NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
172
30
18:30-tól, ARENA4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Fargo 2. évad és Louie 5. évad berendelve! Most megy az UTOPIA 2. évad! (Fantasztikus volt a 2x01)
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Egyik kedvenc filmem, jó lenne ha a sorozat is tartaná a színvonalat:Talán nem ártana már végre megnéznem?(a filmet) 😀
sciencefiction.hu/filmek/itt-a-12-majom-tevesorozat-elso-elozetesesüti
több mint 10 éve
Egyik kedvenc filmem, jó lenne ha a sorozat is tartaná a színvonalat:Namivan Krulnak annyira bejött a VB,hogy már sorozat sztár is?😀
sciencefiction.hu/filmek/itt-a-12-majom-tevesorozat-elso-elozetesesüti
több mint 10 éve
The Strain!
több mint 10 éve
Egyik kedvenc filmem, jó lenne ha a sorozat is tartaná a színvonalat:sciencefiction.hu/filmek/itt-a-12-majom-tevesorozat-elso-elozetese
több mint 10 éve
sorozatplanet.web4.hu/cikk/hannibal-3-evad-laurence-fishburne-kevesebb-reszt-vallal
több mint 10 éve
braxa88
12 534
www.emmys.com/awards/nominees-winnersdurva
Azért ember legyen a talpán aki ebből a Férfi főszereplő gárdából választ.Nálam vagy Matthew McConaughey vagy Kevin Spacey.Kenny
bryan cranston v mmc lesz a nyerő
több mint 10 éve
www.emmys.com/awards/nominees-winnersAzért ember legyen a talpán aki ebből a Férfi főszereplő gárdából választ.Nálam vagy Matthew McConaughey vagy Kevin Spacey.
több mint 10 éve
Ledaráltam a The Killing 3. évadát egy nap alatt.Húbazz...
több mint 10 éve
Orok kedvencem, oriasi klasszikus!7evesen nagyon rajta maradtam...😕Épp a 2. évad közepén járok. 😀Vrijbloed
m.origo.hu/teve/20140701-ujra-adja-a-twin-peakset-a-magyar-teve.html#commentsZoliMP
több mint 10 éve
7evesen nagyon rajta maradtam...😕Épp a 2. évad közepén járok. 😀
m.origo.hu/teve/20140701-ujra-adja-a-twin-peakset-a-magyar-teve.html#commentsZoliMP
több mint 10 éve
YoungZeeZee
8 566
7evesen nagyon rajta maradtam...😕m.origo.hu/teve/20140701-ujra-adja-a-twin-peakset-a-magyar-teve.html#comments
több mint 10 éve
Kész, az utolsó pillanatban megmentették a Community-t! xDtvbythenumbers.zap2it.com/2014/06/30/community-resurrected-by-yahoo-screen-for-sixth-season/278215/
#sixseasonsandamovie
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Szintén GoT, vigyázat, spoilert tartalmazhat!Table of Thrones (incredible periodic table of all the characters in Game of Thrones)
I swung a saber and I was a young Hussar
"Theirs not to make reply, / Theirs not to reason why, / Theirs but to do and die."
több mint 10 éve
www.buzzfeed.com/robinedds/game-of-thrones-characters-transported-back-to-the-80s-anGOT fanoknak!
több mint 10 éve
Elég hatástalan egy rész volt ez...csak ebben a részben ugyanezt eljátszották kicsit később is, mikor | a farkas oldalról levitt egy csontvázat... | írtam is korábban, borzasztó idegesítő szerintem, semmi célja nincs, csak hogy legyen az adott epizódban egy-két "epikus" momentum
| .meg az odarohanó csókát egy keresztbe futó lovas kaszabolja le jelenet is olyan fura volt...értem én, hogy váratlan volt, de nekem az egész hatástalan is. | Eazzy
a finálét egészében nem kommentálnám, de azt muszáj megjegyeznem, hogy a Dany-s szál most mintha az átlagos mszp szavazó lélektanáról szólt volna, nézzétek vissza így ezt a jelenetet, hajszálpontos elemzés 😊 (2:55-ig értem)
www.youtube.com/watch?v=Rrlp1q02N_8
---
több mint 10 éve
Elég hatástalan egy rész volt ez...| Stannis megérkezését valahogy ennél epikusabbra vártam, elvileg azért nem csak pár száz vadat kellett lemészárolni, hanem több ezret, ez a pár lovas had...meg az odarohanó csókát egy keresztbe futó lovas kaszabolja le jelenet is olyan fura volt...értem én, hogy váratlan volt, de nekem az egész hatástalan is.
Nem évad záró volt, hanem a kövi évad első része kb.
Biztos csak véletlen, de megint Tyrion jelenete volt a legkeményebb, ahogyan szavak nélkül vesződött Shae-vel, és aztán megfojtotta....
Arya szála most indul kb...a white walkerekről még mindig semmi, hogy mit akarnak, de furcsának tartanám, hogy Ők a falon túlra délre mondjuk minek mennének le. Nagyon kifulladóban a szöszi is, a fél jelenete a nevének az elsorolása kb, rosszabb, mint a dél-amerikaiak. A sárkányokból gondolom a pénz miatt láttunk keveset, meg még a két láncra vert is elég pöti |
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Csak könyvet is olvasottaktól:| igen. azért harangoztak.
| Tywinnek már kampó? | Sobri Jóska
kiderült az árnyékszéken h mégsem aranyat szarik |
több mint 10 éve
Csak könyvet is olvasottaktól:| Tywinnek már kampó? |
több mint 10 éve
braxa88
12 534
legjobb idényzáró volt eddig a 4ből| stannis féle támadás elág rövid és kicsit hiányzott belőle vmi. nem volt az igazi. meg tyrion szökése kicsit tul hirtelen volt |
több mint 10 éve
na mi van, senki nem ír a GoT-ról, hogy mennyire epikus volt? :pDexxter TailorElég unalmas egy idényzáró volt... Gyakorlatilag egy felvezető rész a következő évadra.
| Stannis szál várható volt, gyerekek harcolnak csontvázakkal gagyi, khaleesi orbánosdija már unalmas, egyedül a végén Tyrion javított egy kicsit. |
több mint 10 éve
na mi van, senki nem ír a GoT-ról, hogy mennyire epikus volt? :pDexxter TailorTúl sok minden történt, nem bírtuk még emészteni 😀
több mint 10 éve
na mi van, senki nem ír a GoT-ról, hogy mennyire epikus volt? :p
több mint 10 éve
elkezdtem 1-2 hete a Drótot. először egy nagyon fasza sorozat. kertelés nélkül bemutatja a rendőrök harcát a drogosokkal.Az egyik legkirályabb sorozat. Pedig sose bírtam (és azóta sem) az ilyen jellegű sorozatokat, de a Drót nagyon megfogott.
másrészt eszembe jutott, h itthon mennyire kivagyunk akadva a norvégok miatt. de ami ott meg amerikába a négerbandákkal, ahhoz képest semmi ami itthon van...braxa88