NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
108
15
22:05
RedZone week 16
82
15
19:00
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
40
13
22:25
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
13
3
22:05
Houston Texans - Las Vegas Raiders
5
3
22:25
Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Six| A Boko Haram arcokat elég durván elintézték a hádzsik 😀 Azt hittem nagyobb badass-ek lesznek 😀 Kiváncsi vagyok mi lesz így Taggartel. |
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
amúgy elég megnézni az alkotó gárdát, általában ua. a belterjes slepp akik már 100x leszerepeltek, néha megspékelve néhány stand up-os figurával az íróknál. 101x sem lesz jobb egy szintnél. Van akinek ez bejön, van akinek nem...(távkapcsoló😊)... ahogy lentebb írta valaki, a Sasjózsi'+ a bereznai is megtalálja a közönségét. Egyetértek...
több mint 8 éve
Főleg hogy a második évad iszonyat szenvedős.Nem rossz ez a "Mi kicsi falunk" című hazai..😊Nekem is tettszik, van olyan jó mint a válótársak volt
Coolearie
Cowboykarcsi90

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
Nem rossz ez a "Mi kicsi falunk" című hazai..😊
Coolearie
munkaügyekhez felér? nem néztem még, csak a tv spotot szoktam látniÉn a Munkaügyek-ben is max az első évadban láttam fantáziát, ott van néhány klasszikus rész amit kollegával mindig felemlegetünk, de aztán egyre kevesebb ilyen lett. Le is álltam egy idő után róla, most csak Dunán nézek meg néha egy-egy részt, de Timi vergődései csak felidegesítenek. Talán majd a spin-off Tóth János jó lesz.
nem tűnik rossznak elsőre
Negritis
A Mi kicsi falunk sem jött be. Nem jön át a falus feeling és a poénok sem fekszenek nekem. Egyébként 20 perces epizódokkal (csak a jobb poénokat tartják meg) még talán működne is.
több mint 8 éve
, és nem is tudják konkrétan megindokolni, hogy miért nem folytatódik..Harmonnak annyi oldalprojektje van mindig, hogy pont a legjobb sínyli meg
Borbinho
több mint 8 éve
nem mindenkinek tetszik:olvasom a cikket, de érződik a zsigeri utálata a magyar dolgoknak
"Kevés, rosszul megírt sztori, olyan félkész érzetű, múlt századi dizájnú szájtok, információ alig, nulla lájkok. Viszont egy tonna reklám lóg mindenen. A plakátok megint full retard (Üvegtigris!) vonalat ígérnek, egy nagyon gyenge standupos leselejtezett poénjaival, nem épülnek a sztorik, csak totál béna, hiteltelen párbeszédekben erőlködnek a figurák egy-egy poénért"
444.hu/2017/02/03/ivan-induljatok-el-sverakert
ozibozi
egy próbát mindenképp adok neki, mert az üvegtigris első két részét kifejezettem szeretem
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
nem mindenkinek tetszik:"Kevés, rosszul megírt sztori, olyan félkész érzetű, múlt századi dizájnú szájtok, információ alig, nulla lájkok. Viszont egy tonna reklám lóg mindenen. A plakátok megint full retard (Üvegtigris!) vonalat ígérnek, egy nagyon gyenge standupos leselejtezett poénjaival, nem épülnek a sztorik, csak totál béna, hiteltelen párbeszédekben erőlködnek a figurák egy-egy poénért"
444.hu/2017/02/03/ivan-induljatok-el-sverakert
több mint 8 éve
munkaügyekhez felér? nem néztem még, csak a tv spotot szoktam látnihasonló hülyeség 😊 el lehet rajta heherézni.
nem tűnik rossznak elsőre
Negritis
bejön.
több mint 8 éve
munkaügyekhez felér? nem néztem még, csak a tv spotot szoktam látninem tűnik rossznak elsőre
több mint 8 éve
Nem rossz ez a "Mi kicsi falunk" című hazai..😊Nekem is tettszik, van olyan jó mint a válótársak volt, az ilyen barátok közt színvonaltól meg fényévekkel jobb.
Coolearie
több mint 8 éve
Nem rossz ez a "Mi kicsi falunk" című hazai..😊
több mint 8 éve
Ahogy az ismerőseim, barátaimat kérdezgetem akik nézik/nézték a black mirrort, mindenkit más rész borított ki a legjobban.Én csak a két első évadot láttam.
Kinek melyik rész volt a leginkább övön aluli?
3. évad 3. rész ment le, tehát azutánit max spoilerben fejtsetek ki! 😊
Nehéz döntés, nálam talán eddig a 3. évad 1. rész viszi a prímet, szorosan mögötte az 1. évad 2. rész.
Vrij6
Bár mind a 6 rész eredeti, ötletes, de leginkább hatásvadásznak mondanám, és biztos az "elgondolkodtató" kategóriában erős, a szórakoztatóban nem annyira.
Talán pont az 1/2 és a 2/1 az, amelyik több, mint egy szkeccs, vagy egy újraformázott Roald Dahl történet.
több mint 8 éve
Ahogy az ismerőseim, barátaimat kérdezgetem akik nézik/nézték a black mirrort, mindenkit más rész borított ki a legjobban.Kinek melyik rész volt a leginkább övön aluli?
3. évad 3. rész ment le, tehát azutánit max spoilerben fejtsetek ki! 😊
Nehéz döntés, nálam talán eddig a 3. évad 1. rész viszi a prímet, szorosan mögötte az 1. évad 2. rész.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Hey a Black Sails is elkezdődött ??
több mint 8 éve
Kicsit bealudtam, most konstatálom, hogy visszatért a The Expanse a második évaddal, ráadásul már a harmadik epizód is lement. Hurrá, hurrá.Expanse első dupla része király lett 😊
S megy már az itt nem túl népszerű, de általam imádott The 100 negyedik évada is -- mondjuk az első epizód alapján kicsit szkeptikus lettem hogy jó irányba folytatják-e.
Mikey
The 100 elég nagy csalódás volt elsőre. Kifogytak kicsit úgy érzem.
több mint 8 éve
Kicsit bealudtam, most konstatálom, hogy visszatért a The Expanse a második évaddal, ráadásul már a harmadik epizód is lement. Hurrá, hurrá.S megy már az itt nem túl népszerű, de általam imádott The 100 negyedik évada is -- mondjuk az első epizód alapján kicsit szkeptikus lettem hogy jó irányba folytatják-e.
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Rick and Morty-t akarok!!! Azért valamilyen szinten nevetséges, hogy több mint 1 éve ért véget a 3.évad, és elsőnek tavaly nyárra mondták elsőnek, utána meg kb havonta tologatták ki, most meg lehozzák, hogy folyton vitatkoznak az írók (2en!), és nem is tudják konkrétan megindokolni, hogy miért nem folytatódik...ha nem lenne akkora HIT mint volt az első 2 évadjával, vagy ha mondjuk a Netflix tulajdona lenne, sztem már jócskán picsán lettek volna rúgva :\ #feelsbadman
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=9bPydCItxbképp akartam linkelni 😀
steelwolf
sztem ezt nézem majd 😀
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=9bPydCItxbk
több mint 8 éve
Az következik majd. 😊Rossz ezt olvasni... Mondjuk ha lemegy az évad megpróbálom én is végignézni majd, aztán vagy elunom vagy nem."karácsonyi különkiadás" messze a legjobb
A Black Mirror meg tényleg zseniális, a 2. évad nálam egy fokkal még erősebb, mint az első, ez a Waldo-s rész is nagyon komoly volt.
Vrij6
braxa88
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Rossz ezt olvasni... Mondjuk ha lemegy az évad megpróbálom én is végignézni majd, aztán vagy elunom vagy nem."karácsonyi különkiadás" messze a legjobb
A Black Mirror meg tényleg zseniális, a 2. évad nálam egy fokkal még erősebb, mint az első, ez a Waldo-s rész is nagyon komoly volt.
Vrij6
több mint 8 éve
Rossz ezt olvasni... Mondjuk ha lemegy az évad megpróbálom én is végignézni majd, aztán vagy elunom vagy nem.A Black Mirror meg tényleg zseniális, a 2. évad nálam egy fokkal még erősebb, mint az első, ez a Waldo-s rész is nagyon komoly volt.
több mint 8 éve
Az van, hogy Hardy-n kívül teljesen érdektelenek a szereplők, és még az ő szuperhősnek beállított karakterével se tudnak mit kezdeni. Próbálják persze árnyalni egyszer pozitívabban, egyszer negatívabban, de ezekkel csak egyre életidegenebb lesz a története, a többieké meg ilyen hosszúságban képtelen lekötni a figyelmet.Nálam erősen kaszaközelben van, mondjuk ha már az ötödik részig elvergődtem...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Az első három rész nekem nagyon tettszik. Kezd szépen kibontakozni a történet is. Én csak ajánlani tudom. Azt olvastam csak 8 részes lesz, szóval attol se kell tartani hogy elfogy a kraft.Az első rész meg volt, nekem is tettszet. | Mondjuk az nem jött át, hogy amikor a Boko Haram megtámadta a lányiskolát, Rip kvázi "kiszagolta" őket. Honnan tudta hogy jönnek... |Sixről senki?Kicsit a Unit-ra emlékeztet,csak jobb,igényesebb kiadásban. Remélem tartja a pilot utáni színvonalat.Unitot imádtam, ez a pilot nem volt rossz, de várom hogy beinduljon.
Goggins még mindig király.
Kenny
Toca
Cowboykarcsi90