Tenisz
16 feliratkozó
több mint 4 éve
Megérte részegen erkélyre mászni:Nem is érti az ember az ilyeneket.
www.nemzetisport.hu/tenisz/gyasz-balesete-utan-elhunyt-borsos-oliver-2775535
Matthew99
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Megérte részegen erkélyre mászni:www.nemzetisport.hu/tenisz/gyasz-balesete-utan-elhunyt-borsos-oliver-2775535
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
YoungZeeZee
8 565
Ez a uts vagy mi a csoccs a eurosporton elegge szokatlan, de legalabb tv barat
több mint 4 éve
ha immunis lesz akkor lehet nem kell aggódnia mint antivaxer
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Na az pipa.Akkor legalább legyen gazdag.Hát a szerb az pont egyik se 😀😀index.hu/sport/tenisz/2020/06/23/sajat_tenisztornajan_lett_koronavirusos_novak_djokovic/Van aki inkább szép.
Mer ugye okosak vagyunk
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Akkor legalább legyen gazdag.Hát a szerb az pont egyik se 😀😀index.hu/sport/tenisz/2020/06/23/sajat_tenisztornajan_lett_koronavirusos_novak_djokovic/Van aki inkább szép.
Mer ugye okosak vagyunk
warr_b
Sobri Jóska
warr_b
több mint 4 éve
Hát a szerb az pont egyik se 😀😀index.hu/sport/tenisz/2020/06/23/sajat_tenisztornajan_lett_koronavirusos_novak_djokovic/Van aki inkább szép.
Mer ugye okosak vagyunk
warr_b
Sobri Jóska
több mint 4 éve
index.hu/sport/tenisz/2020/06/23/sajat_tenisztornajan_lett_koronavirusos_novak_djokovic/Van aki inkább szép.
Mer ugye okosak vagyunk
warr_b
több mint 4 éve
index.hu/sport/tenisz/2020/06/23/sajat_tenisztornajan_lett_koronavirusos_novak_djokovic/Mer ugye okosak vagyunk
több mint 4 éve
Dimitrov is elkapta a koronavírust: index.hu/sport/tenisz/2020/06/21/adria_tour_koronavirus_torles_djokovic_tenisztornaja_dimitrov_fertozott/
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
index.hu/sport/tenisz/2020/06/02/lazar_janos_magyar_tenisz_szovetseg_elnokjelolt/
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Hivatalosan is törölték Wimbledont....a II. világháború óta első alkalommal 😕
több mint 4 éve
Megnyertük mind a két egyest! Irány Madrid!! 😉
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
Miért ma vannak az egyesek? Ilyet se láttam még😊hogy gyorsabban lemenjen
NB2
több mint 4 éve
Miért ma vannak az egyesek? Ilyet se láttam még😊
több mint 4 éve
VB-n is volt neki Murray meg Federer ellen is.2011.05.22. Roland Garros QF v FogniniKétszer, jah.Jah, hát ez tipikus Gyokovics. Nagyon kegyelik az istenek...Az tényleg nagyon jellemző rá, a 332 GS meccséből kétszer is előfordult, hogy így ment tovább.
Most még hiányzott a legalább egyszeri játék nélküli továbbjutás 😂
Pitt
Évente.
warr_b
2016.08.29. US OPEN R64 v Vesely
Várom a listát a többiről.
Pitt
több mint 4 éve
2011.05.22. Roland Garros QF v FogniniKétszer, jah.Jah, hát ez tipikus Gyokovics. Nagyon kegyelik az istenek...Az tényleg nagyon jellemző rá, a 332 GS meccséből kétszer is előfordult, hogy így ment tovább.
Pitt
Évente.
warr_b
2016.08.29. US OPEN R64 v Vesely
Várom a listát a többiről.
több mint 4 éve
no
7 301
Ezt nem lehet igy nezni. A vilagranglistan elorebb levoknek "konnyebb" a sorsolas ( kiveve Wim-ban ).Thiem esetében azért nem csak a hat óráról van szó. Az osztráknak sokkal nehezebb volt a sorsolása, az utolsó három meccsén végig csúcsformában kellett játszania. A Nadal elleni meccse szinte egy előrehozott döntő volt, de még Zverev ellen is extra kellett hoznia. A szerbnek ellenben egy komoly ellenfele lehetett volna, Federer, de ő meg sérülten játszott. Kb meg se izzadt komolyabban a döntőig. A másik a lebonyolítás. Két hét tenisz után sokat számít minden pihenőnap, és ugye Djokovics két napot készült a fináléra, míg Thiemnek csak egy napja volt a regenerálódásra. Ahogy a nőknél is egy napra teszik az elődöntőket, úgy szerintem a férfiaknál is meg kellene lépni ezt. Úgyhogy én nem hiszem, hogy Thiem ennyit tudna mentálisan, sőt inkább a javára írom, hogy ilyen erőltetett menet után még a döntőben is végig pariban volt.Olyan, hogy következő Federer amúgy is blaszfémia. 😊 Thiem 6 órával többet töltött a pályán, a végén szerintem ez is közre játszott abban, hogy az ucsó fél órában a vonal mellé nem talált, hanem csúnyán outokat ütött, amik nem Djokon múltak.Mondod te. En meg azt mondom, mentalisan ennyit tud, es ezert nincs eselye Djoko ellen, aki nem egyszer mutatta meg, hogy ha o jatszik hat oraval tobbet az ellenfelenel, ezeket a labdakat akkor is meguti, amiket Thiem nem. Kiveve persze Federer es Nadal. Kiegyensulyozottsag. Medvedev, Kyrgios, Thiem es a tobbiek nem kiegyensulyozottak, es hamar szetesnek, sokkal tobbet rontanak, mint amit szabadna.
kishaszi
Es tovabbra is egy olyan meccs utan vagyunk, amit Djokovics atlagos jatekkal huzott be egy remek Thiem ellen. Nekem vegig az volt az erzesem, hogy Djoko annyit jatszik, amennyit kell. Persze ez nem igy volt, azert erezheto volt, hogy rossz napot fogott ki, de hat igy sem volt komolyan veszelyben a gyozelme. A nagy harmas nem csak jatektudasban, de mentalisan is egy teljesen mas szinten van.
Stez
Nandito
Nadal-Thiem a kiiraskor tudhato volt ( ha hozzak a papirformat ) es Zverev sem panaszkodhatna Medvegyev ellen ( csak kiesett ). Federer az elodontoig nem talalkozott ertelmes emberrel ( 32-ben kiemeltel ) de az nem az o hibaja. Ettol fuggetlenul jatszott 1 4-szettest es 2 5-szettest is Djoko-ig. A megoldas neki kell lennie a legjobb kiemeltnek.
A 6 ora meg kevesebb lesz mikor az alapjateka nagyon magas szinvonalon lesz 2 heten at. Egy Alex Bolt ( WC !!! ) ellen lehet 5 szetten at kuzdeni csak nem erdemes.
több mint 4 éve
Kétszer, jah.Jah, hát ez tipikus Gyokovics. Nagyon kegyelik az istenek...Az tényleg nagyon jellemző rá, a 332 GS meccséből kétszer is előfordult, hogy így ment tovább.
Pitt
Évente.
több mint 4 éve
A Sofia Keninről szóló cikkből az NSOról:A SZÁMOK NEM HAZUDNAK
1988 szeptembere után született Grand Slam-bajnokok
A férfiaknál: –
A nőknél: Petra Kvitová (cseh), Viktorija Azarenka (fehérorosz), Garbine Muguruza (spanyol), Jelena Ostapenko (lett), Sloane Stephens (amerikai), Caroline Wozniacki (dán), Simona Halep (román), Oszaka Naomi (japán), Ashleigh Barty (ausztrál), Bianca Andreescu (kanadai), Sofia Kenin (amerikai)
Grand Slam-finalisták 2010-től
A férfiaknál: 15
A nőknél: 34
Grand Slam-bajnokok 2006-tól
A férfiaknál: 7
A nőknél: 25
Női Grand Slam-győztesek száma, akik az első döntőjük előtt még nem jutottak a legjobb nyolc közé sem korábban
1980–2016: 1
2017-től: 4
Lehet, hogy itt is le kellene írni valami hasnlót a férfi teniszre, mint anno a QBkkal kapcsolatban, tán lenne hatás 😀 😀 😀 😛
több mint 4 éve
rokaur
869
Persze, ekkora mazlista mint o nincs a vilagon meg egy. A 17 GS gyozelembe is csak ugy belebotlott 😀Jah, hát ez tipikus Gyokovics. Nagyon kegyelik az istenek...Az tényleg nagyon jellemző rá, a 332 GS meccséből kétszer is előfordult, hogy így ment tovább.
Pitt
több mint 4 éve
Jah, hát ez tipikus Gyokovics. Nagyon kegyelik az istenek...Thiem esetében azért nem csak a hat óráról van szó. Az osztráknak sokkal nehezebb volt a sorsolása, az utolsó három meccsén végig csúcsformában kellett játszania. A Nadal elleni meccse szinte egy előrehozott döntő volt, de még Zverev ellen is extra kellett hoznia. A szerbnek ellenben egy komoly ellenfele lehetett volna, Federer, de ő meg sérülten játszott. Kb meg se izzadt komolyabban a döntőig. A másik a lebonyolítás. Két hét tenisz után sokat számít minden pihenőnap, és ugye Djokovics két napot készült a fináléra, míg Thiemnek csak egy napja volt a regenerálódásra. Ahogy a nőknél is egy napra teszik az elődöntőket, úgy szerintem a férfiaknál is meg kellene lépni ezt. Úgyhogy én nem hiszem, hogy Thiem ennyit tudna mentálisan, sőt inkább a javára írom, hogy ilyen erőltetett menet után még a döntőben is végig pariban volt.Olyan, hogy következő Federer amúgy is blaszfémia. 😊 Thiem 6 órával többet töltött a pályán, a végén szerintem ez is közre játszott abban, hogy az ucsó fél órában a vonal mellé nem talált, hanem csúnyán outokat ütött, amik nem Djokon múltak.Mondod te. En meg azt mondom, mentalisan ennyit tud, es ezert nincs eselye Djoko ellen, aki nem egyszer mutatta meg, hogy ha o jatszik hat oraval tobbet az ellenfelenel, ezeket a labdakat akkor is meguti, amiket Thiem nem. Kiveve persze Federer es Nadal. Kiegyensulyozottsag. Medvedev, Kyrgios, Thiem es a tobbiek nem kiegyensulyozottak, es hamar szetesnek, sokkal tobbet rontanak, mint amit szabadna.
kishaszi
Es tovabbra is egy olyan meccs utan vagyunk, amit Djokovics atlagos jatekkal huzott be egy remek Thiem ellen. Nekem vegig az volt az erzesem, hogy Djoko annyit jatszik, amennyit kell. Persze ez nem igy volt, azert erezheto volt, hogy rossz napot fogott ki, de hat igy sem volt komolyan veszelyben a gyozelme. A nagy harmas nem csak jatektudasban, de mentalisan is egy teljesen mas szinten van.
Stez
Nandito
több mint 4 éve
Sorsolással egyetértek, de Thiemnek meg mindig ez az első GS-e, hogy pariban volt és még mindig a top 14 versenyekről 26 évesen csak egy győzelme van.Thiem esetében azért nem csak a hat óráról van szó. Az osztráknak sokkal nehezebb volt a sorsolása, az utolsó három meccsén végig csúcsformában kellett játszania. A Nadal elleni meccse szinte egy előrehozott döntő volt, de még Zverev ellen is extra kellett hoznia. A szerbnek ellenben egy komoly ellenfele lehetett volna, Federer, de ő meg sérülten játszott. Kb meg se izzadt komolyabban a döntőig. A másik a lebonyolítás. Két hét tenisz után sokat számít minden pihenőnap, és ugye Djokovics két napot készült a fináléra, míg Thiemnek csak egy napja volt a regenerálódásra. Ahogy a nőknél is egy napra teszik az elődöntőket, úgy szerintem a férfiaknál is meg kellene lépni ezt. Úgyhogy én nem hiszem, hogy Thiem ennyit tudna mentálisan, sőt inkább a javára írom, hogy ilyen erőltetett menet után még a döntőben is végig pariban volt.Olyan, hogy következő Federer amúgy is blaszfémia. 😊 Thiem 6 órával többet töltött a pályán, a végén szerintem ez is közre játszott abban, hogy az ucsó fél órában a vonal mellé nem talált, hanem csúnyán outokat ütött, amik nem Djokon múltak.Mondod te. En meg azt mondom, mentalisan ennyit tud, es ezert nincs eselye Djoko ellen, aki nem egyszer mutatta meg, hogy ha o jatszik hat oraval tobbet az ellenfelenel, ezeket a labdakat akkor is meguti, amiket Thiem nem. Kiveve persze Federer es Nadal. Kiegyensulyozottsag. Medvedev, Kyrgios, Thiem es a tobbiek nem kiegyensulyozottak, es hamar szetesnek, sokkal tobbet rontanak, mint amit szabadna.
kishaszi
Stez
Nandito
Ausztrál openes játékába bele lehet látni sok mindent, de ezt ugyanúgy Medvegyev tavaly év végi játékba is beletudom látni.
Nem kérdés szerintem hogy stabilan ő a 4.legjobb játékos most, de hogy valahogy ezek a győzelmek nem jönnek neki össze az biztos.
több mint 4 éve
Thiem esetében azért nem csak a hat óráról van szó. Az osztráknak sokkal nehezebb volt a sorsolása, az utolsó három meccsén végig csúcsformában kellett játszania. A Nadal elleni meccse szinte egy előrehozott döntő volt, de még Zverev ellen is extra kellett hoznia. A szerbnek ellenben egy komoly ellenfele lehetett volna, Federer, de ő meg sérülten játszott. Kb meg se izzadt komolyabban a döntőig. A másik a lebonyolítás. Két hét tenisz után sokat számít minden pihenőnap, és ugye Djokovics két napot készült a fináléra, míg Thiemnek csak egy napja volt a regenerálódásra. Ahogy a nőknél is egy napra teszik az elődöntőket, úgy szerintem a férfiaknál is meg kellene lépni ezt. Úgyhogy én nem hiszem, hogy Thiem ennyit tudna mentálisan, sőt inkább a javára írom, hogy ilyen erőltetett menet után még a döntőben is végig pariban volt.Olyan, hogy következő Federer amúgy is blaszfémia. 😊 Thiem 6 órával többet töltött a pályán, a végén szerintem ez is közre játszott abban, hogy az ucsó fél órában a vonal mellé nem talált, hanem csúnyán outokat ütött, amik nem Djokon múltak.Mondod te. En meg azt mondom, mentalisan ennyit tud, es ezert nincs eselye Djoko ellen, aki nem egyszer mutatta meg, hogy ha o jatszik hat oraval tobbet az ellenfelenel, ezeket a labdakat akkor is meguti, amiket Thiem nem. Kiveve persze Federer es Nadal. Kiegyensulyozottsag. Medvedev, Kyrgios, Thiem es a tobbiek nem kiegyensulyozottak, es hamar szetesnek, sokkal tobbet rontanak, mint amit szabadna.
kishaszi
Stez
Music City Miracle