Tenisz
16 feliratkozó
több mint 5 éve
De. Legcsinibb evör.Sabatini nem?Még Mauresmo hiányozna...Hingis mikor jön vissza(megint? 😀)Navratilovával egy duett.
Negritis
kishaszi
warr_b
Sobri Jóska
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Sabatini nem?Még Mauresmo hiányozna...Hingis mikor jön vissza(megint? 😀)Navratilovával egy duett.
Negritis
kishaszi
warr_b
több mint 5 éve
Még Mauresmo hiányozna...Hingis mikor jön vissza(megint? 😀)Navratilovával egy duett.
Negritis
kishaszi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Kimiko Date-Krumm 42 évesen jutott 32-be GS-en. Clijstershez, aki kb top5 teniszező volt pályája csúcsán, addig pl a japán inkább csak top 20-as. Nincs lehetetlen.Persze random szétesett női GSen eljuthat 8-ig esetleg 4-ig. De azért meglepő lenne.
Top10-be nem hiszem, h vissza tudna jönni, de tornákat nyerhet. GS-en elődöntőbe juthat talán.
dawyd728
több mint 5 éve
Aztán majd jön Steffi és mindenkit kipicsáz.kivéve, ha Szeles elkapja
Sobri Jóska
több mint 5 éve
Aztán majd jön Steffi és mindenkit kipicsáz.
több mint 5 éve
Hingis mikor jön vissza(megint? 😀)Én örülnék neki, de nemrég szült ha jól tudom.
Negritis
több mint 5 éve
Hingis mikor jön vissza(megint? 😀)Navratilovával egy duett.
Negritis
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Hingis mikor jön vissza(megint? 😀)
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
dawyd728
3 850
Kimiko Date-Krumm 42 évesen jutott 32-be GS-en. Clijstershez, aki kb top5 teniszező volt pályája csúcsán, addig pl a japán inkább csak top 20-as. Nincs lehetetlen. Top10-be nem hiszem, h vissza tudna jönni, de tornákat nyerhet. GS-en elődöntőbe juthat talán.
több mint 5 éve
Clijsters megint kijött a nyugdíjból, és 2020-tól megint teniszezik a WTA-ban, kíváncsi vagyok mire lesz képes a mai női mezőnyben majdnem 37 évesen.Páros / vegyes páros ezekben jó lehet egyéniben meg semmire.
iktriad
több mint 5 éve
Nadal így szerintem beelőzi címekben Federert, de 2 éven belül djoko sem előzi őt meg. Még 2 Garros simán benne van
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
rengeteg kérdőjel volt Rafanál fiatalonFájó emlék a Pete elleni USOpen döntő, ahol "lelőtte" a pályáról: Pete is ahogy akkor foglmazott - "those legs.." és nem a hosszú combjára gondolt. Nála számomra érthetetlen volt, hogy utána megküzelíteni se tudta azt a teljesítményt, míg szerintem Nadalnál senki se gondolta, hogy salakon kívül bárhol lesz esélye.Hewitt sztem a legjobb idejében se volt ezen a szintenSzerintem Muster ilyen volt, meg Hewitt is. Csak Nadal más kategória lett a szimpla salakkirályból durván felfejlődve.Volt valaha a férfi teniszben Nadalnal erősebb, állóképesebb, fizikálisabb játékos, aki azért eredményes is tudott lenni?Serena.
Sobri Jóska
Amúgy nemigen, főleg hogy ő fejben, mentálisan is erős ami talán a legfontosabb.
Hendrix
kishaszi
de jah ő már hasonló volt
Negritis
kishaszi
de azok nagy része fejleszthető volt (pl szerva)
bár lehet inkább remény volt, de többen is gondolták anno
több mint 5 éve
Fájó emlék a Pete elleni USOpen döntő, ahol "lelőtte" a pályáról: Pete is ahogy akkor foglmazott - "those legs.." és nem a hosszú combjára gondolt. Nála számomra érthetetlen volt, hogy utána megküzelíteni se tudta azt a teljesítményt, míg szerintem Nadalnál senki se gondolta, hogy salakon kívül bárhol lesz esélye.Hewitt sztem a legjobb idejében se volt ezen a szintenSzerintem Muster ilyen volt, meg Hewitt is. Csak Nadal más kategória lett a szimpla salakkirályból durván felfejlődve.Volt valaha a férfi teniszben Nadalnal erősebb, állóképesebb, fizikálisabb játékos, aki azért eredményes is tudott lenni?Serena.
Sobri Jóska
Amúgy nemigen, főleg hogy ő fejben, mentálisan is erős ami talán a legfontosabb.
Hendrix
kishaszi
Negritis
több mint 5 éve
Hewitt sztem a legjobb idejében se volt ezen a szintenSzerintem Muster ilyen volt, meg Hewitt is. Csak Nadal más kategória lett a szimpla salakkirályból durván felfejlődve.Volt valaha a férfi teniszben Nadalnal erősebb, állóképesebb, fizikálisabb játékos, aki azért eredményes is tudott lenni?Serena.
Sobri Jóska
Hendrix
kishaszi
több mint 5 éve
Szerintem Muster ilyen volt, meg Hewitt is. Csak Nadal más kategória lett a szimpla salakkirályból durván felfejlődve.Volt valaha a férfi teniszben Nadalnal erősebb, állóképesebb, fizikálisabb játékos, aki azért eredményes is tudott lenni?Serena.
Sobri Jóska
Hendrix
több mint 5 éve
Amikor mindkét résztvevő maximálisan megtesz mindent a győzelemért.Imádom az ilyen meccseket.
több mint 5 éve
Jughead
5 213
A bíró, hogy be van szarva Nadaltól. Vicc. 😊
több mint 5 éve
pfu de alattomos volt most ez Nadaltól ahogy próbálta lassítani undorítóSikerült. Így inkább eredményesnek mondanám.
Heisman Trophy
több mint 5 éve
pfu de alattomos volt most ez Nadaltól ahogy próbálta lassítani undorító
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
mekkora meccs ez 😀Ja. Azt reméltem a Pats-Steelers kezdetére véget ér. Már 4 órája tolják.
Heisman Trophy
több mint 5 éve
mekkora meccs ez 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 5 éve
Medvedev azt hiszem nagyon durván megérkezett az elitbe, legyen bármi ennek a meccsnek a vége.Nem az a "vezet a másik, jobb is, akkor feladom" típus.
Jughead
És ez asszem a 24. meccse egy hónap alatt, 3 vagy 4 tornán is döntőzött zsinórban.
És mennyire durva, hogy átfordította a közönség szimpátiáját is. Miközben még az arckifejezése se igen változott.
Érdekes játékos.
több mint 5 éve
Jughead
5 213
Medvedev azt hiszem nagyon durván megérkezett az elitbe, legyen bármi ennek a meccsnek a vége.