Sorozatok

33 feliratkozó

több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
a TWD évadzáró odabaszott rendesen. igaz #vót benne 644 gigabaki, de leszarom, mert olyanok írták a részt, akik tisztában vannak azzal, hogy létezik a képregény, ami az egésznek ugye az alapja. 1 rész alatt történt annyi, aminek már 5 résszel korábban meg kellett volna a farmos tökörészés helyett.

Úgy tűnik sajnos, hogy Tyreese-ék kimaradnak a sorozatból, pedig őt eléggé kedveltem papíron - nem csoda, ex-Falcon volt, csak zombiattak idején lockout van. Viszont legalább a másik gigabadass karakter megjelent a rész végén, de szerintem ez a tulajdonsága észlelhető is volt a hölgynek 😊

Várom nagyon a harmadik évadot, mivel az utolsó snitt megmutatta, hogy hol fogjuk felkapni a történet fonalát, amikor ősszel visszajövünk, az pedig nem mellesleg a kedvenc storylineom a képregényben; csak el ne basszák!

http://everybodyhateslori.tumblr.com/shawnka
Nah, én is tervezem majd holnap a finálét. 😊 Amúgy fasza, mert 16 részes lesz a 3. évad, de októberig sajna várni kell rá...

Mindegy, jó ez az oldal. 😀 😂
több mint 12 éve
shawnka Buffalo Bills Washington Huskies 15 297 — Tyrone Creek
a TWD évadzáró odabaszott rendesen. igaz #vót benne 644 gigabaki, de leszarom, mert olyanok írták a részt, akik tisztában vannak azzal, hogy létezik a képregény, ami az egésznek ugye az alapja. 1 rész alatt történt annyi, aminek már 5 résszel korábban meg kellett volna a farmos tökörészés helyett.

Úgy tűnik sajnos, hogy Tyreese-ék kimaradnak a sorozatból, pedig őt eléggé kedveltem papíron - nem csoda, ex-Falcon volt, csak zombiattak idején lockout van. Viszont legalább a másik gigabadass karakter megjelent a rész végén, de szerintem ez a tulajdonsága észlelhető is volt a hölgynek 😊

Várom nagyon a harmadik évadot, mivel az utolsó snitt megmutatta, hogy hol fogjuk felkapni a történet fonalát, amikor ősszel visszajövünk, az pedig nem mellesleg a kedvenc storylineom a képregényben; csak el ne basszák!

http://everybodyhateslori.tumblr.com/
több mint 12 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Sztem nem vérzik e la Spartacus. Legalábbis én nagyon élvezem a 2. évadot is.Sebii
a prison break is megélt négy évadot, de azt talán még a legelvakultabb fanok se vitatják, hogy az elsőt nem közelítette meg a folytatásban semelyikjjncaa
dehogynem, a 2. jobb volt mint az 1. 😊

és a Spartacus is jobb, mint az előző volt.

több mint 12 éve
r.baggio Detroit Lions Indiana Hoosiers 62 436 — no es importante
Sztem nem vérzik e la Spartacus. Legalábbis én nagyon élvezem a 2. évadot is.Sebii
a prison break is megélt négy évadot, de azt talán még a legelvakultabb fanok se vitatják, hogy az elsőt nem közelítette meg a folytatásban semelyik

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Sebii Seattle Seahawks Oregon Ducks 3 536
Sztem nem vérzik e la Spartacus. Legalábbis én nagyon élvezem a 2. évadot is.
több mint 12 éve
rájöttem, hogy a Spartacus a Prison Break ókori közegbe való ültetése
míg az 1. (+ 0.) évad tulajdonképpen zárt térben zajlott, minden működött, ám mikor már nagyobb távolságok között kellene mozgatni a szálakat, a koncepció összedől...jjncaa
A Spartacust egy az egyben zöld háttér előtt veszik fel, vagy vannak külső helyszínek is? Csak mert bepróbálnám a sorozatot és jobb szeretek eredeti helyszíneket látni, mint digitálisat.Shawn84
a Starz nevű csatornán megy, aminek a Spartacus az első sikeres sorozata... a pénzhiány sajnos egyre jobban érződik, ezért ment még minden rendben, míg csak a házzal és az arénával kellett foglalkozni, de ahogy haladunk a tömegjelenetek felé, úgy vérzik el az egész

ettől függetlenül érdemes kipróbálni, az új belépők ráadásul a 0. évadtól kezdhetnek, ami nem hátrány a sztori szempontjából

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527
míg az 1. (+ 0.) évad tulajdonképpen zárt térben zajlott, minden működött, ám mikor már nagyobb távolságok között kellene mozgatni a szálakat, a koncepció összedől...jjncaa
A Spartacust egy az egyben zöld háttér előtt veszik fel, vagy vannak külső helyszínek is? Csak mert bepróbálnám a sorozatot és jobb szeretek eredeti helyszíneket látni, mint digitálisat.
több mint 12 éve
míg az 1. (+ 0.) évad tulajdonképpen zárt térben zajlott, minden működött, ám mikor már nagyobb távolságok között kellene mozgatni a szálakat, a koncepció összedől...

---
több mint 12 éve
Vrijbloed Baltimore Ravens 4 295 — No ghosts left to haunt you
Megőrülök, finálééét akarok mááár! 😊 :cool:

Kíváncsi vagyok hányan lesznek életben a 3. évadra, Romero-s féle zombitámadást várok, és meg is kapjuk! 😊 :cool:
több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
Valaki a Breaking In 2. évadhoz nem tud magyar feliratot? hosszupuskán nem hozza be, máshol meg csak az elsőhöz adDouble B
Az első részhez már van a feliratok.info-n. http://www.feliratok.info/index.php?search=breaking+in&nyelv=&searchB=Mehet

több mint 12 éve
Valaki a Breaking In 2. évadhoz nem tud magyar feliratot? hosszupuskán nem hozza be, máshol meg csak az elsőhöz adDouble B
még nincs

több mint 12 éve
Double B Indianapolis Colts 800 — In Irsay We Trust!
Valaki a Breaking In 2. évadhoz nem tud magyar feliratot? hosszupuskán nem hozza be, máshol meg csak az elsőhöz ad
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
Két és fél hét múlva Game of Thrones második évad. Évadnyitó kódolatlan.apeszos
brace ourselves, Game of Thrones is coming
több mint 12 éve
apeszos Washington Commanders Florida State Seminoles 8 158 — Cserecsapat
Két és fél hét múlva Game of Thrones második évad. Évadnyitó kódolatlan.
több mint 12 éve
konqueror 2 491 — ...
nem tudom kit érdekel de azért beírom, hátha van fan, aki nem tudná

szóval tegnap óta van új South Park évad http://www.southparkstudios.com/full-episodes/s16e01-reverse-cowgirl
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
EXCITING NEWS: Dexter will return with an all-new season on Sunday, September 30th at 9PM ET/PT only on Showtime Networks!

korrekt születésnapi ajándék lesz 😀

JT Daniels fan
több mint 12 éve
első két részt láttam. utána elkaszáltam. aztán olvastam, hogy durván javul a minőség, úgyhogy hétről-hétre szedtem a részeket. évad végi darára van tartogatva jelenleg.
több mint 12 éve
gyurczi New York Giants 2 483 — Giants fan
Valaki nézi a Person of interest című sorozatot? Nem nagyon beszélt róla senki. Pedig szerintem az egyik legjobb tavalyi sorozat. Minden héten ez az amit a legjobban várok, a sorozatok közül. Caveziel nagyon cool, az alapötlet nagyon érdekes, jók a különálló sztorik, jó a több részen átvezető szál, érdekesek a flash backek. Nagyon ajánlom mindenkinek, főleg azoknak, akik szeretik az akció-krimi-sorozatokat, nem túl sok és eltúlzott technikai okosságokkal, kellemes humorral.

Nolite iudicare, ut non iudacemini. Ne ítélj, hogy ne ítéltess!
több mint 12 éve
DoM New England Patriots Northwestern Wildcats 5 165 — vaccpáör fan
Would I lie to you? S04E03

http://www.youtube.com/watch?v=gLNPMWu5Wns

Zseniális.
több mint 12 éve
Shawn84 Philadelphia Eagles North Carolina Tar Heels 8 527

bocsánat 😀shawnka
Ez nagyon jó.
több mint 12 éve
sok rosszat hallottam a breaking in 2x01ről és télleg nem volt olyan jó, de bízom benne, hogy a villain megteremtődött, mostmár végig lehet szivatni az egész szezonban, amit élvezni fogok.

dutch nagyon fájó távozó.

több mint 12 éve
Schleck New England Patriots Oregon Ducks 11 271 — ʞɔǝlɥɔS
A legidegesítőbb reality szereplő után sikerült megtalálnom a világ legidegesítőbb sorozat karakterét is. A Californicationben ráeshetne már egy meteorit Beccára...

több mint 12 éve
Kroos Dallas Cowboys 1 811 — Cowboys fan
ez beteg 😂 😂 😂 😂 😂

PunBB bbcode test
több mint 12 éve

bocsánat 😀
több mint 12 éve
Habi New England Patriots USC Trojans 4 829 — Patriots GM
Family guy új rész vasárnap: :beteg 😀 :
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=N6LBMzCakEo

JT Daniels fan