Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
nah, itt aztán volt mindenféle vélemény😀
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Elég érdekes volt a Sherlock. Nem mondom, hogy maradéktalanul elégedett lennék... Éreztem benne egy kis erőltetettséget, meg bizonytalanságot is a sztorival kapcsolatban, aztán lehet, hogy ez tudatos volt. 😀De összességében tetszett. 😀
több mint 10 éve
nekem bejött, imádom a gátlástalan fan service-t 😀Gagyi.Jakehomereste Sherlock.milyen lett (spoiler nélkül persze 😀)?MaG1Xx
Rajtam kívül nézi még valaki streamen?😀Kenny
több mint 10 éve
Szerintem meg jó volt 😀Gagyi.Jakehomereste Sherlock.milyen lett (spoiler nélkül persze 😀)?MaG1Xx
több mint 10 éve
Gagyi.este Sherlock.milyen lett (spoiler nélkül persze 😀)?MaG1Xx
Tepper takarodj!
több mint 10 éve
Hopp,akkor nem kicsit....az mire magyarul is elerheto lesz....Mondjuk meg van 2 ecvad Heroes...plusz a DBZ-t is most kezdtem.YD
több mint 10 éve
ööö... feb. 28-án kezdődik a második évad. 😊 valamit benéztél.MaG1XxVárjuk, várjuk nagy szeretettel. 😀
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
ööö... feb. 28-án kezdődik a második évad. 😊 valamit benéztél.
Individual commitment to a group effort – that is what makes a team work, a company work, a society work, a civilization work. - Vince Lombardi
több mint 10 éve
Hmm.ja latom,hogy kint mar lement a 2. is.... 😀
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
Ha jól tudom a terv meg van már a negyedik szezonig + be is rendelték a másodikat de országos csatornán könnyebben lendül a kasza mint kábelen, sajna.
több mint 10 éve
Na bakker...pont most akartam érdeklődni a Hannibal után!? 😊Most
Ebből van terv,hogy mennyi lesz amúgy? mert leginkább befejezett sorozatokat szeretek elkezdeni! 😛
több mint 10 éve
zsoltee
1 373
este Sherlock.milyen lett (spoiler nélkül persze 😀)?
Én a Hannibalt kezdtem el most. Az már öt rész után is biztosnak tűnik, hogy az utobbi 2-3 év legjobb amerikai országos sorozata.
több mint 10 éve
The Blacklist: nekem ez nagyon bejövős téma, megkockáztatom, hogy új kedvencem
több mint 10 éve
Igen, illetve a város zenei sokszínűségétvége a Treme-nek 😕ez az a sorozat ami a Katrina utáni New Orleanst mutatja be?berger90
baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
bergerdani
4 913
vége a Treme-nek 😕ez az a sorozat ami a Katrina utáni New Orleanst mutatja be?
baggio
Mindig jövőre
több mint 10 éve
este Sherlock.Rajtam kívül nézi még valaki streamen?😀
több mint 10 éve
vége a Treme-nek 😕---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 10 éve
Hát, ez gyors volt! Ezer köszönet!Maradtak még House MD fanatikusok?1. évad 10. rész esetleg?
DoM
en.wikipedia.org/wiki/Histories_(House)Gabesz92
több mint 10 éve
Gabesz92
1 453
Maradtak még House MD fanatikusok?1. évad 10. rész esetleg?
DoM
en.wikipedia.org/wiki/Histories_(House)
több mint 10 éve
Maradtak még House MD fanatikusok?Keresek egy epizódot, de sajnos még évad szinten sem sikerül elhelyeznem és csak az egyik mellékügyre emlékszem:
két hallgatót kap House oktatásra, akik azt a feladatot kapják tőle, hogy diagnosztizáljanak egy beteget, még a betegség kezdő betűjét is megadja nekik a végén. A nőnek valami memória kiesése van, mert mindig az őt éppen kérdező orvos öltözékéről, kinézetéből "talál ki egy mesét", hogy mi történt vele. Ezt úgy demonstrálja House, hogy a végén egy bazi nagy női kitűzővel megy be hozzá, és színes mappával, amin talán valami óriáskerék volt. Ja és a betegség kezdőbetűjét rosszul adta meg - talán c helyett k vagy fordítva.
Rémlik valakinek... és tud olyan adattal szolgálni, ami segít az epizód beazonosításában? Utolsó két évadot már nem láttam, tehát az kiesik.
több mint 10 éve
Értem, köszi szépen!Ma a Sherlockot terveztem nézni. Az lenne a kérdésem, hogy az unaired pilotot érdemes megnézni, vagy kezdjem a rendes első résszel?Schleckkezdd az elsővel, aztán ha bejön a két évad, akkor érdemes megnézni az adásba nem került pilotot isbaggio
több mint 10 éve
Ma a Sherlockot terveztem nézni. Az lenne a kérdésem, hogy az unaired pilotot érdemes megnézni, vagy kezdjem a rendes első résszel?Schleckkezdd az elsővel, aztán ha bejön a két évad, akkor érdemes megnézni az adásba nem került pilotot is
---
több mint 10 éve
Ma a Sherlockot terveztem nézni. Az lenne a kérdésem, hogy az unaired pilotot érdemes megnézni, vagy kezdjem a rendes első résszel?
több mint 10 éve
Tudom, csak én nem néztem ennek utána ennyire, pontosabban mindig igyekszem az évad végén csak a már megtörtént események történelmi hátterét fellelni. Egyrészt mert simán el tudom képzelni, hogy a sztori nem mereven halad a valósággal, másrészt pedig utálom ha egy ilyen jellegű sorozatban valakit biztonságban tudok a haláltól.Engem most a Rhodstein szál érdekel majd, nagyon építették. Az előző évadban jó volt a digós dolog, rámutatott hamar, hogy az alkohol biznisz már nem holmi papírozás, olyan körök szálltak be, akik máshogy játszanak. Felfordult a város. Meg azért Capone is ott alapozódott meg. Ami azt illeti most ott tartunk, hogy nagyjából le vannak osztva a piacok, kivéve feléjük. És akkor ugye képzeljük oda az utolsó évad utolsó képsorait: el lehetne vinni jobban arra a következő évadot. Nuckynak le merném fogadni, hogy majd vagy a doki,vagy Masseria meg a kis digó gyerek rak majd keresztbe, vagy hoznak új szereplőket. Chalky uncsinak tűnik innentől.Azt vágod ugye, hogy a fő sztorivonal megtörtént eseményeken megy végig? Néha nem teljesen pontos történelmileg a sorozat, mert pl. ez az évad 1924-ben játszódott és Johnny Torrio-t 1925-ben lőtték meg (Bugs Moran utasítására, ő most fog a képbe kerülni), vagy Nucky magánélete is kicsit másképp alakult, de hogy ki és mi fog következni, arról nincs és nem lehet zsákbamacska, maximum a hangsúly a kérdéses. Az szinte biztos, hogy Chicago kerül majd a középpontba, jöhet a Valentin-napi mészárlás, aztán New York és a Castellammarese harcok, szóval sehol nem vagyunk még brutalitásban ahhoz képest, ami vár még ránk... 😊baggio
Szóval lehet majd jó dolgot csinálni, a kérdés akarnak-e, és tudnak-e + milyen új szereplőket tudnak behozni, a jól kidolgozott mellékszereplők mostanra elhulottak.Geeri
A fő szálért hosszútávon nem aggódok, inkább attól, hogy mennyire tudják élettel megtölteni, és a mellékszálakkal a sorozat világát fentartani. Imádom azt, hogy minden párbeszéd,minden újság,plakát,rádióhang, és ezek a szálak egy tökéletes korrajzot adnak ki, amiben pontosan tudod mit gondolhat a karakter erről világról, és látod hogy tökéletesen benne él. Nagyon jók a színészek, de nagyon gondosan megírtak a szerepek is. Ezért is aggódom, mert szeretnék adalékokat kapni a viszonylag mereven futó történések mellé, és akkor az is élmény lesz ha épp nem történik olyan sok minden.
Mindig jövőre!
több mint 10 éve
Engem most a Rhodstein szál érdekel majd, nagyon építették. Az előző évadban jó volt a digós dolog, rámutatott hamar, hogy az alkohol biznisz már nem holmi papírozás, olyan körök szálltak be, akik máshogy játszanak. Felfordult a város. Meg azért Capone is ott alapozódott meg. Ami azt illeti most ott tartunk, hogy nagyjából le vannak osztva a piacok, kivéve feléjük. És akkor ugye képzeljük oda az utolsó évad utolsó képsorait: el lehetne vinni jobban arra a következő évadot. Nuckynak le merném fogadni, hogy majd vagy a doki,vagy Masseria meg a kis digó gyerek rak majd keresztbe, vagy hoznak új szereplőket. Chalky uncsinak tűnik innentől.Azt vágod ugye, hogy a fő sztorivonal megtörtént eseményeken megy végig? Néha nem teljesen pontos történelmileg a sorozat, mert pl. ez az évad 1924-ben játszódott és Johnny Torrio-t 1925-ben lőtték meg (Bugs Moran utasítására, ő most fog a képbe kerülni), vagy Nucky magánélete is kicsit másképp alakult, de hogy ki és mi fog következni, arról nincs és nem lehet zsákbamacska, maximum a hangsúly a kérdéses. Az szinte biztos, hogy Chicago kerül majd a középpontba, jöhet a Valentin-napi mészárlás, aztán New York és a Castellammarese harcok, szóval sehol nem vagyunk még brutalitásban ahhoz képest, ami vár még ránk... 😊
Szóval lehet majd jó dolgot csinálni, a kérdés akarnak-e, és tudnak-e + milyen új szereplőket tudnak behozni, a jól kidolgozott mellékszereplők mostanra elhulottak.Geeri
---