Tenisz
16 feliratkozó
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Senki nem nézi vagy mindenki izgul? Elég ramatyul néz ki Djoko, nem azt mondom, hogy verhető, de ha sokáig tart a meccs... 😊
több mint 6 éve
dawyd728
3 850
Amúgy, aki követi az eseményeket, az tudja az okokat is? Én csak innen-onnan hallok ezt azt, nem tudom mi a valóság. Azt anno tudtam, h sérülten vállalta a játékot a belgák ellen és ez Sávolt Attilának nem tetszett. Az egész csak ennyi lenne, vagy van még más is?
több mint 6 éve
Annyira magyaros Fucsovics sztorija is.. Ha nem tetszik el lehet menni..
több mint 6 éve
index.hu/sport/tenisz/2018/08/01/harom_utot_tort_ossze_duhrohamaban_a_francia_teniszezo/Mondanám, hogy farok, de néha van, hogy elszakad a vezérműszíj...
Az oszt igen 😀
Toca
Lehet ötletelni a gyártóknak, hogy milyen ütőt kellene készíteni a zùzmannoknak 😀
"Lehetséges lenne mindent tudományosan leírni, de nem lenne értelme. Ugyanolyan értelmetlen lenne, mint Beethoven egyik szimfoníáját -egy hullám változásai a nyomás függvényében- ábrázolni."
több mint 6 éve
Hozta is, jöhet a Wavrinka ellen visszavágóIgazából azóta már az is lement volna csak félbeszakították 3 menet után.
gabokocka
több mint 6 éve
Hozta is, jöhet a Wavrinka ellen visszavágó
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 6 éve
szerencsére(?) Thiem visszalépett, úgyhogy a második meccse is a fogható kategóriába tartozik majd Fucsovicsnak
több mint 6 éve
index.hu/sport/tenisz/2018/08/01/harom_utot_tort_ossze_duhrohamaban_a_francia_teniszezo/Az oszt igen 😀
több mint 6 éve
Djoko ajándék döntője.....
több mint 6 éve
Jughead
5 213
Djokoban nem sokan bíztak. Nadalnak meg nem fekszik a füves pálya. Szóval itt egyedül Federernek kellett volna villognia, más kérdés, hogy nem így lett.Na akkor Djoko is visszatért. A US Openen ott lesz a három nagy végre újra.Itt is itt volt 😊
Jughead
bcsarli
A US Opent viszont mind hárman szeretik, és oda mind hárman esélyesként érkeznek.
több mint 6 éve
Na akkor Djoko is visszatért. A US Openen ott lesz a három nagy végre újra.Itt is itt volt 😊
Jughead
több mint 6 éve
Jughead
5 213
Na akkor Djoko is visszatért. A US Openen ott lesz a három nagy végre újra.
több mint 6 éve
Jughead
5 213
Anderson megverte Federert, legyőzte Isnert 6 és fél órában, jutalma hullafáradtan megmérkőzni 1. Grand Slam döntőjében a Nadal- Djokovic duó valamelyikével...Második GS döntőjén. Tavaly a US Open döntőjében ő kapott ki Nadaltól.
iktriad
Egyúttal jegyezzük meg, hogy 2 éve szenved a nagy ötös jó része, és ezzel két ember tudott élni: a 32 éves Anderson és a 30 éves Cilic, akik összeszedtek 2-2 GS döntőt. A fiataloknak meg összesen van egy Thiem döntőjük...
több mint 6 éve
akkor választ kaptam, holnap folytatják...
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Hát azért na. Pont, hogy az volt, hogy hiába szervál nagyokat, mert Rozsé úgyis visszaadja, cserébe viszont a szervagépek játékban fogalmatlanok voltak, így adogatóként gond nélkül hozta a sajátját, így elég volt szettenként egyszer brékelni, vagy ha mást nem, akkor a rövidítésben úgyis kijött a tudáskülönbség. Itt viszont a hosszú labdamenetekben egyáltalán nem volt alárendelve Anderson (sőőőőt), szóval ez így ebben a formában...Mi a franc történik ott? Nem nagyon követtem a tornát (nincs eurosport, meg időm se nagyon). Federer ilyen korán kiesik úgy, hogy kb erre pihent...szomorú. Ha Rafa túlküzdi magát JMDP-n, akkor nyerje is meg. Nehogy már a szerb örüljön itt a végén.Anderson egy kétméteres szervagép. az ilyeneknek korábban is simán áldozatául tudott esni Roger.
shagi0206
slowmotion
Amúgy jópofa meccs volt, kíváncsi vagyok a 13:11 és a 26:24 után Anderson a döntőben meddig bír lábon maradni
több mint 6 éve
shagi0206
10 946
valami működőképes linket tud dobni valaki? Nekem mind baszakszik, hol az adblocker miatt, hogy be se jön.
több mint 6 éve
Anderson megverte Federert, legyőzte Isnert 6 és fél órában, jutalma hullafáradtan megmérkőzni 1. Grand Slam döntőjében a Nadal- Djokovic duó valamelyikével...Djokoék meccsét végigtolják ma bármi áron? Tudom, hogy befedhető a pálya, de meddig tolhatják? Mert azért ha még elmegy egy másfél órát, adrenalin meg minden hajnali 2-nél előbb tuti nem kerül ágyba a győztes sem.
iktriad
több mint 6 éve
Mi a franc történik ott? Nem nagyon követtem a tornát (nincs eurosport, meg időm se nagyon). Federer ilyen korán kiesik úgy, hogy kb erre pihent...szomorú. Ha Rafa túlküzdi magát JMDP-n, akkor nyerje is meg. Nehogy már a szerb örüljön itt a végén.Anderson egy kétméteres szervagép. az ilyeneknek korábban is simán áldozatául tudott esni Roger.
shagi0206
több mint 6 éve
na ennek a Djokovic harciasságnak most nagyon tudok drukkolni
több mint 6 éve
Anderson megverte Federert, legyőzte Isnert 6 és fél órában, jutalma hullafáradtan megmérkőzni 1. Grand Slam döntőjében a Nadal- Djokovic duó valamelyikével...
több mint 6 éve
Isner jelenleg pont annyi gamet(24) nyert az 5. szettben, mint az első 4-ben összesen...Könnyen lehet, hogy Hallorannek igaza lesz. 😊
twitter.com/ryanohalloran/status/1017835144827174913
Szerkesztette: iktriad
több mint 6 éve
Na most talán Anderson elveheto az adogatását.Szerintem irj kervenyt az otleteddel, lehet megfontoljak17-17, alakul ez.Ha ez így megy tovább, a következő évtől Isner meccsei eldőlhetnek tie breakben az 5. szettben Wimbledonban. 😂Nyugi, még csak 12-12-nél járunk 😊 Hol van még a 70-68?
iktriad
shagi0206
iktriad
shagi0206
És erre Isner nyer 4-et 0-30-ről. #JinxtriadStrikesAgain
Szerkesztette: iktriad