Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 8 éve
Hendrix Utah State Aggies 3 117
13 Reasons Why-t nézi valaki? Véletlenül futottam bele, meglepően jó egyelőre.

I know that when you shine they wish some days will be dark

Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
A mostani Leftovers rész méltó spin-offja volt a 2. évad utolsó előtti részének (ahol Kevin bérgyilkossá vált). Sajnálom, hogy, már csak 1 rész van hátra ebből a különleges sorozatból.
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!
 index.hu/kultur/media/2017/05/20/azt_hittem_hogy_a_kozonseg_ruhellni_fog/

Számomra legjobb jelenleg is futó sorozat.Egyszerűen hibátlan.

több mint 8 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Witcher a Netflixen
Én mondjuk nem örülök annyira neki de biztos nézem majd
Drip
mondjuk ezt a hozzáállást nem igazán értettem soha, mi veszteni valód van vele? a játék attól nem lesz kevésbé zseniálisabb, ha a sorozatot elcseszik, ellenkező esetben - amire azért garancia a netflix és hogy Sapkowski maga fog bábáskodni felette - meg kapsz egy plusz élményt
baggio
Nem attól félek, hogy a játék vagy a könyvek lesznek rosszabbak ... pont ellenkezőleg, imádom a világot és nem szeretnék csalódni. Mikor írtam a kommentet akkor még nem tudtam, hogy maga Sapkowski is részt vesz a projektben, így azért (meg nyilván a netflix is dob rá) kicsit másabb a véleményem. Ettől független még aggódok

több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 425 — The Mathematician
Witcher a Netflixen
Drip
mondjuk ezt a hozzáállást nem igazán értettem soha, mi veszteni valód van vele? a játék attól nem lesz kevésbé zseniálisabb, ha a sorozatot elcseszik, ellenkező esetben - amire azért garancia a netflix és hogy Sapkowski maga fog bábáskodni felette - meg kapsz egy plusz élményt
baggio
én is várom
nem lehet szarabb mint a lengyel fostaliga sorozat/összevágott film

a játék/könyvek jók ettől még egy sorozat is bőven elfér hisz van craft a "világban"

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 796 — no es importante
Witcher a Netflixen
Drip

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard
Witcher a Netflixen

több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
Aki kitalata hogy a leftoversben a szokasos zene helyett opera meg takeonme legyen azt alapbol fejbe kéne lőni. kurvaranagyon elvett az élvezetből
braxa88
errről van szó!
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 425 — The Mathematician
ez nem a Kung Fury 2? 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
 www.youtube.com/watch?v=dxiCnhH6TcM

Ha láttatok már trailert,ami elsőre beránt,na ez nem az 😀
Kenny
már féltem, hogy ebből képesek sorozatot is csinálni, de szerencsére csak rossz topic 😉

amúgy ahhoz képest, hogy a Vikings évadzáró után azt hittem, hogy nem lesz mit nézni, elég erős még a május is számomra a Silicon Valley - American Gods - Genius - Better call Saul - Fargo kvintettel (plusz Last week tonight és a mindig király Simpsons)

ezek után nyáron a Trónok Harca már csak limonádé 8)

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 8 éve
 www.youtube.com/watch?v=dxiCnhH6TcM

Ha láttatok már trailert,ami elsőre beránt,na ez nem az 😀

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 84 713 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Aki kitalata hogy a leftoversben a szokasos zene helyett opera meg takeonme legyen azt alapbol fejbe kéne lőni. kurvaranagyon elvett az élvezetből
braxa88
A Take on me (a videoklipje miatt) erős utalás Nora és Kevin kapcsolatának természetére. A nyitójelenet alatti zene meg zsinórban 2. héten nagyon jó választás.
több mint 8 éve
több mint 8 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 453 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
jáj ez a Fargo 3.rész. akkora filler volt mint a ház, ráadásul dögunalom. 2.rész se volt túl jó, nem indul így jól a 3.évad :/
braxa88
én imádtam a hangulatát, szerintem nagyon jó volt 😊

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 8 éve
jáj ez a Fargo 3.rész. akkora filler volt mint a ház, ráadásul dögunalom. 2.rész se volt túl jó, nem indul így jól a 3.évad :/

Szerkesztette: braxa88
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Netflix még mindig nem hibázik!

www.youtube.com/watch?v=UsY2OcK3Zic
több mint 8 éve
 www.youtube.com/watch?v=UW8Zyt8SF_U

Ó igen

több mint 8 éve
ozibozi New York Giants 20 892
elindult az American Gods, igencsak' jófélének néz ki komoly szereposztással, rendezéssel, hangulattal
több mint 8 éve
A harmadik Fargo évad mikor játszódik?
És miként kapcsolódik az első kettőhöz?
Sobri Jóska
Az új évad egy 88-as NDK-s jelenettel kezd, maga a történet pedig 2010-ben játszódik Minnesotában, egyelőre csak annyi biztos, hogy valami kapocs majd lesz, mert Noah Hawley ezt mondta.

---
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 016 — #NoStress
A harmadik Fargo évad mikor játszódik?
És miként kapcsolódik az első kettőhöz?

több mint 8 éve
Elkezdődött közben a Better Call Saul és a Fargo harmadik évada is, mindkettő fantasztikus minőségű sorozat, egyedi képi világgal, tanítani való rendezéssel és forgatókönyvvel.
baggio
Fargo a megszokott minőséggel kezdett 😊

| végefelé márkezdődtem félni, hogy mi az, hogy egy évadkezdő részben nem nyírnak ki senkit,
de szerencsére a klíma lecsapott 😀
|
több mint 8 éve
Elkezdődött közben a Better Call Saul és a Fargo harmadik évada is, mindkettő fantasztikus minőségű sorozat, egyedi képi világgal, tanítani való rendezéssel és forgatókönyvvel.

---
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 016 — #NoStress
Nem tudom hányan láttátok a Banshee-t, nekem kifejezetten tetszik. 😊
Padrinaggio
Top3 akciósorozat, ha szempont a pörgés, lendületesség.
Az utolsó évad lett csak ergya, de zárni kellett.

több mint 8 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 263
Nem tudom hányan láttátok a Banshee-t, nekem kifejezetten tetszik. 😊
több mint 8 éve
YoungZeeZee 9 496
lesz uj x aktak.
10 resz.
az eredetit szepen lezartak.a nagy film nem kellett volna utana.
az uj 10resz felesleges volt de nem voltak elvarva a szalak a vegen.....erdekes lesz.