Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 8 éve
több mint 8 éve
és ez se lesz az amivel mellé lőnek:www.youtube.com/watch?v=MMJDf8IZ8qUEzis nagyon durván jónak tűnik!
vajon fog hibázni a netflix akár egyszer is?
Kenny
www.youtube.com/watch?v=JebwYGn5Z3E
steelwolf
www.youtube.com/watch?v=8hq28cZ938E
több mint 8 éve
www.youtube.com/watch?v=MMJDf8IZ8qUEzis nagyon durván jónak tűnik!
vajon fog hibázni a netflix akár egyszer is?
Kenny
www.youtube.com/watch?v=JebwYGn5Z3E
több mint 8 éve
nem hiszem, az anime is jónak tűnik 😀
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 8 éve
én nem tudom darálni, annyira nem feel good hogy kb hetente két hetente nézek meg 1etpedig imádom
több mint 8 éve
Üdv! Ízlések és pofonok, nekem is a 1x02 a kedvenc. 😊Az is nagyon jó, de a ruhaszekrényes az 1x01, szóval nem írtam el 😊Ha antológiasorozat, akkor szinte mindenkinek a Black Mirror jut már elsőként eszébe, viszont erősen tudom ajánlani az angol Inside no. 9-t is, ahol szintén a karácsonyi rész (3x01) lett talán az eddigi legjobb, hihetetlen beteg humorral operálva 😊 A héten pedig folytatódott a harmadik évad és még további négy epizód jön. A 3x01 mellett az 1x01 és a 2x02 sorozattörténelmi klasszikus, többinél azért már remeghet sokaknál a léc.nem az 1x02 a klasszikus? 😊 nálam az top10 legjobb sorozatrész között van
baggio
Löfli
baggio
több mint 8 éve
nah nekiálltam A mi kis falunk nézésének, nem rossz kikapcsolódásra kajálás mellé megtesziviszont a 40 perc túl sok egy vígjáték sorozatepizódnak
több mint 8 éve
Tabu milyen volt összességében aki végignézte már?Kimondottan lassú, de ha ez nem gond szerintem a többi rész is tettszeni fog 😊
Eddig 3 részt sikerült abszolválnom, és eddig alapvetően tetszik.
Vrij6
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 9 éve
Még van egy rész sajnos, mert én már rettentően feszengek rajta, de már csakazértis eljutok legalább az első évad végéig. A kelet-indiai társaság cselszövései valamennyire az érdekes szál, meg a színésznővel lehet kicsit szimpatizálni, nálam viszont ennyiben kifújtak a pozitívumok.

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Tabu milyen volt összességében aki végignézte már?Eddig 3 részt sikerült abszolválnom, és eddig alapvetően tetszik.
'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 9 éve
'Saturday Night Live': All 145 Cast Members Rankedwww.rollingstone.com/tv/lists/saturday-night-live-all-141-cast-members-ranked-20150211/1-john-belushi-20150211
több mint 9 éve
A legfrissebb Lethal Weaponben egy toborzás alatt lévő QB körüli bonyodalomban nyomoznak Riggsék 😊

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Az is nagyon jó, de a ruhaszekrényes az 1x01, szóval nem írtam el 😊Ha antológiasorozat, akkor szinte mindenkinek a Black Mirror jut már elsőként eszébe, viszont erősen tudom ajánlani az angol Inside no. 9-t is, ahol szintén a karácsonyi rész (3x01) lett talán az eddigi legjobb, hihetetlen beteg humorral operálva 😊 A héten pedig folytatódott a harmadik évad és még további négy epizód jön. A 3x01 mellett az 1x01 és a 2x02 sorozattörténelmi klasszikus, többinél azért már remeghet sokaknál a léc.nem az 1x02 a klasszikus? 😊 nálam az top10 legjobb sorozatrész között van
baggio
Löfli

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Ha antológiasorozat, akkor szinte mindenkinek a Black Mirror jut már elsőként eszébe, viszont erősen tudom ajánlani az angol Inside no. 9-t is, ahol szintén a karácsonyi rész (3x01) lett talán az eddigi legjobb, hihetetlen beteg humorral operálva 😊 A héten pedig folytatódott a harmadik évad és még további négy epizód jön. A 3x01 mellett az 1x01 és a 2x02 sorozattörténelmi klasszikus, többinél azért már remeghet sokaknál a léc.nem az 1x02 a klasszikus? 😊 nálam az top10 legjobb sorozatrész között van
baggio

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 9 éve
Ha antológiasorozat, akkor szinte mindenkinek a Black Mirror jut már elsőként eszébe, viszont erősen tudom ajánlani az angol Inside no. 9-t is, ahol szintén a karácsonyi rész (3x01) lett talán az eddigi legjobb, hihetetlen beteg humorral operálva 😊 A héten pedig folytatódott a harmadik évad és még további négy epizód jön. A 3x01 mellett az 1x01 és a 2x02 sorozattörténelmi klasszikus, többinél azért már remeghet sokaknál a léc.

---
több mint 9 éve
Stranger Things valaki? Ma találtam rá a soundtrackjére tök véletlen, ami azonnal magával ragadott. Biztos, hogy elfogom kezdeni, csak ha valaki látta, akkor csalódni fogok vagy sem ? 😀A főcím sima libabőr mai napig, plusz a zenék is jól lettek összeválogatva szerintem. Bátran ajánlom én is megnézésre.
Drip
több mint 9 éve
Billions zseniális,utóbbi évek egyik legerősebb szereplőgárdája amit tvben láttam.Végre valaki, azt hittem csak én nézem 😊
Kenny
több mint 9 éve
Billions zseniális,utóbbi évek egyik legerősebb szereplőgárdája amit tvben láttam.
több mint 9 éve
Guarnere már egy-két éve.OFFAz Malarky ugye?
index.hu/tudomany/tortenelem/2017/02/13/elhunyt_az_elit_alakulat_veteranja/
azt hittem, Tipper nem nagyon élte túl a háborút, mert eléggé megzuhant Carentannál. szóval most már csak Lószar közlegény van életben...
slowmotion
"Vad Bill" Guarnere is meghalt már?
Cowboykarcsi90
Malarkey, igen.
több mint 9 éve
Stranger Things valaki? Ma találtam rá a soundtrackjére tök véletlen, ami azonnal magával ragadott. Biztos, hogy elfogom kezdeni, csak ha valaki látta, akkor csalódni fogok vagy sem ? 😀2016 legfelkapottabb sorozata a Stranger Things, mit gondolsz? Ha már a soundtrack is tetszett, akkor egyértelmű, hogy imádni fogod, egyszer mindenképpen érdemes megnézni szerintem is, bár szerintem a története eléggé bárgyú volt, és a spielbergi nyolcvanas évek iránti nosztalgia sem az én világom.
Drip

---
több mint 9 éve
Stranger Things valaki? Ma találtam rá a soundtrackjére tök véletlen, ami azonnal magával ragadott. Biztos, hogy elfogom kezdeni, csak ha valaki látta, akkor csalódni fogok vagy sem ? 😀