Sorozatok
33 feliratkozó
több mint 13 éve
Kb. pár napja álltam neki Dexternek végre valahára én is, és hát kurva jó. Simán elérte azt, amit régen egy sorozat-film, félnapokra képes lekötni.DenyNekem sem tudom mikor volt utóljára hogy így vártam egy egy estét egy sorozat miatt,mindenkinek csak ajánlani tudom.
SPOILER
érdekes volt a tegnapi rész is,nem gondoltam volna hogy Doaks meg fog halni,valahogy úgy képzeltem majd az évad végén valahogy kiveszik a sorozatból,már csak azért is gondoltam így mert ugye Dex eredendően nem akarta megölni,meg már talán valamelyest Doaks sem ugy gondolkodott róla mint azelőtt.Lillanak viszont gondoltam hogy ez lesz a vége.Debrát meg kezdem megkedvelni 😊
The Dallas Cowboys over the past three years: We've put a lot of effort into training Jason Garrett
A JJ féle probléma megoldás hatásmechanizmusa: ha van két kockád, és nem tudod begyömöszölni őket a kerek lyukba, akkor hozz egy harmadik kockát. by betmen
több mint 13 éve
Kb. pár napja álltam neki Dexternek végre valahára én is, és hát kurva jó. Simán elérte azt, amit régen egy sorozat-film, félnapokra képes lekötni.
több mint 13 éve
JéBé
7 035
Ezelt nézte valaki? Érdemes belekezdeni?
több mint 13 éve
Treme, Borgias, The Killing, Game of Thrones, durva tavasz lesz
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Háhá, ez óriási! A House 7/13 eleje full Pulp Fiction. 😂SebiiLesz benne más is, ha jól emlékszem 😀
több mint 13 éve
Sebii
3 536
Háhá, ez óriási! A House 7/13 eleje full Pulp Fiction. 😂
több mint 13 éve
Törölt felhasználó
Akinek van kedve, szavazhat napjaink és a közelmúlt legjobb showrunnerjére (három nevet lehet kiválasztani): http://donnie.blog.hu/2011/04/02/szavazas_ki_a_legjobb_showrunner
több mint 13 éve
a smartfootballos csávó írta, hogy neki az NFL-es megegyezésnél fontosabb a Mad Men-é, na ő (meg én) már fellélegezhet, sőt jöhet majd hatodik-hetedik évad is 😊http://www.sorozatjunkie.hu/2011/04/01/mad-men-megkapta/
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
feladvány: melyik sorozatból lehet az a kép?Túl könnyű, legalább az nbc logót levághattad volna. Mondjuk Leslie Knope-ot hátulról is könnyű felismerni 😊
JJ
Az Archer 2. évad is teljesen beteg.
Tepper takarodj!
több mint 13 éve
Chuck s02
több mint 13 éve
The Good Guys. Sajna évadot nem kell választanom. 😐SchleckFúúúú de jó, hogy mondod, még pár részt nem néztem meg. Na majd vége lesz annak a szar napnak, amit holnapnak hívnak akkor meg is nézem 😀 (Bár lehet előtte befejezem a Tetovált lányt)
több mint 13 éve
nekem eszembe se jutott abbahagyni, mert kedvemre való a téma ( 😀 😀 ) de azt nem nehéz belátni, hogy nem egyenletes a szintengem ott az utsó részek győztek meg...addig is elment, de az első évad végén nagyot nőt a szemembe a sorozat. 😀BébéEngem egyáltalán nem kötött le a PB első évad, kb 3 rész után meguntam.most nyomom a Comu 1. évadot, 14. résznél járok.
Ami számomra kiemelkedő az a Community első évad, az tényleg zseniális volt.tenorx
Pilot jó volt, de az első 4 rész annál is felejtős.Höri
több mint 13 éve
Igaz, az elején kicsit lassan indul be, de pl a paintballos rész 😀
több mint 13 éve
engem ott az utsó részek győztek meg...addig is elment, de az első évad végén nagyot nőt a szemembe a sorozat. 😀Engem egyáltalán nem kötött le a PB első évad, kb 3 rész után meguntam.most nyomom a Comu 1. évadot, 14. résznél járok.
Ami számomra kiemelkedő az a Community első évad, az tényleg zseniális volt.tenorx
Pilot jó volt, de az első 4 rész annál is felejtős.Höri
több mint 13 éve
Engem egyáltalán nem kötött le a PB első évad, kb 3 rész után meguntam.most nyomom a Comu 1. évadot, 14. résznél járok.
Pilot jó volt, de az első 4 rész annál is felejtős.
több mint 13 éve
a PB jó kis sorozat volt,kár,hogy nem tudtam végig nézni (vagy csak nem tudom,hogy az volt-e a vége 😀)
több mint 13 éve
Engem egyáltalán nem kötött le a PB első évad, kb 3 rész után meguntam.Ami számomra kiemelkedő az a Community első évad, az tényleg zseniális volt.
több mint 13 éve
engem a Prison Break első évad csak a börtönlázadásos duplarész után rántott be, az első 4-5 rész szerintem nem volt kiemelkedő
több mint 13 éve
JéBé
7 035
PB S1-en konkrétan remegtem egy-egy rész után, tényleg elképesztő volt.
több mint 13 éve
Ez tényleg jó.túl nehéz dönteni még így is 😊 a Wire vagy a Deadwood mondjuk szerintem végig tartotta a szintet, de személyes emlékek miatt én is a Prison Break első évadat mondanám, a fél kolesz nagyjából az elejétől a végéig, szinte megállás nélkül darálta együtt végig 😊
Ilyen kategóriában nálam az abszolút nummeró one a Prison Break 1. évad. Nagyon eltalálták sztem.Bébé
---
több mint 13 éve
Ez tényleg jó.Ilyen kategóriában nálam az abszolút nummeró one a Prison Break 1. évad. Nagyon eltalálták sztem.
több mint 13 éve
A sorozatoknál szimpatikusabb az olyan best of lista, mint az alábbi, ahol nem egyszerűen sorozatneveket dobálnak a vérmes rajongók, hanem csak 1-1 évadot, és lehetőleg nem ér duplázni, triplázni stb. egyikből sem. Bármennyire is legyen korszakalkotó, legendás egy show, különösen ha több éven keresztül volt műsoron, nagyon ritkán képesek tartani az alkotók a magas színvonalat, és az is előfordulhat, hogy változik a show runner személye is.http://www.pajiba.com/guides/20-best-seasons-of-the-last-20-years.php
A nyilvánvalókon kívül én a "Murder One" első évadját emelném ki, ami a mai napig talán a legjobb jogi sorozat, amihez szerencsém volt. Igen, még a The Practice-nél és a Boston Legalnél is. Bár ők is ott vannak a top listán. A Hollander-féle The Guardiannel együtt.
több mint 13 éve
Top Gear a világ legjobb sorozata, régebben is nézegettem de most belőttem a set top boxot hogy vegye fel a részeket, elképesztő 😀 Sírva röhögök akkora barom állatok.JayB4 hónapja szívok a Pace France 2009-2010-es környezetvédelmi termékdíj visszaigénylésével, már ott tartok h epilepsziás rohamot kapok ha meglátom a set top box szóhármast, szóval köszi 😀