Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 13 éve
nem Ferrell lesz az utódaJJPedig már beleéltem magam... 😀 Jobban örülnék neki, mintha valaki a mostani office-ból venné át a helyét. Legalábbis én abba nem látok akkora lehetőséget, fantáziát.
több mint 13 éve
nem Ferrell lesz az utódaSzerintem az egész sorozat egyik legjobb jelenete volt mikor megajándékozta Oscárt. 😀 Meg kellett állítanom a lejátszást, mert könnyesre röhögtem a szememet.Mennyire jó volt a mai Office 😕 Michael nagyon fog hiányozni ebből a sorozatból.tenorxEz a dal meg a port levétele vitt mindent:
http://www.youtube.com/watch?v=0Musok8lLJ4&feature=relatedBébé
Nagyon fog hiányozni nekem is, de mikor megláttam Will Ferrellt én nagyon megörültem neki is. Hasonlóan elborult elme, én szeretem a játékát. Remélem a forgatókönyvírók is kitalálnak valami jó karaktert neki és nem Michael Scott szerepét fogják egy az egyben ráhúzni, és akkor továbbra is egy nagyon jó sorozat lehet.süti
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Szerintem az egész sorozat egyik legjobb jelenete volt mikor megajándékozta Oscárt. 😀 Meg kellett állítanom a lejátszást, mert könnyesre röhögtem a szememet.Mennyire jó volt a mai Office 😕 Michael nagyon fog hiányozni ebből a sorozatból.tenorxEz a dal meg a port levétele vitt mindent:
http://www.youtube.com/watch?v=0Musok8lLJ4&feature=relatedBébé
Nagyon fog hiányozni nekem is, de mikor megláttam Will Ferrellt én nagyon megörültem neki is. Hasonlóan elborult elme, én szeretem a játékát. Remélem a forgatókönyvírók is kitalálnak valami jó karaktert neki és nem Michael Scott szerepét fogják egy az egyben ráhúzni, és akkor továbbra is egy nagyon jó sorozat lehet.
több mint 13 éve
újabb focis sorozatakár playmakers spinoff is lehetne, mert a mez eléggé hasonlít 😀
http://www.youtube.com/watch?v=vvLQjSnbkTA
remélem ezt nem Rögbibundának fogják lefordítani, ha egyszer idehaza is bemutatásra kerül...
"The series is based on the true story of a female psychologist who worked for the New York Jets"JJ
több mint 13 éve
újabb focis sorozathttp://www.youtube.com/watch?v=vvLQjSnbkTA
remélem ezt nem Rögbibundának fogják lefordítani, ha egyszer idehaza is bemutatásra kerül...
"The series is based on the true story of a female psychologist who worked for the New York Jets"
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Mennyire jó volt a mai Office 😕 Michael nagyon fog hiányozni ebből a sorozatból.tenorxEz a dal meg a port levétele vitt mindent:
http://www.youtube.com/watch?v=0Musok8lLJ4&feature=related
több mint 13 éve
Mennyire jó volt a mai Office 😕 Michael nagyon fog hiányozni ebből a sorozatból.
több mint 13 éve
spoilervan még itt valaki olyan kifinomult izlésű, aki nézi a vampire diaries-t? sajna Konqueror megkukult.Jelen! Mit tippelsz? 😊Gabesz92
ma van ugyebár a 2x20, ergo még van 3 rész, de betonbiztos tippem van az évadzáróra, szóval fogadni akarok 😀
btw, be is rendelték a 3. évadotHöri
Tyler fogja kinyírni Klaust. Teljesen egyértelmű.
több mint 13 éve
Mivel az első évad nagy részét kihagytam, hogy teljesen letisztuljon a kép,ma ezt pótoltam.Természetesen a Dexterről van szó.azért sok minden jobban össze áll így,nagyon átjött a befejezése is,az általam eddig látott epizódokban egyetlen egy áldozat sem volt akit sajnáltam volna,egészen mostanáig,pont azt aki a legjobban megérdemelte halált,Dex bátyját,a hűtőkocsis gyilkost.Most lehet még pótlom amit az elmúlt két hétben nem tudtam megnézni a második évadból de utána szerintem vissza térek a TVs figyelemmel követéshez.
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Gabesz92
1 453
van még itt valaki olyan kifinomult izlésű, aki nézi a vampire diaries-t? sajna Konqueror megkukult.Jelen! Mit tippelsz? 😊
ma van ugyebár a 2x20, ergo még van 3 rész, de betonbiztos tippem van az évadzáróra, szóval fogadni akarok 😀
btw, be is rendelték a 3. évadotHöri
több mint 13 éve
boooooooooooooo
több mint 13 éve
van még itt valaki olyan kifinomult izlésű, aki nézi a vampire diaries-t? sajna Konqueror megkukult.ma van ugyebár a 2x20, ergo még van 3 rész, de betonbiztos tippem van az évadzáróra, szóval fogadni akarok 😀
btw, be is rendelték a 3. évadot
több mint 13 éve
Csak meglett. 😀 Az a baj, hogy ez a sok szál, amit tavaly sikerült megszokni úgy-ahogy, most még több lett... Elvégre az elején még az utcazenészek együtt voltak (mondjuk a csaj most is másik szereplővel van 😊), most jött az új szereplő, Antoine se fog sokszor Ladonnával találkozgatni ahogy alakul a történet, indiánékból idén még semmi nem volt 2 percen kívül, a New York-i jelenet pedig nagyon durva az előzményeket ismerve, talán a legnagyobb fordulópont azon a vonalon, de ott is 5 perc volt ez max.Akkor nézd meg újra a wake 'n bake részt, a srác, aki a kanapén ül, ő volt a Wireben a második évadban Ziggy talán, a kikötős főarc gyík fia, akit börtönbe csuktak a 2. évad végén, mert hülye volt. Ha nagyon frusztrál, rakhatok képet... 😀 Volt két perce itt, csak azért írtam, mert ismerős volt. 😊megvan, bár ha két másodpercnél tovább mutatják, akkor biztos beugrott volna elsőre is 😛 a Treme-mel az egyetlen gond szerintem, hogy annyira sokfelé ágazik a történet, hogy az 50-60 perces részek kifejezetten kevésnek tűnnekJJ
Pacific-et nem láttam, az totál homály. 😐csabi19
De a zene tényleg kárpótol mindenért. A sok Saints sapka pedig megint befigyelt. 😀
több mint 13 éve
megvan, bár ha két másodpercnél tovább mutatják, akkor biztos beugrott volna elsőre is 😛 a Treme-mel az egyetlen gond szerintem, hogy annyira sokfelé ágazik a történet, hogy az 50-60 perces részek kifejezetten kevésnek tűnnekAkkor nézd meg újra a wake 'n bake részt, a srác, aki a kanapén ül, ő volt a Wireben a második évadban Ziggy talán, a kikötős főarc gyík fia, akit börtönbe csuktak a 2. évad végén, mert hülye volt. Ha nagyon frusztrál, rakhatok képet... 😀 Volt két perce itt, csak azért írtam, mert ismerős volt. 😊A Pacific-es csávót nem tudom, ki lehet, én a csaj egyik szobatársára gondolok, aki beköhög. A tetovált srác.a Pacific-es arc főszerepet kapott, szóval ez azért érdekes, Jon Seda (Basilone tábornok) 😊
Ha nem ugrik be, segítek, hogy a Drótban kivel volt kapcsolatban. 😊csabi19
az arcmemóriám elég jó, viszont a névmemóriám katasztrofális, ezzel az infoval nem sokat nem segítenél 😊JJ
Pacific-et nem láttam, az totál homály. 😐csabi19
---
több mint 13 éve
Akkor nézd meg újra a wake 'n bake részt, a srác, aki a kanapén ül, ő volt a Wireben a második évadban Ziggy talán, a kikötős főarc gyík fia, akit börtönbe csuktak a 2. évad végén, mert hülye volt. Ha nagyon frusztrál, rakhatok képet... 😀 Volt két perce itt, csak azért írtam, mert ismerős volt. 😊A Pacific-es csávót nem tudom, ki lehet, én a csaj egyik szobatársára gondolok, aki beköhög. A tetovált srác.a Pacific-es arc főszerepet kapott, szóval ez azért érdekes, Jon Seda (Basilone tábornok) 😊
az arcmemóriám elég jó, viszont a névmemóriám katasztrofális, ezzel az infoval nem sokat nem segítenél 😊JJ
Pacific-et nem láttam, az totál homály. 😐
több mint 13 éve
a Pacific-es arc főszerepet kapott, szóval ez azért érdekes, Jon Seda (Basilone tábornok) 😊A Pacific-es csávót nem tudom, ki lehet, én a csaj egyik szobatársára gondolok, aki beköhög. A tetovált srác.Ne is mondd, hiányzott már nagyon. 😀 Az új szálra kíváncsi vagyok, érdekes lesz.kicsoda? nekem csak a Pacific-es csávó tűnt fel, de ha megmondod, biztos beugrikJJ
A zenéken szokás szerint behaltam, LEGJOBBAK, az összes, és még föltűnt egy másik The Wire volt szereplő is. 😀csabi19
az arcmemóriám elég jó, viszont a névmemóriám katasztrofális, ezzel az infoval nem sokat nem segítenél 😊
---
több mint 13 éve
A Pacific-es csávót nem tudom, ki lehet, én a csaj egyik szobatársára gondolok, aki beköhög. A tetovált srác.kicsoda? nekem csak a Pacific-es csávó tűnt fel, de ha megmondod, biztos beugrikJJTreme S2 zseniális...JJNe is mondd, hiányzott már nagyon. 😀 Az új szálra kíváncsi vagyok, érdekes lesz.
A zenéken szokás szerint behaltam, LEGJOBBAK, az összes, és még föltűnt egy másik The Wire volt szereplő is. 😀csabi19
Ha nem ugrik be, segítek, hogy a Drótban kivel volt kapcsolatban. 😊
több mint 13 éve
kicsoda? nekem csak a Pacific-es csávó tűnt fel, de ha megmondod, biztos beugrikTreme S2 zseniális...JJNe is mondd, hiányzott már nagyon. 😀 Az új szálra kíváncsi vagyok, érdekes lesz.
---
több mint 13 éve
Treme S2 zseniális...JJNe is mondd, hiányzott már nagyon. 😀 Az új szálra kíváncsi vagyok, érdekes lesz.
A zenéken szokás szerint behaltam, LEGJOBBAK, az összes, és még föltűnt egy másik The Wire volt szereplő is. 😀
több mint 13 éve
Treme S2 zseniális, a Mildred Pierce-t meg mintha nekem találták volna kia Game of Thrones 2. része enyhe csalódás, de imádom az HBO-t
---
több mint 13 éve
A mostani Parks&Rec is jó volt, ahogy Ron alázta a bioboltban a népeket 😊JakehomerKurva jó volt a péntek!
Community, Parks&Rec, 30 Rock, Office mind csillagos ötös!
több mint 13 éve
A mostani Parks&Rec is jó volt, ahogy Ron alázta a bioboltban a népeket 😊
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Én meg ma ledaráltam 6 Ezel részt így utolértem a tv-t, a véleményem mit sem változott, hibátlan. Van itt még valaki aki rajtam kívül nézi? 😀
több mint 13 éve
a Community a múlt heti egyik legjobb epizódját tegnap megfejelte A legjobb epizóddal, ha esetleg valaki még nem próbálta, akkor legalább ezt a rész pótolja hogy megtudja, miből is marad ki...könnyesre nevettem magam 😊
---
több mint 13 éve
Én szerintem sokkal jobb karakter volt mint a 13-as(bocsi az Olivia Wilde fanoktól, és a főrajongótól, i.k.t.r.i.a.d-tól). De elvileg főszereplőként kapna valami új sorozatot a színésznő, ami ha megtörténik, akkor meg tudnék bocsájtani a House készítőinek, főleg, hogy nem gyengén Houseos beütésű lesz a dolog. A két készítő közül egyik, a House-os Katie Jacobs és Amber mellett a másik főszereplő az elvonós duplarészben szereplő Alvie lenne. 😊Utolsó Amber Tamblynes(Masters) House rész megvolt, jó rész volt, de nem vagyok boldog. 😕SchleckPont most fejeztem be 😕 Hát én se. Nagyon bírtam Masterst.tenorx