Tenisz

15 feliratkozó

6 perce
remontada San Francisco 49ers 1 427
Jodar egyszerűen elfáradt szerintem. Kár az első szettért, de hátha a Fonseca/Mensík kiejti az asszonyverőt, vagy valaki a másik ágról megveri
Heisman nádor
Az első szett szerintem jól mutatta, hogy Zverev fejben szokásos módon nem tudja kezelni a helyzetet, teljesen passzív volt és várta, hogy Jodar rontson. Nos szerencséjére épp időben fogyott el Jodar ahhoz, hogy szettet se nyerjen.
Jughead
Ezt a Garrost befogja húzni Zverev akármilyen gyenge fejben. Az ellenfelek között nem lesz olyan aki lenyomja őt. Talán Fonsecaban lehet reménykedni. Többiek kuka. Ráadásul most ezen a GS-en nincs is az ami korábban hogy 5 szettre tolja a legsimábbnak várt meccseket a német, ami miatt fizikális problémái lehetnének majd. Felső ágról valaki beesik a döntőbe teljesen leamortizálva majd. Nevetünk sokszor Zvereven de ezt most nem hiszem hogy eltudja bukni.
remontada
Nem fogom tőle sajnálni, mert amúgy megérdemli, de engem meglepne, ha ezt ő fejben tudná kezelni.
Jughead
Engem az lepne meg ha egy első bálozó elbírná ezt. Egyik jobban fog izgulni mint a másik de a tapasztalat szerintem német mellett lesz. Ha bejut akkor megnyeri vagy megállítja Fonseca
19 perce
Jughead Dallas Cowboys 6 668
Jodar egyszerűen elfáradt szerintem. Kár az első szettért, de hátha a Fonseca/Mensík kiejti az asszonyverőt, vagy valaki a másik ágról megveri
Heisman nádor
Az első szett szerintem jól mutatta, hogy Zverev fejben szokásos módon nem tudja kezelni a helyzetet, teljesen passzív volt és várta, hogy Jodar rontson. Nos szerencséjére épp időben fogyott el Jodar ahhoz, hogy szettet se nyerjen.
Jughead
Ezt a Garrost befogja húzni Zverev akármilyen gyenge fejben. Az ellenfelek között nem lesz olyan aki lenyomja őt. Talán Fonsecaban lehet reménykedni. Többiek kuka. Ráadásul most ezen a GS-en nincs is az ami korábban hogy 5 szettre tolja a legsimábbnak várt meccseket a német, ami miatt fizikális problémái lehetnének majd. Felső ágról valaki beesik a döntőbe teljesen leamortizálva majd. Nevetünk sokszor Zvereven de ezt most nem hiszem hogy eltudja bukni.
remontada
Nem fogom tőle sajnálni, mert amúgy megérdemli, de engem meglepne, ha ezt ő fejben tudná kezelni.
33 perce
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 37 122 — #NoStress
Heisman nádor
Jughead
remontada
Miért ne tudná? Ő Zverev.
Én Berrettini-Fonseca finálét várok.

36 perce
Heisman nádor
Jughead
50 perce
Heisman nádor
58 perce
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 904 — "Montoya por favor!"

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
1 órája
Jodar teljesen szétesett az első szett óta, pedig Zverev úgy kezdte a meccset ahogy azt mindenki várta tőle.
7 órája
KeyG Baltimore Ravens 14 503
Big Foe megint mit művelt? 4. Szett 4-1 30-0 nál mentem aludni. 😅

Nem baj 5 óra Arnaldiban aki amíg néztem kezdett elfogyni, Matteo barátom hajrá.

Mára csak egy Zverev kiesést kérek.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers

We are just the Ravens!
19 órája
warr_b Washington Commanders 30 064 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
Hajrá Oszi, izzaszd meg a harcsaszájút!
Aután ha nem sikerül, akkor minden reményünket a Snájderbe vetjük.
slowmotion
Nem volt esélye, pedig nem játszott rosszul...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
20 órája
slowmotion Dallas Cowboys 27 941 — Cowboys fan
Hajrá Oszi, izzaszd meg a harcsaszájút!
Aután ha nem sikerül, akkor minden reményünket a Snájderbe vetjük.
20 órája
Serena Williams 44 évesen visszatér a profi teniszhez 😮
Sixo
elv csak párosban
remontada
Ja, úgy értem.
Navratilova is anno, negyven felett még simán tolta párosban meg vegyespárosban.
21 órája
no Baltimore Ravens 8 834
A hawk-eye az mindenhol 100%-os. Azutan hogy elfogadjak a “nyom kepzest”. Az hogy salakon ez a nyom nem teljesen egyertelmu az meg nem problema vagyis most is az. Egyszeruen a fizikaja MAs es a nyom tudd sokkal nagyobb is lenni. Viszont ha elotte ezt letisztazzak akkor mindenki siman el fogja fogadni. Cserebe most vitatkoznak rajta
22 órája
Mauresmo: "As of today, it appears that the [elctronic line calling] technology is not 100% reliable on clay courts. And it's also... when you see Casper's reaction last night... I mean, he wasn't shocked by the umpire's decision."

Ha nem Ruud lett volna ott, akkor valószínűleg lett volna méltatlankodás (akkor is ha a bíró jól dönt), ebben az esetben meg be kéne vezetni?

Szerkesztette: Jughead
22 órája
Sixo
elv csak párosban
22 órája
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 904 — "Montoya por favor!"
Berrettini él a lehetőséggel és 3 szettben behúzta

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
22 órája
szaba Los Angeles Chargers 12 808
Sixo
semmi értelme
slowmotion
Ilyenkor kicsit össze szorul a szívem, mert a háttérben egy üres élet szokott állni.
23 órája
Sixo
semmi értelme
23 órája
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 41 659 — LIGHTS OUT!

1 napja
Proxyi 179
Baszott jó lett (lesz) ez a Garros, pedig már semmit nem vártam tőle. A "nagy generáció" visszavonulása után (jó, Djoko még nem dobta be a törölközőt) egyre-másra jönnek azok, akik méltók arra, hogy sztárok legyenek. Most láthatjuk játszani a "jövő bajnokait".
nagylaza, főpohárnok
Alcaraz és Sinner sérülése miatt ez az RG igazából nem sokat fog nekünk megmutatni. Vagy a Zverev, FAA, Tiafoe, Berrettini (Ruud, ha ma fordít) féle vert játékosok valamelyik végre nyer 1-et, hogy aztán többé semmit, míg a maradék újabb kudarcot könyvelhet el. Vagy valamelyik fiatal nyer, hogy aztán a következő tornákra úgy mehessen neki, hogy “én vagyok Sinner és Alcaraz kihívója” és majd ha ezeken a tornákon sikerül őket 1-2-szer megfogni, akkor majd beszélhetünk róluk úgy hogy a jövő bajnokai.
Jughead
Sztem Tiafoe is FAA is búcsúzik ma.
1 napja
Baszott jó lett (lesz) ez a Garros, pedig már semmit nem vártam tőle. A "nagy generáció" visszavonulása után (jó, Djoko még nem dobta be a törölközőt) egyre-másra jönnek azok, akik méltók arra, hogy sztárok legyenek. Most láthatjuk játszani a "jövő bajnokait".
nagylaza, főpohárnok
Alcaraz és Sinner sérülése miatt ez az RG igazából nem sokat fog nekünk megmutatni. Vagy a Zverev, FAA, Tiafoe, Berrettini (Ruud, ha ma fordít) féle vert játékosok valamelyik végre nyer 1-et, hogy aztán többé semmit, míg a maradék újabb kudarcot könyvelhet el. Vagy valamelyik fiatal nyer, hogy aztán a következő tornákra úgy mehessen neki, hogy “én vagyok Sinner és Alcaraz kihívója” és majd ha ezeken a tornákon sikerül őket 1-2-szer megfogni, akkor majd beszélhetünk róluk úgy hogy a jövő bajnokai.
Jughead
Utóbbira tippelek. Bár: Rűdnek nagyon drukkolok.
Ui: Persze, az nem fenntartható, hogy állandóan elengedi 0-2-re az ellenfelet.
nagylaza, főpohárnok
Én Cobollit mondom felső ágról döntősnek.
1 napja
no Baltimore Ravens 8 834
Volt valakinek ilyen tenyerese mint Fonsecának?
KeyG
Rossz a kerdes ?
Nagyon soknak.
A kulonbseg az ero, amivel uti. Ami kenyszer es ha nem valtoztatjak meg kivulrol megint akkor ez marad a norma es ez lesz gyakorolva. Ezert van most Nagy tores a mezonyben, mert a regiek nem erre gyurtak. Az ujak meg most kezdenek beerni. A kozbenso urt toltotte be alcaraz es sinner. Ok meg kulon is erdekesek a mezonyhoz es egymashoz kepest is.
De fonseca tenyerese az adott feladathoz kivalo. A Mai taktika/ kenyszer hogy telo erobol kell utni es a kihivas ebben hogy ki tudja kontrollalni. Sinner a legjobb benne osszesegeben. De peldaul megnezed nadalt aki fizikailag sokkal erosebb volt a maiaknal, durvabb volt a tenyerese csak neki MAs volt a korulmeny es taktikailag ehhez igazodott. Ma sajnos ott vagyunk mint a Hewitt korszakban ahol a valtozast ki kell hordani labon.
Cserebe jopar fiatal Jon mint az erdotuz csak ezt hetrol hetre kell majd bizonyitani. Peldaul fonseca is itt van mar egy ideje es tavaly is mar a 3. Leggyorsabb volt a tenyerese.
1 napja
Bár nem szeretem Ruudot, de azért frusztráló, hogy normál esetben ez most 2-1 neki, csak hát a vonal- és székbíró máshogy döntött.
Jughead
Csak kivancsisagbol, de, hogy lehet Ruudot nem szeretni? 😀 Marmint azt ertem, ha nem neki szurkol valaki, vagy semleges, vagy ilyesmi. De kifejezetten nem kedvelni?

Szerintem az egyik legsportszerubb, legertelmesebb, legkorrektebb teniszezo nemcsak, hogy most a mezonyben, de ugy nagyjabol ever. Nem nyogdecsel a palyan, nem uvoltozik, nem hergeli a kozonseget/ellenfelet, nem reklamal, nem hisztizik etc... Mitol lesz valakinek kifejezetten ellenszenves/antipatikus?
Duff
Borzasztó unalmasnak tartom a játékát.
1 napja
Duff Seattle Seahawks 3 526
Bár nem szeretem Ruudot, de azért frusztráló, hogy normál esetben ez most 2-1 neki, csak hát a vonal- és székbíró máshogy döntött.
Jughead
Csak kivancsisagbol, de, hogy lehet Ruudot nem szeretni? 😀 Marmint azt ertem, ha nem neki szurkol valaki, vagy semleges, vagy ilyesmi. De kifejezetten nem kedvelni?

Szerintem az egyik legsportszerubb, legertelmesebb, legkorrektebb teniszezo nemcsak, hogy most a mezonyben, de ugy nagyjabol ever. Nem nyogdecsel a palyan, nem uvoltozik, nem hergeli a kozonseget/ellenfelet, nem reklamal, nem hisztizik etc... Mitol lesz valakinek kifejezetten ellenszenves/antipatikus?
1 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 17 743 — beers & Packers
Akkor ezen az ágon Zverev és a gyerekek maradtak, Mensik a maga 20 évével a második legidősebb. 😀
Jughead
Az a lényeg, hogy ne Zverev nyerjen.
1 napja
Akkor ezen az ágon Zverev és a gyerekek maradtak, Mensik a maga 20 évével a második legidősebb. 😀