Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Vikingek elérhetőek szinkronosba? Sajna azt hittem az valami film belenéztem, tetszett, elaludtam, mondom akkor majd az ismétlést megnézem, erre kiderült, hogy sorozat, így nem értem😊kishaszicsak az első évad
több mint 10 éve
TWD:Ez a vizualitás kontra részletesség esete, gondolom. Dexter pl. sokkal jobb sorozatban, mivel a könyvek azok Dexter központúak - tényleg róla szól szinte minden, míg a sorozatban ezt így nem lenne értelme megvalósítani, mert dögunalom lenne. Ugyanakkor vannak a könyvekben sokszor olyan finomságok, részletek, és történések, amik a sorozatban meg "lájtosítva" lettek - nem vérengzésre gondolok -, hanem arra, hogy a későbbi cselekmények folytatásához muszáj volt eltérni is a sztoritól, meg elnagyolni is dolgokat. A TWD is megosztó lehet ilyen esetekben, lásd van akinek tetszik a sorozatzárás, más meg várta volna, hogy minden ütőkártya ki legyen játszva 6 résszel korábban😊
nekem kifejezetten tetszett az évadzáró, jól felvezették a következőt.
közben olvasgatom a képregényt is, és hihetetlen, hogy mennyire más a hangulat is (pl a sorozatba nem emlékszem, hogy betették volna azt, hogy mitől walking dead a neve, pedig nagyon jó). Képregényben vannak történet szálak, amik sztem sokkal jobban ki vannak dolgozva, és vannak olyan részek, amik a sorozatban jobban tetszenek, ez azért fura.csebi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
Belekezdtem a Célszemély 2. évadba. All-time top3 lett.Vikingek elérhetőek szinkronosba? Sajna azt hittem az valami film belenéztem, tetszett, elaludtam, mondom akkor majd az ismétlést megnézem, erre kiderült, hogy sorozat, így nem értem😊
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
cartman023
824
A Vikings elég jó minőséget hoz a második évadban is.
több mint 10 éve
így jártam anyátokkal című sorozatot le tudom valahonnan tölteni angolul magyar felirattal? ha nicns akkor angollal is jó. de olyan kéne amit nem külön kell letölteni, hanem dvd lejátszó be tudja hozni TV-n
előre is köszi
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 10 éve
braxa88
12 534
igen. 2. rész előzetéséből ki is derül.hm, már most lesz az | esküvő | ? király 😊kristofde a következő is. ez tudott 😉braxa88na majd a következő részbenbraxa88szerintem megint a 4. meg a 9. rész lesz epic, de nekem ezzel sem volt bajom, jó felvezetőkristof
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
hm, már most lesz az | esküvő | ? király 😊de a következő is. ez tudott 😉braxa88na majd a következő részbenbraxa88szerintem megint a 4. meg a 9. rész lesz epic, de nekem ezzel sem volt bajom, jó felvezetőkristof
több mint 10 éve
ha jól megcsinálják akkor megint fel fog robbanni az internet😀na majd a következő részbenbraxa88nem volt rossz,de nem ájultam el tőle.Kennya videára is már reggel hétkor feltöltik, nem?kristofde bizony, angolul, magyar felirattal, online, jó minőségben:
videa.hu/tronok_harcakristof
több mint 10 éve
braxa88
12 534
a 9.rész biztos.na majd a következő részbenbraxa88szerintem megint a 4. meg a 9. rész lesz epic, de nekem ezzel sem volt bajom, jó felvezetőkristof
de a következő is. ez tudott 😉
nekem sem volt bajom vele, sőt. legjobb évadkezdő rész volt eddig. Oberyn bemutatása telitalálat. és a többi jelenet is egyben volt és élvezetes volt. (de nyílván azért tetszett ennyire mert nem szerepelt Bran)
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
na majd a következő részbenbraxa88szerintem megint a 4. meg a 9. rész lesz epic, de nekem ezzel sem volt bajom, jó felvezető
több mint 10 éve
braxa88
12 534
na majd a következő részbennem volt rossz,de nem ájultam el tőle.Kennya videára is már reggel hétkor feltöltik, nem?kristofde bizony, angolul, magyar felirattal, online, jó minőségben:
több mint 10 éve
nem volt rossz,de nem ájultam el tőle.a videára is már reggel hétkor feltöltik, nem?kristofde bizony, angolul, magyar felirattal, online, jó minőségben:
több mint 10 éve
TWD:nekem kifejezetten tetszett az évadzáró, jól felvezették a következőt.
közben olvasgatom a képregényt is, és hihetetlen, hogy mennyire más a hangulat is (pl a sorozatba nem emlékszem, hogy betették volna azt, hogy mitől walking dead a neve, pedig nagyon jó). Képregényben vannak történet szálak, amik sztem sokkal jobban ki vannak dolgozva, és vannak olyan részek, amik a sorozatban jobban tetszenek, ez azért fura.
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Oberyn. Ez igen!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
a videára is már reggel hétkor feltöltik, nem?kristofde bizony, angolul, magyar felirattal, online, jó minőségben:
videa.hu/tronok_harca
több mint 10 éve
én örülök hogy vége, és tetszik is a végeLehet összességében tényleg leeresztett a HIMYM az évadok során, de azért hiányozni fog ._. Egy-egy rész erejére biztosan vissza fog majd nálam térni a "sorozatétlapra" .BlaiseKurvajó volt ez a mother sorozatzáró.Szerintem is korrekt volt a sorozatzáró. Néhány dolgot kifejthettek volna bővebben is, azonban senki se lett favágó, ami hatalmas plusz.Chevy
9ből sajnos csak az első 2-3 évad utána talán 10 rész ha jó volt, de lehet h ezzel is sokat mondok.
Azonban a befejezés tetszett.Bébé
az utolsó 2-3 évad szenvedés volt
de a Comedyn elfér a háttérben magyarul is
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
a videára is már reggel hétkor feltöltik, nem?
több mint 10 éve
szerintem már 5 körül. felirat meg jön 9 magasságában.most jövök a Game of Thrones premier előttiről... NEM LESZEK SPOILERESshawnkaVirágboltban elérhető lesz holnap délelőtt ?süti
több mint 10 éve
most jövök a Game of Thrones premier előttiről... NEM LESZEK SPOILERESshawnkaVirágboltban elérhető lesz holnap délelőtt ?
több mint 10 éve
most jövök a Game of Thrones premier előttiről... NEM LESZEK SPOILERESHÁT
ez kurvajó volt ismét. lehet csak azért, mert hiányzott, de a GoT évadkezdéseit mindig is imádtam. ez is olyan volt, mint a három korábbi: szépen felpakolták a bábukat a játékasztalra, aztán indulhat a tánc. ami külön jó volt, hogy most végre megtalálták az egyensúlyt és mindenkire jutott elég játékidő. vagyis én annak éreztem. voltak kifejezetten erős jelenetek egyből, de nálam a cold open és a zárás elvitt mindent, rázott is a hideg rendesen.
több mint 10 éve
hát ideÉn rászavaznék b+. Csak részesedést kérnék😀
24.media.tumblr.com/080a94404d2cf43c60d95cd9e2c3ad5e/tumblr_n3gcj6rN0g1qbgoyio2_250.jpgshawnka
több mint 10 éve
Akik anno 15-20 éve(uhh, már olyan régen - öregszem) néztek G.I. Joes-s rajzfilmeket, azok betegre fogják röhögni magukat az új Community részen.
több mint 10 éve
12-be belefért volna jobban, ez kétségtelen, de ha mindent így nézünk, akkor meg a HIMYM 90%-a semmiről se szó gyakorlatilag. - /Ok, hogy az sitcom, de még úgyse, oszt hány rész egy évad.../