Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 7 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!
Patrick Melrose mennyire erős.

több mint 7 éve
shagi0206 Arizona Cardinals LSU Tigers 13 840
TBBT 11. évadja egész jó volt, továbbra is hoz egy szintet amit szivesen nézek
és az se zavar merre megy a sorozat fókusza, viszont sztem be kéne fejezni lassan hogy "high note" end lehessen
Negritis
Elvileg még 1 évad lesz, azzal be is zárul. Nem tudom mit terveznek benne, lehet még Raj is megállapodik (vagy Stuart 😊 )
shagi0206
tippre Penny terhes lesz kb vagy Amy
kb ennyi maradt
Negritis
lehet Bernadette lesz terhes. Az lenne a legviccesebb 😊
több mint 7 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 430 — The Mathematician
és az se zavar merre megy a sorozat fókusza, viszont sztem be kéne fejezni lassan hogy "high note" end lehessen
Negritis
Elvileg még 1 évad lesz, azzal be is zárul. Nem tudom mit terveznek benne, lehet még Raj is megállapodik (vagy Stuart 😊 )
shagi0206
tippre Penny terhes lesz kb vagy Amy
kb ennyi maradt

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 7 éve
Negritis
több mint 7 éve
 i.imgur.com/YXZkFDR.jpg

Lost óta nem volt olyan sorozat, amin ennyit lehet agyalni. Lost óta az egyetlen amiben minden részben bármerre fordulhat a sorozat, nem tudjuk hova tart, bármikor jöhet flashback/forward bármi.

Ed Harris is wow, de az öreg Delos mit alakított?!
braxa88
Nálam a Lost az örök kedvenc, rengetegszer láttam, és még mostanában is visszanézek egy-két jelenetet/részt.
Van pár jelenlegi/nem túl régi sorozat amit hasonlítanék hozzá, de a Westworld tuti nem az. Az első évad még talán, azt tényleg zseniális volt, de amit ebben a második évadban művelnek az kínzás. Nem is értem miért nézem (talán azért, mert mást nem nézek), mert igazából nincs egy olyan szál amire azt tudnám mondani, hogy kíváncsi vagyok mi lesz belőle. A mészárlások is már nagyon erőltetettek. Az első öt részből Delos 3 jelenete az egyetlen pozitívum (számomra).
H_Marko
Westworld 1. részét láttam. Azért kezdtem el nézni, mert egyik kedvenc színészem is szerepel benne, illetve újabban ráfüggtem a sorozatokra (10 évvel ezelőtt ez elég elképzelhetetlennek tűnt). GoT, TBBT, Stranger Things, Vikings, amit néztem/nézek (más nem igazán nyerte el a tetszésemet). Westworld nagyon nem az én ízlésvilágomnak való, a leírtakból lehet jól is jártam, hogy nem folytattam?
több mint 7 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 024
A 2x05, na az kínzás volt. Az első epizód, aminek a felénél azt néztem, mikor lesz már vége. Remélem a többi nem ilyen lesz...

Szerkesztette: Mikey

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 7 éve
H_Marko Houston Texans 752 — Póker Champ
 i.imgur.com/YXZkFDR.jpg

Lost óta nem volt olyan sorozat, amin ennyit lehet agyalni. Lost óta az egyetlen amiben minden részben bármerre fordulhat a sorozat, nem tudjuk hova tart, bármikor jöhet flashback/forward bármi.

braxa88
Nálam a Lost az örök kedvenc, rengetegszer láttam, és még mostanában is visszanézek egy-két jelenetet/részt.
Van pár jelenlegi/nem túl régi sorozat amit hasonlítanék hozzá, de a Westworld tuti nem az. Az első évad még talán, azt tényleg zseniális volt, de amit ebben a második évadban művelnek az kínzás. Nem is értem miért nézem (talán azért, mert mást nem nézek), mert igazából nincs egy olyan szál amire azt tudnám mondani, hogy kíváncsi vagyok mi lesz belőle. A mészárlások is már nagyon erőltetettek. Az első öt részből Delos 3 jelenete az egyetlen pozitívum (számomra).

több mint 7 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 797 — no es importante
minden idők legjobb élőszereplős és animációs sorozatának keresztezése

twitter.com/big_business_/status/998449967990689792

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve

elkezdtem az Orville-t is, zseniális
szines, szagos rengeteg ötletes megoldással, easter eggek, direct olcsó megoldások
Seth McFairlane beteg humorával, mégis morálisan érdekes kérdéseket bolygatva

S1E7 akár black mirror is lehetne (feltéve hogy nem volt)

Szerkesztette: Negritis, a vajda

több mint 7 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
 i.imgur.com/YXZkFDR.jpg

több mint 7 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Atlanta 2. évad is nagyon komoly munka lett. Nem az a fajta sorozat, aminél sírva nevetsz a poénokon, de valahogy mindig jó érzés leülni egy részt megnézni, tök mindegy miről szól. Főleg egy ilyen évadzáró után várós nagyon a 3ik évad, jöjjön bármikor is.
több mint 7 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
WW E04 - Ed Harris egy badass. ez a rész odabaszott de nagyon.
oh, és végre visszatért egy kedves ismerős is 😊
petey
ha jól emlékszem, akkor tavaly is a 4. rész környékén kezdődött el a sorozat.

elképesztő epizód volt, megint rengeteg válasz, botrányos mennyiségű kérdés. Ed Harris meg wow.
remélem nem csak azért volt amúgy csodálatos, mert nem volt benne Dolores meg Távolbanéző Teddy.
több mint 7 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 21 148 — Csodabogár
WW E04 - Ed Harris egy badass. ez a rész odabaszott de nagyon.
oh, és végre visszatért egy kedves ismerős is 😊

Szerkesztette: petey

több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
 twitter.com/bellmysclarkes/status/994685666838630400
r.baggio
Lehet a Hulu megmenti őket. Megérdemelnék.
iktriad
jah, mondjuk jó lenne ha a Hulu elérhető lenne itthon is

és vicces h a Fox kaszálja, de a Hulu amiben a foxnak van részesedése megmenti 😀
Negritis
A Mindy Projectet hozzák fel példának, ahogy ugyanez volt a szitu. Én reménykedem, hogy legalább a B99 megmenekül.
iktriad
na ott van, az NBC kapcsolt időben 😊
shawnka
Gondolom Lorne Michaels keze benne van a dologban. Örülök, hogy lesz (13 részes) 6. évad.
több mint 7 éve
shawnka Buffalo Bills Ohio State Buckeyes 15 649 — Tyrone Creek
r.baggio
iktriad

és vicces h a Fox kaszálja, de a Hulu amiben a foxnak van részesedése megmenti 😀
Negritis
A Mindy Projectet hozzák fel példának, ahogy ugyanez volt a szitu. Én reménykedem, hogy legalább a B99 megmenekül.
iktriad
na ott van, az NBC kapcsolt időben 😊
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 565 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Berendelések és kaszák!

www.sorozatjunkie.hu/2018/05/11/penteki-orszagos-kaszk-es-berendelesek-folyamatosan-frissitve/
több mint 7 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
r.baggio
iktriad

Negritis
több mint 7 éve
r.baggio
iktriad

több mint 7 éve
r.baggio
több mint 7 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 797 — no es importante

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 7 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 454 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
Ha már 20+ perces sorozatok, a Barry-t nézi itt valaki rajtam kívül ?
iktriad
Első két részt megnéztem, de nekem nem jött be 😕

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 7 éve
Basszus elkaszálták a Brooklyn 99-t (meg a Last man on Earth-öt is. | most hogy fog kiderülni, kika azok a gázmaszkos arcok a végén? | ). Remélem a Hulu vagy a Netflix kapcsol és átveszi legalább Peraltáékat.

Ha már 20+ perces sorozatok, a Barry-t nézi itt valaki rajtam kívül ?
több mint 7 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 565 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 www.youtube.com/watch?v=0XuOkYlUWIs
több mint 7 éve
 www.youtube.com/watch?v=_rB36UGoP4Y
steelwolf
én elkezdtem nézni, reggel egy rész benn a melóban reggeli mellett elmegy 😊
csebi
és 3. résztől fizetős lett, az azért szép...
csebi
youtube red

több mint 7 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 616 — Lucas Scott
 www.youtube.com/watch?v=_rB36UGoP4Y
steelwolf
én elkezdtem nézni, reggel egy rész benn a melóban reggeli mellett elmegy 😊
csebi
és 3. résztől fizetős lett, az azért szép...

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.