Tenisz
16 feliratkozó
több mint 4 éve
Ezért nem lesz Zverezből se semmi...
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 4 éve
Jughead
5 213
Hát ez a meccs a tenisz megcsúfolása volt, két szánalmas teljesítményt láthattunk.
több mint 4 éve
Nagyon sima ez a döntő...Még idejében jinxeltem 😊
warr_b
több mint 4 éve
Azért ott a második játszmában az a hangyafasznyi IN az nagyon megfordította a meccset
több mint 4 éve
Ez az Osaka is küldi a 110 pluszosokat rendesen.Régen néztem női teniszt...
több mint 4 éve
Nah, alakul valami talán.
több mint 4 éve
Nagyon sima ez a döntő...
több mint 4 éve
Mos' mé', a legtöbb helyen 68-70 kg-nak írják 😆dehogynem. Gyík kiszabott jól védekezik, Szerénke meg egyre nehezebben cipeli a kuffert. a tíz évvel ezelőtti énjükkel lenne izgalmas.Azt jól láthattam, hogy Serena Williams első szervája 110 körüli, és Thiemnek is volt jópár 110-es elsője?Egyszer megnéznék egy éles Szerénke-Gyík meccset. Nem lenne lefutott szerintem.
Sobri Jóska
warr_b
(btw ha Szerénkén tizenöt-húsz kilóval kevesebb lenne, akkor most nem a huszonnegyedik címet hajtaná, hanem a harmincnegyediket)
slowmotion
Btw a párosoknál együtt asszem 39 Grand slam-e van.
több mint 4 éve
De stimmel?Thiem az elődöntőben 116/96-os átlagot produkált első/második szervára 135/106-os csúccsal, Willams az elődöntőben 108/89-et. 122/99-es maximummal.
Olyan erős első szervákat üt, mint egy top10-es férfi teniszező?
Sobri Jóska
nyilván ez csak egy-egy meccs, és egy top10-es teniszező, de nem rossz. (és ugye Serena csak 175 centi magas, azért annak is megvan a "hátránya".)
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Hendrix
1 555
Tekintettel arra hogy akkora a no mint egy gorilla, ez nem meglepo.
I know that when you shine they wish some days will be dark
Sunny days wouldn't be special if it wasn't for rain, Joy wouldn't feel so good if it wasn't for pain
több mint 4 éve
De stimmel?Olyan erős első szervákat üt, mint egy top10-es férfi teniszező?
több mint 4 éve
dehogynem. Gyík kiszabott jól védekezik, Szerénke meg egyre nehezebben cipeli a kuffert. a tíz évvel ezelőtti énjükkel lenne izgalmas.Azt jól láthattam, hogy Serena Williams első szervája 110 körüli, és Thiemnek is volt jópár 110-es elsője?Egyszer megnéznék egy éles Szerénke-Gyík meccset. Nem lenne lefutott szerintem.
Sobri Jóska
warr_b
(btw ha Szerénkén tizenöt-húsz kilóval kevesebb lenne, akkor most nem a huszonnegyedik címet hajtaná, hanem a harmincnegyediket)
Szerkesztette: slowmotion
több mint 4 éve
Azt jól láthattam, hogy Serena Williams első szervája 110 körüli, és Thiemnek is volt jópár 110-es elsője?Egyszer megnéznék egy éles Szerénke-Gyík meccset. Nem lenne lefutott szerintem.
Sobri Jóska
több mint 4 éve
Azt jól láthattam, hogy Serena Williams első szervája 110 körüli, és Thiemnek is volt jópár 110-es elsője?
több mint 4 éve
hinnye, német-német döntő a férfiaknál"Minél messzebb sodródik egy társadalom az igazságtól, annál jobban fogja gyűlölni azokat, akik kimondják azt." (George Orwell)
"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)
Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv
több mint 4 éve
Padrinaggio
222
Medvedev.Nem tudom, én momentán senkiben nem látom, hogy akár csak 5-6 GS-et nyerni tudna...pl Cicifasz. meg ha képes végig összpontosítani, akkor Zverev. meg salakon Thiem (jó, ő már nem fiatal annyira). meg bármelyik kétméteres szervagép, akinek kijön egy meccsen a lépés. valamelyik fiatal kanadai, aki most kezdi összeszedni magát fejben.És melyik az a csodatehetség, aki csak feleolyan jó lehet, mint a Rozsé-Nadal-Gyík hármas? Lehet lemaradtam valamiről, de én nem láttam 😊Én inkább azért haragszom rá, mert elindult. A pénz nem kellhet ennyire, csak arra ment ki a dolog hogy jöjjön egy ingyen GS. Rábaszott...azé' ő se lesz fiatalabb, és jönnek a feltörekvő ifjoncok
bcsarli
slowmotion
warr_b
sosem lehet tudni, kinek milyen görbét ír le a karrierje.
slowmotion
Thiem már 27 éves, feltörekvő ifjoncnak már bajosan megy el 😊
Zverez nem elég konzisztens, a kétméteres szervagépek meg mire mennek? Kb mint Isner, egy-egy meccsen lehet leütnek valakit a pályáról, de ez még kisebb tornagyőzelmekhez is ritkán elég...
Cicifaszból még esetleg lehet valaki, bár én annyira tőle se vagyok hanyatt esve.
warr_b
több mint 4 éve
Fura hogy nincs meg olyan játék ahol Djoko labdai elől kell elugrani a biroval 😀
több mint 4 éve
Oké, akkor nem ugyanarra gondoltunk. Egy meccsen persze bármi lehet, sérülés, szar nap, eltalált vonalbíró...én kérek elnézést, de itt nem arról volt szó, hogy melyik ifjúból lesz a következő Roger/Rafa/Novak, mert most nem arról beszéltünk, hogy ki fogja a 2020-as éveket dominálni. ahhoz, hogy Novak ne nyerje halomra a Grand Slameket, annak elégséges, de nem szükséges feltétele, hogy legyenek olyanok, akik egy-egy meccsen el tudják kapni. ha ez Thiem salakon, akkor ő. ha valamelyik szervagép Wimbledonban, akkor ő. a Tsitsipaz vagy Zverev akárhol, akkor ő.Nem tudom, én momentán senkiben nem látom, hogy akár csak 5-6 GS-et nyerni tudna...pl Cicifasz. meg ha képes végig összpontosítani, akkor Zverev. meg salakon Thiem (jó, ő már nem fiatal annyira). meg bármelyik kétméteres szervagép, akinek kijön egy meccsen a lépés. valamelyik fiatal kanadai, aki most kezdi összeszedni magát fejben.És melyik az a csodatehetség, aki csak feleolyan jó lehet, mint a Rozsé-Nadal-Gyík hármas? Lehet lemaradtam valamiről, de én nem láttam 😊Én inkább azért haragszom rá, mert elindult. A pénz nem kellhet ennyire, csak arra ment ki a dolog hogy jöjjön egy ingyen GS. Rábaszott...azé' ő se lesz fiatalabb, és jönnek a feltörekvő ifjoncok
bcsarli
slowmotion
warr_b
slowmotion
Zverez nem elég konzisztens, a kétméteres szervagépek meg mire mennek? Kb mint Isner, egy-egy meccsen lehet leütnek valakit a pályáról, de ez még kisebb tornagyőzelmekhez is ritkán elég...
Cicifaszból még esetleg lehet valaki, bár én annyira tőle se vagyok hanyatt esve.
warr_b
egy Grand Slamhez még mindig hét meccset kell nyerni, és a végén nagyobb valószínűséggel lehet majd a fen felsoroltakkal találkozni, ott meg lassan elég lehet egy jobb nap az ellenfelektől, és Novak ráb*szott.
slowmotion
több mint 4 éve
én kérek elnézést, de itt nem arról volt szó, hogy melyik ifjúból lesz a következő Roger/Rafa/Novak, mert most nem arról beszéltünk, hogy ki fogja a 2020-as éveket dominálni. ahhoz, hogy Novak ne nyerje halomra a Grand Slameket, annak elégséges, de nem szükséges feltétele, hogy legyenek olyanok, akik egy-egy meccsen el tudják kapni. ha ez Thiem salakon, akkor ő. ha valamelyik szervagép Wimbledonban, akkor ő. a Tsitsipaz vagy Zverev akárhol, akkor ő.Nem tudom, én momentán senkiben nem látom, hogy akár csak 5-6 GS-et nyerni tudna...pl Cicifasz. meg ha képes végig összpontosítani, akkor Zverev. meg salakon Thiem (jó, ő már nem fiatal annyira). meg bármelyik kétméteres szervagép, akinek kijön egy meccsen a lépés. valamelyik fiatal kanadai, aki most kezdi összeszedni magát fejben.És melyik az a csodatehetség, aki csak feleolyan jó lehet, mint a Rozsé-Nadal-Gyík hármas? Lehet lemaradtam valamiről, de én nem láttam 😊Én inkább azért haragszom rá, mert elindult. A pénz nem kellhet ennyire, csak arra ment ki a dolog hogy jöjjön egy ingyen GS. Rábaszott...azé' ő se lesz fiatalabb, és jönnek a feltörekvő ifjoncok
bcsarli
slowmotion
warr_b
slowmotion
warr_b
egy Grand Slamhez még mindig hét meccset kell nyerni, és a végén nagyobb valószínűséggel lehet majd a fen felsoroltakkal találkozni, ott meg lassan elég lehet egy jobb nap az ellenfelektől, és Novak ráb*szott.
több mint 4 éve
Nem tudom, én momentán senkiben nem látom, hogy akár csak 5-6 GS-et nyerni tudna...pl Cicifasz. meg ha képes végig összpontosítani, akkor Zverev. meg salakon Thiem (jó, ő már nem fiatal annyira). meg bármelyik kétméteres szervagép, akinek kijön egy meccsen a lépés. valamelyik fiatal kanadai, aki most kezdi összeszedni magát fejben.És melyik az a csodatehetség, aki csak feleolyan jó lehet, mint a Rozsé-Nadal-Gyík hármas? Lehet lemaradtam valamiről, de én nem láttam 😊Én inkább azért haragszom rá, mert elindult. A pénz nem kellhet ennyire, csak arra ment ki a dolog hogy jöjjön egy ingyen GS. Rábaszott...azé' ő se lesz fiatalabb, és jönnek a feltörekvő ifjoncok
bcsarli
slowmotion
warr_b
slowmotion
több mint 4 éve
pl Cicifasz. meg ha képes végig összpontosítani, akkor Zverev. meg salakon Thiem (jó, ő már nem fiatal annyira). meg bármelyik kétméteres szervagép, akinek kijön egy meccsen a lépés. valamelyik fiatal kanadai, aki most kezdi összeszedni magát fejben.És melyik az a csodatehetség, aki csak feleolyan jó lehet, mint a Rozsé-Nadal-Gyík hármas? Lehet lemaradtam valamiről, de én nem láttam 😊Én inkább azért haragszom rá, mert elindult. A pénz nem kellhet ennyire, csak arra ment ki a dolog hogy jöjjön egy ingyen GS. Rábaszott...azé' ő se lesz fiatalabb, és jönnek a feltörekvő ifjoncok
bcsarli
slowmotion
warr_b
több mint 4 éve
Ja, a büdös riherongya, örülnie kellene, hogy egy ekkora sztár lőtte torkon + bekerült a hírekbe. Elhajolni nem tud, fetrengeni igen. Minek ment oda?!Kapjon érte hat game büntetést, de annyiért ne léptessék már le, hogy a hetvenezer éves vonalbíró cseléd nem tud elhajolni egy lassú labda elől.Itt se idegből lőtte... meg egy meccsen van 38 ilyen.Miért hülyeség ? Szerintem egy egy jó szabály, ne lövöldözze a játékos a labdát sehova idegből.Djokovic kiütött egy női vonalbírót és ezzel saját magát is a US Openről.Utálom a gyíkot mint a szart, de ilyen véletlen hülyeségért kizárás... jó nagy fasz szabály.
iktriad
warr_b
Toca
Bakker, nem gondoltam volna, hogy valaha Djokovicsot fogom védeni 😀😀
warr_b
Cubehor
több mint 4 éve
sajnos nem voltak olyan helyzetben a szervezők, hogy leigazolják Michael Dudikoffot (az összes pályára, és az összes vonalbírói székbe), aki vödörrel a fején is elkapta volna a labdát.Kapjon érte hat game büntetést, de annyiért ne léptessék már le, hogy a hetvenezer éves vonalbíró cseléd nem tud elhajolni egy lassú labda elől.Itt se idegből lőtte... meg egy meccsen van 38 ilyen.Miért hülyeség ? Szerintem egy egy jó szabály, ne lövöldözze a játékos a labdát sehova idegből.Djokovic kiütött egy női vonalbírót és ezzel saját magát is a US Openről.Utálom a gyíkot mint a szart, de ilyen véletlen hülyeségért kizárás... jó nagy fasz szabály.
iktriad
warr_b
Toca
Bakker, nem gondoltam volna, hogy valaha Djokovicsot fogom védeni 😀😀
warr_b
Cubehor
nyilván a vonalbíró szakmai hibát követett el, mert köteles lett volna szemmel tartani azt a játékost, akinél éles
meg lehet érteni, hogy az egyszeri mezei ember, mint Te meg én (na jó, én nem) le sem tudná venni a szemét egy ekkora világsztárról, azért nem biztos, hogy én pl le tudtam volna reagálni a labdát, ha nem is oda nézek.
több mint 4 éve
És melyik az a csodatehetség, aki csak feleolyan jó lehet, mint a Rozsé-Nadal-Gyík hármas? Lehet lemaradtam valamiről, de én nem láttam 😊Én inkább azért haragszom rá, mert elindult. A pénz nem kellhet ennyire, csak arra ment ki a dolog hogy jöjjön egy ingyen GS. Rábaszott...azé' ő se lesz fiatalabb, és jönnek a feltörekvő ifjoncok
bcsarli
slowmotion
több mint 4 éve
Én inkább azért haragszom rá, mert elindult. A pénz nem kellhet ennyire, csak arra ment ki a dolog hogy jöjjön egy ingyen GS. Rábaszott...azé' ő se lesz fiatalabb, és jönnek a feltörekvő ifjoncok
bcsarli