Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Hát ez a 3. rész szerintem nagyon jó volt, messze verte az 1. és 2. részt, ez igazi Sherlock volt nekem.
több mint 10 éve
A harmadik évad premierje óta negyed órát bírtam megnézni a 3x01 részből. Botrány gyenge kezdés. Ezek szerint sok javulásra nem kell számítani...a Sherlock finálé nem durrant akkorát, mint a tavalyi, de szorosan a nyomában van. és biztosan kisebbségben leszek, de tetszett a cliffhanger!shawnkaaz egész évad nagyon erőltetett volt, a 2. részben voltak jó jelenetek, de összességében szvsz mind a három rész egy összecsapott fan service-es maszlag volt 😊 a cliffhanger meg kb hótegyértelmű volt, valahogy nem tud izgatni, hogyan oldják felDexxter Tailor
több mint 10 éve
😊a Sherlock finálé nem durrant akkorát, mint a tavalyi, de szorosan a nyomában van. és biztosan kisebbségben leszek, de tetszett a cliffhanger!shawnkaaz egész évad nagyon erőltetett volt, a 2. részben voltak jó jelenetek, de összességében szvsz mind a három rész egy összecsapott fan service-es maszlag volt 😊 a cliffhanger meg kb hótegyértelmű volt, valahogy nem tud izgatni, hogyan oldják felDexxter Tailor
| http://imagerz.com/QBZGUUtvAwMCBVhNRAVQ |
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
a Sherlock finálé nem durrant akkorát, mint a tavalyi, de szorosan a nyomában van. és biztosan kisebbségben leszek, de tetszett a cliffhanger!shawnkaaz egész évad nagyon erőltetett volt, a 2. részben voltak jó jelenetek, de összességében szvsz mind a három rész egy összecsapott fan service-es maszlag volt 😊 a cliffhanger meg kb hótegyértelmű volt, valahogy nem tud izgatni, hogyan oldják fel
több mint 10 éve
Újra Banshee! 😊Hellyeah!
| Hood eléggé meg van zuhanva agyban, elég érdekes lesz hogyan számol le az agybajokkal. Szerencsére továbbra sem tűnik sehova, de elég durván be fogja szopni, ez bőven kiérződött az évadnyitó hangulatából | berger90
Lili Simmons még mindig hatalmas tehetség 😊
több mint 10 éve
a Sherlock finálé nem durrant akkorát, mint a tavalyi, de szorosan a nyomában van. és biztosan kisebbségben leszek, de tetszett a cliffhanger!
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Újra Banshee! 😊| Hood eléggé meg van zuhanva agyban, elég érdekes lesz hogyan számol le az agybajokkal. Szerencsére továbbra sem tűnik sehova, de elég durván be fogja szopni, ez bőven kiérződött az évadnyitó hangulatából |
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Boardwalk Empire kasza 😕az ötödik évad lesz az utolsó
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Új Community bejövős, Mike a Breaking Badből kurva jó.
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
House of Lies elkezdődött. Kiadtak előtte egy improzós Live részt, azt nézzétek meg, zseniális 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Moffat bejelentette a 4. és az 5. évadot.
több mint 10 éve
Gabesz92
1 453
másnak hogy jött be a 3x02? a három közül egyértelműen ez volt a legjobb középső, bár a bromancet az első fél órában picit valóban túlhúzták. továbbra sem tudok azonban haragudni Moffattékra, bejön ez az új irányvonal.Az első fele (talán csak harmada) nem tetszett annyira a résznek, de utána zseniális volt. | A tárgyalótermes jelenetek nagyon tetszettek. | Igazából én sem bánom, hogy elvitték ilyen irányba, még mindig top sorozat nálam.
azért bízom benne, hogy a finálé felnő az első kettő mellé.shawnka
több mint 10 éve
másnak hogy jött be a 3x02? a három közül egyértelműen ez volt a legjobb középső, bár a bromancet az első fél órában picit valóban túlhúzták. továbbra sem tudok azonban haragudni Moffattékra, bejön ez az új irányvonal.azért bízom benne, hogy a finálé felnő az első kettő mellé.
több mint 10 éve
Azt hittem arrol a bena Sherlockrol beszeltek itt allandoan,amivel tele volt plakatozva a varos...meg tvbe reklamoztak....komolyan nem ertettem,hogy ferfi emberek ,hogy tudjak nezni azt a tini sorozatot.csak a reklamot lattam mindig de mar attol behanytam.... YDZoliZoltánAnnak Elementary a neve és amerikai és nem jó 😀
Mi meg a BBC-sről beszélünk amiből ma vagyis tegnap ment le a 3/02 ami számomra megint érdekes rész volt.
Az elején majdnem belealudtam, aztán a végére jól kihozták.
több mint 10 éve
Azt hittem arrol a bena Sherlockrol beszeltek itt allandoan,amivel tele volt plakatozva a varos...meg tvbe reklamoztak....komolyan nem ertettem,hogy ferfi emberek ,hogy tudjak nezni azt a tini sorozatot.csak a reklamot lattam mindig de mar attol behanytam.... YD
több mint 10 éve
youtu.be/v2LpJAD5AqQ?t=15sAztapiccs....van meg egy Sherlock sorozat? YDZoliZoltánwww.imdb.com/title/tt1475582/
Üdv az interneten!shawnka
több mint 10 éve
Aztapiccs....van meg egy Sherlock sorozat? YDZoliZoltánwww.imdb.com/title/tt1475582/
Üdv az interneten!
több mint 10 éve
Aztapiccs....van meg egy Sherlock sorozat? YD
több mint 10 éve
ebben Watsont egy Zsákos játsszaHogy lehet nezni azt a retek Sherlockot???ez nem az a Sherlock.shawnka
Watson egy nőőő....pffffZoliZoltán
több mint 10 éve
Hogy lehet nezni azt a retek Sherlockot???ez nem az a Sherlock.
Watson egy nőőő....pffffZoliZoltán
több mint 10 éve
Hogy lehet nezni azt a retek Sherlockot???Watson egy nőőő....pffff
több mint 10 éve
Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a Kimmel részt, zseniális 😊www.sorozatjunkie.hu/2013/01/29/matt-damon-jimmy-kimmel-sucks/?fb_action_ids=10202868461371544&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582
Andy Garcián sírtam.
több mint 10 éve
Nekem iszonyat bejött a Sherlock, abszolút hozta az eddig színvonalat! Humoros volt, fantasztikus képivilág, kamerakezelés, és annyi ötlet, hogy csak kapkodta az ember a fejét végig.zavi27Mondjuk a fan service kicsit sok volt és remélem azért a többi két rész visszaáll a nyomozósabb világba, de amúgy tényleg jó volt 😀
több mint 10 éve
Nekem iszonyat bejött a Sherlock, abszolút hozta az eddig színvonalat! Humoros volt, fantasztikus képivilág, kamerakezelés, és annyi ötlet, hogy csak kapkodta az ember a fejét végig.