NFL eredménykövetés
- 1 aktív topik
Baltimore Ravens - New England Patriots
27
7
2:20, ARENA4
Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Én sem találok, és ha core-al végződik a mag, akkor onnan leszedték :\Valaki dobna egy 1080p-s linket? Sehol sem találok!Az internet magjában keresd, melynek neve N.
steelwolf
dankodavid
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
Valaki dobna egy 1080p-s linket? Sehol sem találok!Az internet magjában keresd, melynek neve N.
steelwolf
Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
Valaki dobna egy 1080p-s linket? Sehol sem találok!
több mint 8 éve
"Láthatatlanul" lehet, én biztos nem fogok rámenni elolvasni. 😀 😊 Hajrá. 😀Bőven lenne mit. 😀Én nem vártam meg pont a spoilerveszély miatt... öö... most úgy írnék pár dolgot. 😀A spanyol HBO go-n órákig nézhető volt a 7x6 akit érdekel már sorozatbaráton is fennt van.nem tudom megvárjam-e a hétfőt vele a spoilerek miatt. 2 jelenetet már így is a pofámba toltak.
dr0725
Amadeus
Mikey
Beki
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Bőven lenne mit. 😀Én nem vártam meg pont a spoilerveszély miatt... öö... most úgy írnék pár dolgot. 😀A spanyol HBO go-n órákig nézhető volt a 7x6 akit érdekel már sorozatbaráton is fennt van.nem tudom megvárjam-e a hétfőt vele a spoilerek miatt. 2 jelenetet már így is a pofámba toltak.
dr0725
Amadeus
Mikey
több mint 8 éve
Én nem vártam meg pont a spoilerveszély miatt... öö... most úgy írnék pár dolgot. 😀A spanyol HBO go-n órákig nézhető volt a 7x6 akit érdekel már sorozatbaráton is fennt van.nem tudom megvárjam-e a hétfőt vele a spoilerek miatt. 2 jelenetet már így is a pofámba toltak.
dr0725
Amadeus
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
Gondolom nincs (angol) felirat...?
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Valóban nagyon jó minőségben kering a neten és engem is hajtott a kíváncsiság és megnéztem, maradjunk annyiban h wow. 😀Ne várd meg, kegyetlen jó lett! 😊 Azt hittem spanyol lesz és valami rossz minőség, de 1080p és angol.A spanyol HBO go-n órákig nézhető volt a 7x6 akit érdekel már sorozatbaráton is fennt van.nem tudom megvárjam-e a hétfőt vele a spoilerek miatt. 2 jelenetet már így is a pofámba toltak.
dr0725
Amadeus
Nomac
több mint 8 éve
Ne várd meg, kegyetlen jó lett! 😊 Azt hittem spanyol lesz és valami rossz minőség, de 1080p és angol.A spanyol HBO go-n órákig nézhető volt a 7x6 akit érdekel már sorozatbaráton is fennt van.nem tudom megvárjam-e a hétfőt vele a spoilerek miatt. 2 jelenetet már így is a pofámba toltak.
dr0725
Amadeus
több mint 8 éve
A spanyol HBO go-n órákig nézhető volt a 7x6 akit érdekel már sorozatbaráton is fennt van.nem tudom megvárjam-e a hétfőt vele a spoilerek miatt. 2 jelenetet már így is a pofámba toltak.
dr0725
több mint 8 éve
Én megvárom ezzel a hétfőt, megszoktam a heti egy részt, ha most megnézem, majd 2 hetet várhatok a fináléra. 😀"fináléra" ami után 2 évet a befejezésre 😀
Vrij6
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Én megvárom ezzel a hétfőt, megszoktam a heti egy részt, ha most megnézem, majd 2 hetet várhatok a fináléra. 😀
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
A spanyol HBO go-n órákig nézhető volt a 7x6 akit érdekel már sorozatbaráton is fennt van.
több mint 8 éve
sajnos szerintem sem,pedig a nissanissa miatt szép lenne a dupla jóslat beteljesülésszerintem semmi/senki sem tudja már elvenni ezt a címet Jontól.a könyvben is kimagaslanak a fejezetei...sok teória van arról h ő lesz azor ahai...tetszene ez a "csavar" a végérewww.youtube.com/watch?v=R1fsTYP-N0sa legjobban megírt karakter.
steelwolf
braxa88
thebeke
braxa88
több mint 8 éve
Hidegrázós.www.youtube.com/watch?v=R1fsTYP-N0sa legjobban megírt karakter.
steelwolf
braxa88
több mint 8 éve
szerintem semmi/senki sem tudja már elvenni ezt a címet Jontól.a könyvben is kimagaslanak a fejezetei...sok teória van arról h ő lesz azor ahai...tetszene ez a "csavar" a végérewww.youtube.com/watch?v=R1fsTYP-N0sa legjobban megírt karakter.
steelwolf
braxa88
thebeke
több mint 8 éve
a könyvben is kimagaslanak a fejezetei...sok teória van arról h ő lesz azor ahai...tetszene ez a "csavar" a végérewww.youtube.com/watch?v=R1fsTYP-N0sa legjobban megírt karakter.
steelwolf
braxa88
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=R1fsTYP-N0sa legjobban megírt karakter.
steelwolf
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=R1fsTYP-N0s
több mint 8 éve
ha olvastam is volna (ami ugye lehetetlen), a sorozat sztorija már szándékosan elvált a könyvétől, szerintem javarészt pont ennek tudható be, hogy most már nagyon nem csűrik-csavarják a dolgokatTe már olvastad..? 😮Tényleg jó, csak az írás is lesüllyedt közben erre a színvonalra, jó kis agyatlan fantasy-hentelés lesz a végére a GoT-bólGOTDavos messze a legszimpatikusabb karakter
| Bronn király arc, mint mindig. Végre Tyrionnak is több poénja van egy részben. Végre itt van Gendry! 😀 Davos is egyre szimpatikusabb. Elég badass team állt össze a rész végére. |
Vrij6
az expandebles bagázs nagyon jó 😀
braxa88
baggio
Mikey
az expendables tökéletes hasonlat volt, most már tényleg csak az akció (és a | cgi sárkányok | ) a lényeg, nyilván kell még egy kis időhúzó intrika | a királynők között és a leginkább megismert Stark-házban | , de amilyen deus ex machina módon az a | hetesfogat | is összeállt meg mikor egyes szereplők ki-be mászkálnak megközelíthetetlennek tűnő helyekre, iszonyat elfogult fanboynak kell lenni ahhoz, hogy ne ismerje be valaki magának a színvonalesést
de mondom, ez is szórakoztató tud lenni a maga módján, csak tudjuk a helyén kezelni
Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
csak a szokásosTe már olvastad..? 😮Tényleg jó, csak az írás is lesüllyedt közben erre a színvonalra, jó kis agyatlan fantasy-hentelés lesz a végére a GoT-bólGOTDavos messze a legszimpatikusabb karakter
| Bronn király arc, mint mindig. Végre Tyrionnak is több poénja van egy részben. Végre itt van Gendry! 😀 Davos is egyre szimpatikusabb. Elég badass team állt össze a rész végére. |
Vrij6
braxa88
baggio
Mikey
több mint 8 éve
Egyszerű prognózis ez. 😊Te már olvastad..? 😮Tényleg jó, csak az írás is lesüllyedt közben erre a színvonalra, jó kis agyatlan fantasy-hentelés lesz a végére a GoT-bólGOTDavos messze a legszimpatikusabb karakter
Vrij6
braxa88
baggio
Mikey
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass