NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 8 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 529 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Valaki dobna egy 1080p-s linket? Sehol sem találok!
steelwolf
Az internet magjában keresd, melynek neve N.
dankodavid
Én sem találok, és ha core-al végződik a mag, akkor onnan leszedték :\

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 8 éve
dankodavid San Francisco 49ers 2 491
steelwolf
Az internet magjában keresd, melynek neve N.

Pulvis et umbra sumus.
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 366 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
több mint 8 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 954 — Слава Україні! Героям слава!
A spanyol HBO go-n órákig nézhető volt a 7x6 akit érdekel már sorozatbaráton is fennt van.
dr0725
nem tudom megvárjam-e a hétfőt vele a spoilerek miatt. 2 jelenetet már így is a pofámba toltak.
Amadeus
Én nem vártam meg pont a spoilerveszély miatt... öö... most úgy írnék pár dolgot. 😀
Mikey
Bőven lenne mit. 😀
Beki
"Láthatatlanul" lehet, én biztos nem fogok rámenni elolvasni. 😀 😊 Hajrá. 😀

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
A spanyol HBO go-n órákig nézhető volt a 7x6 akit érdekel már sorozatbaráton is fennt van.
dr0725
nem tudom megvárjam-e a hétfőt vele a spoilerek miatt. 2 jelenetet már így is a pofámba toltak.
Amadeus
Én nem vártam meg pont a spoilerveszély miatt... öö... most úgy írnék pár dolgot. 😀
Mikey
Bőven lenne mit. 😀
több mint 8 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 577
dr0725
Amadeus

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 549
Gondolom nincs (angol) felirat...?
steelwolf
hosszupuska
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 366 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Gondolom nincs (angol) felirat...?
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
dr0725
Amadeus
Ne várd meg, kegyetlen jó lett! 😊 Azt hittem spanyol lesz és valami rossz minőség, de 1080p és angol.
Nomac
Valóban nagyon jó minőségben kering a neten és engem is hajtott a kíváncsiság és megnéztem, maradjunk annyiban h wow. 😀
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 173 — #NoStress
Hárha van akinek új Bronn ifjúkora. 😊

youtu.be/OmM5eIY9-rw

több mint 8 éve
Nomac New England Patriots 4 120 — balazs.t85@gmail.com
dr0725
Amadeus
Ne várd meg, kegyetlen jó lett! 😊 Azt hittem spanyol lesz és valami rossz minőség, de 1080p és angol.
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 208
dr0725
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 54 083 — The Mathematician
Én megvárom ezzel a hétfőt, megszoktam a heti egy részt, ha most megnézem, majd 2 hetet várhatok a fináléra. 😀
Vrij6
"fináléra" ami után 2 évet a befejezésre 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Én megvárom ezzel a hétfőt, megszoktam a heti egy részt, ha most megnézem, majd 2 hetet várhatok a fináléra. 😀

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
dr0725 New England Patriots 520
több mint 8 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 537 — Steelers fan
 www.youtube.com/watch?v=R1fsTYP-N0s
steelwolf
a legjobban megírt karakter.
braxa88
a könyvben is kimagaslanak a fejezetei...sok teória van arról h ő lesz azor ahai...tetszene ez a "csavar" a végére
thebeke
szerintem semmi/senki sem tudja már elvenni ezt a címet Jontól.
braxa88
sajnos szerintem sem,pedig a nissanissa miatt szép lenne a dupla jóslat beteljesülés
több mint 8 éve
steelwolf
braxa88
Hidegrázós.

több mint 8 éve
steelwolf
braxa88
a könyvben is kimagaslanak a fejezetei...sok teória van arról h ő lesz azor ahai...tetszene ez a "csavar" a végére
thebeke
szerintem semmi/senki sem tudja már elvenni ezt a címet Jontól.
több mint 8 éve
thebeke Pittsburgh Steelers 537 — Steelers fan
steelwolf
braxa88
több mint 8 éve
steelwolf
több mint 8 éve
több mint 8 éve
 www.youtube.com/watch?v=GLSx_ckJeXI
több mint 8 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 336 — no es importante
GOT

| Bronn király arc, mint mindig. Végre Tyrionnak is több poénja van egy részben. Végre itt van Gendry! 😀 Davos is egyre szimpatikusabb. Elég badass team állt össze a rész végére. |
Vrij6
Davos messze a legszimpatikusabb karakter
az expandebles bagázs nagyon jó 😀
braxa88
Tényleg jó, csak az írás is lesüllyedt közben erre a színvonalra, jó kis agyatlan fantasy-hentelés lesz a végére a GoT-ból
baggio
Te már olvastad..? 😮
Mikey
ha olvastam is volna (ami ugye lehetetlen), a sorozat sztorija már szándékosan elvált a könyvétől, szerintem javarészt pont ennek tudható be, hogy most már nagyon nem csűrik-csavarják a dolgokat

az expendables tökéletes hasonlat volt, most már tényleg csak az akció (és a | cgi sárkányok | ) a lényeg, nyilván kell még egy kis időhúzó intrika | a királynők között és a leginkább megismert Stark-házban | , de amilyen deus ex machina módon az a | hetesfogat | is összeállt meg mikor egyes szereplők ki-be mászkálnak megközelíthetetlennek tűnő helyekre, iszonyat elfogult fanboynak kell lenni ahhoz, hogy ne ismerje be valaki magának a színvonalesést

de mondom, ez is szórakoztató tud lenni a maga módján, csak tudjuk a helyén kezelni

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
GOT

| Bronn király arc, mint mindig. Végre Tyrionnak is több poénja van egy részben. Végre itt van Gendry! 😀 Davos is egyre szimpatikusabb. Elég badass team állt össze a rész végére. |
Vrij6
braxa88
Tényleg jó, csak az írás is lesüllyedt közben erre a színvonalra, jó kis agyatlan fantasy-hentelés lesz a végére a GoT-ból
baggio
Te már olvastad..? 😮
Mikey
csak a szokásos
több mint 8 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
GOT

Vrij6
braxa88
baggio
Te már olvastad..? 😮
Mikey
Egyszerű prognózis ez. 😊

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass