Tenisz
16 feliratkozó
több mint 5 éve
ajándél 1,95-ös szorzó, némi izgalommal fűszerezve
több mint 5 éve
És megint visszajött 3 breaklabdáról 😂
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Benne lenne, de tartják szorosan 😊tipik női meccs, benne van hogy az utolsó szett meg lesz egy sima 1-6 Osakának 😀kezd egyre érdekesebb lenni ez a meccs, saját adogatásnál 3-5-nél hárított három meccslabdát kvitova, majd megfordította a break hátrányt, és most jön a döntőszett. Élőben lehetett rá vagy 30-as szorzó 😀Egész jó meccs, hullámzó.
eaglesmcnabb
warr_b
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
tipik női meccs, benne van hogy az utolsó szett meg lesz egy sima 1-6 Osakának 😀kezd egyre érdekesebb lenni ez a meccs, saját adogatásnál 3-5-nél hárított három meccslabdát kvitova, majd megfordította a break hátrányt, és most jön a döntőszett. Élőben lehetett rá vagy 30-as szorzó 😀Egész jó meccs, hullámzó.
eaglesmcnabb
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
kezd egyre érdekesebb lenni ez a meccs, saját adogatásnál 3-5-nél hárított három meccslabdát kvitova, majd megfordította a break hátrányt, és most jön a döntőszett. Élőben lehetett rá vagy 30-as szorzó 😀6-7, 3-5, 0-40-nél szerintem viszonylag kevesen tették a kocsit/házat/asszonyt Kvitovára 😀
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
kezd egyre érdekesebb lenni ez a meccs, saját adogatásnál 3-5-nél hárított három meccslabdát kvitova, majd megfordította a break hátrányt, és most jön a döntőszett. Élőben lehetett rá vagy 30-as szorzó 😀Egész jó meccs, hullámzó.
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
kezd egyre érdekesebb lenni ez a meccs, saját adogatásnál 3-5-nél hárított három meccslabdát kvitova, majd megfordította a break hátrányt, és most jön a döntőszett. Élőben lehetett rá vagy 30-as szorzó 😀
Szerkesztette: eaglesmcnabb
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Tudom én aztat,.de annyira ült. :dJajjmá, Haszika, a gyík az a Gyokovics.Federer már kiesettNadal ne mvesztett még szettet, Djoko is kb 2-t eddig. Érdekes leszMindegy, csak ne a gyík nyerjen 😁😆
Toca
warr_b
kishaszi
Rozsé a robot 😊
warr_b
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
* a felét két szettben, további negyedét meg hárombanJah. Szerénke meg a férfi mezőny felét leverné 😊no igen, elmúltak már a Hingis-féle technique-over-phisicality napok.Kvitova meg 183 😊Teljesen egyetértve az összes lényegi ponttal (s én speciel neki fogok szurkolni), de mondjuk 180 centijével még a japán kosár/röpiválogatottban is bőven a magasabb között lenne (nyilván az apuka miatt persze), s azért ez női teniszben is átlag feletti talán...Kvitova nagyon megérdemelné a késelése miatt. Remélem összejön neki.Jaja.
eaglesmcnabb
Mondjuk a kis japán sem lenne érdemtelen, elég undorító volt amit Szerénke művelt a dontőjükön, kábé még neki kellett elnézést kérnie, hogy nyert...
Szóval bármelyik nyer, jó lesz 😊
warr_b
Igor
Fasznak nőnek csajok ekkorára, én vagyok 192 😀
warr_b
és hát az ügyesebbik Pliskova lány sem a gyerekosztályról öltözködik a maga 186 centijével.
slowmotion
warr_b
több mint 5 éve
egy százhúszmilliós országtól ennyi? hesteg nemsok. egy Tier I-es győzelem, az pont annyi, mint amit Szávay összehozott.No, azért Kimiko Date elég jó volt egy olyan időszakban, amikor Ázsia még sehol se volt, és Sugiyama se volt rossz.az a kemény, hogy két ennyire teniszerős nemzetből jött össze egy világverő játékos. Haiti és Japán, Japán és Haiti, ízlelgessük még egy picit... 😊Teljesen egyetértve az összes lényegi ponttal (s én speciel neki fogok szurkolni), de mondjuk 180 centijével még a japán kosár/röpiválogatottban is bőven a magasabbak között lenne (nyilván az apuka miatt persze), s azért ez női teniszben is átlag feletti talán...Kvitova nagyon megérdemelné a késelése miatt. Remélem összejön neki.Jaja.
eaglesmcnabb
Mondjuk a kis japán sem lenne érdemtelen, elég undorító volt amit Szerénke művelt a dontőjükön, kábé még neki kellett elnézést kérnie, hogy nyert...
warr_b
Igor
slowmotion
Haiti, ööö... (jó bevallom, ezt gugliztam) - de Agenornak volt egy French Open QF-je. 😛
Igor
több mint 5 éve
No, azért Kimiko Date elég jó volt egy olyan időszakban, amikor Ázsia még sehol se volt, és Sugiyama se volt rossz.az a kemény, hogy két ennyire teniszerős nemzetből jött össze egy világverő játékos. Haiti és Japán, Japán és Haiti, ízlelgessük még egy picit... 😊Teljesen egyetértve az összes lényegi ponttal (s én speciel neki fogok szurkolni), de mondjuk 180 centijével még a japán kosár/röpiválogatottban is bőven a magasabbak között lenne (nyilván az apuka miatt persze), s azért ez női teniszben is átlag feletti talán...Kvitova nagyon megérdemelné a késelése miatt. Remélem összejön neki.Jaja.
eaglesmcnabb
warr_b
Igor
slowmotion
Haiti, ööö... (jó bevallom, ezt gugliztam) - de Agenornak volt egy French Open QF-je. 😛
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Jah. Szerénke meg a férfi mezőny felét leverné 😊no igen, elmúltak már a Hingis-féle technique-over-phisicality napok.Kvitova meg 183 😊Teljesen egyetértve az összes lényegi ponttal (s én speciel neki fogok szurkolni), de mondjuk 180 centijével még a japán kosár/röpiválogatottban is bőven a magasabb között lenne (nyilván az apuka miatt persze), s azért ez női teniszben is átlag feletti talán...Kvitova nagyon megérdemelné a késelése miatt. Remélem összejön neki.Jaja.
eaglesmcnabb
warr_b
Igor
warr_b
és hát az ügyesebbik Pliskova lány sem a gyerekosztályról öltözködik a maga 186 centijével.
slowmotion
több mint 5 éve
az a kemény, hogy két ennyire teniszerős nemzetből jött össze egy világverő játékos. Haiti és Japán, Japán és Haiti, ízlelgessük még egy picit... 😊Teljesen egyetértve az összes lényegi ponttal (s én speciel neki fogok szurkolni), de mondjuk 180 centijével még a japán kosár/röpiválogatottban is bőven a magasabbak között lenne (nyilván az apuka miatt persze), s azért ez női teniszben is átlag feletti talán...Kvitova nagyon megérdemelné a késelése miatt. Remélem összejön neki.Jaja.
eaglesmcnabb
warr_b
Igor
több mint 5 éve
no igen, elmúltak már a Hingis-féle technique-over-phisicality napok.Kvitova meg 183 😊Teljesen egyetértve az összes lényegi ponttal (s én speciel neki fogok szurkolni), de mondjuk 180 centijével még a japán kosár/röpiválogatottban is bőven a magasabb között lenne (nyilván az apuka miatt persze), s azért ez női teniszben is átlag feletti talán...Kvitova nagyon megérdemelné a késelése miatt. Remélem összejön neki.Jaja.
eaglesmcnabb
warr_b
Igor
warr_b
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Kidöntve minden fa megmászható.Meg azért csak te választod a fát.
ON
dawyd728
Ha valamelyik nem tetszik, nem mászod.
Nem kötelező.
több mint 5 éve
Kvitova meg 183 😊Teljesen egyetértve az összes lényegi ponttal (s én speciel neki fogok szurkolni), de mondjuk 180 centijével még a japán kosár/röpiválogatottban is bőven a magasabb között lenne (nyilván az apuka miatt persze), s azért ez női teniszben is átlag feletti talán...Kvitova nagyon megérdemelné a késelése miatt. Remélem összejön neki.Jaja.
eaglesmcnabb
warr_b
Igor
több mint 5 éve
Teljesen egyetértve az összes lényegi ponttal (s én speciel neki fogok szurkolni), de mondjuk 180 centijével még a japán kosár/röpiválogatottban is bőven a magasabbak között lenne (nyilván az apuka miatt persze), s azért ez női teniszben is átlag feletti talán...Kvitova nagyon megérdemelné a késelése miatt. Remélem összejön neki.Jaja.
eaglesmcnabb
warr_b
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Jajjmá, Haszika, a gyík az a Gyokovics.Federer már kiesettNadal ne mvesztett még szettet, Djoko is kb 2-t eddig. Érdekes leszMindegy, csak ne a gyík nyerjen 😁😆
Toca
warr_b
kishaszi
Rozsé a robot 😊
több mint 5 éve
hát, nyert bréklabdák nélkül bazi nehéz meccset nyerni
több mint 5 éve
Federer már kiesettNadal ne mvesztett még szettet, Djoko is kb 2-t eddig. Érdekes leszMindegy, csak ne a gyík nyerjen 😁😆
Toca
warr_b
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Kvitova nagyon megérdemelné a késelése miatt. Remélem összejön neki.Jaja.
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
Kvitova nagyon megérdemelné a késelése miatt. Remélem összejön neki.
több mint 5 éve
Nadal ne mvesztett még szettet, Djoko is kb 2-t eddig. Érdekes leszMindegy, csak ne a gyík nyerjen 😁😆
Toca
több mint 5 éve
Nadal ne mvesztett még szettet, Djoko is kb 2-t eddig. Érdekes lesz