Tenisz
16 feliratkozó
több mint 5 éve
A gyíkhoz képest Rozsé egy masszívan pozitív figura, egészen megkedveltem 😊😁Mi bajod a gyíkkal?Azért egy Nadal-Federer mindig jó.Én sajnos nem gondolom, hogy jó lesz. Federer ha szettet fog már jó. Szerintem salakon most minden eddiginél nagyobb a különbség köztük.Hallo!Vagy 6 éve nem játszottak egymás ellen salakon, jó lesz 😊
13:00-Tol Nadal - Federer, akit esetleg még érdekel egy klasszis meccs 😊
Valaki esetleg normális streamet tud hozzá? Egyébként hogy működnek ezek a youtube-os linkek, ezeket hol lehet fellelni? Köszönöm !
Mikno
Kár hogy nem ez a döntő...
warr_b
Leonidasz007
És Rafa sem a régi már... Rozsé meg a sokadik reneszánszát éli, szerintem bőven van esély egy jó meccsre.
De a lényeg, hogy akárki nyer, az picsázza el a döntőben a gyíkot 😊
warr_b
Régen 7gy utáltad a robotembert is, mint a háromnapos hullaszagot.
Ha nem jött volna Rafa meg Sünbalázs, akkor nézhetnéd, ahogy rozé 40 évesen a 40. GS-ét nyeri.
((Amíg nem jelent meg a maugli, addig mindenki teleszart gatyával ment fel Federer ellen és azt hitték verhetetlen.))
kishaszi
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 5 éve
Mi bajod a gyíkkal?Azért egy Nadal-Federer mindig jó.Én sajnos nem gondolom, hogy jó lesz. Federer ha szettet fog már jó. Szerintem salakon most minden eddiginél nagyobb a különbség köztük.Hallo!Vagy 6 éve nem játszottak egymás ellen salakon, jó lesz 😊
Valaki esetleg normális streamet tud hozzá? Egyébként hogy működnek ezek a youtube-os linkek, ezeket hol lehet fellelni? Köszönöm !
Mikno
warr_b
Leonidasz007
És Rafa sem a régi már... Rozsé meg a sokadik reneszánszát éli, szerintem bőven van esély egy jó meccsre.
warr_b
Régen 7gy utáltad a robotembert is, mint a háromnapos hullaszagot.
Ha nem jött volna Rafa meg Sünbalázs, akkor nézhetnéd, ahogy rozé 40 évesen a 40. GS-ét nyeri.
((Amíg nem jelent meg a maugli, addig mindenki teleszart gatyával ment fel Federer ellen és azt hitték verhetetlen.))
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Patrik007
342
És ráadásként utána 0-3 volt a második szettben, hogy azt megnyerje, majd a harmadikban a hatodik meccslabdát csinálja meg. Ilyen tényleg csak ott van.Azért a csajoknál ez a Barty-Vondrousova döntő ez mi?A megoldás: this is | női tenisz. |
Kik ezek? 😊
warr_b
Amúgy kb azok vannak a döntőben, akik a legjobban/legkonzisztensebben játszottak, teljesen megérdemelt.
Most mennyivel jobb az, hogy 2003 Wimbi óta (mikor Rozsé megnyerte az elsőt), na az azóta lejátszott 63 GS-ből 52-t nyert a nagy trió? (és hacsak Thiem nem alkot, 53/64 lesz...)
Engem ez untat.
Visza a nőkhöz, ez mondjuk no comment... 😊
"Barty led 5-0, 40-15, after winning 17 of the first 18 points, only to lose the set in a tiebreaker.
Igor
több mint 5 éve
Közben Babosék is döntősök párosban. A végén még lesz a franciáknak némi sikerélményük.
több mint 5 éve
Azért a csajoknál ez a Barty-Vondrousova döntő ez mi?A megoldás: this is | női tenisz. |
Kik ezek? 😊
warr_b
Amúgy kb azok vannak a döntőben, akik a legjobban/legkonzisztensebben játszottak, teljesen megérdemelt.
Most mennyivel jobb az, hogy 2003 Wimbi óta (mikor Rozsé megnyerte az elsőt), na az azóta lejátszott 63 GS-ből 52-t nyert a nagy trió? (és hacsak Thiem nem alkot, 53/64 lesz...)
Engem ez untat.
Visza a nőkhöz, ez mondjuk no comment... 😊
"Barty led 5-0, 40-15, after winning 17 of the first 18 points, only to lose the set in a tiebreaker.
Szerkesztette: Igor
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Azért a csajoknál ez a Barty-Vondrousova döntő ez mi?Vondrusova iszonyat nagyot megy, hozott már pár mixet ezen a Garroson.
Kik ezek? 😊
warr_b
Azt meg nem gondoltam volna, de sajnálom Halepet, hogy tegnap ilyen gyenge napot fogott ki.
Remélem összejön a Nadal-Djoko döntő, de csak hogy aztán lesimázza a spanyol.
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Azért a csajoknál ez a Barty-Vondrousova döntő ez mi? Kik ezek? 😊
több mint 5 éve
ilyen időben hogy lehet teniszezni 😀
több mint 5 éve
Azért egy Nadal-Federer mindig jó.Én sajnos nem gondolom, hogy jó lesz. Federer ha szettet fog már jó. Szerintem salakon most minden eddiginél nagyobb a különbség köztük.Hallo!Vagy 6 éve nem játszottak egymás ellen salakon, jó lesz 😊
Mikno
warr_b
Leonidasz007
több mint 5 éve
Patrik007
342
Én sajnos nem gondolom, hogy jó lesz. Federer ha szettet fog már jó. Szerintem salakon most minden eddiginél nagyobb a különbség köztük.Hallo!Vagy 6 éve nem játszottak egymás ellen salakon, jó lesz 😊
Mikno
warr_b
több mint 5 éve
Hallo!Vagy 6 éve nem játszottak egymás ellen salakon, jó lesz 😊
Mikno
több mint 5 éve
Hallo!Beten mindig lehet nézni
Mikno
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 5 éve
Mikno
7
Hallo!13:00-Tol Nadal - Federer, akit esetleg még érdekel egy klasszis meccs 😊
több mint 5 éve
Cilic bmeg, 6-4 2-6 5-6-nál adogat 25 percig, hárít 4 meccslabdát, majd megnyeri a döntő tiebreaket- 7-0-ra 😀
több mint 5 éve
asszem ha nyer, ott is lett volna 31. hely korul. de hat o is choker sajna, mondjuk Babos az osszezuhanasban verhetetlenpedig így elég közel juthatott volna a top 30-hoz...de rosszul jött ez az esőszünet Marcinak...Onnan már biztos volt hogy ma nem nyerhet. Vicc bmeg, hogy adogathatott a 2-0-ért
slowmotion
eaglesmcnabb
slowmotion
több mint 5 éve
pedig így elég közel juthatott volna a top 30-hoz...de rosszul jött ez az esőszünet Marcinak...Onnan már biztos volt hogy ma nem nyerhet. Vicc bmeg, hogy adogathatott a 2-0-ért
slowmotion
eaglesmcnabb
több mint 5 éve
de rosszul jött ez az esőszünet Marcinak...Onnan már biztos volt hogy ma nem nyerhet. Vicc bmeg, hogy adogathatott a 2-0-ért
slowmotion
több mint 5 éve
de rosszul jött ez az esőszünet Marcinak...
több mint 5 éve
Jöhetnek a szokásos női teniszes mémek... 😀index.hu/sport/tenisz/2019/04/11/tenisz_forditas_itf_tara_moore/
Bár ez a 80-as évekbeli sztori még durvább, főleg az hogy Bramblett kétszer is megcsinálta a nulláról/double bagelről, no comment...
www.chron.com/life/article/Barbie-Bramblett-remembers-her-tennis-comeback-2681070.php
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 5 éve
Azért ez a Nadal, Wawrinka, Isner, Zverev névsor egy hét alatt elég combos... 😊Ha Kyrgios valahonnan agyat is tudna szerezni...
több mint 5 éve
Jughead
5 213
Bántóan sima döntő volt ez, Djoko megint sebezhetetlen.
több mint 5 éve
Durva,hogy Djoko még akkor is ilyen clutch, amikor úgy nlz ki, mint a 7 elgyötört törpe. (Igaz, ha Rafa nem lenne ennyire széthasznál9dva, akkor brutál ki-ki meccs lenne. Azért ez nem sima még 8gy sem, hiába az eredmény.)---szerk.
Hát nem az a ritmus...
Szerkesztette: kishaszi
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 5 éve
Ez a szereplés dolog annyira nem megy a japán lánynak, olyan kis szerencsétlenke, de aranyos 😊
több mint 5 éve
Jó meccs volt.