Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 8 éve
| Pedig elnézve a végén Ivar fejét,az angolok előtt még Lagerthának is lesz gondja. |Ja. Viszont itt vicces lesz a sztori, mivel | Lagertha ugye Bjorn muterja, aki valoszinuleg nem fog orulni neki, ha Ivar kinyirja a cuncit | .
Blitzburgh
több mint 8 éve
| Pedig elnézve a végén Ivar fejét,az angolok előtt még Lagerthának is lesz gondja. |
több mint 8 éve
na majd rákeresek erre,köszi 😊lásd az új avataromat 😊 | most fog majd összeállni a "Great Heathen Army", szóval gondolom, hogy nem aprózzák el |Vikings:| az évad további részeinek előzetese alapján a bosszú egy hatalmas csatávalkezdődik, sorozattörténelmi csata.
| Bekövetkezett hát, aminek be kellett következnie, viszlát Ragnar! Hihetetlen komplex karaktert sikerült kihozni belőle Michael Hirstnek és Travis Fimmelnek, talán a legjobbat - de az biztos, hogy a legemlékezetesebbet - amit valaha láttam. És akkor most jöhet Ivarék bosszúja! |
baggio
Tavaly voltak valami olyan forgatási hírek, hogy óriási mennyiségű statisztát fognak alkalmazni egy csata jelenethez, nyílván ez lesz az. |
braxa88
amúgy ajánlom a Real Vikings-t is azoknak, akit érdekel a sorozat történelmi háttere, négy rész van belőle
baggio
| annak örülök, hogy Ragnart úgy győzték le, hogy igazából nem győzték le, az utolsó út, az elfogása, a halála mind az ő terve volt, hogy a fiai legyőzzék az angolokat, mert ő egyedül erre már nem volt képes.
Hiányozni fog |
több mint 8 éve
lásd az új avataromat 😊 | most fog majd összeállni a "Great Heathen Army", szóval gondolom, hogy nem aprózzák el |Vikings:| az évad további részeinek előzetese alapján a bosszú egy hatalmas csatávalkezdődik, sorozattörténelmi csata.
| Bekövetkezett hát, aminek be kellett következnie, viszlát Ragnar! Hihetetlen komplex karaktert sikerült kihozni belőle Michael Hirstnek és Travis Fimmelnek, talán a legjobbat - de az biztos, hogy a legemlékezetesebbet - amit valaha láttam. És akkor most jöhet Ivarék bosszúja! |
baggio
Tavaly voltak valami olyan forgatási hírek, hogy óriási mennyiségű statisztát fognak alkalmazni egy csata jelenethez, nyílván ez lesz az. |
braxa88
amúgy ajánlom a Real Vikings-t is azoknak, akit érdekel a sorozat történelmi háttere, négy rész van belőle

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Vikings:| az évad további részeinek előzetese alapján a bosszú egy hatalmas csatávalkezdődik, sorozattörténelmi csata.
baggio
Szerkesztette: r.baggio
több mint 8 éve
| Vanessa Ives |Vikings:| Hollós, George Michael, majd most Ragnar... kemény volt ez a 2016 😀 |
| Bekövetkezett hát, aminek be kellett következnie, viszlát Ragnar! Hihetetlen komplex karaktert sikerült kihozni belőle Michael Hirstnek, talán a legjobbat - de az biztos, hogy a legemlékezetesebbet - amit valaha láttam. És akkor most jöhet Ivarék bosszúja! |
baggio
Cowboykarcsi90
Szerkesztette: Löfli
több mint 8 éve
😊Hollós? Csak nem férkőzött be Odin már a te tudatalattidba is*? 😊 | amúgy nem akartam ezzel viccelődni, de nagyon éreztem, hogy 2016 nem is érhetne máshogy véget... |Vikings:| Hollós, George Michael, majd most Ragnar... kemény volt ez a 2016 😀 |
| Bekövetkezett hát, aminek be kellett következnie, viszlát Ragnar! Hihetetlen komplex karaktert sikerült kihozni belőle Michael Hirstnek, talán a legjobbat - de az biztos, hogy a legemlékezetesebbet - amit valaha láttam. És akkor most jöhet Ivarék bosszúja! |
baggio
Cowboykarcsi90
* szerk.: | ja leesett, aranyélet |
baggio
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Hollós? Csak nem férkőzött be Odin már a te tudatalattidba is*? 😊 | amúgy nem akartam ezzel viccelődni, de nagyon éreztem, hogy 2016 nem is érhetne máshogy véget... |Vikings:| Hollós, George Michael, majd most Ragnar... kemény volt ez a 2016 😀 |
baggio
Cowboykarcsi90
* szerk.: | ja leesett, aranyélet |

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Vikings:| Hollós, George Michael, majd most Ragnar... kemény volt ez a 2016 😀 |
baggio
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
Vikings:| Bekövetkezett hát, aminek be kellett következnie, viszlát Ragnar! Hihetetlen komplex karaktert sikerült kihozni belőle Michael Hirstnek és Travis Fimmelnek, talán a legjobbat - de az biztos, hogy a legemlékezetesebbet - amit valaha láttam. És akkor most jöhet Ivarék bosszúja! |

---
több mint 8 éve
Twin Peaks ujranezve is zsenialis, mielott meg elolvasnam a konyvet, es varnam majd az uj sorit!😊
több mint 8 éve
Emiatt mondom hogy Hollós visszatér, mert ugy lesz kerek ugy tud a sztori folytatódni, nem pedig új szállal..A Gálferi ennél durvábbat is túlélt, ezek a marvel supervillainek nem adják könnyen magukat. Szerintem is látjuk még.
braxa88
több mint 8 éve
Egyelőre csak az első epizódot láttam a második évadból, az alapján mindenképp érdemes folytatni szerintem is.The Man in the High castle 2. évadát érdemes megnézni? Tetszett az első, de igazából a könyv is ott ér véget, ahol az első évad. Vagy van egy másik könyv, ami ennek a folytatása avagy kreáltak egy tök új folytatást?Ha tetszett az első akkor mindenképpen érdemes. 😊
winston
Az 1. évadnak is csak támasza volt a könyv, sok helyen eltért tőle. Most pedig megy szépen tovább ahol abbamaradt. Sokkal nagyobb volumenű lett, nekem tetszik.
süti
KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION
A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 8 éve
The Man in the High castle 2. évadát érdemes megnézni? Tetszett az első, de igazából a könyv is ott ér véget, ahol az első évad. Vagy van egy másik könyv, ami ennek a folytatása avagy kreáltak egy tök új folytatást?Ha tetszett az első akkor mindenképpen érdemes. 😊
winston
Az 1. évadnak is csak támasza volt a könyv, sok helyen eltért tőle. Most pedig megy szépen tovább ahol abbamaradt. Sokkal nagyobb volumenű lett, nekem tetszik.
több mint 8 éve
Én is így tudtam. köszi!The Man in the High castle 2. évadát érdemes megnézni? Tetszett az első, de igazából a könyv is ott ér véget, ahol az első évad. Vagy van egy másik könyv, ami ennek a folytatása avagy kreáltak egy tök új folytatást?Szia! Nincs másik könyv, Philip K. Dick ezt az egy könyvet írta, nem írt folytatást.
winston
Én is a közeljövőben fogok nekiállni a 2. évadnak.
Vrij6
több mint 8 éve
The Man in the High castle 2. évadát érdemes megnézni? Tetszett az első, de igazából a könyv is ott ér véget, ahol az első évad. Vagy van egy másik könyv, ami ennek a folytatása avagy kreáltak egy tök új folytatást?Szia! Nincs másik könyv, Philip K. Dick ezt az egy könyvet írta, nem írt folytatást.
winston
Én is a közeljövőben fogok nekiállni a 2. évadnak.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 8 éve
The Man in the High castle 2. évadát érdemes megnézni? Tetszett az első, de igazából a könyv is ott ér véget, ahol az első évad. Vagy van egy másik könyv, ami ennek a folytatása avagy kreáltak egy tök új folytatást?
több mint 8 éve
3.evad lesz az utolsó évad, a készítők elmondták hogy egy kerek sztorit csinálnak, és biztos hogy 3évados lesz.Simán megélne olyanokból -és jó is lehetne- mint Márk (nyíltan rosszfiú) és az apja ("tisztességes" állami üzletek) közt fokozódó a feszkó, Gáll Feriből is ki lehet hozni jó dolokgat miután feladta ezt a bosszú dolgot, Mira pedig mehet tovább ezen a vonalon. nem is beszélve az új szerepőkről, van még hova mélyebbre menni, de azt sem bánom, ha nem lesz annyi akció mint a 2. évadban és jobban hajaz az elsőre. Túl sablonos lenne ha visszatérne. Jankánál mondjuk esélyes egy terhesség Endre bától.Én biztos vagyok benne hogy él| nem mutatják teljesen egyértelműen. összeégett holttest is gyanús dolog. de ugyanakkor szerintem gagyi lenne ha nem halt volna meg és visszatérne. || 8.-ik rész megnézve, miből kéne arra következtetni, hogy nem hal meg? Én semmi ilyet nem láttam/hallottam. || nem hal meg |Kurvara szerencséd h annyira izgultam h elfelejtettem ezt a kommentet 😀Aranyélet, valaki? Aztamocskoskurvamindenit!!írnád oda h az hbogo-s részről írsz...
| Endrebá, neee!!! Mi fasz volt ez, miért baszta szét a fejét ez a picsa Janka? Ennyire fosott volna tőle ha kiderül hogy "titokban" hozzáment? Mikor saját szemével látta hogy éppen most bocsátott meg Gál Ferinek, aki kb mindent elvett töle, és meg akarta öletni? Vagy nem tudom, rohadt mód nem értem, de az biztos hogy a sorozat készítői nagyon értik a dolgukat 😀 |
Eddig is írtam már hogy mennyire utálatos Miklósi Janka karaketere,hát ezután mit mondjak? Mirát is helyre tehetné már valaki úgy istenigazából 😀
Amare
braxa88
Legnagyobb magyar sorozatos WTF pillanat valaha! Az a jelenet!
Óriási az Aranyélet.
De h ezek után hovamerre megy tovább...
| Hollós nélkül nem lesz ugyanaz |
braxa88
Kenny
Cowboykarcsi90
winston
Nélküle nem is tudom mi lenne a 3.évaddal.
braxa88
winston
Emiatt mondom hogy Hollós visszatér, mert ugy lesz kerek ugy tud a sztori folytatódni, nem pedig új szállal..
több mint 8 éve
Simán megélne olyanokból -és jó is lehetne- mint Márk (nyíltan rosszfiú) és az apja ("tisztességes" állami üzletek) közt fokozódó a feszkó, Gáll Feriből is ki lehet hozni jó dolokgat miután feladta ezt a bosszú dolgot, Mira pedig mehet tovább ezen a vonalon. nem is beszélve az új szerepőkről, van még hova mélyebbre menni, de azt sem bánom, ha nem lesz annyi akció mint a 2. évadban és jobban hajaz az elsőre. Túl sablonos lenne ha visszatérne. Jankánál mondjuk esélyes egy terhesség Endre bától.Én biztos vagyok benne hogy él| nem mutatják teljesen egyértelműen. összeégett holttest is gyanús dolog. de ugyanakkor szerintem gagyi lenne ha nem halt volna meg és visszatérne. || 8.-ik rész megnézve, miből kéne arra következtetni, hogy nem hal meg? Én semmi ilyet nem láttam/hallottam. || nem hal meg |Kurvara szerencséd h annyira izgultam h elfelejtettem ezt a kommentet 😀Aranyélet, valaki? Aztamocskoskurvamindenit!!írnád oda h az hbogo-s részről írsz...
| Endrebá, neee!!! Mi fasz volt ez, miért baszta szét a fejét ez a picsa Janka? Ennyire fosott volna tőle ha kiderül hogy "titokban" hozzáment? Mikor saját szemével látta hogy éppen most bocsátott meg Gál Ferinek, aki kb mindent elvett töle, és meg akarta öletni? Vagy nem tudom, rohadt mód nem értem, de az biztos hogy a sorozat készítői nagyon értik a dolgukat 😀 |
Eddig is írtam már hogy mennyire utálatos Miklósi Janka karaketere,hát ezután mit mondjak? Mirát is helyre tehetné már valaki úgy istenigazából 😀
Amare
braxa88
Óriási az Aranyélet.
braxa88
Kenny
Cowboykarcsi90
winston
braxa88
több mint 8 éve
Én biztos vagyok benne hogy él| nem mutatják teljesen egyértelműen. összeégett holttest is gyanús dolog. de ugyanakkor szerintem gagyi lenne ha nem halt volna meg és visszatérne. || 8.-ik rész megnézve, miből kéne arra következtetni, hogy nem hal meg? Én semmi ilyet nem láttam/hallottam. || nem hal meg |Kurvara szerencséd h annyira izgultam h elfelejtettem ezt a kommentet 😀Aranyélet, valaki? Aztamocskoskurvamindenit!!írnád oda h az hbogo-s részről írsz...
Amare
braxa88
Óriási az Aranyélet.
braxa88
Kenny
Cowboykarcsi90
winston
több mint 8 éve
| nem mutatják teljesen egyértelműen. összeégett holttest is gyanús dolog. de ugyanakkor szerintem gagyi lenne ha nem halt volna meg és visszatérne. || 8.-ik rész megnézve, miből kéne arra következtetni, hogy nem hal meg? Én semmi ilyet nem láttam/hallottam. || nem hal meg |Kurvara szerencséd h annyira izgultam h elfelejtettem ezt a kommentet 😀Aranyélet, valaki? Aztamocskoskurvamindenit!!írnád oda h az hbogo-s részről írsz...
Amare
braxa88
Óriási az Aranyélet.
braxa88
Kenny
Cowboykarcsi90
több mint 8 éve
Vikingsnal eleg sok ideje lefovoben van a kave Ragnarnak, de azert nincsenek jo erzeseim, hiaba vezettek at a sztorit a fiukra es voltak alaposak, valahogy en nem tudom elkepzelni Ragnar nelkul a sorozatot, nagyon osszenott vele.Ugyhogy kicsit nehez szivvel varom a folytatast, pedig hat sosem volt kerdeses, elobb-utobb eljon az a pont, amikor mas jon be a foszerepbe. Bjorn fasza, Ivar fasza, vannak fasza szalak, de valahogy megis azt erzem, Ragnar nelkul ezek nem lesznek elegek a tavoli jovoben.
több mint 9 éve
Sírhant MűvekVége. 😕 Nem nagyon lehet egy ilyen sorozatra mit írni. Teljesen felesleges. Csak nézzétek!
Óriási pluszt adott nekem. Minden egyes része.
Legjobb sorozat evör!
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil