Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Engem most a Rhodstein szál érdekel majd, nagyon építették. Az előző évadban jó volt a digós dolog, rámutatott hamar, hogy az alkohol biznisz már nem holmi papírozás, olyan körök szálltak be, akik máshogy játszanak. Felfordult a város. Meg azért Capone is ott alapozódott meg. Ami azt illeti most ott tartunk, hogy nagyjából le vannak osztva a piacok, kivéve feléjük. És akkor ugye képzeljük oda az utolsó évad utolsó képsorait: el lehetne vinni jobban arra a következő évadot. Nuckynak le merném fogadni, hogy majd vagy a doki,vagy Masseria meg a kis digó gyerek rak majd keresztbe, vagy hoznak új szereplőket. Chalky uncsinak tűnik innentől.Biztosan lesz töketlenkedés 😊 Amióta Jimmyt kiírták, nincs már igazi, mély konfliktusforrás, ezt vagy elfogadod vagy kaszálod. Ez a Narcisse meg a digó csávó az előző évadból nagyon gyenge storyline-ok, nem is ezért nézem. Hanem az olyanokért, mint a Harrow-szál, ami szerintem nagyon szépen lett lezárva (szomorúan, de szépen).JakehomerEz az egész szezon olyan volt mint egy rendes évad első négy része. Nekem bejön maga a tiszta hangulat is,de azért na! Utolsó 3 epizód volt kivétel, de egy évadzáráshoz az is édes kevés volt. Remélem ezek után jövőre nem lesz töketlenkedés...boardwalk empireJa, hát sok gyenge rész volt ebben az idényben (nem csoda, nincs már nagyon miről szóljon az egész, elfogytak az alapkonfliktusok) , de végül is ehhez képest nagyjából összeállt a dolog a végére.Jakehomer
csak az évad felénél vagyok mert nagyon gyenge az évad, de most a buzi facebook miatt belefutottam egy sopikerbe
| Richard Harrow 😕 nagyon letört... | braxa88
Geeri
Szóval lehet majd jó dolgot csinálni, a kérdés akarnak-e, és tudnak-e + milyen új szereplőket tudnak behozni, a jól kidolgozott mellékszereplők mostanra elhulottak.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Biztosan lesz töketlenkedés 😊 Amióta Jimmyt kiírták, nincs már igazi, mély konfliktusforrás, ezt vagy elfogadod vagy kaszálod. Ez a Narcisse meg a digó csávó az előző évadból nagyon gyenge storyline-ok, nem is ezért nézem. Hanem az olyanokért, mint a Harrow-szál, ami szerintem nagyon szépen lett lezárva (szomorúan, de szépen).Ez az egész szezon olyan volt mint egy rendes évad első négy része. Nekem bejön maga a tiszta hangulat is,de azért na! Utolsó 3 epizód volt kivétel, de egy évadzáráshoz az is édes kevés volt. Remélem ezek után jövőre nem lesz töketlenkedés...boardwalk empireJa, hát sok gyenge rész volt ebben az idényben (nem csoda, nincs már nagyon miről szóljon az egész, elfogytak az alapkonfliktusok) , de végül is ehhez képest nagyjából összeállt a dolog a végére.Jakehomer
csak az évad felénél vagyok mert nagyon gyenge az évad, de most a buzi facebook miatt belefutottam egy sopikerbe
| Richard Harrow 😕 nagyon letört... | braxa88
Geeri
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Haha, végre egyetértünk valamiben 😊 Mondjuk szerintem a feléig jó kb, de az utolsó 4-5 rész teljesen történetidegen gagyi lett.House of Cards-szal hogy álltok?Amilyen jó volt az első pár rész, olyan katasztrofálisan rossz utána a többi, az utóbbi évek egyik legnagyobb csalódásabaggio
Nekem nagyon bejön,csak ajánlani tudom.Kenny
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
szerintem is nagyon jó, kevin spacey, robin wright, corey stoll zseniális. a történetvezetés is remek, jó kis politikai gecizés 😀eddig csak szemeztem vele, de akkor belekezdek. ami neked rossz az általában nekem, másnak jó 😀braxa88House of Cards-szal hogy álltok?Amilyen jó volt az első pár rész, olyan katasztrofálisan rossz utána a többi, az utóbbi évek egyik legnagyobb csalódásabaggio
több mint 10 éve
braxa88
12 534
eddig csak szemeztem vele, de akkor belekezdek. ami neked rossz az általában nekem, másnak jó 😀House of Cards-szal hogy álltok?Amilyen jó volt az első pár rész, olyan katasztrofálisan rossz utána a többi, az utóbbi évek egyik legnagyobb csalódásabaggio
több mint 10 éve
House of Cards-szal hogy álltok?Amilyen jó volt az első pár rész, olyan katasztrofálisan rossz utána a többi, az utóbbi évek egyik legnagyobb csalódása
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
House of Cards-szal hogy álltok?Nekem nagyon bejön,csak ajánlani tudom.
több mint 10 éve
Még ugyan nem értem a Survivor finálé végére, de amit leszűrtam az 1 óra 4 percből illetve a szezonból, az az, hogy | Monica teljesen hülyeségeket gondol magáról, és mellette még rohadt idegesítő is. Egy rohadt big moveot nem tolt, csak magyarázott róla, aztán meg csodálkozott, hogy nem bíznak benne. Várom mi lesz a jury előtt |
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Háhá, Sutter csinált egy középkori lovagos pilotot, amit jól be is rendeltek. Kurva nagy lesz egy alkoholista, beteg fasz lovagot nézni, valami pótlás lesz legalább a SoA után jövőre 😀Ugyanitt nem lesz Vatican, pedig azt kurvára vártam 😕 Kyle Chandler (Friday Night Lights), Bruno Ganz (minden idők legjobb Hitlere) nagy poén lett volna 😕
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Sutter te szemét!kicsináltad Kennyt.
kurt sutter for prezident.
végemvan.Kenny
több mint 10 éve
braxa88
12 534
SoA:istenem...
| ez de szánalmas, tipikus "olcsójános" befejezése volt az évadnak... tetszettek az eddigi részek, én nem osztottam azt a véleményt, hogy csökkent volna a színvonal, de így nálam kasza a sorozat, sajnos (tudom, hogy a következő lesz az utolsó évad pedig) | baggio
több mint 10 éve
Hurrá hurrá hurrá! Első perctől azt vártam mikor likvidálja már valaki!
több mint 10 éve
| Igazából, nem volt rossz rész, csupán a kurva erős 2 felhozó rész után mégis gyengének tűnt. Mondjuk aki ezért kaszálja az megérdemli. 😀. Tara halála amúgy benne volt, csak olyan szarul jön ki nekem, hogy etetik a népet, hogy, hol megölik, hol nem , majd megint igen, majd a végén megmentik, de mégsem ha már megölik adhattak volna neki valami stílszerűbbet, minthogy Gemmának nem szólnak, hogy nem áruló, ez nem volt SoA szint. Viszont a Mayans-t mindig is bírtam és olyan szépen kereszbe foglalja az egész SoA-t az a banda szóval ennek örülök, hogy ők lesznek az ellenfél a végére.SoA:| Nekem így volt kerek. Bár igaz, valamiért azt vártam, hogy Jax nyírja ki, Gemmára is lehetett számítani. Sutter ma azt mondta, Tara halála végig benne volt, ez valahol jogos is... Rooseveltet sajnáltam, a negyedik évadot leszámítva normális karakter volt. Így viszont egész biztos vagyok benne, hogy Jax mellett Gemma és Juice fog meghalni a záróévadban, kérdés mikor. | berger90
| ez de szánalmas, tipikus "olcsójános" befejezése volt az évadnak... tetszettek az eddigi részek, én nem osztottam azt a véleményt, hogy csökkent volna a színvonal, de így nálam kasza a sorozat, sajnos (tudom, hogy a következő lesz az utolsó évad pedig) | baggio
Jah a Juice-os rész nekem meg kurvára nem jön át, remélem megtöltik még valami tartalommal azt a szálat, ezenkívül, hogy bevédi Gemmát. |
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
SoA:| Nekem így volt kerek. Bár igaz, valamiért azt vártam, hogy Jax nyírja ki, Gemmára is lehetett számítani. Sutter ma azt mondta, Tara halála végig benne volt, ez valahol jogos is... Rooseveltet sajnáltam, a negyedik évadot leszámítva normális karakter volt. Így viszont egész biztos vagyok benne, hogy Jax mellett Gemma és Juice fog meghalni a záróévadban, kérdés mikor. |
Mindig jövőre
több mint 10 éve
SoA:| ez de szánalmas, tipikus "olcsójános" befejezése volt az évadnak... tetszettek az eddigi részek, én nem osztottam azt a véleményt, hogy csökkent volna a színvonal, de így nálam kasza a sorozat, sajnos (tudom, hogy a következő lesz az utolsó évad pedig) |
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
jaja, the wrong mans kurvajó 😊 meg a utopiáról is csak jót hallottamÜdv mindenkinek!the wrong mansHöri
Kifejezetten brit sorozatot keresek, amelyet eredeti nyelven, hozzá való magyar felirattal lehet nézni és még élvezhető is 😛MirrMurr
több mint 10 éve
köszönöm mindenkinek a segítséget
több mint 10 éve
Viszont a SoA zárója 2 órás lesz!Duffreklámokkal.
tehát olyan 77 perc nettó.
több mint 10 éve
Üdv mindenkinek!the wrong mans
Kifejezetten brit sorozatot keresek, amelyet eredeti nyelven, hozzá való magyar felirattal lehet nézni és még élvezhető is 😛MirrMurr
több mint 10 éve
Duff
3 133
Viszont a SoA zárója 2 órás lesz!
több mint 10 éve
várok is egy nagy durranást Suttertől.Hát, hogy még az lesz az utolsó 😕Toca
még belegondolni is rossz hogy szeptemberig megint nem látunk sonst.Kenny
Én nagyon szeretném ha valahogy szerepet kapna a záró évadban Michael Chiklis,igy is a fél Wire meg a Shield felvonult már,szerintem az utolsó évadra tartogatta a legdurvább szereplőgárdát.
több mint 10 éve
Hát, hogy még az lesz az utolsó 😕
még belegondolni is rossz hogy szeptemberig megint nem látunk sonst.Kenny
több mint 10 éve
még belegondolni is rossz hogy szeptemberig megint nem látunk sonst.