Tenisz
16 feliratkozó
több mint 4 éve
Nem ismertem ezt a szabályt.Babosék kizárása szerintem érthető, inkább azt nem értem, hogy a többi Paire kontakt miért nem lett végül kizárva.Ad 1 Babosék teljesen idióta kizárása, ad2 nekem a videóból annyi látszik, hogy Djoko teljesen mrgszokott módon ahogy az már milliószor történt lendületből tovább üti a feleslehes labdát csak pechére az eltalâl valakit. Ezért kizárás??? De ha rosszul vettem ki akkor sorryAgyukra ment a corona az idei US open szervezőknekMiért a szervezőknek? Ha valakinek agyára ment, akkor az Djokovic.
dande
Jughead
dande
Djokonál meg nem lehetett mérlegelni, ha játékon kívül eltalálja a játékos a vonal/székbírót, akkor automatikus kizárás. Éppen azért, hogy ne ész nélkül ütögessenek a játékosok.
Jughead
több mint 4 éve
twitter.com/ArmstrongABC11/status/1302702028007845893?s=19Igen, ez kb. ugyanaz, ami Djoko.
dawyd728
több mint 4 éve
Jughead
5 213
Babosék kizárása szerintem érthető, inkább azt nem értem, hogy a többi Paire kontakt miért nem lett végül kizárva.Ad 1 Babosék teljesen idióta kizárása, ad2 nekem a videóból annyi látszik, hogy Djoko teljesen mrgszokott módon ahogy az már milliószor történt lendületből tovább üti a feleslehes labdát csak pechére az eltalâl valakit. Ezért kizárás??? De ha rosszul vettem ki akkor sorryAgyukra ment a corona az idei US open szervezőknekMiért a szervezőknek? Ha valakinek agyára ment, akkor az Djokovic.
dande
Jughead
dande
Djokonál meg nem lehetett mérlegelni, ha játékon kívül eltalálja a játékos a vonal/székbírót, akkor automatikus kizárás. Éppen azért, hogy ne ész nélkül ütögessenek a játékosok.
több mint 4 éve
www.sportskeeda.com/tennis/5-instances-of-tennis-players-getting-disqualified-sstlVolt már ilyen?nem egyedi eset, nem kell dühből random beleütni a labdába és főleg nem kell torkon találni senkitAd 1 Babosék teljesen idióta kizárása, ad2 nekem a videóból annyi látszik, hogy Djoko teljesen mrgszokott módon ahogy az már milliószor történt lendületből tovább üti a feleslehes labdát csak pechére az eltalâl valakit. Ezért kizárás??? De ha rosszul vettem ki akkor sorryAgyukra ment a corona az idei US open szervezőknekMiért a szervezőknek? Ha valakinek agyára ment, akkor az Djokovic.
dande
Jughead
dande
Negritis
nagylaza
www.bardown.com/tennis-player-disqualified-from-australian-open-after-hitting-a-ball-boy-1.656885
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Volt már ilyen?nem egyedi eset, nem kell dühből random beleütni a labdába és főleg nem kell torkon találni senkitAd 1 Babosék teljesen idióta kizárása, ad2 nekem a videóból annyi látszik, hogy Djoko teljesen mrgszokott módon ahogy az már milliószor történt lendületből tovább üti a feleslehes labdát csak pechére az eltalâl valakit. Ezért kizárás??? De ha rosszul vettem ki akkor sorryAgyukra ment a corona az idei US open szervezőknekMiért a szervezőknek? Ha valakinek agyára ment, akkor az Djokovic.
dande
Jughead
dande
Negritis
több mint 4 éve
nem egyedi eset, nem kell dühből random beleütni a labdába és főleg nem kell torkon találni senkitAd 1 Babosék teljesen idióta kizárása, ad2 nekem a videóból annyi látszik, hogy Djoko teljesen mrgszokott módon ahogy az már milliószor történt lendületből tovább üti a feleslehes labdát csak pechére az eltalâl valakit. Ezért kizárás??? De ha rosszul vettem ki akkor sorryAgyukra ment a corona az idei US open szervezőknekMiért a szervezőknek? Ha valakinek agyára ment, akkor az Djokovic.
dande
Jughead
dande
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 4 éve
Ad 1 Babosék teljesen idióta kizárása, ad2 nekem a videóból annyi látszik, hogy Djoko teljesen mrgszokott módon ahogy az már milliószor történt lendületből tovább üti a feleslehes labdát csak pechére az eltalâl valakit. Ezért kizárás??? De ha rosszul vettem ki akkor sorryAgyukra ment a corona az idei US open szervezőknekMiért a szervezőknek? Ha valakinek agyára ment, akkor az Djokovic.
dande
Jughead
több mint 4 éve
Jughead
5 213
Agyukra ment a corona az idei US open szervezőknekMiért a szervezőknek? Ha valakinek agyára ment, akkor az Djokovic.
dande
több mint 4 éve
Agyukra ment a corona az idei US open szervezőknek...... épp ma gondoltam rá, hogy minden adva van Djoko győzelméhez... hiba volt... még ha nem is szeretem...
több mint 4 éve
Djokovic kiütött egy női vonalbírót és ezzel saját magát is a US Openről. Top-seeded Novak Djokovic was defaulted from his fourth-round match at the #USOpen after he accidentally hit a line judge with a tennis ball Sunday. pic.twitter.com/TTstxZB2Jw
— ESPN (@espn) September 6, 2020
több mint 4 éve
Elvesztett adogatás... Francba, ez így eléggé reménytelen...Fucso: 0-2. Basszus. Pedig azt hittem, könnyebb lesz, mint Dimitrov ellen.Tartottam tőle ugyan az mint múlthéten, nagy győzelem Dimitrov ellen aztán sima kipotty.... de még hátha...
nagylaza
dande
több mint 4 éve
Fucso: 0-2. Basszus. Pedig azt hittem, könnyebb lesz, mint Dimitrov ellen.Tartottam tőle ugyan az mint múlthéten, nagy győzelem Dimitrov ellen aztán sima kipotty.... de még hátha...
nagylaza
több mint 4 éve
Fucso: 0-2. Basszus. Pedig azt hittem, könnyebb lesz, mint Dimitrov ellen.
több mint 4 éve
Kizárták Babosékat 😕
több mint 4 éve
A negyedik szettben (amiben már a meccsben maradásért játszott) kétszer is brékhátrányból jött vissza úgy, hogy mikor először vette vissza, utána ismét egyből brékelt a bolgár. Sokan összeestek voltak, de ezután nemcsak kiegyenlített, hanem leütötte a pályáról Dimitrovot. Nekem ez azt mutatja, hogy Marci rendben volt fejben. De az is biztos, hogy fizikálisan is ellenfele fölé nőtt.Ez hatalmas győzelem volt, 5 szettes meccseken eddig nem Marci szokott lenni összeszedettebb fejben/fizikálisan... 😊Fejben most is szar volt sajna, fizikálisan viszont patent, Dimitrovon meg meglátszott a korona 😀
somoskovig
Másik ágról kihullott Millman, így a haverjával Tiafoeval játszik. Nyerhető lesz az is.
eaglesmcnabb
Music City Miracle
több mint 4 éve
Szó se róla, ez igaz. Kapartam magam. (Az első három szettet láttam.)csak kicsit jobb százalékkal kellene kihasználnia a bréklabdákat.Fucsovics (2 hét alatt másodszor) legyőzte a 14. kiemelt Dimitrovot 5 szettben! Bravó!Sajna, belealudtam (még nem álltam át NFL-üzemmódra), de amíg tudtam nézni, kifejezetten tetszett, amit láttam. Csatlakozom a bravóhoz!
iktriad
nagylaza
slowmotion
több mint 4 éve
Ez hatalmas győzelem volt, 5 szettes meccseken eddig nem Marci szokott lenni összeszedettebb fejben/fizikálisan... 😊Fejben most is szar volt sajna, fizikálisan viszont patent, Dimitrovon meg meglátszott a korona 😀
somoskovig
Másik ágról kihullott Millman, így a haverjával Tiafoeval játszik. Nyerhető lesz az is.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 4 éve
Bakker én is!🤪 Erre reggel a szokásos procedúra alatt egyből nyitottam a netet ééss tessék... BRAVO!!!👍Fucsovics (2 hét alatt másodszor) legyőzte a 14. kiemelt Dimitrovot 5 szettben! Bravó!Sajna, belealudtam (még nem álltam át NFL-üzemmódra), de amíg tudtam nézni, kifejezetten tetszett, amit láttam. Csatlakozom a bravóhoz!
iktriad
nagylaza
ETO, A.C. Milan, Winnipeg Jets, Liverpool F.C., SF Giants, Chicago Bulls, Vale 46, MvG, Senna, Lance Armstrong, Stephen Hendry, Mike Tyson, Boris Becker, Tiger Woods FAN!!!
több mint 4 éve
csak kicsit jobb százalékkal kellene kihasználnia a bréklabdákat.Fucsovics (2 hét alatt másodszor) legyőzte a 14. kiemelt Dimitrovot 5 szettben! Bravó!Sajna, belealudtam (még nem álltam át NFL-üzemmódra), de amíg tudtam nézni, kifejezetten tetszett, amit láttam. Csatlakozom a bravóhoz!
iktriad
nagylaza
több mint 4 éve
Kis színes. Annak is vannak előnyei, hogy nincsenek nézők. Így kristálytisztán lehetett hallani, hogy "nem igaz, bazmeg, nem igaz".
több mint 4 éve
Fucsovics (2 hét alatt másodszor) legyőzte a 14. kiemelt Dimitrovot 5 szettben! Bravó!Sajna, belealudtam (még nem álltam át NFL-üzemmódra), de amíg tudtam nézni, kifejezetten tetszett, amit láttam. Csatlakozom a bravóhoz!
iktriad
több mint 4 éve
Ez hatalmas győzelem volt, 5 szettes meccseken eddig nem Marci szokott lenni összeszedettebb fejben/fizikálisan... 😊
több mint 4 éve
Fucsovics (2 hét alatt másodszor) legyőzte a 14. kiemelt Dimitrovot 5 szettben! Bravó!Mutatja a példát focistáknak hogy kell bolgárokat verni 😊
iktriad
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Fucsovics (2 hét alatt másodszor) legyőzte a 14. kiemelt Dimitrovot 5 szettben! Bravó!