Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Mason Verger a 2001-es Hannibalban, ugye?😀 Gary Oldmanként. 😀 😀Mason Verger behozatala még lehet alapanyag pár részre, de szerintem Ő nem lesz terítéken az évadzáróig. Nálam inkább elvárás a 3. évad mint reménykedés 😀 Ilyen sorozatot nem lehet kaszálni.BlaiseHannibal 2x10... Basszus évadzáró előtt 3 résszel egy ilyen brutális epizódot bedobni? 😮BlaiseHatár a csillagos ég. 😀
Vajon hogy fogják folytatni?
Remélem lesz 3. évad. Fuller is reméli. 😀
Egyszerűen a legjobb sorozat. 😀 (TD meg BB mellett)Vrijbloed
Nem tudom abból a szálból mit hoznak ki, de várós. 😀
Hát, akielkaszálja, azt megetetem Hanniballal, de szép lassan. 😀
több mint 10 éve
a Turn tetszik még nagyon, az amerikai függetlenségi háború idején játszódikTudtok ajánlani újonc, vagy 1.,2. évadnál járó sorozatokat?Vikings, Arrow, Hannibalbraxa88
ja ne sitcomot köszi 😊
Fargoba kezdtem bele, nekem eddig bejön a hangulat, Billy Bob Thornton beteg 😀 😀Kroos
www.sorozatjunkie.hu/2014/04/11/pilot-mustra-turn-1x01/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Tudtok ajánlani újonc, vagy 1.,2. évadnál járó sorozatokat?Vikings, Arrow, Hannibal
ja ne sitcomot köszi 😊
Fargoba kezdtem bele, nekem eddig bejön a hangulat, Billy Bob Thornton beteg 😀 😀Kroos
több mint 10 éve
Tudtok ajánlani újonc, vagy 1.,2. évadnál járó sorozatokat?ja ne sitcomot köszi 😊
Fargoba kezdtem bele, nekem eddig bejön a hangulat, Billy Bob Thornton beteg 😀 😀
több mint 10 éve
Mason Verger behozatala még lehet alapanyag pár részre, de szerintem Ő nem lesz terítéken az évadzáróig. Nálam inkább elvárás a 3. évad mint reménykedés 😀 Ilyen sorozatot nem lehet kaszálni.Hannibal 2x10... Basszus évadzáró előtt 3 résszel egy ilyen brutális epizódot bedobni? 😮BlaiseHatár a csillagos ég. 😀
Egyszerűen a legjobb sorozat. 😀 (TD meg BB mellett)Vrijbloed
több mint 10 éve
Hannibal 2x10... Basszus évadzáró előtt 3 résszel egy ilyen brutális epizódot bedobni? 😮BlaiseHatár a csillagos ég. 😀
Egyszerűen a legjobb sorozat. 😀 (TD meg BB mellett)
több mint 10 éve
Hannibal 2x10... Basszus évadzáró előtt 3 résszel egy ilyen brutális epizódot bedobni? 😮
több mint 10 éve
xrace77
4 515
Ma Jack Bauer is back. 😊
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Akik nézik a POI-t, azoknak figyelmébe ajánlom a Blacklist nevű sorozatot, szerintem ez még azt is üti. Az első évad utolsó részeinél tart. (jelenlegi kedvenc sorozatom 😊 )James Spader egy zseni.
több mint 10 éve
azért ennyire nem volt szar. ugyanúgy folyt az izzadtság a képernyőből, a nézettség meg nem lett rosszabb, sőt. a Cinemax zászlóshajója, ráadásul csatornarekordot is hozott valamelyik második évados rész.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
Banshee 2. évadEngem kurvára idegesített, hogy | Rabbit | kivételével egyetlen szálat sem varrtak el az első évadban elkezdettekhez képest ( | és Rabbit halála is elég elbaszott volt egy év várakozás után | ).
Ma volt végre időm végignézni a 2. évadot.
Az elsőhöz képest bizony visszaesés.
Kevesebb és ergyább bunyó | (talán a szinkron csajbunyó, meg Proktor baseballütös 1 perce említésre méltó) | , laposabb sztori | (talán ha egy ütősebb jelenet "Deva apja" ) | , jöttek-haltak-elfelejtett új karakterek, semmi extra.
Persze lehet lesz még 4 évad belőle, és úgy egynek elmegy ez a második, és nem tudom a kinti visszhangokat, de az se lepne meg, ha nem lenne 3. évad.
Záróepizódban a Black Lab 'This Night' klip ütős.Sobri Jóska
Az egyetlen értékelhető karakter az öreg volt, még Job sem hozta a formát, Proctor meg az amishos részek kivételével full unalmas volt.
Harmadik évad egyébként lesz, már túl vannak az első olvasópróbákon is, de ha ez a színvonalesés folytatódik, lehet számítani a kaszára.
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Banshee 2. évadMa volt végre időm végignézni a 2. évadot.
Az elsőhöz képest bizony visszaesés.
Kevesebb és ergyább bunyó | (talán a szinkron csajbunyó, meg Proktor baseballütös 1 perce említésre méltó) | , laposabb sztori | (talán ha egy ütősebb jelenet "Deva apja" ) | , jöttek-haltak-elfelejtett új karakterek, semmi extra.
Persze lehet lesz még 4 évad belőle, és úgy egynek elmegy ez a második, és nem tudom a kinti visszhangokat, de az se lepne meg, ha nem lenne 3. évad.
Záróepizódban a Black Lab 'This Night' klip ütős.
több mint 10 éve
nekem a másik kedvenc jelenetem amikor a levelet akarja átvenni, és Duluth névre / címre van küldve 😀 zseniális a csávóAz a jelenet, amikor BBT-t megfenyegeti a csávó, hogy hagyja abba a zsaroló keresését, és menjen a p.csába, hát azon sírjam.cartman023Most néztem én is 2.-at szerintem hozta ugyanazt, mint az első, szóval az évadra maradok. 😀 Egyedül Molly meg ez a csillingelés zavar, a többi király. 😀Jó kis sorozat lesz ez a Fargo.én a 2. résztől több történést vártam. a lékbe dobott manusz nem tudott megérinteni, mivel egy senki volt.
Rég láttam ennyire morbid vicceket, Billy Bob Thornton nagyot alakít.cartman023
de a hubba-bubbán nagyon röhögtem valamiért 😀 "Saul" nagy figuraHöri
Adam Goldberg meg a társa remélem többet fog szerepelni a következő epizódban, mert alapból bírom a csávót, de ez a szerep is elég jónak tűnt (azt remélem tudjátok, hogy totál mást jeleltek, mint amit Goldberg mondott 😀).
A másik kedvenc meg persze Billy Bob Thornton karaktere, bár ahogy megtalálta a zsarolót hát az elég gagyi volt. 😉Jughead
több mint 10 éve
cartman023
824
Az a jelenet, amikor BBT-t megfenyegeti a csávó, hogy hagyja abba a zsaroló keresését, és menjen a p.csába, hát azon sírjam.Most néztem én is 2.-at szerintem hozta ugyanazt, mint az első, szóval az évadra maradok. 😀 Egyedül Molly meg ez a csillingelés zavar, a többi király. 😀Jó kis sorozat lesz ez a Fargo.én a 2. résztől több történést vártam. a lékbe dobott manusz nem tudott megérinteni, mivel egy senki volt.
Adam Goldberg meg a társa remélem többet fog szerepelni a következő epizódban, mert alapból bírom a csávót, de ez a szerep is elég jónak tűnt (azt remélem tudjátok, hogy totál mást jeleltek, mint amit Goldberg mondott 😀).
A másik kedvenc meg persze Billy Bob Thornton karaktere, bár ahogy megtalálta a zsarolót hát az elég gagyi volt. 😉Jughead
több mint 10 éve
Remélem kap egy hosszabbítást a Mentalista, bár egyelőre ez kétséges.Elolvastam az évad utolsó 3 részének a bevezetőjét: | elvileg Red John visszatér, örülnék is neki, nem szeretem a nagyobb történeti szál nélküli sorozatokat...a Mentalista pont kivétel mondjuk 😊 |
több mint 10 éve
Én a Daily Showt és a Real Time with Bill Mahert nézem/töltöm le rendszeresem, a többiek vendégfüggőek, bár Meyerst én is nagyon csípem. Valamint Fergussont is, aki sajna év végén lelép. 😕hát azért egy late night show sosem olyan, hogy a pilot alapján meg lehessen ítélni. tökmindegy kiről van szó, a műsor bejáratásához évekre van szükség. ez ebben a műfajban mindig így volt és így is lesz.zseniális volt a pilot, és az nfl-nek is jutott benne egy kis részMég hétfő hajnalban megnéztem. John Olivier tényleg megérett egy ilyen feladatra. Azt hiszem ezt is rendszeresen fogom nézni, mint a Daily Showt és a Real Time with Bill Mahert.iktriad
www.sorozatjunkie.hu/2014/04/29/pilot-last-week-tonight-with-john-oliver/
baggio
tényleg, ki mit néz ezek közül? én Fallont szedem minden nap, Kimmelt csak youtube-on, ha csinál valami baromságot, a többieket kerülöm.shawnka
több mint 10 éve
Jughead
5 225
Most néztem én is 2.-at szerintem hozta ugyanazt, mint az első, szóval az évadra maradok. 😀 Egyedül Molly meg ez a csillingelés zavar, a többi király. 😀Jó kis sorozat lesz ez a Fargo.én a 2. résztől több történést vártam. a lékbe dobott manusz nem tudott megérinteni, mivel egy senki volt.
A másik kedvenc meg persze Billy Bob Thornton karaktere, bár ahogy megtalálta a zsarolót hát az elég gagyi volt. 😉
több mint 10 éve
tényleg, ki mit néz ezek közül? én Fallont szedem minden nap, Kimmelt csak youtube-on, ha csinál valami baromságot, a többieket kerülöm.shawnkaén Seth Meyers-t bírom, bár nagyon ritkán nézek ilyeneket
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
hát azért egy late night show sosem olyan, hogy a pilot alapján meg lehessen ítélni. tökmindegy kiről van szó, a műsor bejáratásához évekre van szükség. ez ebben a műfajban mindig így volt és így is lesz.zseniális volt a pilot, és az nfl-nek is jutott benne egy kis részMég hétfő hajnalban megnéztem. John Olivier tényleg megérett egy ilyen feladatra. Azt hiszem ezt is rendszeresen fogom nézni, mint a Daily Showt és a Real Time with Bill Mahert.iktriad
baggio
tényleg, ki mit néz ezek közül? én Fallont szedem minden nap, Kimmelt csak youtube-on, ha csinál valami baromságot, a többieket kerülöm.
több mint 10 éve
zseniális volt a pilot, és az nfl-nek is jutott benne egy kis részMég hétfő hajnalban megnéztem. John Olivier tényleg megérett egy ilyen feladatra. Azt hiszem ezt is rendszeresen fogom nézni, mint a Daily Showt és a Real Time with Bill Mahert.
baggio
több mint 10 éve
zseniális volt a pilot, és az nfl-nek is jutott benne egy kis részwww.sorozatjunkie.hu/2014/04/29/pilot-last-week-tonight-with-john-oliver/
---
több mint 10 éve
A harmadik évados történések után jó három oldal nézett ki így 😀Eazzy| Akkor nem szóltam. 😀😀 |
több mint 10 éve
A harmadik évados történések után jó három oldal nézett ki így 😀
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
| Ez csak egy ötlet, de lehet kéne egy külön topik a sorozatos spoilerekenek, mert kezd kicsit hülyén kinézni a topik. |