NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
226
33
18:30-tól, ARENA4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Megnéztem a gálát,hát nem voltak túl őszinte mosolyok akkor amikor a BB nyert úgy vettem észre.Akármit is nyújtott BC ezt a díjat McC-nek kellett volna kapnia.
Sebaj,majd a köv szezonban Riggins megkapja a TD-ért 😀
több mint 10 éve
cartman023
825
És odaadják Bryan Cranstonnak... Ahelyett, hogy csináltak volna egy jó nagy sztorit abból, hogy Matthew McConaughey 1 éven belül megnyeri az Oscar és az Emmy díjat is ráadásul főszereplőként (és nálam amúgy is ő nyert volna, ha ezt nem vesszük bele akkor is).JugheadSzerintem csak azért adták neki, mert zárt a sorozat. Ha lett volna még egy évad, akkor McC viszi szerintem.
több mint 10 éve
Én odaadtam volna Cranstonnak. McC is kurva jó volt, de Cranston karaktere jobban megérdemelte. Mondjuk akkor inkább Spaceynek 😀És odaadják Bryan Cranstonnak... Ahelyett, hogy csináltak volna egy jó nagy sztorit abból, hogy Matthew McConaughey 1 éven belül megnyeri az Oscar és az Emmy díjat is ráadásul főszereplőként (és nálam amúgy is ő nyert volna, ha ezt nem vesszük bele akkor is).Jugheadröhej amúgy ...csebi
több mint 10 éve
És odaadják Bryan Cranstonnak... Ahelyett, hogy csináltak volna egy jó nagy sztorit abból, hogy Matthew McConaughey 1 éven belül megnyeri az Oscar és az Emmy díjat is ráadásul főszereplőként (és nálam amúgy is ő nyert volna, ha ezt nem vesszük bele akkor is).Jugheadröhej amúgy ...
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
Jughead
5 229
És odaadják Bryan Cranstonnak... Ahelyett, hogy csináltak volna egy jó nagy sztorit abból, hogy Matthew McConaughey 1 éven belül megnyeri az Oscar és az Emmy díjat is ráadásul főszereplőként (és nálam amúgy is ő nyert volna, ha ezt nem vesszük bele akkor is).
több mint 10 éve
Ma éjjel Emmy.a breaking badre még mindig lehet szavazni? kiváncsi vagyok 10 év múlva nyer-e valamit :p
Kiváncsi vagyok hogy a BB,TD,HOC hármasból ki fut be.Továbbá hogy McC viszi e a papírformát.Kenny
több mint 10 éve
Ma éjjel Emmy.Kiváncsi vagyok hogy a BB,TD,HOC hármasból ki fut be.Továbbá hogy McC viszi e a papírformát.
több mint 10 éve
😀 Jaaaaa. 😀 Másképpen értelmeztem. Mily kellemes meglepetés. 😀ugyan kérlek, szó nincsen színvonalesésről. arra céloztam, hogy a hajad leteszed 😀 😀 😀berger90😀 Kibírom, ha egy sorozatban esik egy adott évad végére a színvonal. 😀VrijbloedHouse of Cards 1. évad: eeehhh, tényleg 10/10, zseniális karakterekkel, történettel, képi világ, zene, minden a helyén van. Amúgy is érdekelnek az ilyen témák.na várd csak ki az évad végét 😀 😀berger90
Azóta lement a 2. évad első része, be is szartam tőle majdnem. 😀
Spacey egy zseni.Vrijbloed
több mint 10 éve
le bizony.Emmyt neki!ugyan kérlek, szó nincsen színvonalesésről. arra céloztam, hogy a hajad leteszed 😀 😀 😀berger90😀 Kibírom, ha egy sorozatban esik egy adott évad végére a színvonal. 😀VrijbloedHouse of Cards 1. évad: eeehhh, tényleg 10/10, zseniális karakterekkel, történettel, képi világ, zene, minden a helyén van. Amúgy is érdekelnek az ilyen témák.na várd csak ki az évad végét 😀 😀berger90
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
ugyan kérlek, szó nincsen színvonalesésről. arra céloztam, hogy a hajad leteszed 😀 😀 😀😀 Kibírom, ha egy sorozatban esik egy adott évad végére a színvonal. 😀VrijbloedHouse of Cards 1. évad: eeehhh, tényleg 10/10, zseniális karakterekkel, történettel, képi világ, zene, minden a helyén van. Amúgy is érdekelnek az ilyen témák.na várd csak ki az évad végét 😀 😀berger90
Mindig jövőre
több mint 10 éve
😀 Kibírom, ha egy sorozatban esik egy adott évad végére a színvonal. 😀House of Cards 1. évad: eeehhh, tényleg 10/10, zseniális karakterekkel, történettel, képi világ, zene, minden a helyén van. Amúgy is érdekelnek az ilyen témák.na várd csak ki az évad végét 😀 😀berger90
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
House of Cards 1. évad: eeehhh, tényleg 10/10, zseniális karakterekkel, történettel, képi világ, zene, minden a helyén van. Amúgy is érdekelnek az ilyen témák.na várd csak ki az évad végét 😀 😀
Mindig jövőre
több mint 10 éve
House of Cards 1. évad: eeehhh, tényleg 10/10, zseniális karakterekkel, történettel, képi világ, zene, minden a helyén van. Amúgy is érdekelnek az ilyen témák.Azóta lement a 2. évad első része, be is szartam tőle majdnem. 😀
Spacey egy zseni.
több mint 10 éve
Ha a hatralevo reszskbol kiveszik a szerelmi civodast meg a vegen visszaternek az elso evados atlaghoz. Ez a szezon csak Louis miatt nezheto.Mike után ő a kedvenc karakterem, és ez az utolsó részbeli dolga nagyon durván meglepett ...csebiez az utolsó 2 suits rész nagyon kemény volt ...csebiLitt up!Toca
több mint 10 éve
Zooniverzum - Állati kert az meg van valakinek??? XD
több mint 10 éve
Mike után ő a kedvenc karakterem, és ez az utolsó részbeli dolga nagyon durván meglepett ...ez az utolsó 2 suits rész nagyon kemény volt ...csebiLitt up!Toca
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 10 éve
ez az utolsó 2 suits rész nagyon kemény volt ...csebiLitt up!
több mint 10 éve
ez az utolsó 2 suits rész nagyon kemény volt ...
több mint 10 éve
Gonzo is fel fog tűnni a következő NCIS évadban.Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Falling Skiest valaki nézett? Most nézném, az első rész lapos volt, semmi extra. Van értelme tovább néznem? 😀Steza sorozatjunkien nem szeretik, sok családi dráma és buta szereplők.
több mint 10 éve
Falling Skiest valaki nézett? Most nézném, az első rész lapos volt, semmi extra. Van értelme tovább néznem? 😀
több mint 10 éve
Mondjuk engem kicsit bánt hogy a karakterek halálának a felét az okozta hogy valaki lusta volt telefonálni/nem volt nála telefon. És persze te ilyenkor előre tudod hogy mi lesz a vége. Amúgy imádom a sorozatot, de ha az utolsó évedban is előjön ez a motívum akkor megőrülök.Bezony.sutter olyan hogy csavar egyet a torteneten es amikor azt hiszed minden oke megforgatja benned a kést es az utolso 3percre minden a feje tetejére kerül.KennyKurt Sutter annál sokkal tökösebbbraxa88breaking bad utolsó évad szintű utolsó évadot várok a sonstól 😊braxa88nehogy Dexter legyen belőle...berger90
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Jövőhéten szabi alatt ledarálom a House of Cardsot.Az első évad 10/10 nagyon magasra tette a lécet.a masodik valamivel gyengébb de az is tele van fordulatokkal az is siman 10/8.
Már szemezek vele egy ideje, meg csak jó véleményt hallottam róla.
Végre időm is lesz rá. 😀
Akik látták: 10/10-es?Vrijbloed
több mint 10 éve
Jövőhéten szabi alatt ledarálom a House of Cardsot.Már szemezek vele egy ideje, meg csak jó véleményt hallottam róla.
Végre időm is lesz rá. 😀
Akik látták: 10/10-es?