Sorozatok

32 feliratkozó

több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
https://scontent.xx.fbcdn.net/v/t15.5256-10/17140471_1872890972948989_7057048531990740992_n.jpg?_nc_cat=109&ccb=1-7&_nc_sid=a27664&_nc_ohc=UOFrhL1jDvIQ7kNvwF--b91&_nc_oc=AdkXYAbRTmw6G9ZEEtSqHBgrtdvMjgLqRm6SB1QduTRYXQ3tVsLEvWfyRGsO1YCs0YU&_nc_zt=23&_nc_ht=scontent.xx&_nc_gid=FRQKU4siEn_7EZCaMVZF5Q&oh=00_AfsJbM5t8pEf5QTNJuFfLCpIMJhLbaQsC1RpSrTwLJ1boQ&oe=69A0EF33
398.640 Aufrufe · 7.278 Reaktionen | Relive it all from the start. #TheLeftovers returns April 16 on HBO. | The Leftovers
Relive it all from the start. #TheLeftovers returns April 16 on HBO.
több mint 8 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 550
 www.youtube.com/watch?v=MMJDf8IZ8qU

vajon fog hibázni a netflix akár egyszer is?
Kenny
Ezis nagyon durván jónak tűnik!

www.youtube.com/watch?v=JebwYGn5Z3E
steelwolf
és ez se lesz az amivel mellé lőnek:
 www.youtube.com/watch?v=8hq28cZ938E
több mint 8 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 564 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!

Kenny
Ezis nagyon durván jónak tűnik!

www.youtube.com/watch?v=JebwYGn5Z3E
több mint 8 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 425 — The Mathematician
nem hiszem, az anime is jónak tűnik 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
Kenny Atlanta Falcons 11 492 — Omar's Coming Yo!

több mint 8 éve
Hát ez vmi kurva jó!

www.youtube.com/watch?v=76zmjbu6bI0
több mint 8 éve
én nem tudom darálni, annyira nem feel good hogy kb hetente két hetente nézek meg 1et
pedig imádom

több mint 8 éve
Padrinaggio Baltimore Ravens 263
Ha antológiasorozat, akkor szinte mindenkinek a Black Mirror jut már elsőként eszébe, viszont erősen tudom ajánlani az angol Inside no. 9-t is, ahol szintén a karácsonyi rész (3x01) lett talán az eddigi legjobb, hihetetlen beteg humorral operálva 😊 A héten pedig folytatódott a harmadik évad és még további négy epizód jön. A 3x01 mellett az 1x01 és a 2x02 sorozattörténelmi klasszikus, többinél azért már remeghet sokaknál a léc.
baggio
nem az 1x02 a klasszikus? 😊 nálam az top10 legjobb sorozatrész között van
Löfli
Az is nagyon jó, de a ruhaszekrényes az 1x01, szóval nem írtam el 😊
baggio
Üdv! Ízlések és pofonok, nekem is a 1x02 a kedvenc. 😊
több mint 8 éve
nah nekiálltam A mi kis falunk nézésének, nem rossz kikapcsolódásra kajálás mellé megteszi
viszont a 40 perc túl sok egy vígjáték sorozatepizódnak

több mint 8 éve
Cowboykarcsi90 3 501 — …not me…Im in my prime!
Tabu milyen volt összességében aki végignézte már?

Eddig 3 részt sikerült abszolválnom, és eddig alapvetően tetszik.
Vrij6
Kimondottan lassú, de ha ez nem gond szerintem a többi rész is tettszeni fog 😊

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 8 éve
 comment.blog.hu/2017/02/24/megvan_a_sons_of_anarchy-spinoff_foszereploje

oigen.

több mint 9 éve
r.baggio Miami Dolphins Indiana Hoosiers 64 796 — no es importante
Még van egy rész sajnos, mert én már rettentően feszengek rajta, de már csakazértis eljutok legalább az első évad végéig. A kelet-indiai társaság cselszövései valamennyire az érdekes szál, meg a színésznővel lehet kicsit szimpatizálni, nálam viszont ennyiben kifújtak a pozitívumok.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 14 048 — Слава Україні! Героям слава!
Tabu milyen volt összességében aki végignézte már?

Eddig 3 részt sikerült abszolválnom, és eddig alapvetően tetszik.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
ozibozi New York Giants 20 892
'Saturday Night Live': All 145 Cast Members Ranked
 www.rollingstone.com/tv/lists/saturday-night-live-all-141-cast-members-ranked-20150211/1-john-belushi-20150211
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 226 — NFL bracket champion '26
A legfrissebb Lethal Weaponben egy toborzás alatt lévő QB körüli bonyodalomban nyomoznak Riggsék 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Ha antológiasorozat, akkor szinte mindenkinek a Black Mirror jut már elsőként eszébe, viszont erősen tudom ajánlani az angol Inside no. 9-t is, ahol szintén a karácsonyi rész (3x01) lett talán az eddigi legjobb, hihetetlen beteg humorral operálva 😊 A héten pedig folytatódott a harmadik évad és még további négy epizód jön. A 3x01 mellett az 1x01 és a 2x02 sorozattörténelmi klasszikus, többinél azért már remeghet sokaknál a léc.
baggio
Löfli
Az is nagyon jó, de a ruhaszekrényes az 1x01, szóval nem írtam el 😊

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Löfli Buffalo Bills Indiana Hoosiers 23 453 — ellenIktriad / #1 BVSC ultra
baggio

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve

---
több mint 9 éve
Napjaink legjobbja!

több mint 9 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Stranger Things valaki? Ma találtam rá a soundtrackjére tök véletlen, ami azonnal magával ragadott. Biztos, hogy elfogom kezdeni, csak ha valaki látta, akkor csalódni fogok vagy sem ? 😀
Drip
A főcím sima libabőr mai napig, plusz a zenék is jól lettek összeválogatva szerintem. Bátran ajánlom én is megnézésre.
több mint 9 éve
Toca Minnesota Vikings 20 247 — Vikings fan
Billions zseniális,utóbbi évek egyik legerősebb szereplőgárdája amit tvben láttam.
Kenny
Végre valaki, azt hittem csak én nézem 😊
több mint 9 éve
Billions zseniális,utóbbi évek egyik legerősebb szereplőgárdája amit tvben láttam.

több mint 9 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 216 — Cowboys fan
OFF
 index.hu/tudomany/tortenelem/2017/02/13/elhunyt_az_elit_alakulat_veteranja/

azt hittem, Tipper nem nagyon élte túl a háborút, mert eléggé megzuhant Carentannál. szóval most már csak Lószar közlegény van életben...
slowmotion
Az Malarky ugye?
"Vad Bill" Guarnere is meghalt már?
Cowboykarcsi90
Guarnere már egy-két éve.
Malarkey, igen.
több mint 9 éve
Stranger Things valaki? Ma találtam rá a soundtrackjére tök véletlen, ami azonnal magával ragadott. Biztos, hogy elfogom kezdeni, csak ha valaki látta, akkor csalódni fogok vagy sem ? 😀
Drip
2016 legfelkapottabb sorozata a Stranger Things, mit gondolsz? Ha már a soundtrack is tetszett, akkor egyértelmű, hogy imádni fogod, egyszer mindenképpen érdemes megnézni szerintem is, bár szerintem a története eléggé bárgyú volt, és a spielbergi nyolcvanas évek iránti nosztalgia sem az én világom.

---
több mint 9 éve
Drip Cleveland Browns Texas Tech Red Raiders 9 556 — Undertaker of the Cleveland graveyard