Tenisz
16 feliratkozó
több mint 3 éve
Azért volt ott még csúnya francia nő. Mauresmotól pl a hideg rázott 😀azon kevés francia nő közé tartozik, aki kibaszott rusnya, nekem is ellenszenves valamiért, meccstől függetlenül.hihetetlen bazdmeg, hogy megint egy szarrányert meccsen sikerült kikapni, ráadásul ettől a nulla cornet-től.Hja, hát nem kötelező elbukni az első szettet 0-6-ra 😊
eaglesmcnabb
Cornet-nak bazzeg mennyire irritáló feje van, mindig is ritka ellenszenves egy spiné volt.
warr_b
hát ja, nem is ezzel a 0-6-tal volt a gond, hanem a 3. szettel. Valami 47 ki nem kényszerített hiba, annak a nagy része ajtó-ablak.
Jó, nyilván női tenisz, de sose értettem mi a fasznak kell idegeskedni, és emiatt hibát hibára halmozni olyan meccseken, amikor amúgy az ellenfélnek köze nincs a labdáidhoz ha pályát találsz.
eaglesmcnabb
több mint 3 éve
Jöhet Djoko. Kemeny lesz.Ki fogja végezni.
Toca
Szarul jött ki a kiemelés, hogy már a negyeddöntőben összekerülnek...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
Jöhet Djoko. Kemeny lesz.
több mint 3 éve
Hoppácska! Nadal 5. játszmára kényszerül Auger-Aliassime ellen.Ui.: Rafa megnyerte.
Szerkesztette: nagylaza, főpohárnok
több mint 3 éve
Nagyon kíváncsi leszek ma este erre az Alcaraz gyerekre. Az alapján, amit láttam belőle, kb. mindent tud a teniszből + villámgyors. Talán az adogatása lehetne kicsit acélosabb, egyébként remekül nyes/rövidít/pörget, képes tökéletesen megütni a kétkezes fonákot éppen úgy, ahogyan az átemelést, mentálisan és fizikálisan is erősnek tűnik. Biztosan van gyenge pontja, de én nem tudom, mi lehet az.
több mint 3 éve
na ezért megérte izmozni. gyökér...Erre most meg Cornet 0-6, 0-3-nál feladta a kínai ellen 😂azon kevés francia nő közé tartozik, aki kibaszott rusnya, nekem is ellenszenves valamiért, meccstől függetlenül.hihetetlen bazdmeg, hogy megint egy szarrányert meccsen sikerült kikapni, ráadásul ettől a nulla cornet-től.Hja, hát nem kötelező elbukni az első szettet 0-6-ra 😊
eaglesmcnabb
Cornet-nak bazzeg mennyire irritáló feje van, mindig is ritka ellenszenves egy spiné volt.
warr_b
hát ja, nem is ezzel a 0-6-tal volt a gond, hanem a 3. szettel. Valami 47 ki nem kényszerített hiba, annak a nagy része ajtó-ablak.
Jó, nyilván női tenisz, de sose értettem mi a fasznak kell idegeskedni, és emiatt hibát hibára halmozni olyan meccseken, amikor amúgy az ellenfélnek köze nincs a labdáidhoz ha pályát találsz.
eaglesmcnabb
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
Erre most meg Cornet 0-6, 0-3-nál feladta a kínai ellen 😂azon kevés francia nő közé tartozik, aki kibaszott rusnya, nekem is ellenszenves valamiért, meccstől függetlenül.hihetetlen bazdmeg, hogy megint egy szarrányert meccsen sikerült kikapni, ráadásul ettől a nulla cornet-től.Hja, hát nem kötelező elbukni az első szettet 0-6-ra 😊
eaglesmcnabb
warr_b
eaglesmcnabb

több mint 3 éve
Most láttam először játszani Alcarazt. Ez a csávó tényleg zseni.
több mint 3 éve
azon kevés francia nő közé tartozik, aki kibaszott rusnya, nekem is ellenszenves valamiért, meccstől függetlenül.hihetetlen bazdmeg, hogy megint egy szarrányert meccsen sikerült kikapni, ráadásul ettől a nulla cornet-től.Hja, hát nem kötelező elbukni az első szettet 0-6-ra 😊
eaglesmcnabb
warr_b
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Myles Garrett, Jerry Jeudy, Tre Harris, Jayden Higgins és Nick Chubb fan!!!
több mint 3 éve
hihetetlen bazdmeg, hogy megint egy szarrányert meccsen sikerült kikapni, ráadásul ettől a nulla cornet-től.Hja, hát nem kötelező elbukni az első szettet 0-6-ra 😊
eaglesmcnabb

több mint 3 éve
hihetetlen bazdmeg, hogy megint egy szarrányert meccsen sikerült kikapni, ráadásul ettől a nulla cornet-től.
több mint 3 éve
és akkor ott van szilágyi áronNa igen. Elkepeszto, hogy a magyar elsportban a tobbseg mennyire gyenge mentalisan. Igaz ez a kezivalogatottakra evek ota, de rengeteg egyeni sztarunkra is, uszokra, teniszezokre (Babos is iszonyat choker peldaul, allandoan osszezuhan ok nelkul), esatobbi.gondolkoztam hogy válaszolok egy "az ég kéket" 😊Fucso is kiesett.Csak a szokasos ment. Jo kezdes, fasza elso szett, aztan totalis osszeomlas.
nagylaza
Stez
Negritis
Meccs kozben folyamatosan kipukkadnak.
Stez
valami podcastben volt a dobos akivel készült (vagy videóban?!) aki segített neki megtanulni kicsit máshogy koncentrálni
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Na igen. Elkepeszto, hogy a magyar elsportban a tobbseg mennyire gyenge mentalisan. Igaz ez a kezivalogatottakra evek ota, de rengeteg egyeni sztarunkra is, uszokra, teniszezokre (Babos is iszonyat choker peldaul, allandoan osszezuhan ok nelkul), esatobbi.gondolkoztam hogy válaszolok egy "az ég kéket" 😊Fucso is kiesett.Csak a szokasos ment. Jo kezdes, fasza elso szett, aztan totalis osszeomlas.
nagylaza
Stez
Negritis
Meccs kozben folyamatosan kipukkadnak.
több mint 3 éve
gondolkoztam hogy válaszolok egy "az ég kéket" 😊Fucso is kiesett.Csak a szokasos ment. Jo kezdes, fasza elso szett, aztan totalis osszeomlas.
nagylaza
Stez
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Fucso is kiesett.Csak a szokasos ment. Jo kezdes, fasza elso szett, aztan totalis osszeomlas.
nagylaza
több mint 3 éve
Fucso is kiesett.
több mint 3 éve
Nah, ez jó kis meccs volt.

több mint 3 éve
Medvegyev lesz a világelső Wimbledon után, pedig ott nem is játszhat.Ez egyszeruen igy mukodik. Amugy mar jo esellyel a RG-i pontok elszamolasa utan az lesz pedig kihagyta az egesz salak szezont.
Ez azért vicces. 😊
Go Vikings!
Az ironikus az lenne ha vegul megis a Wimbledoni pontok szamitananak, mert az oroszok miatt nem lesz pontosztas es emiatt lenne egy orosz a vilagelso.
Ha igy vilagelso tudna lenni ( amire igy egyre kisebb eselye lesz es a RG donto lehet benne ) hogy 4000 pontot nem tud megvedeni az nem semmi lenne.
A vilag egy erdekes dolog, az oroszok megvedese jelen esetben mert az ATP-WTA az "egyeni kepessegek alapjan indulhat mindenki" elvet hangoztatja. Ha most kiderulne barkirol barmi, de eleg pontja van hogy induljon akkor elvileg megengednek.
Djoko eseteben megoldodtak megha kerulo uton is. Itt a nyilt uzenet visszafele sult el, de ha "talaltak volna hibat a vizumukkal" annak nem feltetlenul szolna a jo fulekhez.
Amugy az also ag sokkal gyengebb es valoszinuleg a RG utan az orosz lesz az elso.
több mint 3 éve
Medvegyev lesz a világelső Wimbledon után, pedig ott nem is játszhat.Ez azért vicces. 😊
több mint 3 éve
Ez megvan neki nagyon reg, meg mindig azt mondom ha a 2. meccsen is tul van akkor nem lesz tenyezo, en nem irnam le semmikeppen es szerintem o az eselyese a RG-nak. Djokonak is lesz keresnivaloja, de akkor is.A Shapovalov elleni 3. szettben lépni nem tudott, szerintem ez nem normális.Na hát akkor Djoko megérkezett. Nadal fizikumát elnézve innentől az a realitás, hogy Wimbledon után már Djokoé lesz a legtöbb GS.Mi van Nadal fizikumaval? Nem halottam semmit azon kivul hogy faj a terde es kikapott. Ami kb teljesen normalis naluk. Bar kivetelesen nagyon szarul adta elo. De ha elindul es nem adja fel a 2. meccsen a RG-t akkor ugy kell venni hogy normalis ugymenet. En meglepodnek ha igy lenne.
Jughead
no
Jughead
több mint 3 éve
Fáj a lába, majd RGre kap valami komolyabb kúrát aztán jobban fogja bírni.A Shapovalov elleni 3. szettben lépni nem tudott, szerintem ez nem normális.Na hát akkor Djoko megérkezett. Nadal fizikumát elnézve innentől az a realitás, hogy Wimbledon után már Djokoé lesz a legtöbb GS.Mi van Nadal fizikumaval? Nem halottam semmit azon kivul hogy faj a terde es kikapott. Ami kb teljesen normalis naluk. Bar kivetelesen nagyon szarul adta elo. De ha elindul es nem adja fel a 2. meccsen a RG-t akkor ugy kell venni hogy normalis ugymenet. En meglepodnek ha igy lenne.
Jughead
no
Jughead
több mint 3 éve
A Shapovalov elleni 3. szettben lépni nem tudott, szerintem ez nem normális.Na hát akkor Djoko megérkezett. Nadal fizikumát elnézve innentől az a realitás, hogy Wimbledon után már Djokoé lesz a legtöbb GS.Mi van Nadal fizikumaval? Nem halottam semmit azon kivul hogy faj a terde es kikapott. Ami kb teljesen normalis naluk. Bar kivetelesen nagyon szarul adta elo. De ha elindul es nem adja fel a 2. meccsen a RG-t akkor ugy kell venni hogy normalis ugymenet. En meglepodnek ha igy lenne.
Jughead
no
több mint 3 éve
Na hát akkor Djoko megérkezett. Nadal fizikumát elnézve innentől az a realitás, hogy Wimbledon után már Djokoé lesz a legtöbb GS.Mi van Nadal fizikumaval? Nem halottam semmit azon kivul hogy faj a terde es kikapott. Ami kb teljesen normalis naluk. Bar kivetelesen nagyon szarul adta elo. De ha elindul es nem adja fel a 2. meccsen a RG-t akkor ugy kell venni hogy normalis ugymenet. En meglepodnek ha igy lenne.
Jughead
több mint 3 éve
Na hát akkor Djoko megérkezett. Nadal fizikumát elnézve innentől az a realitás, hogy Wimbledon után már Djokoé lesz a legtöbb GS.
több mint 3 éve
A posztnak az a lényege, hogy szerinted az elmúlt években sok ilyen tehetség jött, mint Alcaraz, ehhez képest egy se. Jöttek tehetségek valóban, de a közelében sem voltak.Konkrétan mentálisan ilyen erős fiatalt Djoko óta nem láttam. A tehetség önmagában nem sokat jelent ezen a szinten. Igazi klasszisok, győztesek kevesen voltak, akik fejben gyengék. Az ifjú spanyol sokra viheti, már most kiegyensúlyozottnak tűnik.
Az, hogy ez mire predesztinálja lényegtelen, önmagában az viszont tény, hogy ekkora tehetséget nem láttunk nagyon régen.
Jughead
Szerkesztette: Padrinaggio