Tenisz
16 feliratkozó
több mint 4 éve
Minden IS 😆😜Oszt gyíkkal mi a gyíkod? 😛Igen, amikor mindent megnyert, nem bírtam a robotcsávót 😊Neked mindig vannak ellenségképek, régen Rodzserka is az volt 😀Thiem kiejtette Rafát. Nah, warr most rituálisan betűri a gatyáját a seggébe 😛😊
kishaszi
Nekem nyóc, csak ne a gyík nyerjen. Meg ne Wawrinka, de már ő is kiesett.
warr_b
kishaszi
De amúgy ő legalább korrekt sportember, és elismeri az ember az érdemeit.
warr_b
kishaszi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Oszt gyíkkal mi a gyíkod? 😛Igen, amikor mindent megnyert, nem bírtam a robotcsávót 😊Neked mindig vannak ellenségképek, régen Rodzserka is az volt 😀Thiem kiejtette Rafát. Nah, warr most rituálisan betűri a gatyáját a seggébe 😛😊
kishaszi
warr_b
kishaszi
warr_b
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 4 éve
Igen, amikor mindent megnyert, nem bírtam a robotcsávót 😊Neked mindig vannak ellenségképek, régen Rodzserka is az volt 😀Thiem kiejtette Rafát. Nah, warr most rituálisan betűri a gatyáját a seggébe 😛😊
kishaszi
warr_b
kishaszi
több mint 4 éve
Ütőtörésben mi a suttyóság? Nem kell mindenkinek Samprasnak lenni - nahát, milyen fura, ugye? Pete-t meg pont a játékra koncentrálás miatt utálták sokan, meg ritkán fakadt ki, vagy vitatkozott a bíróval. 😛
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 4 éve
ok, ez tény, mondjuk hozzá képest ez tényleg karcsú. Viszont ritkán nézek teniszt, de nem sűrűn látom hogy valaki kb. az ellenfél minden második jó megoldását megtapsolja, mint Kyrgios ezeken a meccseken.na ja, Nadal ellen is csak egyszer tört ütőtnagy fütyi, de más értelemben, és emiatt számomra szerethető.Ja mert ő amúgy nem egy büdös nagy köcsög 😀mondjuk wawrinka tényleg egy büdös nagy köcsög, szép is volt mikor kyrgios helyretette, na kb. azóta bírom az ausztrált 😀Neked mindig vannak ellenségképek, régen Rodzserka is az volt 😀Thiem kiejtette Rafát. Nah, warr most rituálisan betűri a gatyáját a seggébe 😛😊
kishaszi
warr_b
kishaszi
eaglesmcnabb
Toca
És pl. ezen az AO-n kifogásolhatatlanul viselkedett, Khachanov és Nadal ellen különösen.
eaglesmcnabb
slowmotion
Suttyó ez kétségtelen,, de végre egy ember aki tényleg megpróbálja élvezni (ameddig lehet persze) ezt a játékot, és a közönséget szórakoztatni.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
na ja, Nadal ellen is csak egyszer tört ütőtnagy fütyi, de más értelemben, és emiatt számomra szerethető.Ja mert ő amúgy nem egy büdös nagy köcsög 😀mondjuk wawrinka tényleg egy büdös nagy köcsög, szép is volt mikor kyrgios helyretette, na kb. azóta bírom az ausztrált 😀Neked mindig vannak ellenségképek, régen Rodzserka is az volt 😀Thiem kiejtette Rafát. Nah, warr most rituálisan betűri a gatyáját a seggébe 😛😊
kishaszi
warr_b
kishaszi
eaglesmcnabb
Toca
És pl. ezen az AO-n kifogásolhatatlanul viselkedett, Khachanov és Nadal ellen különösen.
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
nagy fütyi, de más értelemben, és emiatt számomra szerethető.Ja mert ő amúgy nem egy büdös nagy köcsög 😀mondjuk wawrinka tényleg egy büdös nagy köcsög, szép is volt mikor kyrgios helyretette, na kb. azóta bírom az ausztrált 😀Neked mindig vannak ellenségképek, régen Rodzserka is az volt 😀Thiem kiejtette Rafát. Nah, warr most rituálisan betűri a gatyáját a seggébe 😛😊
kishaszi
warr_b
kishaszi
eaglesmcnabb
Toca
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Ja mert ő amúgy nem egy büdös nagy köcsög 😀mondjuk wawrinka tényleg egy büdös nagy köcsög, szép is volt mikor kyrgios helyretette, na kb. azóta bírom az ausztrált 😀Neked mindig vannak ellenségképek, régen Rodzserka is az volt 😀Thiem kiejtette Rafát. Nah, warr most rituálisan betűri a gatyáját a seggébe 😛😊
kishaszi
warr_b
kishaszi
eaglesmcnabb
több mint 4 éve
mondjuk wawrinka tényleg egy büdös nagy köcsög, szép is volt mikor kyrgios helyretette, na kb. azóta bírom az ausztrált 😀Neked mindig vannak ellenségképek, régen Rodzserka is az volt 😀Thiem kiejtette Rafát. Nah, warr most rituálisan betűri a gatyáját a seggébe 😛😊
kishaszi
warr_b
kishaszi
több mint 4 éve
Neked mindig vannak ellenségképek, régen Rodzserka is az volt 😀Thiem kiejtette Rafát. Nah, warr most rituálisan betűri a gatyáját a seggébe 😛😊
kishaszi
warr_b
több mint 4 éve
Djokovic köszöni a részvételt és a címet.
több mint 4 éve
Thiem kiejtette Rafát. Nah, warr most rituálisan betűri a gatyáját a seggébe 😛😊
kishaszi
több mint 4 éve
Thiem kiejtette Rafát. Nah, warr most rituálisan betűri a gatyáját a seggébe 😛
több mint 4 éve
Babosék újra döntősök párosban. Lassan már az a hír, ha nem azok egy Grand Slam-en. 😊
több mint 4 éve
Azért közben azt is említsük meg, hogy Wozniacki visszavonult. A 2010-es meccse Ivanovic ellen örök emlék.
több mint 4 éve
Az Gyokovics reszortja...Vagy csak eljatszotta a szokasos apolasos sztorijat, amit akkor nyom, amikor ugy erzi, hogy nagyon nem megy neki es kell egy kis szunet. 😀Fed 7 meccslabdáról mutatta meg miért is a legnagyobb király (Nadal mellett 😀 )Serulten... Megint ki jar jol? Djok mint mindig.
Toca
JéBé
Stez
több mint 4 éve
Vagy csak eljatszotta a szokasos apolasos sztorijat, amit akkor nyom, amikor ugy erzi, hogy nagyon nem megy neki es kell egy kis szunet. 😀Fed 7 meccslabdáról mutatta meg miért is a legnagyobb király (Nadal mellett 😀 )Serulten... Megint ki jar jol? Djok mint mindig.
Toca
JéBé
több mint 4 éve
ahhoz előbb túl kell élnie RaonicotFed 7 meccslabdáról mutatta meg miért is a legnagyobb király (Nadal mellett 😀 )Serulten... Megint ki jar jol? Djok mint mindig.
Toca
JéBé
több mint 4 éve
JéBé
7 035
Fed 7 meccslabdáról mutatta meg miért is a legnagyobb király (Nadal mellett 😀 )Serulten... Megint ki jar jol? Djok mint mindig.
Toca
több mint 4 éve
Fed 7 meccslabdáról mutatta meg miért is a legnagyobb király (Nadal mellett 😀 )
több mint 4 éve
semmi gond, lényeg hogy már mindenki tudja, hogy kint volt a kiraly!!! 😀tudtam a valaszt en is, de egles kommentjebol nem jott le hogy poenkodik- e vagy nem vagy csak felig.Nekem van egy elég jó tippem! Nem ismerték!Arrol lemaradtam, de a lenyegen nem valtoztat h a miert nem mondtak a jags jatekosanak a nevetTévedés! Zümi rögtön mondta! Utána mutatták megint, akkor persze, hogy nem mondta el megint.Kyrgios fsterja mogott kettovel myles jack, es meg se említi a kommentár?az elso emojibol kerdezem, kene ismernie?
Szanalmas 😕 😀
eaglesmcnabb
Tegnap a kezi donton nem szurtak ki, hogy Pericicet mutatjak, de lehet nem is neztek akkor a monitorra...
ZoliMP
NB2
ZoliMP
Toca
En se ismertem volna fel 😀
Azt sem tudtam ki o 😀
ZoliMP
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 565
tudtam a valaszt en is, de egles kommentjebol nem jott le hogy poenkodik- e vagy nem vagy csak felig.Nekem van egy elég jó tippem! Nem ismerték!Arrol lemaradtam, de a lenyegen nem valtoztat h a miert nem mondtak a jags jatekosanak a nevetTévedés! Zümi rögtön mondta! Utána mutatták megint, akkor persze, hogy nem mondta el megint.Kyrgios fsterja mogott kettovel myles jack, es meg se említi a kommentár?az elso emojibol kerdezem, kene ismernie?
Szanalmas 😕 😀
eaglesmcnabb
Tegnap a kezi donton nem szurtak ki, hogy Pericicet mutatjak, de lehet nem is neztek akkor a monitorra...
ZoliMP
NB2
ZoliMP
Toca
En se ismertem volna fel 😀
Azt sem tudtam ki o 😀
több mint 4 éve
Nekem van egy elég jó tippem! Nem ismerték!Arrol lemaradtam, de a lenyegen nem valtoztat h a miert nem mondtak a jags jatekosanak a nevetTévedés! Zümi rögtön mondta! Utána mutatták megint, akkor persze, hogy nem mondta el megint.Kyrgios fsterja mogott kettovel myles jack, es meg se említi a kommentár?az elso emojibol kerdezem, kene ismernie?
Szanalmas 😕 😀
eaglesmcnabb
ZoliMP
NB2
ZoliMP
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 565
Arrol lemaradtam, de a lenyegen nem valtoztat h a miert nem mondtak a jags jatekosanak a nevetTévedés! Zümi rögtön mondta! Utána mutatták megint, akkor persze, hogy nem mondta el megint.Kyrgios fsterja mogott kettovel myles jack, es meg se említi a kommentár?az elso emojibol kerdezem, kene ismernie?
Szanalmas 😕 😀
eaglesmcnabb
ZoliMP
NB2
több mint 4 éve
Tévedés! Zümi rögtön mondta! Utána mutatták megint, akkor persze, hogy nem mondta el megint.Kyrgios fsterja mogott kettovel myles jack, es meg se említi a kommentár?az elso emojibol kerdezem, kene ismernie?
Szanalmas 😕 😀
eaglesmcnabb
ZoliMP