NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
419
54
18:30-tól, ARENA4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Másrészről viszont a plot már kezdett unalmas lenni (az nem baj, hogy kiszámítható is, erőssége a sorozatnak, hogy attól még nagyot üt, hogy nagyjából tudod, mi fog történni pontosan a részletessége és a karakterek kidolgozottsága miatt). Persze én is sajnálom, hogy véget ér, de szerintem kimondottan jót tett a sorozatnak, hogy kivették a karaktereket a megszokott circlejerkből, ez az új évad abszolút telitalálat eddig.A Boardwalk Empire-ről meg senki semmit? Pedig ott is elkezdődött az utolsó évad, a színvonal szokásosan az egekben, de annyira kár, hogy így össze kell csapni a végét... 7 év ugrás az időben, pedig elnéztem volna ezt még pár évig, ellentétben a SoA-val, ahol viszont már tényleg sok a sz@rkeverésbőlbaggioTökéletesen egyet kell értsek! A Boardwalk úgy hozta a színvonalat hogy az első rész tele volt visszaemlékezéssel, ami nekem nagy szó mert nem csöpögős időkitöltés volt hanem szerves része a történetnek. Az azért fáj hogy hirtelen ennyit ugruttonk az időben, ennek a sorozatnak a legnagyobb erénye a minden részletre kiterjedő tökéletesség, a karakterek részeket átívelő, nem erőltetett alakítása amit néha csak az eredménynél tudsz észrevenni de egyből érzed hogy ez már érett egy ideje.
Geeri
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Ki milyen újba kezdet bele?Gotham nekem eddig 10/8 simán, jo karakterek,képi világ stb 😊
több mint 10 éve
Jól indult a Gotham.Sokat vár tőle mindenki,remélem megugorja a lécet.
több mint 10 éve
VV teljesen jó a maffiózó gyökérnek, egyáltalán nem áutof😉 Inkább ilyen szerepeket kéne játszania😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 10 éve
VV egy maffiózó gyökeret fog alakítani. Teljesen out of character, de szerintem jó lesz.Farell-Vaughn páros.hivatalos.Ez a páros hogy jött össze? Jesus.
Mikorkezdodikmar?Kenny
Vaughn egyébként az elmúlt 15 évben játszott mást a szerethető, de szerencsétlen mackócsávó szerepén kívül? Nem tudom beleképzelni egy McConaghey szerű karakterbe.Maka
több mint 10 éve
Maka
2 760
Farell-Vaughn páros.hivatalos.Ez a páros hogy jött össze? Jesus.
Mikorkezdodikmar?Kenny
Vaughn egyébként az elmúlt 15 évben játszott mást a szerethető, de szerencsétlen mackócsávó szerepén kívül? Nem tudom beleképzelni egy McConaghey szerű karakterbe.
több mint 10 éve
Farell-Vaughn páros.hivatalos.és Justin Lin rendezi az első 2. részt ... ez nekem eddig elég fos felhozatal ... Colin okés de Vaughn és Lin ?
Mikorkezdodikmar?Kenny
több mint 10 éve
Jó lesz,jó lesz!!! 😊Elvileg Michelle Forbes és Taylor Kitsch is szerepelnek benne. 😊
több mint 10 éve
cartman023
826
Egy hét késéssel megnéztem a Gengszterkorzó második részét. Nem semmi operatőri munka van ebben a részben, és az se semmi hogy sikerült ugy összerakni a részt hogy végig lendületes volt és lekötötte az embert pedig semmi olyan nem történt amit korábban ne láttunk volna.Én nagyon sajnálom, hogy egy ilyen színvonalas sorozatot kaszálnak. Minden részben látszik, hogy minőségi sorozat minőségi színészekkel.
A liftes jelenet a személyes kedvencem, de az se volt semmi amit a diliházban láttunk. Valahogy tele volt ez a rész teljesen életszerű de mégis hihetetlenül abszurd képekkel ami adott neki egyfajta fanyar humort, de közben híven ábrázolta hogy már mennyire hétköznapi életstílus gengszternek lenni. És híven ábrázolta azt is hogy hogy mekkora a szakadék a valóság és eközött a felvett stílus között.
Nem mellesleg pedig beindult a sztori rendesen. 😊
Eddig egyértelműen veri a SOA utolsó évadát, pedig annak tervezett a vége. Ott nem akar osszeálni a sztori, csak valami újabb giccsbe hajló félreértés részről részre, a karaktereket meg valahogy elvesztettük, a bandatagok emberi oldala eddig nem nagyon jelent meg, ami azert furcsa mert szerintem nagy ereje volt a szériának az hogy részről részre mutatott többet az elején unszimpatikus bűnözőkből es tette őket szerethetővé, a motivációjukat meg érthetővé.Geeri
több mint 10 éve
Egy hét késéssel megnéztem a Gengszterkorzó második részét. Nem semmi operatőri munka van ebben a részben, és az se semmi hogy sikerült ugy összerakni a részt hogy végig lendületes volt és lekötötte az embert pedig semmi olyan nem történt amit korábban ne láttunk volna.A liftes jelenet a személyes kedvencem, de az se volt semmi amit a diliházban láttunk. Valahogy tele volt ez a rész teljesen életszerű de mégis hihetetlenül abszurd képekkel ami adott neki egyfajta fanyar humort, de közben híven ábrázolta hogy már mennyire hétköznapi életstílus gengszternek lenni. És híven ábrázolta azt is hogy hogy mekkora a szakadék a valóság és eközött a felvett stílus között.
Nem mellesleg pedig beindult a sztori rendesen. 😊
Eddig egyértelműen veri a SOA utolsó évadát, pedig annak tervezett a vége. Ott nem akar osszeálni a sztori, csak valami újabb giccsbe hajló félreértés részről részre, a karaktereket meg valahogy elvesztettük, a bandatagok emberi oldala eddig nem nagyon jelent meg, ami azert furcsa mert szerintem nagy ereje volt a szériának az hogy részről részre mutatott többet az elején unszimpatikus bűnözőkből es tette őket szerethetővé, a motivációjukat meg érthetővé.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
cartman023
826
hvg.hu/kultura/20140922_Kiderult_ki_lesz_a_True_Detective_uj_foszColin Farrell lesz a következő TD egyik nyomozója.
több mint 10 éve
20 éves volt tegnap az E.R., hétfőn meg a Friends tölti be a második X-et.A mai napig minden évben elkapok pár évadot a Jóbarátokból, de ennyire gyerekkoromban sem élveztem, mint most mikor előre röhögök minden poénon. Mondjuk én nem is igen öregszem...
ha azt vesszük, hogy ez volt fiatalkorom két meghatározó sorozata, akkor tényleg kimondható, hogy öregszem...slowmotion
több mint 10 éve
20 éves volt tegnap az E.R., hétfőn meg a Friends tölti be a második X-et.ha azt vesszük, hogy ez volt fiatalkorom két meghatározó sorozata, akkor tényleg kimondható, hogy öregszem...
több mint 10 éve
Most akadtam rá erre a sorozatra, és nagyon tetszik.kickoff.blog.hu/2014/09/17/a_palya_kiralyai
több mint 10 éve
Mondjuk kutyából nem lesz szalonna, meg se lepődöm hogy keveredik a szar.a Sons-ban tuti happy end leszHöriNa várjál,attól függ Sutternél mi számít happy endnek😀
Kicsit csalódás volt ez a szezonnyitó nekem.Sutter megint átesett a ló túloldalára.Kenny
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
a Sons-ban tuti happy end leszHöriNa várjál,attól függ Sutternél mi számít happy endnek😀
Kicsit csalódás volt ez a szezonnyitó nekem.Sutter megint átesett a ló túloldalára.
több mint 10 éve
több mint 10 éve
Úgytűnik azonban hogy az ehhez adott értéket nem tudja az egyszeri amcsi élvezni és unalmasnak titulálja. Ez lesz amúgy a Hanniballal is.GeeriÖt (vagyis inkább négy és fél) évadot csak megélt ez a Gengszterkorzó is, szóval panaszkodásra azért akkora ok nincs, hány sorozat van, amit már a pilot előtt lelőnek... A korszakról, de főleg Capone-ról lesz még minőségi széria, ebben mondjuk biztos vagyok, meg bízzunk abban, hogy pl. a Peaky Blinders is sokáig viszi még
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
A Boardwalk Empire-ről meg senki semmit? Pedig ott is elkezdődött az utolsó évad, a színvonal szokásosan az egekben, de annyira kár, hogy így össze kell csapni a végét... 7 év ugrás az időben, pedig elnéztem volna ezt még pár évig, ellentétben a SoA-val, ahol viszont már tényleg sok a sz@rkeverésbőlbaggioTökéletesen egyet kell értsek! A Boardwalk úgy hozta a színvonalat hogy az első rész tele volt visszaemlékezéssel, ami nekem nagy szó mert nem csöpögős időkitöltés volt hanem szerves része a történetnek. Az azért fáj hogy hirtelen ennyit ugruttonk az időben, ennek a sorozatnak a legnagyobb erénye a minden részletre kiterjedő tökéletesség, a karakterek részeket átívelő, nem erőltetett alakítása amit néha csak az eredménynél tudsz észrevenni de egyből érzed hogy ez már érett egy ideje.
Na ebből vett el sokat a kasza, erőltetett most ez a 7 év csúszás, sokat változtak a karakterek. Próbálják megadni a magyarázatot hogy hogyan és miért, de ez messze nem olyan mint amikor az alapot adták meg. Ennek ellenére imádom, és nem akarom hogy vége legyen. A kedvenc történelmi korszakom tökéletes koncentrátuma, nem hiszem hogy egyszer még kapunk még ilyet, főleg hogy ez is megbukott. Pedig próbálkoztak becsülettel, voltak bőven meztelen lányok-asszonyok, ömlött a vér, és még a hangulat is megvolt. Úgytűnik azonban hogy az ehhez adott értéket nem tudja az egyszeri amcsi élvezni és unalmasnak titulálja. Ez lesz amúgy a Hanniballal is.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
A Boardwalk Empire-ről meg senki semmit? Pedig ott is elkezdődött az utolsó évad, a színvonal szokásosan az egekben, de annyira kár, hogy így össze kell csapni a végét... 7 év ugrás az időben, pedig elnéztem volna ezt még pár évig, ellentétben a SoA-val, ahol viszont már tényleg sok a sz@rkeverésből
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
braxa88
12 534
| Ahogy vártam, Jackie boy agya végleg ledobta a gépszíjat. | berger90legközelebb a spoiler tag elé írd már oda h melyik sorozatról írsz 😀
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
| Ahogy vártam, Jackie boy agya végleg ledobta a gépszíjat. |
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Outsourced, csak egy évad készült belőle, de szerintem eltalálták a sorozatot. Úgy emlékszem, hogy tetszett. 😀Az pl. marhajó. Igazi, estére való, laza kikapcsolódás. Szerintem üdítőleg hat a sok szutyok meg stressz között.
Bébé
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."