Tenisz
16 feliratkozó
több mint 6 éve
tavaly is elindult ugyanitt, csak kikapott a szenior derbin.közben hétfőtől megint Roger az első.lol, indult 250-es atp tornán? 😊 Hobbi tornázik
idén eddig kb több csere volt az élen, mint előtte egy fél évtizeden keresztül.
slowmotion
shagi0206
Stuttgart, Halle, Wimbledon.
több mint 6 éve
shagi0206
10 945
közben hétfőtől megint Roger az első.lol, indult 250-es atp tornán? 😊 Hobbi tornázik
idén eddig kb több csere volt az élen, mint előtte egy fél évtizeden keresztül.
slowmotion
több mint 6 éve
közben hétfőtől megint Roger az első.idén eddig kb több csere volt az élen, mint előtte egy fél évtizeden keresztül.
több mint 6 éve
laszloborbeli odatette a cikket, pedig eddig ki nem állhattam halepetés tényleg, jó a cikk!
eaglesmcnabb
Hajrá Bad Bones!
A lányos apukáknak a legjobb!!
http://orig08.deviantart.net/fa61/f/2015/248/f/d/matt_forte_by_anyegin-d98fqaw.png
több mint 6 éve
shagi0206
10 945
laszloborbeli odatette a cikket, pedig eddig ki nem állhattam halepetnekem elég a tudat, hogy román 😊
eaglesmcnabb
több mint 6 éve
laszloborbeli odatette a cikket, pedig eddig ki nem állhattam halepet
No 1. Kyle Pitts, Jordan Mailata, Amari Cooper, Myles Garrett, Jerry Jeudy és Nick Chubb fan!!!
több mint 6 éve
shagi0206
10 945
az ujjával volt vmi gebasz, gyorsan "megoperálták", aztán mintha mi se történt volna, játszott tovább.eurosporton néztem és 3-1nél jött emlegetve valami hogy baja vannah csak behúztamire gondolsz?
pontosan mi lett Rafával?!
Negritis
shagi0206
de nem épp nem voltam a tv előtt így nem vágom mi lett
Negritis
több mint 6 éve
eurosporton néztem és 3-1nél jött emlegetve valami hogy baja vannah csak behúztamire gondolsz?
pontosan mi lett Rafával?!
Negritis
shagi0206
de nem épp nem voltam a tv előtt így nem vágom mi lett
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
nah csak behúztapontosan mi lett Rafával?!
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 6 éve
shagi0206
10 945
Bár én neten nézem, angolul, így nem tudom mennyire szopkodták Thiemet.Mondjuk ezt a Thiem-hype-ot nem teljesen értettem amit a kommentátorok toltak, még az első szett csak-csak (bár szerintem már az elején is voltak jelek), de utána köze se volt a meccshez...ugye verte idén Rafát salakon. Azt hitték, hogy a Garroson is lesz esélye? 😊
Igor
shagi0206
Múltkor nem tudom melyik torna ment (annyi biztos, hogy salak volt - szerintem Róma), ott a magyar kommentátor már annyira élvezett Rafára, hogy lenyomtam a hangot a francba.
több mint 6 éve
shagi0206
10 945
Mondjuk ezt a Thiem-hype-ot nem teljesen értettem amit a kommentátorok toltak, még az első szett csak-csak (bár szerintem már az elején is voltak jelek), de utána köze se volt a meccshez...ugye verte idén Rafát salakon. Azt hitték, hogy a Garroson is lesz esélye? 😊
Igor
több mint 6 éve
Mondjuk ezt a Thiem-hype-ot nem teljesen értettem amit a kommentátorok toltak, még az első szett csak-csak (bár szerintem már az elején is voltak jelek), de utána köze se volt a meccshez...
We didn't take this lightly for Johnny Unitas to share this plaza with the greatest defensive player of all time. (Steve Biscotti)
We did it our way. We made sure they started putting in rules for offense! (Ray Lewis)
több mint 6 éve
shagi0206
10 945
Most már azért ütögetnek becsülettel 😊most már 😊
gabokocka
Thiem viszont rengeteget hibázik. Pedig a tenyeresei elég "gyilkosak".
több mint 6 éve
Most már azért ütögetnek becsülettel 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
shagi0206
10 945
Nézitek a döntőt? Színvonal eddig nagyon kezdetleges. Unforced error everywhere 😊
több mint 6 éve
Én megpróbáltam, tényleg megpróbáltam, de ez a női tenisz komolyan vehetetlen.viszont kiválóan fogadható
Jughead
több mint 6 éve
Jughead
5 213
Én megpróbáltam, tényleg megpróbáltam, de ez a női tenisz komolyan vehetetlen.
több mint 6 éve
Babos azért komoly arccal bír, simán ráverte a meccset Mladenovicsra.... Játszana vele a faszom párost.Szabó Gábor is hasonló megállapítasra jutott...
gabokocka
hosszabbitas.hu/tenisz/salakblog/allitsatok-meg-babos-timeat
több mint 6 éve
shagi0206
10 945
Rafa kicsit beszaratott tegnap, mikor megláttam, hogy 1. szett bukta, 2. szett break hátrány, na mondom ne csinálja már. Meg kell lenni a 11-nek (ha már a 42. egymás után nyert szett nem jött össze).
több mint 6 éve
Babos azért komoly arccal bír, simán ráverte a meccset Mladenovicsra.... Játszana vele a faszom párost.
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
Djokovic a végén 3-szór rontott óriásit, szerintem a peak időszakában összesen nem rontott ennyit, nemhogy egy tiebreak alatt.Ezen én is csak néztem. Nem is értem, hogyan volt képes egy meccsen belül két rövidítést is elveszteni. Fontos játékokban volt korábban kiemelkedő. Most meg pont fordítva.
Jughead
több mint 6 éve
Jughead
5 213
Djokovic a végén 3-szór rontott óriásit, szerintem a peak időszakában összesen nem rontott ennyit, nemhogy egy tiebreak alatt.
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
Amióta nézem, pettyet összezuhant a pali. 😀Cecchinato vezet 2-0-ra Djokovic ellen. Rá kellett gugliznom mégis kicsoda.Ha nem nyer pont nálunk idén, akkor én Sem tudtam volna. Egyébként eddig elég kellemes útja Volt. Djoko pedig már fáradt volt Verdasco ellen is, meg amugy sme pörög még 70% szinten se (szerencséjére a spanyol nagyon gyenge napot fotott ki).
dawyd728
Leonidasz007
Az eső lehet jót tenne neki. Amúgy csak koca teniszkedvelő vagyok. Gyakorlatilag GS második heteket leszámítva csak nagyon ritkán ülök le teniszt nézni, pl a Goffin elleni győzelméről se hallottam, de javamra legyen mondva az elmúlt 1-2 hónapja röpítette 100-on belülre.