Tenisz
15 feliratkozó
több mint 5 éve
Arról lemaradtam, de azt láttam, hogy ez volt az 1200. meccse.Valóban 😊Hiába, salakon az kb a lehetetlen kategória, hogy Nadalt elverjék. Nem lehetetlen, csak ahhoz kell, hogy valami bibi legyen vele.Asszem ezzel együtt akkor most 100-2 Nadal Garros-mérlege... 😳
Kicsit olyan, mint fordított esetben az Austral open. Ott is már-már egyeduralkodó Djokovic.
shagi0206
warr_b
És talán ez volt a karrierje során a 999. győzelme? Mintha ilyesmit mondott volna a kommentátor, a meccs elején. Hogy ha ma nyer, akkor lesz meg a 999.
shagi0206

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 5 éve
Ja és az a durva, hogy a 2 veresége az mind2x egy nem 100 %-os Nadal volt.Hiába, salakon az kb a lehetetlen kategória, hogy Nadalt elverjék. Nem lehetetlen, csak ahhoz kell, hogy valami bibi legyen vele.Asszem ezzel együtt akkor most 100-2 Nadal Garros-mérlege... 😳
Kicsit olyan, mint fordított esetben az Austral open. Ott is már-már egyeduralkodó Djokovic.
shagi0206
warr_b
több mint 5 éve
Valóban 😊Hiába, salakon az kb a lehetetlen kategória, hogy Nadalt elverjék. Nem lehetetlen, csak ahhoz kell, hogy valami bibi legyen vele.Asszem ezzel együtt akkor most 100-2 Nadal Garros-mérlege... 😳
shagi0206
warr_b
És talán ez volt a karrierje során a 999. győzelme? Mintha ilyesmit mondott volna a kommentátor, a meccs elején. Hogy ha ma nyer, akkor lesz meg a 999.
több mint 5 éve
Hiába, salakon az kb a lehetetlen kategória, hogy Nadalt elverjék. Nem lehetetlen, csak ahhoz kell, hogy valami bibi legyen vele.Asszem ezzel együtt akkor most 100-2 Nadal Garros-mérlege... 😳
shagi0206

több mint 5 éve
Hiába, salakon az kb a lehetetlen kategória, hogy Nadalt elverjék. Nem lehetetlen, csak ahhoz kell, hogy valami bibi legyen vele. Kicsit olyan, mint fordított esetben az Austral open. Ott is már-már egyeduralkodó Djokovic.
több mint 5 éve
Rafa bazmeg, meg lehetett volna ezt oldani 24 játékból is 😕
Szerkesztette: slowmotion
több mint 5 éve
Na, ez azért ott volt...

több mint 5 éve
Nadal behúzta, ez alázás volt
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 5 éve
Pont egy ásszal lezárni 😊
több mint 5 éve
Ezek az ejtései Djokovicsnak szánalmasan gyengék ma.sztem így se sokan érnének oda rá
Burkus
több mint 5 éve
Adogathat Nadal a meccsért

több mint 5 éve
tyűűű, ez most kemény...
több mint 5 éve
Ezek az ejtései Djokovicsnak szánalmasan gyengék ma.
több mint 5 éve
Nadal nem játszik olyan jól mint eddig.Az most látszik, hogy Djokovic 1 fokozattal feljebb kapcsolt.Ebből képes is lesz felszívni magát, viszi innen a szettet3. szettben is ott a breakmár nincs
Negritis
Negritis
warr_b
shagi0206
több mint 5 éve
Az most látszik, hogy Djokovic 1 fokozattal feljebb kapcsolt.Ebből képes is lesz felszívni magát, viszi innen a szettet3. szettben is ott a breakmár nincs
Negritis
Negritis
warr_b
több mint 5 éve
Ebből képes is lesz felszívni magát, viszi innen a szettet3. szettben is ott a breakmár nincs
Negritis
Negritis

több mint 5 éve
Attól még ott volt, csak jött egy másik is 😊 De ettől még lehet még1 Rafának.
több mint 5 éve
3. szettben is ott a breakmár nincs
Negritis
több mint 5 éve
3. szettben is ott a break
több mint 5 éve
Lassan jöhet az a medical timeout 🤣felötlött bennem az előbb, hogy eltalálta a labda, és elfekszik 😀
warr_b
több mint 5 éve
Lassan jöhet az a medical timeout 🤣minek? hogy hosszabb legyen a salakszezon?
warr_b
több mint 5 éve
Lassan jöhet az a medical timeout 🤣

több mint 5 éve
Na látod, őket én is 😊Lehet meglepő, de nincs bajom az Eagles-szel 🙂Nem baj. Ha ez gyuloletbol fakad az igen, nalam. Szurkolhatsz a sasok ellen hogy kapjon ki a vasas ellen, mert az jo nektek, de ha ennek a gyulolet az oka akkor az nalam nem jon be. De az meg mit szamit? 😊Miért baj, ha xy ellen (vagy egy csapat ellen) szurkol valaki?Az rosszabb, mert akkor te Djoko ellen szurkolsz.A ket jatekosnak ket eltero stilusa van ugyhogy egyertelmuen megosztja a szurkolokat. Neked Nadal nekem Djoko. A tobbi mellekes es nem szamitÉn nem mondtam, hogy nekem Nadal 😊
no
shagi0206
no
warr_b
no
A Cowboyst mondjuk utálom, meg a Seattle-t 😆
Közben 6-0, 6-2, elég brutál...
warr_b
több mint 5 éve
Lehet meglepő, de nincs bajom az Eagles-szel 🙂Nem baj. Ha ez gyuloletbol fakad az igen, nalam. Szurkolhatsz a sasok ellen hogy kapjon ki a vasas ellen, mert az jo nektek, de ha ennek a gyulolet az oka akkor az nalam nem jon be. De az meg mit szamit? 😊Miért baj, ha xy ellen (vagy egy csapat ellen) szurkol valaki?Az rosszabb, mert akkor te Djoko ellen szurkolsz.A ket jatekosnak ket eltero stilusa van ugyhogy egyertelmuen megosztja a szurkolokat. Neked Nadal nekem Djoko. A tobbi mellekes es nem szamitÉn nem mondtam, hogy nekem Nadal 😊
no
shagi0206
no
warr_b
no
A Cowboyst mondjuk utálom, meg a Seattle-t 😆
Közben 6-0, 6-2, elég brutál...

több mint 5 éve
Tudom. 6:0, 6:2 után Roland Garroson egy embert láttam visszajönni - életem első RG-án Lendlt McEnroe ellen. De az akkor volt, amikor még Bem apó is kidobos volt. (1984). Ahogy én Nadalt elnézem most, hogy ő zsinórban három szettet veszítsen, arra nincs reális esély.Ez nem lett egy nagy meccs. Ekkora verést Djokovics szerintem serdülőben kapott utoljára, ahogy eddig áll a döntő.3 nyert szettig megyünk, ugye tudod? 😊
Burkus
shagi0206