Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 7 éve
Mindhuntert nézte valaki? Nagyon komoly lett az első évad, teljesen élethű és kb az introtól a rész végéig végig fenntartja az érdeklődésem. A színészek játéka szerintem kb hibátlan, Holden karakterfejlődése a sorozat fő eleme kb, a kamera mozgása is sokat ad hozzá pár részben. Több rendező készítette a 10 részt. Illetve ami picit fura, hogy egyik rész 40perc, a másik 55, és volt egy 32 perces is (wtf). Lehet pont a rendezők miatt. Lényeg a lényeg csak ajánlani tudom!
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Valaki nézi?Amikor tudjuk mi is elkapjuk asszonnyal 😊
www.youtube.com/watch?v=N2BR_XdRD3k
Hatalmas arc Riggs, kellemes popcorn sorozat!
steelwolf
Szerintem rég volt ilyen jó “akciófilm” sorozat.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Valaki nézi?www.youtube.com/watch?v=N2BR_XdRD3k
Hatalmas arc Riggs, kellemes popcorn sorozat!
több mint 8 éve
Persze, én egyedül nézem. 😊 Na meg szabadság alatt kezdtem el, úgy azért könnyebb mint meló mellett.Rossz hír: már csak 3 évadom van a Drótból.Látom rendesen beindultál 😀
Jó hír: még van 3 évadom a Drótból!
😀
"Tudod mi az élet, Jimmy? Az élet az a szarság, ami aközben történik, amíg olyan dolgokra vársz, amik sohasem jönnek el."
Vrij6
Én még csak az első évad ~7. részénél tartok. Mondjuk barátnőmmel nézem, ez lassít rajta 😀
dugo93
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Rossz hír: már csak 3 évadom van a Drótból.Látom rendesen beindultál 😀
😀
"Tudod mi az élet, Jimmy? Az élet az a szarság, ami aközben történik, amíg olyan dolgokra vársz, amik sohasem jönnek el."
Vrij6
Én még csak az első évad ~7. részénél tartok. Mondjuk barátnőmmel nézem, ez lassít rajta 😀
több mint 8 éve
Haverom mondta, hogy neki a 2. évad volt a leggyengébb, de 2 rész után ez is teljesen beszippantott, kezdem is a harmadikat. 😊Rossz hír: már csak 3 évadom van a Drótból.nekem asszem a 2. volt a kedvencem, de a 3.-at is nagyon bírtam (asszem a 4. résztől indul be igazán)
😀
Vrij6
Löfli
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Rossz hír: már csak 3 évadom van a Drótból.nekem asszem a 2. volt a kedvencem, de a 3.-at is nagyon bírtam (asszem a 4. résztől indul be igazán)
😀
Vrij6

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
Westworld az utolsó 3 részre kiszámítható lett, de ettől még kurvajó sorozatközbe nekiálltam a Sopranos-nak
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Rossz hír: már csak 3 évadom van a Drótból.Jó hír: még van 3 évadom a Drótból!
😀
Szerkesztette: Sjoelleer van de Vrij
több mint 8 éve
jah, chrome-n bár még csak az ingyenes hónapAsztali gépen megy böngészőben is.akkor csak böngészőben nem megy? mer rákerestem és reddit posztok szerint csak az epizódot menti az időt nemaz HBO GO tényleg nem képes menteni rész közbeni timestamp-et?De.
Negritis
Mindig felajánlja, hogy onnan folytatja, ahol leállítottam.
Még ha csak eszközt váltok, akkoris.
Sobri Jóska
Negritis
IPaden, okostévén app.
Mindig tudja, hol hagytam abba.
Előfizető vagy, reggelve?
Sobri Jóska
ami mondjuk bezavarhat az max az ad blocker
több mint 8 éve
Asztali gépen megy böngészőben is.akkor csak böngészőben nem megy? mer rákerestem és reddit posztok szerint csak az epizódot menti az időt nemaz HBO GO tényleg nem képes menteni rész közbeni timestamp-et?De.
Negritis
Sobri Jóska
Negritis
IPaden, okostévén app.
Mindig tudja, hol hagytam abba.
Előfizető vagy, reggelve?
több mint 8 éve
akkor csak böngészőben nem megy? mer rákerestem és reddit posztok szerint csak az epizódot menti az időt nemaz HBO GO tényleg nem képes menteni rész közbeni timestamp-et?De.
Negritis
Sobri Jóska
több mint 8 éve
az HBO GO tényleg nem képes menteni rész közbeni timestamp-et?De.
Negritis
több mint 8 éve
az HBO GO tényleg nem képes menteni rész közbeni timestamp-et?
több mint 8 éve
Star Trek Discoveryt nézte itt valaki rajtam kivűl? Ha igen másnak is annyira bejött mint nekem?Szerintem is király volt 😊
iktriad
több mint 8 éve
Star Trek Discoveryt nézte itt valaki rajtam kivűl? Ha igen másnak is annyira bejött mint nekem?
több mint 8 éve
ez a peaky blinders annyira erős,hogy lassan nincsenek rá szavak.
több mint 8 éve
Én hbogo-zok.az első hónap ingyenes, sokat nem veszíthetsz vele 😊köszimagyar hbogo-n van sopranos? vagy itt nincs region lock?hbogo.hu/sorozatok/maffiozok
Negritis
baggio 🏈
és ez is nézhető online angol hang - felirat kombóval?
nem volt még hbogo-m de agyalok egy előfizetésen (és mindemellett költözés után csak net előfizetés)
Negritis
elméletileg mennie kell ennek is úgy
baggio 🏈
Minden HBO-s sorozat van eredeti nyelven.
Sopranos van magyar/angol nyelv, magyar/angol felirat.
Dőzsölhetsz. 😊
több mint 8 éve
az első hónap ingyenes, sokat nem veszíthetsz vele 😊köszimagyar hbogo-n van sopranos? vagy itt nincs region lock?hbogo.hu/sorozatok/maffiozok
Negritis
baggio 🏈
nem volt még hbogo-m de agyalok egy előfizetésen (és mindemellett költözés után csak net előfizetés)
Negritis
elméletileg mennie kell ennek is úgy

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
köszimagyar hbogo-n van sopranos? vagy itt nincs region lock?hbogo.hu/sorozatok/maffiozok
Negritis
baggio 🏈
több mint 8 éve
magyar hbogo-n van sopranos? vagy itt nincs region lock?hbogo.hu/sorozatok/maffiozok
Negritis

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
magyar hbogo-n van sopranos? vagy itt nincs region lock?
több mint 8 éve
Kíváncsi voltam, úgyhogy kipróbáltam az HBOGO-t mondván egy hónapig ingyen van, ha kell utána lemondom. Ezalatt barátnőm a semmiből teljesen random előrántott egy sorozatot, aminek már 3 évada (13 db 25 perces rész évadonként) van és totálisan kikapcsol, szórakoztat.Az egésznek van egy kellemes könnyed bája és hangulata, beleértve a szereplők furcsa életfelfogását és hátterét. Vígjátéknak írja, de nem egy bárgyú amcsi szemét, amiben az a humor forrása, hogy finganak meg hánynak. Sőt komoly témák is megjelennek | (eutanázia) | itt-ott drámának(?) is beillik, de mégis a képtelenségtől humoros módon ábrázol. Annak kell nézni ami, de nekem teljesen betalált. Ja a cím Alkalmi (Casual) ha valaki esetleg belenézne.
"Aki itt erős akar lenni, az úgy jár mint a vas. (...) addig lesz ütve, amíg meleg." /Rejtő Jenő/
több mint 8 éve
srácok, Snowfall-t nézi valaki? Tegnap elcsíptem egy részt belőle és eléggé bejövősnek tűnt. Van valakinek bővebb tapasztalata ajó színészek, rendezők, többszálas történet vezetés, láthatóan nem egy évadra való sztorival, remekül kihasználják hogy most trendi a 80-as évek Amerikájával foglalkozni.cuccalsorozattal?
Amadeus
Szerkesztette: ozibozi
több mint 8 éve
Nagyon tetszett az Altered Carbon. A könyv is megvan, de még nem jutottam el oda, hogy el is olvassam (főleg azért, mert az első meg a harmadik rész megvan, a másodikat meg sehol nem tudom megvenni...)én a malazai krónikák első és harmadik részével vagyok így
tenorx