NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Tenisz
15 feliratkozó
több mint 3 éve
Csak ez teljesen mas, mert a rivalis nem serules miatt hianyzik, hanem mert a torna kezdete elott napokkal kibasztak az orszagbol. 😊 Igy meg azert ez elegge kocsog szitu szerintem, nem Djoko miatt, hanem szimplan azert, ha valaki igy lep el a masik kettotol, mert szimplan beleavatkozott a politika. A tenyen nyilvan nem valtoztat, hogy itt barmelyik lep el, megerdemli, mert zsenialis jatekosok mindharman. Csak a mikentje nekem meh, amirol persze nyilvan nem Nadal tehet, mert egyreszt nem o iranyitotta az ausztral kormanyt, masreszt meg Djokovicsnak sem o mondta, hogy legyen hulye es hazudjon.ha megnyeri senkit nem fog érdekelniMi a baj, nem alciztal rendesen? Vagy beszorult az a bizonyos zabszem? Leirtam egy bizonyos tenyt. Siras? Hat az maximum a te szokasod. Eszre fogod venni, ha sirok, az nem igy nez ki.Azert jo tudni, hogy Nadal jo esellyel egy ilyen tornan szerzi meg a 21. Grand Slamjet es elozi be Federert es Djokovicsot, ahol egyebkent utobbi azert jo esellyel legyozte volna.Jaj istenem már megy a sírás pedig még közelébe sincs a 21.nek 😀
Picit azert meltatlan ez igy az egesz tenisz szamara.
Stez
Toca
Stez
djoko is nyert úgy hogy a másik 2 vagy ezért vagy azér tnem volt ott
ahogy mondani szokták azt kell megverni aki szembejön
Negritis
több mint 3 éve
ha megnyeri senkit nem fog érdekelniMi a baj, nem alciztal rendesen? Vagy beszorult az a bizonyos zabszem? Leirtam egy bizonyos tenyt. Siras? Hat az maximum a te szokasod. Eszre fogod venni, ha sirok, az nem igy nez ki.Azert jo tudni, hogy Nadal jo esellyel egy ilyen tornan szerzi meg a 21. Grand Slamjet es elozi be Federert es Djokovicsot, ahol egyebkent utobbi azert jo esellyel legyozte volna.Jaj istenem már megy a sírás pedig még közelébe sincs a 21.nek 😀
Stez
Toca
Stez
djoko is nyert úgy hogy a másik 2 vagy ezért vagy azér tnem volt ott
ahogy mondani szokták azt kell megverni aki szembejön
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Na Pegula meg a vasárnap után hátha okoz egy kis boldogságot a Bills vezetőségének (akik ugye a szülei).
több mint 3 éve
Mi a baj, nem alciztal rendesen? Vagy beszorult az a bizonyos zabszem? Leirtam egy bizonyos tenyt. Siras? Hat az maximum a te szokasod. Eszre fogod venni, ha sirok, az nem igy nez ki.Azert jo tudni, hogy Nadal jo esellyel egy ilyen tornan szerzi meg a 21. Grand Slamjet es elozi be Federert es Djokovicsot, ahol egyebkent utobbi azert jo esellyel legyozte volna.Jaj istenem már megy a sírás pedig még közelébe sincs a 21.nek 😀
Stez
Toca
Szerkesztette: Stez
több mint 3 éve
A női mezőny meg közben szokás szerint gyalázat 😂

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Azert jo tudni, hogy Nadal jo esellyel egy ilyen tornan szerzi meg a 21. Grand Slamjet es elozi be Federert es Djokovicsot, ahol egyebkent utobbi azert jo esellyel legyozte volna.Jaj istenem már megy a sírás pedig még közelébe sincs a 21.nek 😀
Stez
több mint 3 éve
Én gyűlölöm ha ápolást használják taktikának, ha lofasz baja van.Nyugalom csak szorakozom, de ismerosek ugye? 😊Mit? Nyilván való volt, hogy kikéri.Nagyon sérült volt Nadal... De bejött az ápolási szünet, sikerült megtörnie Shapovalov lendületét.Jajj ne irj ilyet, mit fognak gondolni szegenyrol 😊
Nandito
no
Mit kéne ráírni?
Toca
Csak nezopont kerdese es az egyik egy "geci" a masik meg nyilvanvalo. Jol mulatok, tenisz nelkul is. 😊
Viccet felreteve. Medve ellen kell drukkolni mert eddig nem volt ellenfel, Shap nagyon nincs meg kesz, Berre egy picit jobban, de o sem teljesen cserebe ez meg nem a donto es az segiti majd, viszont a szervajatol fog fuggni es nem tudja megolni Nadalt, ami szinten segiti ha tuljut ( persze le is loheti siman a palyarol ).
Viszont Medve felett nem lesz elonyben, o mar nyert es ott a teniztudas fog donteni. Viszont az also ag sokkal nehezebb. Nem lattam de a serulese nelkul Shap egy sima 3 szettes lett volna mert a srac gyenge meg.
Errol az agrol Zverev volt aki veszelyes lehetett volna de o meg mar kuka, ki kell hasznalnia
no
Anno Nadal is volt, hogy hozzányúlt azt is utaltam, mikor Djoko vagy Fed azt is.
Persze mondjuk azóta jobban értem a lényegét és ilyenek miatt is állnak ott ahol.
Nem hiszem, hogy Medve ellen van esélye, de hát kérdés mit kotyvasztanak össze. 😀
Amúgy én még bízok benne, hogy a másik kanadai meglepi 😊
több mint 3 éve
Amúgy abban mi a ráció, hogy Nadal ötből négy meccset nappali idősávban, a legnagyobb hőségben játszott? A szervezők ilyen kedvesek, vagy ő/a stábja kérték így valami értelmezhetetlen okból?

több mint 3 éve
Azert jo tudni, hogy Nadal jo esellyel egy ilyen tornan szerzi meg a 21. Grand Slamjet es elozi be Federert es Djokovicsot, ahol egyebkent utobbi azert jo esellyel legyozte volna.És hát ugye még meg is kapta a Djokovicnak járó ágat, Djokovic nélkül.
Stez
több mint 3 éve
Azert jo tudni, hogy Nadal jo esellyel egy ilyen tornan szerzi meg a 21. Grand Slamjet es elozi be Federert es Djokovicsot, ahol egyebkent utobbi azert jo esellyel legyozte volna. Picit azert meltatlan ez igy az egesz tenisz szamara.
több mint 3 éve
Nyugalom csak szorakozom, de ismerosek ugye? 😊Mit? Nyilván való volt, hogy kikéri.Nagyon sérült volt Nadal... De bejött az ápolási szünet, sikerült megtörnie Shapovalov lendületét.Jajj ne irj ilyet, mit fognak gondolni szegenyrol 😊
Nandito
no
Mit kéne ráírni?
Toca
Csak nezopont kerdese es az egyik egy "geci" a masik meg nyilvanvalo. Jol mulatok, tenisz nelkul is. 😊
Viccet felreteve. Medve ellen kell drukkolni mert eddig nem volt ellenfel, Shap nagyon nincs meg kesz, Berre egy picit jobban, de o sem teljesen cserebe ez meg nem a donto es az segiti majd, viszont a szervajatol fog fuggni es nem tudja megolni Nadalt, ami szinten segiti ha tuljut ( persze le is loheti siman a palyarol ).
Viszont Medve felett nem lesz elonyben, o mar nyert es ott a teniztudas fog donteni. Viszont az also ag sokkal nehezebb. Nem lattam de a serulese nelkul Shap egy sima 3 szettes lett volna mert a srac gyenge meg.
Errol az agrol Zverev volt aki veszelyes lehetett volna de o meg mar kuka, ki kell hasznalnia
több mint 3 éve
Amúgy ritka szarul néz ki Nadal, mint a saját öregapja...

több mint 3 éve
Mit? Nyilván való volt, hogy kikéri.Nagyon sérült volt Nadal... De bejött az ápolási szünet, sikerült megtörnie Shapovalov lendületét.Jajj ne irj ilyet, mit fognak gondolni szegenyrol 😊
Nandito
no
Mit kéne ráírni?
több mint 3 éve
Nagyon sérült volt Nadal... De bejött az ápolási szünet, sikerült megtörnie Shapovalov lendületét.Jajj ne irj ilyet, mit fognak gondolni szegenyrol 😊
Nandito
több mint 3 éve
Rutinból behúzta.Nah akkor hajrá Monfils!

több mint 3 éve
Hát ez az 5. szett egészen szánalmas volt. Azért Berettinit vélhetően már nehezebb lesz megverni, Medvét meg már csoda kategória lenne.
több mint 3 éve
Djoko nélkül be is húzza a seggvakarós simán...
több mint 3 éve
Nadal azért fejben meg nagyon ott van. Shapo ezt jól érzi hogy ő bukta el.
több mint 3 éve
Nagyon sérült volt Nadal... De bejött az ápolási szünet, sikerült megtörnie Shapovalov lendületét.
Music City Miracle
több mint 3 éve
szoval semmi csak a kor.???
Amugy ismeros? Djoko ellen gyakran jon mint erv.
Itt is ugyanazt tudom mondani amit az elozonel. A legnagyobb sztaroknak ( legyen ra szabaly, hogy ne legyenek kivetelezettek ). Hagyni kell kevesebbet jatszani oket, de Nadal itt mar RF-nek "ugrott neki", mert o nem tamogatja hogy az image sertetlen maradjon, erre Nadal visszahatral mert nem akarja rontani a sajatjat. Majd Djoko, ot nem erdekli , meg ugy sincs neki 😊
no
több mint 3 éve
szoval semmi csak a kor. Amugy ismeros? Djoko ellen gyakran jon mint erv.
Itt is ugyanazt tudom mondani amit az elozonel. A legnagyobb sztaroknak ( legyen ra szabaly, hogy ne legyenek kivetelezettek ). Hagyni kell kevesebbet jatszani oket, de Nadal itt mar RF-nek "ugrott neki", mert o nem tamogatja hogy az image sertetlen maradjon, erre Nadal visszahatral mert nem akarja rontani a sajatjat. Majd Djoko, ot nem erdekli , meg ugy sincs neki 😊
több mint 3 éve
Igazából Medvedev ellen jelenleg csak Djokovicnak van játéka kemény pályán, szóval ezt a tornát illene megnyernie. És amúgy nyerje is meg, ha már 2004 óta ő lesz az első világelső, aki nem a nagy 4-es tagja, akkor 2x GS győztesként legyen világelső.
több mint 3 éve
2-2 szervalni alig bír, hat ez így ennyi.
több mint 3 éve
Na ettől féltem, 2-0 után már injekció kellett neki és látszik hogy sérült.Nem neztem eddig egy percetsem, de kivancsi vagyok mi van a testevel?Ha a teste végig bírja megnyeri az AOt, de ebben nem vagyok biztos.Kishitu vagy, a felso agon neki dontot kell jatszania.m.nemzetisport.hu/tenisz/roland-garros-az-uj-francia-szabalyozas-ertelmeben-djokovics-reszt-vehet-a-tornan-2872209Engedjük már el Djokot. Minek van értelmes foglalkozni egy 4 hónap múlva futó tornával.
Már ugye HA tényleg átesett...
warr_b
Addig lehet más törzs, totál nyitás, pánik bármi.
Foglalkozzunk az AOval inkább.
Kiváncsi vagyok Nadal meddig bírja.
Zverev kiesett…
Nekem elég gyanús, hogy alsó ágról jön majd a győztes.
Toca
Az also agon vannak a jobb teniszezok, de az neki csak jo, mert abbol egy marad talpon. Ha szerencseje van akkor nem Medve jut be es a tobbiek emeg nem nyertek es oriasi folenyben lenne veluk szemben. Es eddig szerencsevel nem all hadilabon.
no
Toca
no