NFL eredménykövetés
- 8 aktív topik
RedZone week 16
56
11
19:00
Cleveland Browns - Buffalo Bills
25
8
New Orleans Saints - New York Jets
20
10
New York Giants - Minnesota Vikings
15
4
Dallas Cowboys - Los Angeles Chargers
14
7
Miami Dolphins - Cincinnati Bengals
13
7
Carolina Panthers - Tampa Bay Buccaneers
12
5
19:00, MAX4
Tennessee Titans - Kansas City Chiefs
4
3
Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 8 éve
The leftovers s3e1A legvégén ott 2 Nora volt? Az a Sarahnak nevezett nő is úgy nézett ki mint a Nora...
több mint 8 éve
A Leftovers utolsó évadjának nyitánya megint nagyon rendben volt. De csak 8 rész, lesz és nem 10?! Akkor már csak 7 epizód van kideríteni, | hogy vajon tényleg Kevin Garvey az új Jézus. |
több mint 8 éve
Felkerült Netflixre a The Get Down első évadának második fele is, csak ajánlani tudom mindenkinek, akit Baz Luhrmann neve önmagában nem tántorít el 😊 Hihetetlen jó zenés szociodráma, pedig Baz filmjeit kifejezetten nem kedvelem, itt viszont nagyon egyben van minden.A 13 reasons why-tól is sokat reméltem a remek pilotból kiindulva, az viszont olyan lejtmenet volt utána, hogy végig se bírtam nézni, a nyolcadik rész körül hagytam abba. Ha 13 helyett 6-7 epizódba sűrítik az amúgy kiváló koncepciót, akkor nagy klasszikus lehetett volna, így max a Leftovers-ért rajongó, önsajnáltatásra bármikor kapható rétegeknek nyújthat maradandó élményt.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Prison Break!hát nagyon kiváncsi vagyok, nagy elvárásaim nincsenek, de már a hangulat és a karakterek miatt is várom, hogy este megnézzem 😊
több mint 8 éve
Kurva gyenge volt ez a rész is.Ebben az évadban gyakorlatilag nem történt semmi.Pedig Negan felvette az asszonyverő bőrdzsekit 😕
több mint 8 éve
szokásos sorozatos akciósjelenet volt, szarul megkoreografálva, de amugy egy izgalmas, fordulatos rész volt. nekem tetszett.
több mint 8 éve
Az rendben van ,hogy egy sorozat a 7.-8. évadra elfárad--ez gyakori ha előre 2-3 évadot is berendelnek előre-- vagy legalábbis folyamatosan gyengül, de hogy az évadzárón a Missing in Action 2.-3.-at megszégyenítően, egymástól kb 10méterre álló több tucat ember lövöldöz egymásra gépfegyverekkel, és csak a gonoszok hallnak meg? király ... bár vlsz akkor kellett volna befejeznem, mikor Glenn, Bobby Ewingot megszégyenítő módon feltámadt...Ott nálam is elvesztette a komolyságát a sorozat. Bár asszonnyal azóta is nézzük, ilyen hétfö esti kikapcsolódásra pont jó. Sajna ennyi maradt belöle.
ozibozi
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Az rendben van ,hogy egy sorozat a 7.-8. évadra elfárad--ez gyakori ha előre 2-3 évadot is berendelnek előre-- vagy legalábbis folyamatosan gyengül, de hogy az évadzárón a Missing in Action 2.-3.-at megszégyenítően, egymástól kb 10méterre álló több tucat ember lövöldöz egymásra gépfegyverekkel, és csak a gonoszok hallnak meg? király ... bár vlsz akkor kellett volna befejeznem, mikor Glenn, Bobby Ewingot megszégyenítő módon feltámadt...
több mint 8 éve
Rick and Morty 3x01! 😊Az év híre!
baggio
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Rick and Morty 3x01! 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
SixUnit még kurva jó volt.
| Arra számítottam hogy Rip esetleg meghal a kiszabadítás közben, vagy esetleg a fogságban, de így ezzel a halállal sikerült rendesen csavarni egyett a dolgon. Bazz |
Várós a második évad is rendesen. Az egyik legjobb katonai sorozat az Elit alakulat óta.
Cowboykarcsi90
| nem vagyok biztos benne hogy meghal |
több mint 8 éve
Six| Arra számítottam hogy Rip esetleg meghal a kiszabadítás közben, vagy esetleg a fogságban, de így ezzel a halállal sikerült rendesen csavarni egyett a dolgon. Bazz |
Várós a második évad is rendesen. Az egyik legjobb katonai sorozat az Elit alakulat óta.
Szerkesztette: Cowboykarcsi90
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
egyébként a szörny design ami a super sentai-ból jön sztem tök kreatív és ötletes sok esetbencsak nyílván a megvalósítás korlátokba ütközik - mind anyagi mind technológiai - viszont ezek a korlátok adnak neki egy egyedi varázst/bájat ami ugye pl az eredeti Toho's Gojirákat is jellemzi és kb az egész japán szörnyfilm ipart
tökéletesen megértem miért van egy kult bázisa ezeknek a műveknek
még ha nehéz is igazán felülni a "vonatra" mellé 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
www.twitch.tv/twitchpresentsnabazdmeg! 😀
power rangers maraton 😀
olyan szuinten gagyi hogy hihetetlen, de mégis egy guilty pleasure
főleg hogy gyerekként néztem - pedig már akkor is gyenge volt
Negritis
több mint 8 éve
ez nem az a műsor ahol kérdéseket teszel fel 😀élvezed a retard szórakoztatást 😀
amúgy asszem be kell szereznem az összes Toho's monster movie-t 😀
és kénytelen leszek megnézni a Kong-t meg a Gojirát is 😀
több mint 8 éve
rengeteg kérdésem van!nekem tegnap este óta megy ez 😀www.twitch.tv/twitchpresentsebben a pillanatban akartam linkelni 😀
power rangers maraton 😀
Negritis
reggel óta megy folyamatosan, nem tudom kikapcsolni 😀
shawnka
míg aludtam is ment telefonon 😀
Negritis
Miért szaltóznak ennyit feleslegesen?
Miért szikráznak folyton?
Miért csak teenagers with attitude a jó ranger?
Miért nem tudja senki, hogy ez öt(hat) srác a várost megmentő avengers?
Tommy miért egy tőrbeépített fuvolával irányítja a Jagerét, aminek amúgy trombitahangja van?
Miért jelennek meg egyből a harc helyszínén, amikor morfolnak?
Zordon miért csak egy fej?
Honnan jönnek a zordok?
😀
több mint 8 éve
nekem tegnap este óta megy ez 😀www.twitch.tv/twitchpresentsebben a pillanatban akartam linkelni 😀
power rangers maraton 😀
Negritis
shawnka
míg aludtam is ment telefonon 😀
több mint 8 éve
www.twitch.tv/twitchpresentsebben a pillanatban akartam linkelni 😀
power rangers maraton 😀
Negritis
több mint 8 éve
www.twitch.tv/twitchpresentspower rangers maraton 😀
több mint 8 éve
ja, ezeket a könyveket olvastam, nem voltak rosszak.Én ezt várom nagyon:és ez se lesz az amivel mellé lőnek:www.youtube.com/watch?v=MMJDf8IZ8qUEzis nagyon durván jónak tűnik!
vajon fog hibázni a netflix akár egyszer is?
Kenny
www.youtube.com/watch?v=JebwYGn5Z3E
steelwolf
www.youtube.com/watch?v=8hq28cZ938E
braxa88
geekz.444.hu/2017/03/01/mindhunter-trailer-david-fincher-sorozatgyilkosok-elmejeben-turkal
Vrij6
viszont az érdekelne, hogy mennyi újdonság lenne ebben, mert már felhúztak egy sorozatot profilozókra.
jó persze, a Criminal Minds az kétezres évek, ez meg hetvenes-nyolcvanas, tehát Garcia kilőve, de akkor is...
több mint 8 éve
Én ezt várom nagyon:és ez se lesz az amivel mellé lőnek:www.youtube.com/watch?v=MMJDf8IZ8qUEzis nagyon durván jónak tűnik!
Kenny
steelwolf
braxa88
geekz.444.hu/2017/03/01/mindhunter-trailer-david-fincher-sorozatgyilkosok-elmejeben-turkal
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
több mint 8 éve
és ez se lesz az amivel mellé lőnek:www.youtube.com/watch?v=MMJDf8IZ8qUEzis nagyon durván jónak tűnik!
Kenny
steelwolf
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=MMJDf8IZ8qUEzis nagyon durván jónak tűnik!
Kenny
több mint 8 éve
nem hiszem, az anime is jónak tűnik 😀