- egyelőre csak az első évad hatodik epizódjáig láttam, de nagyon korrekten összerakott sci-finek tűnik. Az alapsztori érdekes, a történetvezetés eddig oké és a látványvilág is rendben van, pedig nem egy nagy költségvetésű sorozat. Ami díszlet az szép, a számítógépes grafika pedig részletes. Eddig úgy néz ki, értik a kanadaiak a dolgukat.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 9 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Végeztem a Penny Dreadfulal! Bár ne tettem volna, istenem nem lesz több rész! Sajna h kasza lett, kicsit összecsapott is lett az utolsó 2 rész! Érzelmes, és szép vége lett a sorozatnak, máshogy nem is érhetett vége! Remélem Eva Green kap valami sorozatot, mert amit ez a nő művel, az valami fenomenális!

u.i.: Azért bekaphatják a készítők h az utolsó részben 5 percet szerepelt Eva Green!
több mint 9 éve
aranyélet. legjobb magyar dolog TVben valaha
braxa88
a kisváros után

Madden hates me.