NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 379
43
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Sorozatok
32 feliratkozó
több mint 12 éve
Kurva jó a House of Cards.Na, majd ha az utolsó 4-5 részhez érsz, ahol tényleg elindul a szarkeverés 😊
Kevin Spacey meg zseniális színész, 3 részt sikerült ma megnéznem.tenorx
Mondjuk én elfogult voltam Spacey miatt, nagyon el kellett volna rontaniuk, hogy ne daráljam le másfél nap alatt. Végre valaki, aki jogosan szorongatja majd Cranstont a díjátadókon 😀
több mint 12 éve
Kurva jó a House of Cards.nem igazán vagyok oda a politikai drámákért. de nagyon gondolkodom rajta.
Kevin Spacey meg zseniális színész, 3 részt sikerült ma megnéznem.tenorx
több mint 12 éve
Kurva jó a House of Cards.Kevin Spacey meg zseniális színész, 3 részt sikerült ma megnéznem.
több mint 12 éve
Ez a tejekinézises rész ugye? Leírnád mire gondolsz, mert nem vágom mi a logikai bukfenc 😊 Mármint volt benne rengeteg egetverő baromság, de mikor a futógyerek | visszaforgatta az eseményeket | semmi nem történt meg belőle.| Amikor Simon először felviszi Alishát a lakására, akkor megy a háttérben a TV. És ha jól emlékszem, akkor az a tejes részbeli eseményekről van benne valami anyag. Nodeha Curtis sosem engedte azt megtörténni (egyik idővonalon sem), akkor miért volt a tévében az mégis? 😀 |
btw hatalmas volt ez a GTA-s és King Kongos rész/jelenet 😀 Betegek az írók az már biztos 😀fetomy
"Technically it was a gorilla!" 😂
több mint 12 éve
Ez a tejekinézises rész ugye? Leírnád mire gondolsz, mert nem vágom mi a logikai bukfenc 😊 Mármint volt benne rengeteg egetverő baromság, de mikor a futógyerek | visszaforgatta az eseményeket | semmi nem történt meg belőle.btw hatalmas volt ez a GTA-s és King Kongos rész/jelenet 😀 Betegek az írók az már biztos 😀
több mint 12 éve
Bazeg első évad fináléja epic 😀 tudtam! 😀fetomytudtam, hogy oda leszel érte 😀
mondjuk nekem még a 3. évad is igencsak tetszett, főleg a lezárása. szép, átgondolt befejezés volt. ja, meg ha a 2x06-ot megnézted, akkor várok egy magyarázatot az ott történtekre, mert szerintem a sorozattörténelem logikai bukfence volt benne. 😀
több mint 12 éve
Bazeg első évad fináléja epic 😀 tudtam! 😀
több mint 12 éve
Misfitsről az 1. 2 évad atom jó.A 3. évadot sokáig meg se néztem, majd belekezdtem és nem volt annyira rossz, a 4. meg újra elég jó, full beteg, nem veszi magát komolyan a sorozat és szarik mindenre, | Curtis végre kinyiffant | volt 2 nagyon jó rész is.
Nem olyan mint az elején de nem rossz.
több mint 12 éve
Először is kurva anyját a Chicago Firenek, hogy nem tudnak egy részt se úgy abbahagyni, hogy ne várjam ennyire a folytatást...Na, hát az éjjel nem tudtam aludni (thx éjszakai műszak), ezért csak elkezdtem ezt a Misfitset. Basszus ezt a brit akcentust felirat nélkül ilyen tömény mennyiségben azért beletelt 1-2 részben mire megszoktam annyira, hogy értsem is rendesen a szöveget 😀 Hihetetlen mekkora a különbség az amerikai és a brit között.. na mindegy.
Kurvajó szvsz a sorozat, nekem nagyon bejön. Jó, hogy a szupererőktől azért nem lettek szuperhősök, bár picit zavaró a futó gyerek | butterfly-effectje, még jó hogy az orra nem vérzik | , és nem arról szól, hogy hú megmentjük a világot. Érdekes ez így, nagyon jó. Btw annál a résznél járok, mikor a futó srác régi csaja felbukkan. Eddig ugye nem derült ki a gyökér srác ereje, de az ebben látható hint alapján szerintem tuti | halhatatlan a gyerek | 😊 Ha ez igaz, akkor érthetően gondolom ez sem lesz túlragozva ( | hacsak nem csinálnak belőle egy Kenny McCormickot 😀 kinézetre kb. passzol, sárga overál is megvan... | )
btw arra mindenféleképpen jó már eddig is a sorozat, hogy végre nem egy tipikus essex csajtól hallhatom a masszív essex-akcentust 😀 (fehér csaj) Így nem is idegesítő 😊 De azért még bizonyos mondatok (em fukin luv yá) így is iszonyat nevetségesen hatnak 😀 Mindenesetre már most bánom, hogy brithonban ilyen kurva rövidek a sorozatévadok :/
edit: bazmeg, kellett nekem felmenni imdbre, hogy meglássam, hogy | a 3. évad után az ötből 1 marad meg, ráadásul pont aki a legkevésbé érdekel | . Nagyszerű.
több mint 12 éve
Tinédzser?5 közmunkára ítélt tinédzser szupererőt kap egy viharban.ez a Misfits nagyon jó. beteg, vicces, érdekes, és nagyon jók a zenék,Miről szól kb?zavi27
érdemes belekezdni 😊braxa88
már sokszor írtak róla, én kaszáltamHöri
Az első két évad nagyon színvonalas, ott még átgondolt, kreatív, jól megírt részekből állt a sorozat. Onnantól kezdve nagyon hanyag és erőltetett a történetvezetés, inkább csak a casual poénok dominálnak (amik persze addig is vannak benne).
Tepper takarodj!
több mint 12 éve
Egy rosszabb pettinggel felér amikor Debra nekiáll káromkodni a Dexterben, teljesen odavagyok érte. Hány évadot mutatott be a Viasat a Friday Night Lightsból?laccoo74Azt hiszem kettőt, de nem esküszöm meg rá
több mint 12 éve
Nem hivatalos, de lehet, hogy sorozatot készítenek a Last of us c. játékból (?):www.dailymotion.com/video/xxco7d_what-remains_videogames#.URTVIqWzJ8E
Nagyon szeretném, főleg, mert nem fogok PS-t venni a játék miatt...
www.ign.com/games/the-last-of-us/ps3-123980
több mint 12 éve
a negyedik évadban meg szerintem összesen háromszor jöttek elő a képességek, akkor is inkább a poénfaktor miatt.köze nincs a heroeshoz, anniyban h itt is ott szuperképességek vannak. de nem ezen van a hangsúly a misfitsben, inkább a karaktereken.Háát, ez annyira így nem igazán fog meg, Heroes-t is csak kb 1 évadig bírtam.zavi275 közmunkára ítélt tinédzser szupererőt kap egy viharban.ez a Misfits nagyon jó. beteg, vicces, érdekes, és nagyon jók a zenék,Miről szól kb?zavi27
ez egy vicces, beteg kisköltségvetésű angol sorozat.braxa88
több mint 12 éve
köze nincs a heroeshoz, anniyban h itt is ott szuperképességek vannak. de nem ezen van a hangsúly a misfitsben, inkább a karaktereken.Háát, ez annyira így nem igazán fog meg, Heroes-t is csak kb 1 évadig bírtam.zavi275 közmunkára ítélt tinédzser szupererőt kap egy viharban.ez a Misfits nagyon jó. beteg, vicces, érdekes, és nagyon jók a zenék,Miről szól kb?zavi27
ez egy vicces, beteg kisköltségvetésű angol sorozat.
több mint 12 éve
Háát, ez annyira így nem igazán fog meg, Heroes-t is csak kb 1 évadig bírtam.5 közmunkára ítélt tinédzser szupererőt kap egy viharban.ez a Misfits nagyon jó. beteg, vicces, érdekes, és nagyon jók a zenék,Miről szól kb?zavi27
több mint 12 éve
heroes feeling, csak ezerszer betegebb! én imádom... 😊ez a Misfits nagyon jó. beteg, vicces, érdekes, és nagyon jók a zenék,Miről szól kb?zavi27
|
több mint 12 éve
5 közmunkára ítélt tinédzser szupererőt kap egy viharban.ez a Misfits nagyon jó. beteg, vicces, érdekes, és nagyon jók a zenék,Miről szól kb?zavi27
már sokszor írtak róla, én kaszáltam
több mint 12 éve
ez a Misfits nagyon jó. beteg, vicces, érdekes, és nagyon jók a zenék,Miről szól kb?
több mint 12 éve
ez a Misfits nagyon jó. beteg, vicces, érdekes, és nagyon jók a zenék, érdemes belekezdni 😊
több mint 12 éve
Hány évadot mutatott be a Viasat a Friday Night Lightsból?
több mint 12 éve
Harmadik műszak,szerintem még mindig zseniálisCowboykarcsién is imádom
több mint 12 éve
én az amerikai remake-et néztem a The Killinget. Az is kurvajó volt, az eredetiből csak 1-2 részt láttam, de az sem tűnt gyengébbnek 😊fetomyHa tetszett, akkor sztem nézd meg azt is. 20 részes, de még csak a 10-nél jár
több mint 12 éve
én az amerikai remake-et néztem a The Killinget. Az is kurvajó volt, az eredetiből csak 1-2 részt láttam, de az sem tűnt gyengébbnek 😊
több mint 12 éve
Valaki nézi ezt? www.port.hu/egy_gyilkos_ugy_forbrydelsen/pls/w/films.film_page?i_film_id=134224Nemrégiben ajánlották nekem, egész jó kis sorozat, meg mivel dán-norvég-svéd így másabb mint az amcsi sorozatok. Bár kicsit lassabban alakulnak a dolgok benne, de nekem bejövős!