NFL eredménykövetés - 1 aktív topik
Thanksgiving tripla
247
33
18:30-tól, ARENA4
Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 10 éve
Bezony.sutter olyan hogy csavar egyet a torteneten es amikor azt hiszed minden oke megforgatja benned a kést es az utolso 3percre minden a feje tetejére kerül.Kurt Sutter annál sokkal tökösebbbraxa88breaking bad utolsó évad szintű utolsó évadot várok a sonstól 😊braxa88nehogy Dexter legyen belőle...berger90
több mint 10 éve
braxa88
12 534
Kurt Sutter annál sokkal tökösebbbreaking bad utolsó évad szintű utolsó évadot várok a sonstól 😊braxa88nehogy Dexter legyen belőle...berger90
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
breaking bad utolsó évad szintű utolsó évadot várok a sonstól 😊braxa88nehogy Dexter legyen belőle...
Mindig jövőre
több mint 10 éve
dugo93
4 233
Tegnap elkezdtem nézni a Miami Vice-t. Hihetetlen még most is milyen hangulata van. Mintha újra vice cityznék 😀
több mint 10 éve
braxa88
12 534
breaking bad utolsó évad szintű utolsó évadot várok a sonstól 😊
több mint 10 éve
'sztamocskoskettébaszott 😀fúú de rég vártam a mindent szétbaszó jax-re.
www.imdb.com/video/imdb/vi4195396633/berger90
Hatalmas lesz.
több mint 10 éve
A Drót című sorozatról valakinek vélemény?laccoo74A közvetlen link nem kóser:
elkezdtem 1-2 hete a Drótot. először egy nagyon fasza sorozat. kertelés nélkül bemutatja a rendőrök harcát a drogosokkal.Az egyik legkirályabb sorozat. Pedig sose bírtam (és azóta sem) az ilyen jellegű sorozatokat, de a Drót nagyon megfogott.süti
másrészt eszembe jutott, h itthon mennyire kivagyunk akadva a norvégok miatt. de ami ott meg amerikába a négerbandákkal, ahhoz képest semmi ami itthon van...braxa88
több mint 10 éve
Most nézem újra a Sopranost.Hatalmas!
A Drót című sorozatról valakinek vélemény?
több mint 10 éve
Elkezdtem nézni az idei Hards knocksot és eléggé bejött az első rész. Az előző évadokból melyik volt a legérdekesebb?SebiiChiefs
több mint 10 éve
Elkezdtem nézni az idei Hards knocksot és eléggé bejött az első rész. Az előző évadokból melyik volt a legérdekesebb?Sebiimindegyik az, bár utólag, több év távlatából különösen érdekes lehet egyes sztorivonalak megítélése
talán a Jets-et emelném ki
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Sebii
3 538
Elkezdtem nézni az idei Hards knocksot és eléggé bejött az első rész. Az előző évadokból melyik volt a legérdekesebb?
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
'sztamocskoskettébaszott 😀www.imdb.com/video/imdb/vi4195396633/
Mindig jövőre
több mint 10 éve
Nem nekem lesz, én már eltoltam angolul.Strain 3. részéhez magyar felirat valaki?😀Vrijbloedmivel az előző feliratok is pár nap alatt elkészültek, ez is kész lesz hamarosan szvszDexxter Tailor
Jah, ma kéne, de hát az illető is kibírja holnapig. 😀
több mint 10 éve
Strain 3. részéhez magyar felirat valaki?😀Vrijbloedmivel az előző feliratok is pár nap alatt elkészültek, ez is kész lesz hamarosan szvsz
több mint 10 éve
Strain 3. részéhez magyar felirat valaki?😀
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
A hang olyan amilyen, de ettől függetlenül felsírtam ezen 😀Mindig jövőre
több mint 10 éve
Azért nem egyszer sérült már meg látványosan, többször lövés által is. De ugye suspension of disbelief, nálam ez bőven belefér.
több mint 10 éve
braxa88
12 534
jó de akkor is. minden ellenfelnél gépfeygver van. az ijasz meg 5-10 méterre szabadon szaladgál. és soha egy golyót sem kap, kicsit már vicces ez.annyira jó lenne ez az Arrow, ha nem lenne tele hülyeséggel 😀 minden egyes akciójelenetben gépfegyverekkel lövik az íjászt és soha nem találják el pedig egy kisiskolás is könnyedén leszedné. emiatt sokat esik a szememben a sorozatKépregény sorozatnál nem tudom mti vársz 😀 Mintha az Expandablesben lennél felháborodva, hogy nem lövik le őket soha 😀Toca
de amugy szeretem.braxa88
de mondom szeretem a sorozatot, csak jobb lenne ha nem ilyenek lennének az akciók.
több mint 10 éve
annyira jó lenne ez az Arrow, ha nem lenne tele hülyeséggel 😀 minden egyes akciójelenetben gépfegyverekkel lövik az íjászt és soha nem találják el pedig egy kisiskolás is könnyedén leszedné. emiatt sokat esik a szememben a sorozatKépregény sorozatnál nem tudom mti vársz 😀 Mintha az Expandablesben lennél felháborodva, hogy nem lövik le őket soha 😀
de amugy szeretem.braxa88
több mint 10 éve
braxa88
12 534
annyira jó lenne ez az Arrow, ha nem lenne tele hülyeséggel 😀 minden egyes akciójelenetben gépfegyverekkel lövik az íjászt és soha nem találják el pedig egy kisiskolás is könnyedén leszedné. emiatt sokat esik a szememben a sorozatde amugy szeretem.
több mint 10 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
1-2 szereplőt máshogy képzeltem a konyv alapján.De a tobbseget eltalaltak.
GoT új evadanak új szereploi.
több mint 10 éve
cartman023
825
Fargo 2. évad és Louie 5. évad berendelve! Most megy az UTOPIA 2. évad! (Fantasztikus volt a 2x01)baggio| A kis Arby és a nyuszika története nagyon nagy volt. |