Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 10 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
Hát ez a 3. rész szerintem nagyon jó volt, messze verte az 1. és 2. részt, ez igazi Sherlock volt nekem.

PunBB bbcode test
több mint 10 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
a Sherlock finálé nem durrant akkorát, mint a tavalyi, de szorosan a nyomában van. és biztosan kisebbségben leszek, de tetszett a cliffhanger!shawnka
az egész évad nagyon erőltetett volt, a 2. részben voltak jó jelenetek, de összességében szvsz mind a három rész egy összecsapott fan service-es maszlag volt 😊 a cliffhanger meg kb hótegyértelmű volt, valahogy nem tud izgatni, hogyan oldják felDexxter Tailor
A harmadik évad premierje óta negyed órát bírtam megnézni a 3x01 részből. Botrány gyenge kezdés. Ezek szerint sok javulásra nem kell számítani...
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
a Sherlock finálé nem durrant akkorát, mint a tavalyi, de szorosan a nyomában van. és biztosan kisebbségben leszek, de tetszett a cliffhanger!shawnka
az egész évad nagyon erőltetett volt, a 2. részben voltak jó jelenetek, de összességében szvsz mind a három rész egy összecsapott fan service-es maszlag volt 😊 a cliffhanger meg kb hótegyértelmű volt, valahogy nem tud izgatni, hogyan oldják felDexxter Tailor
😊

| http://imagerz.com/QBZGUUtvAwMCBVhNRAVQ |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Áprilisig egy kis trailer:
több mint 10 éve
Löfli Detroit Lions Tulane Green Wave 20 186 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
az egész évad nagyon erőltetett volt, a 2. részben voltak jó jelenetek, de összességében szvsz mind a három rész egy összecsapott fan service-es maszlag volt 😊 a cliffhanger meg kb hótegyértelmű volt, valahogy nem tud izgatni, hogyan oldják fel

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
Don't blink!
több mint 10 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Újra Banshee! 😊

| Hood eléggé meg van zuhanva agyban, elég érdekes lesz hogyan számol le az agybajokkal. Szerencsére továbbra sem tűnik sehova, de elég durván be fogja szopni, ez bőven kiérződött az évadnyitó hangulatából | berger90
Hellyeah!
Lili Simmons még mindig hatalmas tehetség 😊

több mint 10 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
a Sherlock finálé nem durrant akkorát, mint a tavalyi, de szorosan a nyomában van. és biztosan kisebbségben leszek, de tetszett a cliffhanger!
több mint 10 éve
bergerdani Atlanta Falcons USC Trojans 4 913
Újra Banshee! 😊

| Hood eléggé meg van zuhanva agyban, elég érdekes lesz hogyan számol le az agybajokkal. Szerencsére továbbra sem tűnik sehova, de elég durván be fogja szopni, ez bőven kiérződött az évadnyitó hangulatából |

Mindig jövőre
több mint 10 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 437 — no es importante
Boardwalk Empire kasza 😕
az ötödik évad lesz az utolsó

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Jakehomer Carolina Panthers Kentucky Wildcats 21 771 — Panthers fan
Új Community bejövős, Mike a Breaking Badből kurva jó.

Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Eazzy Philadelphia Eagles 4 750 — No one likes us, cause no one like us
House of Lies elkezdődött. Kiadtak előtte egy improzós Live részt, azt nézzétek meg, zseniális 😀

Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
Moffat bejelentette a 4. és az 5. évadot.
több mint 10 éve
Gabesz92 Los Angeles Chargers 1 453
másnak hogy jött be a 3x02? a három közül egyértelműen ez volt a legjobb középső, bár a bromancet az első fél órában picit valóban túlhúzták. továbbra sem tudok azonban haragudni Moffattékra, bejön ez az új irányvonal.

azért bízom benne, hogy a finálé felnő az első kettő mellé.shawnka
Az első fele (talán csak harmada) nem tetszett annyira a résznek, de utána zseniális volt. | A tárgyalótermes jelenetek nagyon tetszettek. | Igazából én sem bánom, hogy elvitték ilyen irányba, még mindig top sorozat nálam.

több mint 10 éve
másnak hogy jött be a 3x02? a három közül egyértelműen ez volt a legjobb középső, bár a bromancet az első fél órában picit valóban túlhúzták. továbbra sem tudok azonban haragudni Moffattékra, bejön ez az új irányvonal.

azért bízom benne, hogy a finálé felnő az első kettő mellé.
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Azt hittem arrol a bena Sherlockrol beszeltek itt allandoan,amivel tele volt plakatozva a varos...meg tvbe reklamoztak....komolyan nem ertettem,hogy ferfi emberek ,hogy tudjak nezni azt a tini sorozatot.csak a reklamot lattam mindig de mar attol behanytam.... YDZoliZoltán
Annak Elementary a neve és amerikai és nem jó 😀
Mi meg a BBC-sről beszélünk amiből ma vagyis tegnap ment le a 3/02 ami számomra megint érdekes rész volt.
Az elején majdnem belealudtam, aztán a végére jól kihozták.
több mint 10 éve
ZoliZoltán Minnesota Vikings 5 316 — E/1
Azt hittem arrol a bena Sherlockrol beszeltek itt allandoan,amivel tele volt plakatozva a varos...meg tvbe reklamoztak....komolyan nem ertettem,hogy ferfi emberek ,hogy tudjak nezni azt a tini sorozatot.csak a reklamot lattam mindig de mar attol behanytam.... YD
több mint 10 éve
BD# Baltimore Ravens Miami Hurricanes 1 748 — Sa da tay!
Aztapiccs....van meg egy Sherlock sorozat? YDZoliZoltán
 www.imdb.com/title/tt1475582/

Üdv az interneten!shawnka
 youtu.be/v2LpJAD5AqQ?t=15s
több mint 10 éve
Aztapiccs....van meg egy Sherlock sorozat? YDZoliZoltán
 www.imdb.com/title/tt1475582/

Üdv az interneten!
több mint 10 éve
Aztapiccs....van meg egy Sherlock sorozat? YD
több mint 10 éve
Gyurma Pappa New Orleans Saints Tulane Green Wave 14 214 — Egyéb témák lakó
Hogy lehet nezni azt a retek Sherlockot???
Watson egy nőőő....pffffZoliZoltán
ez nem az a Sherlock.shawnka
ebben Watsont egy Zsákos játssza

több mint 10 éve
Watson egy nőőő....pffffZoliZoltán
ez nem az a Sherlock.
több mint 10 éve
Watson egy nőőő....pffff
több mint 10 éve
tenorx Pittsburgh Steelers 13 378 — Wrath of Khan
Csak ajánlani tudom mindenkinek ezt a Kimmel részt, zseniális 😊

www.sorozatjunkie.hu/2013/01/29/matt-damon-jimmy-kimmel-sucks/?fb_action_ids=10202868461371544&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

Andy Garcián sírtam.
több mint 10 éve
Toca Minnesota Vikings 19 380 — Vikings fan
Nekem iszonyat bejött a Sherlock, abszolút hozta az eddig színvonalat! Humoros volt, fantasztikus képivilág, kamerakezelés, és annyi ötlet, hogy csak kapkodta az ember a fejét végig.zavi27
Mondjuk a fan service kicsit sok volt és remélem azért a többi két rész visszaáll a nyomozósabb világba, de amúgy tényleg jó volt 😀
több mint 10 éve
zavi27 Las Vegas Raiders Clemson Tigers 4 914 — Amerikai sportok rajongója
Nekem iszonyat bejött a Sherlock, abszolút hozta az eddig színvonalat! Humoros volt, fantasztikus képivilág, kamerakezelés, és annyi ötlet, hogy csak kapkodta az ember a fejét végig.