Tenisz
16 feliratkozó
több mint 3 éve
Én úgy tudom Rafa kimondta, hogy nem lesz Wimbledonban.I' m back 😄RF meg nem epult fel es biztosan nem lesz. Ha tetszik a salak arra van egy kenocsom de sajnos nem lehet inni ra.
Roddick volt a kedvenc, így amikor visszavonult, én is pihentettem a teniszt!
De az idei RG néztem és nagyon tetszett! Baez, Zverev, Alcaraz bejövös játékot játszott! Federer lesz Wimbledonban?
Elnézve nagyon Djokovicsnak áll a fű!
steelwolf
Djoko es a fu nalam erdekes kerdes, raadasul tul sok pofont kapott mostanaban es Nadal meg az ellenkezoje. Ha fogadnom kellene akkor Djokora tennek, de ez a torna ami a legnehezebb. Nadal meg egesz eleteben ugy jatszik rajta ha minden jo ( jelenleg az, a palya/idojaras a legnagyobb kerdojel ami maradt) akkor nagyon jo es nehez elverni, ha nem akkor barkitol ki is kaphat.
Amugy Djoko jateka meg nem szazas, de itt kevesebb neki a termeszetes ellenseg, es Nadalnak meg tobb. De jelen idenyben olyan kulonbseg van a kettojuk "szerencseje" kozott ami idenre mar nem latom olyan eselyesnek Djokot. A Szerencse nem a legjobb szo de nem talaltam jobbat de a sors keze is hulyen hangzik. Djoko a ranglistan is kapja a pofonokat es a Wimbledoni az utolso csepp a tengerben es az eredmenykenyszer nagyon nagy lett neki ( jovore persze egy jo kozepes Djokovic is tarolni fog ezen a teren es barki barmilyen bomba formaja ellen igaz lesz es ezert is pina volt Nadal mikor kijelentette hogy o nem hajt ra. Nadalnak nem volt Djoko es meg, salakon amugy is jobb ha nem fizikai felhozonak kellene lemennie Djokonak akkor is. A RG-on koran osszefutnak igy Djoko eleve kikap es igy raadasul koran, mig a faradast is atlepte Nadal a sors kezevel es megerdemelten nyerte amit mar tavaly ( es minden eveben ) , 3 honapja es a verseny elott is megjosolt kb mindenki hogy megnyeri. Ok, nagyon ritkan nem jon be. Es a sors raadasul megint kedvez neki mert ha jatszik akkor masodik kiemelt lesz igy nem tudja Djoko elobb kiutni es ha Nadal eljut a dontoig amire azert jo eselye van az ellenfelek hullasa miatt is akkor feljohet a jateka ahogy halad idoben es ha megy neki akkor barkit barhol kepes elverni. Ettol az osszes elojel ellenere ( mar valahol o az eselyesebb ) is igen Djokoe a fu ( csak akartam arnyalni egy picit ) 😊
no

Liverpool Fc
több mint 3 éve
I' m back 😄RF meg nem epult fel es biztosan nem lesz. Ha tetszik a salak arra van egy kenocsom de sajnos nem lehet inni ra.
Roddick volt a kedvenc, így amikor visszavonult, én is pihentettem a teniszt!
De az idei RG néztem és nagyon tetszett! Baez, Zverev, Alcaraz bejövös játékot játszott! Federer lesz Wimbledonban?
steelwolf
Djoko es a fu nalam erdekes kerdes, raadasul tul sok pofont kapott mostanaban es Nadal meg az ellenkezoje. Ha fogadnom kellene akkor Djokora tennek, de ez a torna ami a legnehezebb. Nadal meg egesz eleteben ugy jatszik rajta ha minden jo ( jelenleg az, a palya/idojaras a legnagyobb kerdojel ami maradt) akkor nagyon jo es nehez elverni, ha nem akkor barkitol ki is kaphat.
Amugy Djoko jateka meg nem szazas, de itt kevesebb neki a termeszetes ellenseg, es Nadalnak meg tobb. De jelen idenyben olyan kulonbseg van a kettojuk "szerencseje" kozott ami idenre mar nem latom olyan eselyesnek Djokot. A Szerencse nem a legjobb szo de nem talaltam jobbat de a sors keze is hulyen hangzik. Djoko a ranglistan is kapja a pofonokat es a Wimbledoni az utolso csepp a tengerben es az eredmenykenyszer nagyon nagy lett neki ( jovore persze egy jo kozepes Djokovic is tarolni fog ezen a teren es barki barmilyen bomba formaja ellen igaz lesz es ezert is pina volt Nadal mikor kijelentette hogy o nem hajt ra. Nadalnak nem volt Djoko es meg, salakon amugy is jobb ha nem fizikai felhozonak kellene lemennie Djokonak akkor is. A RG-on koran osszefutnak igy Djoko eleve kikap es igy raadasul koran, mig a faradast is atlepte Nadal a sors kezevel es megerdemelten nyerte amit mar tavaly ( es minden eveben ) , 3 honapja es a verseny elott is megjosolt kb mindenki hogy megnyeri. Ok, nagyon ritkan nem jon be. Es a sors raadasul megint kedvez neki mert ha jatszik akkor masodik kiemelt lesz igy nem tudja Djoko elobb kiutni es ha Nadal eljut a dontoig amire azert jo eselye van az ellenfelek hullasa miatt is akkor feljohet a jateka ahogy halad idoben es ha megy neki akkor barkit barhol kepes elverni. Ettol az osszes elojel ellenere ( mar valahol o az eselyesebb ) is igen Djokoe a fu ( csak akartam arnyalni egy picit ) 😊
több mint 3 éve
I' m back 😄Roddick volt a kedvenc, így amikor visszavonult, én is pihentettem a teniszt!
több mint 3 éve
Igazából Ruud nem játszott rosszul csak a két játékos más kávéház.Ez a donto mondjuk eleg meltatlan volt egy Roland Garroshoz.Mondjuk életed első grand slam döntőjén odaállni azzal szembe, akiről már életében el kellene nevezni a Philip Chatrier-t, ennél nem sok nehezebb helyzetet tudok elképzelni.
Stez
somoskovig
Szerintem 10bol kb 8x ha nem többször 3 szettben hozná ezt Rafa bármelyik körben.
Aztán meg hozzájön, hogy döntő, 3 hét vége, Rafa meg tűpontos hát ebből csak ez jöhetett ki.
több mint 3 éve
Ez a donto mondjuk eleg meltatlan volt egy Roland Garroshoz.Mondjuk életed első grand slam döntőjén odaállni azzal szembe, akiről már életében el kellene nevezni a Philip Chatrier-t, ennél nem sok nehezebb helyzetet tudok elképzelni.
Stez
több mint 3 éve
Ez a donto mondjuk eleg meltatlan volt egy Roland Garroshoz.Ez a sorsolásnál, de legkésőbb Tsitsipas kiesésénél eldőlt, hogy sima meccs lesz.
Stez
több mint 3 éve
Ez a donto mondjuk eleg meltatlan volt egy Roland Garroshoz.
több mint 3 éve
Én világ életemben Federer teniszét sokkal jobban szerettem nézni, emiatt nyilván mindig volt egy kis ellenérzés bennem Nadal kapcsán. De ahogy ezt a két utolsó GS-t végigcsinálta, arról nehéz nem a lehető legnagyobb elismeréssel beszélni. Játékban, akaratban, koncentrációban, és mellette igazi bajnokként, példaképként viselkedésben (pl Zverev visszakiserese). Nem kell GOAT a három közül, mindenesetre örülök, hogy ennek a 3 srácnak a teljes pályafutását végignézhetem.Pontosan így vagyok ezzel én is. Nálam is Federer a No1, de minden tiszteletem Nadalnak, nagyon megérdemelte ezt a győzelmet.
somoskovig
több mint 3 éve
Én világ életemben Federer teniszét sokkal jobban szerettem nézni, emiatt nyilván mindig volt egy kis ellenérzés bennem Nadal kapcsán. De ahogy ezt a két utolsó GS-t végigcsinálta, arról nehéz nem a lehető legnagyobb elismeréssel beszélni. Játékban, akaratban, koncentrációban, és mellette igazi bajnokként, példaképként viselkedésben (pl Zverev visszakiserese). Nem kell GOAT a három közül, mindenesetre örülök, hogy ennek a 3 srácnak a teljes pályafutását végignézhetem.
több mint 3 éve
Ja, hallgattam. Bár előtte azért leizzadtam, nagyon visszavonulós hangulata volt, meg is lepett a végén. 😀Nincsenek szavak. 22 GS, 14 RG, eszméletlen!Azt mondta, nem vonul vissza.
Számomra Nadal a GOAT kérdés nélkül! Nem tudom visszavonul-e, de hálás vagyok, h ennyi éven keresztül láthattam játszani. Remélem lesz még lehetőségem rá.
roberto23
nagylaza
De örülök neki.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 3 éve
Nincsenek szavak. 22 GS, 14 RG, eszméletlen!Azt mondta, nem vonul vissza.
Számomra Nadal a GOAT kérdés nélkül! Nem tudom visszavonul-e, de hálás vagyok, h ennyi éven keresztül láthattam játszani. Remélem lesz még lehetőségem rá.
roberto23
több mint 3 éve
Nincsenek szavak. 22 GS, 14 RG, eszméletlen! Számomra Nadal a GOAT kérdés nélkül! Nem tudom visszavonul-e, de hálás vagyok, h ennyi éven keresztül láthattam játszani. Remélem lesz még lehetőségem rá.
„History is a set of lies agreed upon.”
több mint 3 éve
Mekkora makja volt mar megint Nadalnak 😁
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 3 éve
Ja, most akartam írni, hogy mégis nagyon sima lett. A harmadik szett már méltatlan egy döntőhöz. (Vagy inkább azóta az, hogy Ruud 3:1-re vezetett a másodikban.)Lassan már te is elhiszed!Ez nagyon sima donto lesz. Teljesen mas szint Nadal es Ruud.Nem hiszem.
Stez
nagylaza
Toca
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Lassan már te is elhiszed!Ez nagyon sima donto lesz. Teljesen mas szint Nadal es Ruud.Nem hiszem.
Stez
nagylaza
több mint 3 éve
Na, most már biztosan kijelenthető, hogy Ruud is feladta. Mindenesetre nagy menetelés volt a részéről (még ha nem is volt egy olyan nehéz ág, akkor is).
több mint 3 éve
Otthon codozom. ☺️Ez nagyon sima donto lesz. Teljesen mas szint Nadal es Ruud.csak reménykedsz, hogy időben haza tudj menni. Fonák játékán kell javítani Ruud-nek és szerintem elkaphatja Nadal-t ( de nem fogja, mert Nadalnak ez az utolsó meccse)
Stez
Toto21
több mint 3 éve
Azt se mondanám, hogy Ruud szarul játszik. Nadal szenzációs, a megingásaival együtt is.
több mint 3 éve
csipkelli
4 010
Állítólag nem lesz.Csak most lesz egy extra sajt.táj.www.nemzetisport.hu/tenisz/roland-garros-nadal-visszavonulhat-a-donto-utan-sajtohir-2896111Így játszik már több éve, annyi hogy most torna alatt csak fájdalomcsillapító jöhet emiatt necces neki a 3 hetes torna.
bcsarli
Simán lehet hogy visszavonul de ezt a cikket az elmúlt 1,5ev minden tornája közben belehetett volna dobni.
Toca
bcsarli
több mint 3 éve
Én addig nem hiszem el amíg a jövő évi RG nevezest nem látom 😀Csak most lesz egy extra sajt.táj.www.nemzetisport.hu/tenisz/roland-garros-nadal-visszavonulhat-a-donto-utan-sajtohir-2896111Így játszik már több éve, annyi hogy most torna alatt csak fájdalomcsillapító jöhet emiatt necces neki a 3 hetes torna.
bcsarli
Simán lehet hogy visszavonul de ezt a cikket az elmúlt 1,5ev minden tornája közben belehetett volna dobni.
Toca
bcsarli
több mint 3 éve
Ez nagyon sima donto lesz. Teljesen mas szint Nadal es Ruud.Nem hiszem.
Stez
több mint 3 éve
Csak most lesz egy extra sajt.táj.www.nemzetisport.hu/tenisz/roland-garros-nadal-visszavonulhat-a-donto-utan-sajtohir-2896111Így játszik már több éve, annyi hogy most torna alatt csak fájdalomcsillapító jöhet emiatt necces neki a 3 hetes torna.
bcsarli
Toca
több mint 3 éve
Ez nagyon sima donto lesz. Teljesen mas szint Nadal es Ruud.csak reménykedsz, hogy időben haza tudj menni. Fonák játékán kell javítani Ruud-nek és szerintem elkaphatja Nadal-t ( de nem fogja, mert Nadalnak ez az utolsó meccse)
Stez
több mint 3 éve
Ez nagyon sima donto lesz. Teljesen mas szint Nadal es Ruud.
több mint 3 éve
www.nemzetisport.hu/tenisz/roland-garros-nadal-visszavonulhat-a-donto-utan-sajtohir-2896111Így játszik már több éve, annyi hogy most torna alatt csak fájdalomcsillapító jöhet emiatt necces neki a 3 hetes torna.
bcsarli