NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
370
44
18:30-tól, ARENA4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Gyerökök, ma éjjel!!!!! Én már nagyon nehezen bírom 😀bmeg enyhén levagyok maradva ! 😮
Duff
A héten asszem szabadidőmben pótolom is amit kell 😊
több mint 10 éve
Eléggé szeretem a BBC-s mini-serieseket, de ez kifejezetten adja: www.imdb.com/title/tt2647420/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Hornblower - Őfelsége kapiánya, ismeri valaki? 8 részes angol sorozat/tv film az ezredfordulóról, valami elképesztően zseniális!
több mint 10 éve
the league 6x01 ismét hozta magát.Watt, Jordan, Cameron is szerepelt
több mint 10 éve
Tegnap lőttem ezt a képet. Most éppen buszt vezet könyvírás helyett.több mint 10 éve
cartman023
826
A "The Strain"-ból egész jó kis sorozat lett így a vége felé.
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Party Down! én imádtam, de lehet, hogy másnak nem jön be ez az ultrakínos humor 😊 én minden évben újranézem kb (2x10 rész van asszam) - van egy nfl draftos rész is, az is eszméletlen jó 😊
több mint 10 éve
The Office US tényleg jó. Szerintem kezd egyből a második évaddal, akkor indul be igazán. (Első évad csak 7 vagy 8 részes.)Outsourced, csak egy évad készült belőle, de szerintem eltalálták a sorozatot. Úgy emlékszem, hogy tetszett. 😀
My name is Earl. Szigorúan csak az első két évad. Nagyon jó.
Raising Hope. Ugyanattól a rendezőtől. De szerintem kezd az Earl-el.
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
emlékeztető: ezen a hétvégén adja le a Viasat a Vikings második évadját szinkronnal. Aki még nem látta, pótolja!
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Sons of Anarchy, Hell on Wheels, Kaliforgia. 3 tuti befektetés.
I treasure my remark to my grandson who asked, “Grandpa, were you a hero in the war?” Grandpa said, “No… but I served in a company of heroes”.
több mint 10 éve
Parks and Recreation, The Office US
több mint 10 éve
Az megvolt. 😊Entourage, bár ez nem sitcom, de cserébe rengeteget lehet rajta röhögni.SebiiJó sitcomokat mondjatok nekem, amin szakadni lehet.Californication, Modern FamilyJayB
Big Bang, Two and a half men, Jóbarátok megvolt. Még van pár, ami pipálva, csak hirtelen most ezek jutottak eszembe. 😀
Nem a How I met your mother féle szarokra gondolok, hanem amiken tényleg röhögni is lehet, nem csak 1-2 jó beszólása van részenként.Stez
Kaliforgia is.
Most szedek Anger Managementet és 2 Broke girls-t még, de várnék még 1-2 jót.
több mint 10 éve
Sebii
3 538
Entourage, bár ez nem sitcom, de cserébe rengeteget lehet rajta röhögni.Jó sitcomokat mondjatok nekem, amin szakadni lehet.Californication, Modern FamilyJayB
Big Bang, Two and a half men, Jóbarátok megvolt. Még van pár, ami pipálva, csak hirtelen most ezek jutottak eszembe. 😀
Nem a How I met your mother féle szarokra gondolok, hanem amiken tényleg röhögni is lehet, nem csak 1-2 jó beszólása van részenként.Stez
több mint 10 éve
JéBé
7 035
Jó sitcomokat mondjatok nekem, amin szakadni lehet.Californication, Modern Family
több mint 10 éve
Jó sitcomokat mondjatok nekem, amin szakadni lehet.Big Bang, Two and a half men, Jóbarátok megvolt. Még van pár, ami pipálva, csak hirtelen most ezek jutottak eszembe. 😀
Nem a How I met your mother féle szarokra gondolok, hanem amiken tényleg röhögni is lehet, nem csak 1-2 jó beszólása van részenként.
több mint 10 éve
cartman023
826
Mondjuk nem tudom, hogy ez mi közöset tud felmutatni a Fargoval, de nálam a Manhattan és a Leftovers után bekerült a "one and done" kalapbabaggioLehet bennem van a hiba (sőt biztos), de nekem egy kicsit hasonlít a Fargo színvilágához meg a titokzatosságához.
több mint 10 éve
Mondjuk nem tudom, hogy ez mi közöset tud felmutatni a Fargoval, de nálam a Manhattan és a Leftovers után bekerült a "one and done" kalapba
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
cartman023
826
Ajánlom mindenkinek az Intruders-t.Akinek bejött a Fargo, annak valószínűleg ez a sorozat is tetszeni fog.
Itt egy kis írás az első részről : www.sorozatjunkie.hu/2014/08/27/pilot-mustra-intruders-1x01/
több mint 10 éve
Ledaráltam a House of Cardsot egy olyan szűk 5 nap alatt, tényleg nagyon ajánlós.A másik meg a Last Ship, alapból szeretem a háborús/katonai témákat feldolgozó filmeket/sorozatokat, ez is ott van a szeren.
több mint 10 éve
Jó hát én kicsit elfogult vagyok Cranstonnal, de igazából utolsó évad volt aztán ezért nyilván még megkapták amit lehet. Igazából ő is McCnek adta volna,meg is lepődött. De szerintem akkora nagy különbség nem volt, kettőjük között mint amekkora rinya van sok helyen. Sokkal kamubb és gyökerebb Emmy/Oscar kiosztások voltak már amikor mindenki bólogatott.itt nem a karaktert kell nézni sztem, hanem főleg a színészi játékot, és McC-nél jobb nem volt. Amit leművelt a True Detective-ben az elképesztő, ahogy összerakták pl azt a 10+ perces vágás nélküli jelenetet ...csebiÉn odaadtam volna Cranstonnak. McC is kurva jó volt, de Cranston karaktere jobban megérdemelte. Mondjuk akkor inkább Spaceynek 😀TocaÉs odaadják Bryan Cranstonnak... Ahelyett, hogy csináltak volna egy jó nagy sztorit abból, hogy Matthew McConaughey 1 éven belül megnyeri az Oscar és az Emmy díjat is ráadásul főszereplőként (és nálam amúgy is ő nyert volna, ha ezt nem vesszük bele akkor is).Jugheadröhej amúgy ...csebi
több mint 10 éve
Errol az Emmyrol mindig az jut az eszembe amikor a Simpsonsban Homer egy o, ez csak egy Emmy felkiáltással lehajitja az erkélyről. Ezek utan meg sem lep az eredmény.
Mindig jövőre!