Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 11 éve
toxique Las Vegas Raiders 1 440 — A Cowboys szimpatizáns
Teljesen mindegy milyen felhasználóbarát a hálózatot ha nem tudsz szűrési feltételt akkor kattintgathatsz jobbra vagy balra.Toca
Ez tök igaz lenne, ha egy tanárnőről lenne szó, akit éppen a próbaideje alatt ismertetnek meg egy vállalatirányítási rendszerrel... de mindegy is. A szuperhacker magától nem tudja pedofil gyilkosságokra és területre szűrni a rendszert egy pedó gyilkosság esetén, csak ha 6an pampogják el neki fél óra nyűglődés után, hogy területre és pedó gyilokra kell szűkíteni a keresést 😀 😀. Hol marad a proaktivitás? 😛 A rendszerismeret? A rendszer-használat? Az adatokban való gondolkodás? Amikor már egy nyomi kis statisztika vizsgán is ismérvek alapján kell tudni rendezni a sokaságot... (pl. a jogászoknak) és mindez hol van még egy informatikus-szintű rendszerszemlélethez?

Mindegy; tök felesleges ezen vitázni. Az én szemüvegemen keresztül nem állt össze a Gyilkos Elmék, talán ezért kezdtem el nézni a Breaking Bad-et.
több mint 11 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Ezzel szemben a Gyilkos elmékben profiloznak, a nyomozás során egyértelműen a bűnösre fókuszálnak, nem magára a bűnügyre. A gondolkodásmódját térképezik fel, és azzal azonosulnak.eaglesmcnabb
A Gyilkos elmékben csak annyit látok, hogy van a dagi-szőke kompjútercsaj aki meglesi a megoldást a számítógépben (miközben az összes többi szereplő körülpampogja mindenféle csajos hülyeséggel). Lehet, hogy én néztem túl kevés epizódot, de csak arra emlékszem az egészből, hogy a releváns infót a "büngyürke megnézi a compóterben". 😀toxique
igen, valóban elég meredek, hogy Garcia mindent megtalál bármilyen rendszerben, viszont ez ahhoz kell, hogy beleférjen egy epizódba (kettőbe) a nyomozás. egy hónapot mégsem lehet csak úgy 55 percbe sűríteni...
a másik meg az, hogy nyilván a stábtagok szűkítik neki a keresési feltételeket, meg hogy egyáltalán merre induljon el. anélkül maximum chatelni tudna, vagy tovább hackerkedni.slowmotion
Nem az a meredek, hanem az, hogy pl. egy pedofil gyilkosság ügyében 30 percet jojóznak valami csajos lelkizésen ameddig - végre - valakiből kipattan az ötlet, hogy meg kéne nézni a környéken elítélt pedókat a nyilvántartásban... vagy a pedóügyekkel kapcsolatba hozható emberkéket listázni kellene. Néha pl. nagyon időhúzásnak éreztem a profilozásnak nevezett toporgást, pláne ha még meg is koronázták valami bugyuta zenittel.

Azt kétlem, hogy egy bármilyen adatokkal foglalkozó emberkének dunsztja se lenne a saját adatairól, vagy hogy hol kellene keresnie azokat a rendszerekben (amiket ismer), vagy hogy mik azok a kereső tag-ek amik alapján el lehet indulni. Pár hét után pl. egy kontroller már saccperkábé ismeri a területei teljességét, vagy egy könyvelő az x leányvállalat y számlaforgalmának a várható alakulását (pl. prognosztizálás szinten)... stb. Nehogy már egy szuperhacker el legyen veszve a naponta vizslatott adattömegben... főleg úgy, hogy manapság minden rendszert - a felhasználóbarátságot hangoztatva - a lekérdezések variálhatóságára alapoznak.toxique
Teljesen mindegy milyen felhasználóbarát a hálózatot ha nem tudsz szűrési feltételt akkor kattintgathatsz jobbra vagy balra.
CM nekem nagy kedvenc volt, még most is nézem, de sajna sokszor már azért, hogy ha az évadonkénti 5-6 igazán kiemelkedő részben tudjak mi a szitu 😊. Sokszor tényleg ellaposodik, nagyon hullámzó, de nem tudnám lerakni azért 😉
több mint 11 éve
Ezzel szemben a Gyilkos elmékben profiloznak, a nyomozás során egyértelműen a bűnösre fókuszálnak, nem magára a bűnügyre. A gondolkodásmódját térképezik fel, és azzal azonosulnak.eaglesmcnabb
A Gyilkos elmékben csak annyit látok, hogy van a dagi-szőke kompjútercsaj aki meglesi a megoldást a számítógépben (miközben az összes többi szereplő körülpampogja mindenféle csajos hülyeséggel). Lehet, hogy én néztem túl kevés epizódot, de csak arra emlékszem az egészből, hogy a releváns infót a "büngyürke megnézi a compóterben". 😀toxique
igen, valóban elég meredek, hogy Garcia mindent megtalál bármilyen rendszerben, viszont ez ahhoz kell, hogy beleférjen egy epizódba (kettőbe) a nyomozás. egy hónapot mégsem lehet csak úgy 55 percbe sűríteni...
a másik meg az, hogy nyilván a stábtagok szűkítik neki a keresési feltételeket, meg hogy egyáltalán merre induljon el. anélkül maximum chatelni tudna, vagy tovább hackerkedni.slowmotion
Nem az a meredek, hanem az, hogy pl. egy pedofil gyilkosság ügyében 30 percet jojóznak valami csajos lelkizésen ameddig - végre - valakiből kipattan az ötlet, hogy meg kéne nézni a környéken elítélt pedókat a nyilvántartásban... vagy a pedóügyekkel kapcsolatba hozható emberkéket listázni kellene. Néha pl. nagyon időhúzásnak éreztem a profilozásnak nevezett toporgást, pláne ha még meg is koronázták valami bugyuta zenittel.

Azt kétlem, hogy egy bármilyen adatokkal foglalkozó emberkének dunsztja se lenne a saját adatairól, vagy hogy hol kellene keresnie azokat a rendszerekben (amiket ismer), vagy hogy mik azok a kereső tag-ek amik alapján el lehet indulni. Pár hét után pl. egy kontroller már saccperkábé ismeri a területei teljességét, vagy egy könyvelő az x leányvállalat y számlaforgalmának a várható alakulását (pl. prognosztizálás szinten)... stb. Nehogy már egy szuperhacker el legyen veszve a naponta vizslatott adattömegben... főleg úgy, hogy manapság minden rendszert - a felhasználóbarátságot hangoztatva - a lekérdezések variálhatóságára alapoznak.
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
ha szériának minősül, akkor nekem Elit alakulat, ha lenne időm, akárhányszor meg tudnám nézni, eddig 1 tévés és 3 vagy 4 számítógépes megtekintésnél tartok, de arra sincs időm nagyon 😕slowmotion
elit alakulat tényleg jó. Lakótársam akkora fan volt, hogy tavaly minden este benyomta a befejező monológot. 😀eaglesmcnabb
én ekkora fan nem vagyok, de legalább négyszer elolvastam a könyvet is 😊slowmotion
ja akkor nem szóltam 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
slowmotion Dallas Cowboys 24 651 — Cowboys fan
ha szériának minősül, akkor nekem Elit alakulat, ha lenne időm, akárhányszor meg tudnám nézni, eddig 1 tévés és 3 vagy 4 számítógépes megtekintésnél tartok, de arra sincs időm nagyon 😕slowmotion
elit alakulat tényleg jó. Lakótársam akkora fan volt, hogy tavaly minden este benyomta a befejező monológot. 😀eaglesmcnabb
én ekkora fan nem vagyok, de legalább négyszer elolvastam a könyvet is 😊
több mint 11 éve
eaglesmcnabb Philadelphia Eagles Virginia Tech Hokies 21 505 — KARTAL CITY CHIEFS örökös fantasy 2. helyezett
elit alakulat tényleg jó. Lakótársam akkora fan volt, hogy tavaly minden este benyomta a befejező monológot. 😀

No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 11 éve
első évadokban sokkal kevesebbet volt jelen. Eredetileg csak a legelső epizódban szerepelt volna, csak a nézők annyira megkedvelték hogy muszáj volt bent hagyni 😊

Mellesleg szerintem meg ez minden idők legjobb sorozata. Különösen a duplarészek ( az évad befejező+kövi évad kezdő részei)eaglesmcnabb
fene se tudja, én talán az ötödik széria közepén álltam le vele (amikor az a kiccsávó játssza a bosszúállót, aki a Született feleségekben az első szériában volt a az az idegesítő kölyök, akik a Terihecser szomszédjába költöznek, és megölik azt a csoroszlyát, mindegy), aztán jöttek a kölkök stb, este erre már nem marad idő. a tévében meg nem akartam részeket kihagyva továbbnézni.

ha szériának minősül, akkor nekem Elit alakulat, ha lenne időm, akárhányszor meg tudnám nézni, eddig 1 tévés és 3 vagy 4 számítógépes megtekintésnél tartok, de arra sincs időm nagyon 😕
több mint 11 éve
a másik meg az, hogy nyilván a stábtagok szűkítik neki a keresési feltételeket, meg hogy egyáltalán merre induljon el. anélkül maximum chatelni tudna, vagy tovább hackerkedni.
több mint 11 éve
első évadokban sokkal kevesebbet volt jelen. Eredetileg csak a legelső epizódban szerepelt volna, csak a nézők annyira megkedvelték hogy muszáj volt bent hagyni 😊

Mellesleg szerintem meg ez minden idők legjobb sorozata. Különösen a duplarészek ( az évad befejező+kövi évad kezdő részei)

több mint 11 éve
Annyira nem mozgok otthonosan a sorozatok világában (kivéve; The Simpsons, Family guy... és hasonló társaik), de háttérzajként folyamatosan szembesülök a különféle mainstream (AXN, Viasatok ...stb.) agyszüleményekkel, amelyek a modern kulavudi "mozik" sablonjait felhasználva gyárt minden igényt kielégítően minőségi sorozatokat.
Mit gondoltok, mikor várható például a negatív karakterek redefiniálása - teszem azt egy - nyomizós helyszínelős sorozatban? Arra gondolok, hogy a negatív szereplők 10 esetből 9,5-ször egysíkúak és motiváció-zavarosak. Az "ettől veszélyes" tulajdonságaik a felépítés helyett leépülnek (köszönhetően a Bagatell Zrt. tevékenységének) és nagyrészt a jelentőségüket veszítik a zenitre... stb. Úgy értem - elvonatkoztatva a "történetek" egyszeri mivoltától - lesz valaha komolynak mondható karakteralkotás / ábrázolás egy "minőségi" mozgóképsoron?toxique
nézzél Breaking Badet.shawnka
tegnap kezdtem el 😊toxique
és még nem értél a végére? 😊Dexxter Tailor
sokan vannak, no! 😊
több mint 11 éve
A Gyilkos elmékben csak annyit látok, hogy van a dagi-szőke kompjútercsaj aki meglesi a megoldást a számítógépben (miközben az összes többi szereplő körülpampogja mindenféle csajos hülyeséggel). Lehet, hogy én néztem túl kevés epizódot, de csak arra emlékszem az egészből, hogy a releváns infót a "büngyürke megnézi a compóterben". 😀
több mint 11 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 748 — Sa da tay!
Annyira nem mozgok otthonosan a sorozatok világában (kivéve; The Simpsons, Family guy... és hasonló társaik), de háttérzajként folyamatosan szembesülök a különféle mainstream (AXN, Viasatok ...stb.) agyszüleményekkel, amelyek a modern kulavudi "mozik" sablonjait felhasználva gyárt minden igényt kielégítően minőségi sorozatokat.
Mit gondoltok, mikor várható például a negatív karakterek redefiniálása - teszem azt egy - nyomizós helyszínelős sorozatban? Arra gondolok, hogy a negatív szereplők 10 esetből 9,5-ször egysíkúak és motiváció-zavarosak. Az "ettől veszélyes" tulajdonságaik a felépítés helyett leépülnek (köszönhetően a Bagatell Zrt. tevékenységének) és nagyrészt a jelentőségüket veszítik a zenitre... stb. Úgy értem - elvonatkoztatva a "történetek" egyszeri mivoltától - lesz valaha komolynak mondható karakteralkotás / ábrázolás egy "minőségi" mozgóképsoron?toxique
akkor nekiálltál minden idők legjobb sorozatának (szerintem)
több mint 11 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
és még nem értél a végére? 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 11 éve
tegnap kezdtem el 😊
több mint 11 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
nézzél Breaking Badet.
több mint 11 éve
Ez csak egy példa volt, de alapvetően úgy gondolom, hogy pl. a nyomozós cuccoknál - a történet szempontjából - meghatározóbb figura a gonoszé, mint a mindent kinyomozó nyomozóké (és azok mindennapi "problémáié"). Nekem - ezen a szinten - nagyon hiányzik az egyszerűen gondolkodó (de nem ostoba) gonosznak a figurája, amit pl. a Dexter anno nagyon jól megfogott az első évadokban (vagy a The Sopranos). A gonosz, aki ha szomjas és inni akar egy pohát vizet akkor iszik egy pohár vizet és nem kezd el vízvezetéket tervezni a már meglévő mellé, hogy igyon... aztán végül a kólaautómatából akar egy Tepsi kólát amikor rálépnek a... lábára. Erre gondoltam igazából. A karakterfejlődés csupán extra. Az, hogy az elcseszett karaktereket egymástól másolják a sorozatok, az már egy újabb fokozat.

Belenézek a Gengszterkorzóba és a Wire-ba is, köszönöm a tippet!toxique
Hát a CSI ilyen szempontból tényleg kapufa.
Ajánlom a Gyilkos elmék (Criminal Minds) sorozatot.
A CSI sorozat ilyen szempontból csakugyan kapufás öngól, nem igazán foglalkoznak magával a gyilkossal, csak helyszínelgetnek jobbra-balra.
Ezzel szemben a Gyilkos elmékben profiloznak, a nyomozás során egyértelműen a bűnösre fókuszálnak, nem magára a bűnügyre. A gondolkodásmódját térképezik fel, és azzal azonosulnak.

több mint 11 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 749 — No one likes us, cause no one like us
Én megnéztem az első részt a TWD-ből, és ennyi jött ki a végén: EHH. Mármint nem a legelsőt, az brutál jó volt, hanem az új évad legelsőt.
Én sem értem mi ez a brutál nézettség, úgy tűnik agyhalottaknak agyhalottakról szóló film az bejön.

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 11 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
walking dead, 16milliós nézetség. vasárnap, NFL ellen!
komolyan nem értem. nem egy rossz sorozat, de semmi extra. főleg a világ legrosszabb évadzáró része(i) után. ennyire menő lenne egy egysíkú zombihentelős fantáziátlanság?braxa88
én azt nem értem, hogy-hogy nem volt még egy zombik vs. vámpírok film, a legnagyobb blockbuster lenne a világon

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 11 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
walking dead, 16milliós nézetség. vasárnap, NFL ellen!
komolyan nem értem. nem egy rossz sorozat, de semmi extra. főleg a világ legrosszabb évadzáró része(i) után. ennyire menő lenne egy egysíkú zombihentelős fantáziátlanság?
több mint 11 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Gyurma Pappa
Höri
Akkor belecsapok. Köszi Urak.
több mint 11 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 214 — Egyéb témák lakó
Nézi valaki a Eastbound & Down-t? Érdemes belekezdeni?GRAFI
én igen és nagyon szeretem.

ha tudsz nevetni azon, hogy valaki mekkora bunkó paraszt akkor neked is bejön majd 😀Höri
Hatalmas az egész sorozat, most daráltam el az első két évadot. Nem mindig combcsapkodós, de nem volt egyetlen pillanat sem, amikor nem éreztem jól magam.

Ja igen: megnéztem az első két rész magyarul is, és egészen jó a szinkron, sőt.

több mint 11 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Nézi valaki a Eastbound & Down-t? Érdemes belekezdeni?GRAFI
én igen és nagyon szeretem.

ha tudsz nevetni azon, hogy valaki mekkora bunkó paraszt akkor neked is bejön majd 😀

több mint 11 éve
GRAFI New England Patriots 1 823 — Next Game Up!!
Nézi valaki a Eastbound & Down-t? Érdemes belekezdeni?
több mint 11 éve
Raven17 Philadelphia Eagles 1 298 — ravenc177@gmail.com
 www.sorozatjunkie.hu/2013/10/13/delelotti-video-3-star-wars-rebels/
Ez az új SW animációs sorozat még a CW-nél is rosszabbnak ígérkezik (amit egyébként még szerettem is, leszámítva az 1. és az utolsó évadot 😀) Ez a főgonosz elég nevetséges, alapból ilyen nevet, hogy inkvizítor....marha kreatívok, a kínézete meg kb. olyan mintha egybegyúrták volna a TOR-ból Malgust és a CW-ből Ventresst. xD
Ha a jó oldalra is valami elcseszett főszereplőt kapunk akkor asszem ennek a sorinak neki se állok bármennyire is szeretem az SW-t.
több mint 11 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
AHS 3/1.

Cefet beteg, nem übereli semmi. 😀 Megint az a semmihez sem hasonlítható kis légkör, nagyon vártam már. 😀

És holnap TWD is. 😀