NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 8 aktív topik

Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 241
amúgy elég megnézni az alkotó gárdát, általában ua. a belterjes slepp akik már 100x leszerepeltek, néha megspékelve néhány stand up-os figurával az íróknál. 101x sem lesz jobb egy szintnél. Van akinek ez bejön, van akinek nem...(távkapcsoló😊)... ahogy lentebb írta valaki, a Sasjózsi'+ a bereznai is megtalálja a közönségét. Egyetértek...
több mint 8 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 098 — Invisible man
Nem rossz ez a "Mi kicsi falunk" című hazai..😊
Coolearie
Nekem is tettszik, van olyan jó mint a válótársak volt
Cowboykarcsi90
Főleg hogy a második évad iszonyat szenvedős.

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 8 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ
Coolearie
munkaügyekhez felér? nem néztem még, csak a tv spotot szoktam látni
nem tűnik rossznak elsőre
Negritis
Én a Munkaügyek-ben is max az első évadban láttam fantáziát, ott van néhány klasszikus rész amit kollegával mindig felemlegetünk, de aztán egyre kevesebb ilyen lett. Le is álltam egy idő után róla, most csak Dunán nézek meg néha egy-egy részt, de Timi vergődései csak felidegesítenek. Talán majd a spin-off Tóth János jó lesz.

A Mi kicsi falunk sem jött be. Nem jön át a falus feeling és a poénok sem fekszenek nekem. Egyébként 20 perces epizódokkal (csak a jobb poénokat tartják meg) még talán működne is.

több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
, és nem is tudják konkrétan megindokolni, hogy miért nem folytatódik..
Borbinho
Harmonnak annyi oldalprojektje van mindig, hogy pont a legjobb sínyli meg

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 012 — The Mathematician
nem mindenkinek tetszik:
"Kevés, rosszul megírt sztori, olyan félkész érzetű, múlt századi dizájnú szájtok, információ alig, nulla lájkok. Viszont egy tonna reklám lóg mindenen. A plakátok megint full retard (Üvegtigris!) vonalat ígérnek, egy nagyon gyenge standupos leselejtezett poénjaival, nem épülnek a sztorik, csak totál béna, hiteltelen párbeszédekben erőlködnek a figurák egy-egy poénért"

444.hu/2017/02/03/ivan-induljatok-el-sverakert
ozibozi
olvasom a cikket, de érződik a zsigeri utálata a magyar dolgoknak
egy próbát mindenképp adok neki, mert az üvegtigris első két részét kifejezettem szeretem

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 241
nem mindenkinek tetszik:
"Kevés, rosszul megírt sztori, olyan félkész érzetű, múlt századi dizájnú szájtok, információ alig, nulla lájkok. Viszont egy tonna reklám lóg mindenen. A plakátok megint full retard (Üvegtigris!) vonalat ígérnek, egy nagyon gyenge standupos leselejtezett poénjaival, nem épülnek a sztorik, csak totál béna, hiteltelen párbeszédekben erőlködnek a figurák egy-egy poénért"

444.hu/2017/02/03/ivan-induljatok-el-sverakert
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Negritis
hasonló hülyeség 😊 el lehet rajta heherézni.
bejön.
több mint 8 éve

több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Coolearie
Nekem is tettszik, van olyan jó mint a válótársak volt, az ilyen barátok közt színvonaltól meg fényévekkel jobb.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 461 — . . .
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 170 — #NoStress
Ahogy az ismerőseim, barátaimat kérdezgetem akik nézik/nézték a black mirrort, mindenkit más rész borított ki a legjobban.

Kinek melyik rész volt a leginkább övön aluli?

3. évad 3. rész ment le, tehát azutánit max spoilerben fejtsetek ki! 😊

Nehéz döntés, nálam talán eddig a 3. évad 1. rész viszi a prímet, szorosan mögötte az 1. évad 2. rész.
Vrij6
Én csak a két első évadot láttam.
Bár mind a 6 rész eredeti, ötletes, de leginkább hatásvadásznak mondanám, és biztos az "elgondolkodtató" kategóriában erős, a szórakoztatóban nem annyira.
Talán pont az 1/2 és a 2/1 az, amelyik több, mint egy szkeccs, vagy egy újraformázott Roald Dahl történet.

több mint 8 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
Ahogy az ismerőseim, barátaimat kérdezgetem akik nézik/nézték a black mirrort, mindenkit más rész borított ki a legjobban.

Kinek melyik rész volt a leginkább övön aluli?

3. évad 3. rész ment le, tehát azutánit max spoilerben fejtsetek ki! 😊

Nehéz döntés, nálam talán eddig a 3. évad 1. rész viszi a prímet, szorosan mögötte az 1. évad 2. rész.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 477 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Hey a Black Sails is elkezdődött ??

több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Kicsit bealudtam, most konstatálom, hogy visszatért a The Expanse a második évaddal, ráadásul már a harmadik epizód is lement. Hurrá, hurrá.

S megy már az itt nem túl népszerű, de általam imádott The 100 negyedik évada is -- mondjuk az első epizód alapján kicsit szkeptikus lettem hogy jó irányba folytatják-e.
Mikey
Expanse első dupla része király lett 😊
The 100 elég nagy csalódás volt elsőre. Kifogytak kicsit úgy érzem.
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
Kicsit bealudtam, most konstatálom, hogy visszatért a The Expanse a második évaddal, ráadásul már a harmadik epizód is lement. Hurrá, hurrá.

S megy már az itt nem túl népszerű, de általam imádott The 100 negyedik évada is -- mondjuk az első epizód alapján kicsit szkeptikus lettem hogy jó irányba folytatják-e.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Rick and Morty-t akarok!!! Azért valamilyen szinten nevetséges, hogy több mint 1 éve ért véget a 3.évad, és elsőnek tavaly nyárra mondták elsőnek, utána meg kb havonta tologatták ki, most meg lehozzák, hogy folyton vitatkoznak az írók (2en!), és nem is tudják konkrétan megindokolni, hogy miért nem folytatódik...ha nem lenne akkora HIT mint volt az első 2 évadjával, vagy ha mondjuk a Netflix tulajdona lenne, sztem már jócskán picsán lettek volna rúgva :\
#feelsbadman

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
 www.youtube.com/watch?v=9bPydCItxbk
steelwolf
épp akartam linkelni 😀
sztem ezt nézem majd 😀

több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 www.youtube.com/watch?v=9bPydCItxbk
több mint 8 éve
Rossz ezt olvasni... Mondjuk ha lemegy az évad megpróbálom én is végignézni majd, aztán vagy elunom vagy nem.

A Black Mirror meg tényleg zseniális, a 2. évad nálam egy fokkal még erősebb, mint az első, ez a Waldo-s rész is nagyon komoly volt.
Vrij6
"karácsonyi különkiadás" messze a legjobb
braxa88
Az következik majd. 😊

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Rossz ezt olvasni... Mondjuk ha lemegy az évad megpróbálom én is végignézni majd, aztán vagy elunom vagy nem.

A Black Mirror meg tényleg zseniális, a 2. évad nálam egy fokkal még erősebb, mint az első, ez a Waldo-s rész is nagyon komoly volt.
Vrij6
"karácsonyi különkiadás" messze a legjobb
több mint 8 éve

több mint 8 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 335 — no es importante
Az van, hogy Hardy-n kívül teljesen érdektelenek a szereplők, és még az ő szuperhősnek beállított karakterével se tudnak mit kezdeni. Próbálják persze árnyalni egyszer pozitívabban, egyszer negatívabban, de ezekkel csak egyre életidegenebb lesz a története, a többieké meg ilyen hosszúságban képtelen lekötni a figyelmet.

Nálam erősen kaszaközelben van, mondjuk ha már az ötödik részig elvergődtem...

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Taboo
már annyira lassú, hogy visszafelé megy. nekem csalódás
több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 470 — …not me…Im in my prime!
Sixről senki?Kicsit a Unit-ra emlékeztet,csak jobb,igényesebb kiadásban. Remélem tartja a pilot utáni színvonalat.
Goggins még mindig király.
Kenny
Unitot imádtam, ez a pilot nem volt rossz, de várom hogy beinduljon.
Toca
Az első rész meg volt, nekem is tettszet. | Mondjuk az nem jött át, hogy amikor a Boko Haram megtámadta a lányiskolát, Rip kvázi "kiszagolta" őket. Honnan tudta hogy jönnek... |
Cowboykarcsi90
Az első három rész nekem nagyon tettszik. Kezd szépen kibontakozni a történet is. Én csak ajánlani tudom. Azt olvastam csak 8 részes lesz, szóval attol se kell tartani hogy elfogy a kraft.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 335 — no es importante
Vikings:
| szépen ritkitottak a gárdán, és szerintem Rollotsem fogjuk már látni.
Sigurd kinyírásával a történelemnekis odabasztak,az ilyenekért nagyon kár 😕
|
Jonathan Rhys Meyers viszont nagyon jó lesz!
braxa88
Nem szeretem ezzel a sorozattal kapcsolatban a történelemre való mutogatást, mert eleve az egész sztori alapját a sagák adják, melynek csak kis százalékát támasztották alá tényekkel. Maguk a sagák is alapból szájról-szájra járt mesék, ahol a fő figurák - akik minden bizonnyal létező személyek voltak - élete minden elbeszéléssel egyre változatosabban alakult, így ebbe a sorba tökéletesen beleilleszthető a Vikings is, ami egy újabb interpretációnak tekinthető. A "tényleges" események egyfajta kapaszkodók cselekményben (és ahogy az ember egyre többet foglalkozik a történelemmel, kénytelen belátni, hogy amúgy az egyre távolabb múlt se nagyon más).

Spoiler a sorozat jövőjéről:
| - Rollót még fogjuk látni
- Floki új vizekre evez
- Hirst még két évadot tervez
|

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal