Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 8 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 258
Amennyiben tényleg ember szerintem a személyiségében keresd a választ. Az elején ha jól emlékszem eléggé megdöbbent (nyilván), hogy felkelt a robot, biztosan a félelem és ijedtség közrejátszott, hogy nem gondolta át tettét. Aztán egy kis naivitás, befolyásolhatóság, majd a munkakörből kifolyólag sok nővel sem találkozhatott, érzelmileg is hatottak rá.

Persze, nekem sem magyarázza mindez azt, hogy a pályafutását, életét kockára tegye valaki egy idegen miatt, azonnal jelentenie kellett volna. Viszont ez van, így írták meg, szerintem fogadd el, vagy engedd el. Sajnos jobb magyarázatot aligha találunk.
Padrinaggio
Fel tudom dolgozni, csak felmerült bennem, hogy nekem kerülte el a figyelmemet valami infómorzsa, amire itt ha rákérdezek, akkor kiderül. 😊
Sobri Jóska
Akkor jó, csak kicsit úgy jött le nekem, hogy felhúztad magad ezen és nem hagy nyugodni, hogy nem találod a választ. 😊
több mint 8 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 335 — no es importante
Amennyiben tényleg ember szerintem a személyiségében keresd a választ. Az elején ha jól emlékszem eléggé megdöbbent (nyilván), hogy felkelt a robot, biztosan a félelem és ijedtség közrejátszott, hogy nem gondolta át tettét. Aztán egy kis naivitás, befolyásolhatóság, majd a munkakörből kifolyólag sok nővel sem találkozhatott, érzelmileg is hatottak rá.

Persze, nekem sem magyarázza mindez azt, hogy a pályafutását, életét kockára tegye valaki egy idegen miatt, azonnal jelentenie kellett volna. Viszont ez van, így írták meg, szerintem fogadd el, vagy engedd el. Sajnos jobb magyarázatot aligha találunk.
Padrinaggio
Fel tudom dolgozni, csak felmerült bennem, hogy nekem kerülte el a figyelmemet valami infómorzsa, amire itt ha rákérdezek, akkor kiderül. 😊
Sobri Jóska
nézd meg az Érkezést és megkapod a választ a miértre 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 170 — #NoStress

Padrinaggio

több mint 8 éve

több mint 8 éve
Egyik verzió se túl meggyőző.
Oké, hogy nekünk ő egy mellékszereplő, de ő a saját életében főszereplő.
Jól keres, egy olyan világban él, ahol nincs betegség, megvan minden, mi a gyíkért cselekszik ennyire illogikusan?
Mi a remélt cél?
Hogy majd a robot viszontszereti?
Oké, hogy pár beteg szociopatának buli a robotok kúrogatása, de valójában egy ilyen technikus a magas életszinvonala miatt kb. naponta találna hús-vér kurvát, aki nem veszélyezteti az egzisztenciáját, életét.
Persze, lehet ő is robot, olyan programozással, hogy egy másik, öntudatra ébredt robot ne tudja utasítani (?!), de ahogy | Bernard, ő is embernek hiszi magát, | szóval ugyanolyan értelmetlen és illogikus ez a viselkedése, viselkedésük.

több mint 8 éve
Geeri Miami Dolphins 2 962 — geeri93@citromail.hu
Westworld

A sok apró logikai bukfenc belefér, végtére is ez szórakoztató sorozat, nem tudományos ismeretterjesztés, de egy kérdésen nem tudok túllépni, hátha valaki tudja rá a választ, | az a két agyhalott hentes, a vágottszemű meg a vágottnyakú ugyan mi a kurvaéletért segített ilyen illogikusan, túlzóan és alázatosan a feka csajnak, főleg az elején, amikor egy törlés és jelentés felfelé, kb század ennyi problémával jár számukra?!
Van erre valami magyarázat, ami elkerülte a figyelmemet?
|
Sobri Jóska
A kicsikinai beleszerelmesedett...

Mindig jövőre!
több mint 8 éve
Westworld

A sok apró logikai bukfenc belefér, végtére is ez szórakoztató sorozat, nem tudományos ismeretterjesztés, de egy kérdésen nem tudok túllépni, hátha valaki tudja rá a választ, | az a két agyhalott hentes, a vágottszemű meg a vágottnyakú ugyan mi a kurvaéletért segített ilyen illogikusan, túlzóan és alázatosan a feka csajnak, főleg az elején, amikor egy törlés és jelentés felfelé, kb század ennyi problémával jár számukra?!
|
Sobri Jóska
Szerintem ők is robotok.
Mindenesetre 2018-ban hátha kapunk valami jobb magyarázatot, mert ez a cserébe kefélhetik a robotot deal kicsit sántít nekem (is).
több mint 8 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Kefeltek a robikat

több mint 8 éve
Westworld

|

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Vikings

| Nekem nagy csalódás volt ez a rész. A bosszú, amire az egész fél évadot felépítették tartott kb 20 másodpercig + a vérsas. Björnt is kezdik elvinni rossz irányban szerintem. De legalább trailer alapján a kövi részben már lesz rendes csata. |
ervinator
| ez csak bosszúvolt, az igazi odabaszás ezután jön
de az nekem sem tetszett, hogy Aelle-tgyorsan elintézték,bár eddig se volt a sorzozatban nagy hal.
|
több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 896
Vikings

| Nekem nagy csalódás volt ez a rész. A bosszú, amire az egész fél évadot felépítették tartott kb 20 másodpercig + a vérsas. Björnt is kezdik elvinni rossz irányban szerintem. De legalább trailer alapján a kövi részben már lesz rendes csata. |

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 www.youtube.com/watch?v=JzWs3qdd_PY
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 362 — Omar's Coming Yo!
Remélem lezárják a Sherlockot,mert már csak vergődik a sorozat.
Kenny
biztos lesz majd, aki tapsikol ennek a három résznek is, de ez szerintem annyira rettentően fájdalmasan gagyi és hatásvadász volt, hogy vissza kell néznem sürgősen az első két évadot, hogy megértsem, mi is tetszett annyira anno a Sherlockban...
baggio
Én 2. rész végén azt hittem meg lesz az áttörés, de a 3. még engem is lehangolt. Pedig minden részben megvan az erő, de valahogy random dolgokkal elbasszák...
Toca
borzasztó volt a harmadik rész befejezése. kb barátok közti csavar volt.Az első két évad alapján minden idők egyik legjobb sorozata lehetett volna,de nem így lett.
| Mondjuk mikor megszólalt a Queen nóta egyből tudtam mi lesz a következő snitt 😀 |

Szerkesztette: Kenny

több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Kenny
biztos lesz majd, aki tapsikol ennek a három résznek is, de ez szerintem annyira rettentően fájdalmasan gagyi és hatásvadász volt, hogy vissza kell néznem sürgősen az első két évadot, hogy megértsem, mi is tetszett annyira anno a Sherlockban...
baggio
Én 2. rész végén azt hittem meg lesz az áttörés, de a 3. még engem is lehangolt. Pedig minden részben megvan az erő, de valahogy random dolgokkal elbasszák...
több mint 8 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Kenny
baggio
Ezeket a sorokat olvasva, nem fogok akkor benevezni az évadra...

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 335 — no es importante
Kenny

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Westworld
| Mi van akkor ha Ford a végén csinált egy host-ot ami az ő mása és azt lőtte le Dolores ? |
Janek
| Mi van ha csinált egy hostot, aki majd Ford helyett viszi tovább Westworldöt? 😛 |
süti
az bonyolultabb lenne és mi benne az élvezet?
Janek
| Családjával akar lenni, az új narratívát meg már befejezte. |
süti
egy malomban örlünk?

több mint 8 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Westworld
| Mi van akkor ha Ford a végén csinált egy host-ot ami az ő mása és azt lőtte le Dolores ? |
Janek
| Mi van ha csinált egy hostot, aki majd Ford helyett viszi tovább Westworldöt? 😛 |
süti
Janek
| Családjával akar lenni, az új narratívát meg már befejezte. |
több mint 8 éve
Westworld
Janek
süti

több mint 8 éve
süti Los Angeles Rams 4 134 — Rams fan
Westworld
Janek
több mint 8 éve
Westworld

Csak a napokban tudtam megnézni életem első sorozata amit látok teljesen ha a jóbarátokat nem számolom ami ugye alap.

Nagyon jó volt ,érdekes volt AH fantasztikus nem tudom mi lesz majd nélküle Hollywoodban.

több mint 8 éve
walking dead: 1 jó részre jut 4-5 nézhetetlen... nagyon felkúr ez a sorozat.
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 362 — Omar's Coming Yo!

több mint 8 éve
Taboo elég fasza lesz, lassú kicsit eseménytelen volt a pilot, de biztos hogy jó lesz, ha meg nem is Tom Hardy, a hangulat, és a képi világ elviszi.

Vikings: Tetszett, megint 😊 Flokira kiváncsi vagyok, | hogy a muzulmán vallás most hogy fogja őt befolyásolni. Érdekes, hogy most megjöttek a mediterrán tengerre, de Björnék ezután már húznak haza bosszút forralni?! Kicsit rövid lett ez így, azért remélem még visszatérnek, Itáliába még lesz dolguk.
Lagertha 😕 A régi generáció( Ragnar, Rolló, Lagertha, Aslaug, Egbert, Floki, Athelstan) még élő tagjai vajon meddig húzzák még? Lagerthanak már nincs sok vissza, de Egbert és Floki remélem sokáig marad, mindkettő nagyon jól megírt és eljátszott karakter. Rolló meg továbbra is súlytalan.
|
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 239
elindult a Taboo 😊