NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 5 aktív topik

Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 8 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
 geekz.444.hu/2017/07/23/itt-a-stranger-things-masodik-evadanak-uj-elozetese

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Aki szereti tortenelmi doku sorozatokat (nem a gagyikat), akkor Netflixen most nezem a Cuba Libre cimut. jo. Kuba tortene felfedezesetol kezdve, koncentralva a politikai, katonai cselekmenuekre, kis gazdasagi haterrel. Pont eleg reszletes. Igaz angol felirat van hozza, mert a profok mindenfele nyelven beszelnek, de kovetheto.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress
Enlightened

Laura Dern kurva jó ebben is, hangulatos az egész, és a társadalomkritika is jól átjön.
18 kb. félórás rész, megéri azt a 9 órát.

több mint 8 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
Számomra sose a sok apró töredékszál volt a zavaró a GoT-ban, hanem hogy egyre ízléstelenebbül lett kommersz, amire a legutóbbi rész is tökéletes példa. Már-már komikus a rendezés és a vágás; belecsöppenünk egy jelenetbe, a szereplők elmondanak pár mondatnyi expozíciót, a háttérben egyre erősödik a vonós zene, majd bamm, kapunk valami EPIKUS momentumot az arcunkba és jön is a következő set-up.

Az tagadhatatlan, hogy minden képkocka és részlet hihetetlenül igényes és egyértelműen látszik a ráfordított pénz és energia, de nálam erről a sorozatról csak a szokásos "a kevesebb néha több", "sokat markol, keveset fog", "nagyobb a füstje, mint a lángja" közhelyek jutnak mindig eszembe, ha rágondolok, és nem tud(ott) megfogni egyetlen karakter, egyetlen történés sem.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
Minden Game of Thrones évad így kezdődik, alapozással, mindenkiből mutatnak egy keveset hogy mi van velük. ennyi. eddig minden évadkezdés ilyen volt.
braxa88
igen, tudom, csak míg 10 részek esetén ez belefért addig 7-nél úgy érzem, hogy nem igazán.

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Minden Game of Thrones évad így kezdődik, alapozással, mindenkiből mutatnak egy keveset hogy mi van velük. ennyi. eddig minden évadkezdés ilyen volt.
4-5-6-7. rész gondolom majd szépen odabasz, de az évadok sose nagy történésekkel kezdődnek a GoTban.
több mint 8 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 941 — Lucas Scott
Folytatódott a GoT és sehol egy vélemény róla? 😀
Nekem amúgy tetszett az első rész 😊
ervinator
Ráhangolódásnak jó volt, | a Freyek megölésén kívül | sok minden nem történt, inkább csak megmutatta az epizód, mire lehet számítani a maradék hat epizódban -- mintha nem tudnánk.

| Sansából a végén még egy belevaló csaj lesz. |
Mikey
Építkezős rész volt, az összes szálon elindult valami, kb. ezt vártam nagyjából. Várjuk a folytatást.
Vrij6
nekem nem tetszett. hogyvolton sixx foglalta össze 2 pontban is a lényeget:
1. ha mondjuk lenne 10 rész, akkor elmegy, de így, hogy kevesebb rész volt feleslegesen ellőttek ebből 60 percet.
2. nagyon kevés plusz dolgot tudtunk meg a történetről, vagy a karakterekről.

míg az előző évad utolsó 3 részét egyben ledaráltam, és kb fel sem bírtam állni végig, addig most már 20 percnél megnéztem, hogy mennyi van még ebből.
| Frey nyitó jó volt bár egyből levágós. Sammy része jó lett volna, szépen megmutatták a sziszifuszi munkát, de lehetett volna rövidebb, talán a Greyjoy tetszett még, ahogy kóstolgatta Jaimet. |

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 8 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
ervinator
Ráhangolódásnak jó volt, | a Freyek megölésén kívül | sok minden nem történt, inkább csak megmutatta az epizód, mire lehet számítani a maradék hat epizódban -- mintha nem tudnánk.

Mikey
Építkezős rész volt, az összes szálon elindult valami, kb. ezt vártam nagyjából. Várjuk a folytatást.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
ervinator

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 896

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 362 — Omar's Coming Yo!
 www.youtube.com/watch?v=j73-IvTvNN0

ó igen,gyere gyere

több mint 8 éve
netflix emmy jelölései: 91
abc+cbs+fox: 84
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 049 — The Mathematician
nah meglestem a Castlevania első 4 részét
és várom a folytatást

anime és a játék fanjainak is javaslom

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 338 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Csak a szokásos Netflix cucc!

www.youtube.com/watch?v=10Xi7sCJsf0
több mint 8 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Twin Peaks 3/8
Látta valaki, mit szóltok?
Filmes szemfényvesztés, Kubrick képeinek, és hangulatainak montázsa Lynch/Frost szellem világávál, vagy esetleg több annál?

Azzal együtt,mhogy nincs azzal bajom, amit átéltem, nem tudom hogy pontosan mit láttam.
Viszont határozottan volt egy olyan érzésem az atomrobbantásnál (45 új mexikó) hogy ezt már láttam, és a címe Űrodüsszea 2001, csak most kicsit azt éreztem hogy a varázslat mögött nincs más csak füst és tükrök.

Látta valaki?

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
A Fargo 3. évad összességében is csalódás,
baggio
Már a 2 nagy visszaesés volt az 1-hez képest, ezek szerint tartós a lejtmenet.
Bár a hangulata, feelingje a még a 2-nek is jó volt, tagadhatatlan, de a történetvezetés, karakterek nem igazán.
A 3-t megnézni se érdemes?
A hangulatot se hozza már?
Sobri Jóska
Számomra is csalódás.

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 242
olyan sok jó sorozat van amúgy is, hogy érdemes kihaGYNI, csak mert nem volt az idei Top 3-ban

Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
baggio
Bár a hangulata, feelingje a még a 2-nek is jó volt, tagadhatatlan, de a történetvezetés, karakterek nem igazán.
Sobri Jóska
Nekem a második az elsőnél is - sokkal - jobban tetszett (pedig az is bejött eléggé, ritka módon kétszer is megnéztem), szóval nem feltétlen az én véleményemre kell hallgatnod ez esetben, de számomra akkora mellé ez a harmadik, hogy ez után több új Fargo-t nem is akarok már látni... Persze vannak benne érdekes részek (főként ótestamentumi utalások, a bolygó zsidó története, stb.), meg "az az igazság, amit elhiszel", mint tanulság is eléggé aktuális, ám ez esetben itt nem sikerült szerintem hatásosan elmesélni és átadni, még a kifejezetten egyedi V.M. Varga karaktere se ér a nyomába se Lorne Malvo-nak, a többiek meg inkább idegesítőek bizonyos játékidő után. Próbát persze megér, mert "prestige tv", nyilván a technikai részletekbe sokkal nehezebb belekötni.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress
baggio

több mint 8 éve
A Fargo 3. évad összességében is csalódás, nem úgy, mint a Better Call Saul, ami egyre csak jobb (az American Gods-t négy rész után abbahagytam), de akkor ezt még egyszer ajánlanám, mert méltatlanul keveset hallani róla

10 rész, remek történetvezetéssel és alakításokkal, fontos mondanivalóval, sokat veszít az, aki kihagyja

---
több mint 8 éve
Toca Minnesota Vikings 20 123 — Vikings fan
Nekem az egész 3. Évad csalódás lett.
Volt 1-2 jó rész, illetve 7. Jó lezárás lehetett volna, de gagyi lett ez az egész évad nekem. Néhol túl gyors és erőltetett, pedig pont nem ilyen volt az első két évad.
Mondjuk olyan ez mint a Lost lezárás , tuti van aki szerint király , mások szerint meg gagyi.
több mint 8 éve
A Leftovers a sorozathoz méltó, kitűnő résszel búcsúzott. Hiányozni fog ez a különös, keserédes világ.
iktriad
Szerintem a 7. rész lett volna méltó. Ez a 8. rész egy unalmas rész volt, ami tele volt bullshittel, és óriási csalódás volt. Mondom miért:

| Oké jó a gép egy átbaszás volt, amely bebizonyította Norának, hogy ne a gyerekei megmentésén fáradozzon, mert ők jól vannak. Az is oké, hogy kitalálta ezt a sztorit, mert így elhiteti magával, hogy ő mindent megtett. De
Miért kellett halottnak tettetnie magát?
Miért hagyta Matt ott a húgát?
Kevin miért nem kereste? Hisz az utolsó halálakor ezt a célt kapta az élettől, hogy hozza helyre a dolgot
Laurie miért nem lett öngyilkos? A 6. rész végét így elrontották.
Kevin miért lett szívbeteg? Pont, hogy arról szólt a sorozat, hogy különleges.
|
Jughead
a 7.rész volt a legnagyobb bullshit (meg az egész özönvíz sztori). értelmetlen maszlag. okosak és művésziek akartak lenni és az a hatalmas 0 lett belőle.
több mint 8 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 213
A Leftovers a sorozathoz méltó, kitűnő résszel búcsúzott. Hiányozni fog ez a különös, keserédes világ.
iktriad
Szerintem a 7. rész lett volna méltó. Ez a 8. rész egy unalmas rész volt, ami tele volt bullshittel, és óriási csalódás volt. Mondom miért:

| Oké jó a gép egy átbaszás volt, amely bebizonyította Norának, hogy ne a gyerekei megmentésén fáradozzon, mert ők jól vannak. Az is oké, hogy kitalálta ezt a sztorit, mert így elhiteti magával, hogy ő mindent megtett. De
Miért kellett halottnak tettetnie magát?
Miért hagyta Matt ott a húgát?
Kevin miért nem kereste? Hisz az utolsó halálakor ezt a célt kapta az élettől, hogy hozza helyre a dolgot
Laurie miért nem lett öngyilkos? A 6. rész végét így elrontották.
Kevin miért lett szívbeteg? Pont, hogy arról szólt a sorozat, hogy különleges.
|
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 338 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
King Ragnar!
RIP Ragnar!

www.youtube.com/watch?v=gnlUj-A4Msk
több mint 8 éve
Fargot ki nézi? Milyen az új évad? Lassan le is megy.

Most már megvárom a maradék 2 részt, hogy ezt is tudjam "darálni".
Vrij6
Vannak jobb és rosszabb pillanatai, de összességében köze nincs az első két évad szintjéhez. Az egész történet - talán Varga kivételével - eléggé érdektelen...

---