NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 371
43
17:00 MYRTLE BEACH BOWL - Kennesaw State vs Western Michigan (Net4+)
Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 12 éve
| Szerintem így ütött igazán. Gyakorlatilag már felvezették, hogy végig marad, mindenki ezzel számolt aztán puff.Már csak Gemmát kéne kiírtani 😀 |Ez a SoA most nagyon felbaszott.egy sorozatot nem az tesz naggyá, hogy az erős karaktereket | örökre életben hagyják | .
| Clay volt a kedvencem 😥 😥 😥 | Duff
Elég váratlan volt, nyilván nagyobbat ütött volna ha akkor történik mikor | Clay még kvázi főszereplő volt, mostani állapotában nem is lehetett eléggé epic | az ő szálának a lezárása.Höri
több mint 12 éve
Ez a SoA most nagyon felbaszott.egy sorozatot nem az tesz naggyá, hogy az erős karaktereket | örökre életben hagyják | .
Elég váratlan volt, nyilván nagyobbat ütött volna ha akkor történik mikor | Clay még kvázi főszereplő volt, mostani állapotában nem is lehetett eléggé epic | az ő szálának a lezárása.
több mint 12 éve
Ez a SoA most nagyon felbaszott.| Nem bírom Tara-t, de igaza volt, rég meg kellett volna ölni. Kurva nagy rész volt! |
South Park s17e07-08! egy kis Game of Thrones megspékelve PS4 vs XBox One csatával..(Y)bogec7Ma néztem meg, üvöltve röhögtem 😀 Egyszerűen zseniális.
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Falling Skies-t vajon Viasat6 viszi tovább?! Mer éppen meg tudom lesni külhoniul is, de lusta is vagyok, meg igen! 😀

You can't stop playing defense the way defense has always been created to play. - (Ray Lewis, retired 2013)
Ring #1 - January 28, 2001 at Raymond James Stadium in Tampa, Florida - Super Bowl XXXV
Ring #2 - February 03, 2013 at Mercedes-Benz Superdome in New Orleans, Louisiana - Super Bowl XLVII
NFL - Not For Ladies!
több mint 12 éve
South Park s17e07-08! egy kis Game of Thrones megspékelve PS4 vs XBox One csatával..(Y)
...ne gondolkodd túl a dolgokat, ÉLVEZD!
több mint 12 éve
Bron/Broen 2. évadát nézi valaki? szerintem legalább olyan jó mint az 1. ,sőt 😊Annyira bejönnek az ilyen krimik,az a hangulat,skandináv helyszínek.
több mint 12 éve
lol...Phyllis az Officebból egykor a Cardinals cheerleadere volt. 😀 több mint 12 éve
Coach állandó vendégszereplő lesz a New Girlben. Hát én ennek nem örülök, a visszatérő része nagyon rossz volt szerintem.Schleckszerintem is gyenge volt, ráadásul Wayans abszolút nem egy badass manus, legalábbis a happy endingsben teljesen a himringyó énje égett bele a tudatomba.
több mint 12 éve
Coach állandó vendégszereplő lesz a New Girlben. Hát én ennek nem örülök, a visszatérő része nagyon rossz volt szerintem.
több mint 12 éve
Jerry Ferrara pont aminap írta ki twitterre, hogy ámen van a filmre, mehet!
Don't talk the walk, Walk the talk!
több mint 12 éve
Remélem végül közös nevezőre jutnak, mert jó lenne belőle egy film:Az utolsó részek alatt az utolsó 5 évadot érted? 😊
comment.blog.hu/2013/10/25/jeremy_piven_gazsija_miatt_nem_forog_tortetok-film
Entourageban szerintem az utsó részeket, de főleg a legutolsó részt nagyon elrontották, szóval felőlem csinálhatnak filmet. 😀Bébé
Teljesen igaza van Pivennek, egyedül vitte a hátán a (z egyébként borzalmasan gyenge) sorozatot sokáig.
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
A Társas játék 2. évadát nézi rajtam kívül valaki? Nyilván nem kapta el idáig az első évad szintjét, de maximális respekt az HBO-nak, hogy létezik ez meg a Terápia.shawnkaén a 2x02 után hagytam, max ledarálom, ha vége, eddig nagyon szenvedés volt.

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 12 éve
A Társas játék 2. évadát nézi rajtam kívül valaki? Nyilván nem kapta el idáig az első évad szintjét, de maximális respekt az HBO-nak, hogy létezik ez meg a Terápia.
több mint 12 éve
Megnéztem a Pacific Rimet és tök vicces volt hogy a főbb szerepekben kedvenc sorozataim szereplői voltak 😀SoA-ból Jax és Clay , Luthorból Luthor 😀 , BMS-ből Sammy, Unit-ból Mack , Homeland-ből Mike.
több mint 12 éve
most ért véget az első évad, az angol és a Gengszterkorzó-féle sorozatok kedvelőinek ajánlom:

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 12 éve
Remélem végül közös nevezőre jutnak, mert jó lenne belőle egy film: comment.blog.hu/2013/10/25/jeremy_piven_gazsija_miatt_nem_forog_tortetok-film
Entourageban szerintem az utsó részeket, de főleg a legutolsó részt nagyon elrontották, szóval felőlem csinálhatnak filmet. 😀
több mint 12 éve
SoA:| Sorry for my behaviour today! 😀 |
| Végre egy feszkómentes rész! Bobbyn majdnem bekönnyeztem, a végén már hangosan röhögtem, mikor a két zsarut csicskították 😀 Csak kár hogy a négernénis jóslatom nem jött be, de az is igaz, hogy Tarától kurvára nem bánnám, ha megszabadulnánk végre | berger90
több mint 12 éve
SoA:| Végre egy feszkómentes rész! Bobbyn majdnem bekönnyeztem, a végén már hangosan röhögtem, mikor a két zsarut csicskították 😀 Csak kár hogy a négernénis jóslatom nem jött be, de az is igaz, hogy Tarától kurvára nem bánnám, ha megszabadulnánk végre |
Mindig jövőre
több mint 12 éve
Teljesen mindegy milyen felhasználóbarát a hálózatot ha nem tudsz szűrési feltételt akkor kattintgathatsz jobbra vagy balra.TocaEz tök igaz lenne, ha egy tanárnőről lenne szó, akit éppen a próbaideje alatt ismertetnek meg egy vállalatirányítási rendszerrel... de mindegy is. A szuperhacker magától nem tudja pedofil gyilkosságokra és területre szűrni a rendszert egy pedó gyilkosság esetén, csak ha 6an pampogják el neki fél óra nyűglődés után, hogy területre és pedó gyilokra kell szűkíteni a keresést 😀 😀. Hol marad a proaktivitás? 😛 A rendszerismeret? A rendszer-használat? Az adatokban való gondolkodás? Amikor már egy nyomi kis statisztika vizsgán is ismérvek alapján kell tudni rendezni a sokaságot... (pl. a jogászoknak) és mindez hol van még egy informatikus-szintű rendszerszemlélethez?
Mindegy; tök felesleges ezen vitázni. Az én szemüvegemen keresztül nem állt össze a Gyilkos Elmék, talán ezért kezdtem el nézni a Breaking Bad-et.
több mint 12 éve
Teljesen mindegy milyen felhasználóbarát a hálózatot ha nem tudsz szűrési feltételt akkor kattintgathatsz jobbra vagy balra.Nem az a meredek, hanem az, hogy pl. egy pedofil gyilkosság ügyében 30 percet jojóznak valami csajos lelkizésen ameddig - végre - valakiből kipattan az ötlet, hogy meg kéne nézni a környéken elítélt pedókat a nyilvántartásban... vagy a pedóügyekkel kapcsolatba hozható emberkéket listázni kellene. Néha pl. nagyon időhúzásnak éreztem a profilozásnak nevezett toporgást, pláne ha még meg is koronázták valami bugyuta zenittel.igen, valóban elég meredek, hogy Garcia mindent megtalál bármilyen rendszerben, viszont ez ahhoz kell, hogy beleférjen egy epizódba (kettőbe) a nyomozás. egy hónapot mégsem lehet csak úgy 55 percbe sűríteni...Ezzel szemben a Gyilkos elmékben profiloznak, a nyomozás során egyértelműen a bűnösre fókuszálnak, nem magára a bűnügyre. A gondolkodásmódját térképezik fel, és azzal azonosulnak.eaglesmcnabbA Gyilkos elmékben csak annyit látok, hogy van a dagi-szőke kompjútercsaj aki meglesi a megoldást a számítógépben (miközben az összes többi szereplő körülpampogja mindenféle csajos hülyeséggel). Lehet, hogy én néztem túl kevés epizódot, de csak arra emlékszem az egészből, hogy a releváns infót a "büngyürke megnézi a compóterben". 😀toxique
a másik meg az, hogy nyilván a stábtagok szűkítik neki a keresési feltételeket, meg hogy egyáltalán merre induljon el. anélkül maximum chatelni tudna, vagy tovább hackerkedni.slowmotion
Azt kétlem, hogy egy bármilyen adatokkal foglalkozó emberkének dunsztja se lenne a saját adatairól, vagy hogy hol kellene keresnie azokat a rendszerekben (amiket ismer), vagy hogy mik azok a kereső tag-ek amik alapján el lehet indulni. Pár hét után pl. egy kontroller már saccperkábé ismeri a területei teljességét, vagy egy könyvelő az x leányvállalat y számlaforgalmának a várható alakulását (pl. prognosztizálás szinten)... stb. Nehogy már egy szuperhacker el legyen veszve a naponta vizslatott adattömegben... főleg úgy, hogy manapság minden rendszert - a felhasználóbarátságot hangoztatva - a lekérdezések variálhatóságára alapoznak.toxique
CM nekem nagy kedvenc volt, még most is nézem, de sajna sokszor már azért, hogy ha az évadonkénti 5-6 igazán kiemelkedő részben tudjak mi a szitu 😊. Sokszor tényleg ellaposodik, nagyon hullámzó, de nem tudnám lerakni azért 😉
több mint 12 éve
Nem az a meredek, hanem az, hogy pl. egy pedofil gyilkosság ügyében 30 percet jojóznak valami csajos lelkizésen ameddig - végre - valakiből kipattan az ötlet, hogy meg kéne nézni a környéken elítélt pedókat a nyilvántartásban... vagy a pedóügyekkel kapcsolatba hozható emberkéket listázni kellene. Néha pl. nagyon időhúzásnak éreztem a profilozásnak nevezett toporgást, pláne ha még meg is koronázták valami bugyuta zenittel.igen, valóban elég meredek, hogy Garcia mindent megtalál bármilyen rendszerben, viszont ez ahhoz kell, hogy beleférjen egy epizódba (kettőbe) a nyomozás. egy hónapot mégsem lehet csak úgy 55 percbe sűríteni...Ezzel szemben a Gyilkos elmékben profiloznak, a nyomozás során egyértelműen a bűnösre fókuszálnak, nem magára a bűnügyre. A gondolkodásmódját térképezik fel, és azzal azonosulnak.eaglesmcnabbA Gyilkos elmékben csak annyit látok, hogy van a dagi-szőke kompjútercsaj aki meglesi a megoldást a számítógépben (miközben az összes többi szereplő körülpampogja mindenféle csajos hülyeséggel). Lehet, hogy én néztem túl kevés epizódot, de csak arra emlékszem az egészből, hogy a releváns infót a "büngyürke megnézi a compóterben". 😀toxique
a másik meg az, hogy nyilván a stábtagok szűkítik neki a keresési feltételeket, meg hogy egyáltalán merre induljon el. anélkül maximum chatelni tudna, vagy tovább hackerkedni.slowmotion
Azt kétlem, hogy egy bármilyen adatokkal foglalkozó emberkének dunsztja se lenne a saját adatairól, vagy hogy hol kellene keresnie azokat a rendszerekben (amiket ismer), vagy hogy mik azok a kereső tag-ek amik alapján el lehet indulni. Pár hét után pl. egy kontroller már saccperkábé ismeri a területei teljességét, vagy egy könyvelő az x leányvállalat y számlaforgalmának a várható alakulását (pl. prognosztizálás szinten)... stb. Nehogy már egy szuperhacker el legyen veszve a naponta vizslatott adattömegben... főleg úgy, hogy manapság minden rendszert - a felhasználóbarátságot hangoztatva - a lekérdezések variálhatóságára alapoznak.
több mint 12 éve
ja akkor nem szóltam 😀én ekkora fan nem vagyok, de legalább négyszer elolvastam a könyvet is 😊slowmotionha szériának minősül, akkor nekem Elit alakulat, ha lenne időm, akárhányszor meg tudnám nézni, eddig 1 tévés és 3 vagy 4 számítógépes megtekintésnél tartok, de arra sincs időm nagyon 😕slowmotionelit alakulat tényleg jó. Lakótársam akkora fan volt, hogy tavaly minden este benyomta a befejező monológot. 😀eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 12 éve
én ekkora fan nem vagyok, de legalább négyszer elolvastam a könyvet is 😊ha szériának minősül, akkor nekem Elit alakulat, ha lenne időm, akárhányszor meg tudnám nézni, eddig 1 tévés és 3 vagy 4 számítógépes megtekintésnél tartok, de arra sincs időm nagyon 😕slowmotionelit alakulat tényleg jó. Lakótársam akkora fan volt, hogy tavaly minden este benyomta a befejező monológot. 😀eaglesmcnabb