USA és a világ

31 feliratkozó

több mint 3 éve
NB2 New England Patriots 27 405 — nabege2@yahoo.com
 www.youtube.com/watch?v=By60H_Eu6Og
több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 860 — Cowboys fan
Szentisten....
Bazzani
na azt mér lehet sejteni, hogy miben nem fog meghalni a csóka (hint: agydaganatra gondoltam)
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 008 — Axel Foley
kellemes péntek délutáni idill: benzinkút, két magát talán kigyúrtnak gondoló, vágósúlyban lévő kopasz úriember áll a BMW X5ös mellett /a kocsi hátsó ablakában turulos nagy-magyarország zászló + szlovák rendszám 😉/ hallom éppen arról beszélgetnek hogy mennyire beszari a viktor mert most kellene visszafoglalni kárpátalját
most komolyan az ilyenekbe kár a levegő, hogy lehet valaki ennyire sötét?
Cuchulain82
O van ennél súlyosabb is…
Minap hallottam hogy az ukranok egymast lövik és teszik fel twitterre hogy fokozzak a bajt.
Janek
Jó én reggel hallgattam végig egy "Bill Gates robbantotta ki a háborút." meg "Száz évre előre megvan a terv!" és egyéb hasonló okosságokból álló elbeszélést.
Tuti vannak ilyen oldalak ahol ezeket belerakják az ilyen csökött agyúak fejébe.
Bazzani
You mean…

vpi
Szentisten....

több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576
kellemes péntek délutáni idill: benzinkút, két magát talán kigyúrtnak gondoló, vágósúlyban lévő kopasz úriember áll a BMW X5ös mellett /a kocsi hátsó ablakában turulos nagy-magyarország zászló + szlovák rendszám 😉/ hallom éppen arról beszélgetnek hogy mennyire beszari a viktor mert most kellene visszafoglalni kárpátalját
Cuchulain82
Minap hallottam hogy az ukranok egymast lövik és teszik fel twitterre hogy fokozzak a bajt.
Janek
Hallanád apámat. Én ma jeleztem neki, hogy szerintem mostantól mi nem beszélünk az ukrajnai helyzetről.

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Tony Adams Indianapolis Colts 5 838 — Colts Fan
több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 357 — Patriot
Cuchulain82
Janek
Jó én reggel hallgattam végig egy "Bill Gates robbantotta ki a háborút." meg "Száz évre előre megvan a terv!" és egyéb hasonló okosságokból álló elbeszélést.
Tuti vannak ilyen oldalak ahol ezeket belerakják az ilyen csökött agyúak fejébe.
Bazzani
You mean…

több mint 3 éve
no Baltimore Ravens 8 282
"Fehérorosz barátaink érdekeltek abban, hogy jelen legyenek a Balti-tengeren és saját kikötői létesítményeik fejlesztésében. Tudják, hogy ezt én is támogatom – mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök egy ünnepségen a CNN szerint.

Érdemes a térképre ránézni, hogy milyen országok állnak útjában Lukasenkának, hogy elérje a tengert: a NATO-tag Lettország és Litvánia. Mindkét ország (illetve Észtország is) azok közé tartozik, akiket a leginkább aggaszt Oroszország ukrajnai inváziója."

Litvániában és Lettországban is mindenki náci, ruszofób és drogos.
Amadeus
Nem tudsz óvasni a sorok közt..

Aquila non captat muscas

Mit szarozna apróságokkal, mikor Gdanskra gondolt, ahogy a NOSZF utáni elvtársak is, csak Tuhacsevszkij elcsúszott állítólag Sztálin miatt Varsóban. Egyébként érdemes az "istenített" Tuhacsevszkijt előbányászni - akár a blitzkrieg, akár a tankozás, a hadtáp lehagyása, az előretolt ék vagy a civilek elleni brutalitás címszavakkal - remekbeszabott geci vót, csak Sztalin eltakarította, de valakik még dolgoznak a T-doktrínákkal.
sutianap
latod a latin rogton ertelmes 😊
több mint 3 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 008 — Axel Foley
Cuchulain82
Janek

több mint 3 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 627 — Apu ökölbeszorított keze
Cuchulain82

több mint 3 éve
andree Arizona Cardinals 1 774
"Fehérorosz barátaink érdekeltek abban, hogy jelen legyenek a Balti-tengeren és saját kikötői létesítményeik fejlesztésében. Tudják, hogy ezt én is támogatom – mondta Vlagyimir Putyin orosz elnök egy ünnepségen a CNN szerint.

Érdemes a térképre ránézni, hogy milyen országok állnak útjában Lukasenkának, hogy elérje a tengert: a NATO-tag Lettország és Litvánia. Mindkét ország (illetve Észtország is) azok közé tartozik, akiket a leginkább aggaszt Oroszország ukrajnai inváziója."

Amadeus
Milyen szép lenne, ha a beloruszok megtámadnák Litvániát.
Mikey
Fura ez az egész. Főleg a Moldova felé mutató nyíllal Lukasenko térképén. Nem tudom elképzelni, hogy a régió teljes lerohanásában gondolkodtak volna, de ha mégis, akkor lehet nagyon sokat köszönhetünk annak, hogy az ukránok nem kapituláltak pár nap alatt, és nem tört ki valami tejes keletre kiterjedő krízis. Persze abból kiindulva, hogyan áll Oroszország, ehhez minimum kellett volna pár komoly szövetséges(Ami nem Fehéroroszország vagy a csecsenek), és az egésznek sehol nincs realitása. Nem tudom elképzelni, hogy Putyinnak az volt a terve, hogy kebelezik be a NATO országokat, és közben mondogatják, hogy mindenkinek kuss különben jön az atom.
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 814 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.
 hirado.hu/belfold/cikk/2022/03/04/szijjarto-peter-rendkivuli-bejelentest-tesz#

Omfg, inkább kussolna tényleg.

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 3 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985

Amadeus
Mikey
vitya vajon hogy magyarázná meg hogy nekünk miért kell semlegesnek maradnunk?
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 20 576

Amadeus

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 486 — Chiefs GM

Amadeus
Plusz banderak
csebi
Putyinnak az a nácik meg drogosok, mint Viktornak Brüsszel és Soros?
warr_b
Meg a migrancsok. Meg a melegek. Meg a fő patás ördög, a Gyúúúcsányferi.

több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 27 814 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

Amadeus
Plusz banderak
csebi
Putyinnak az a nácik meg drogosok, mint Viktornak Brüsszel és Soros?

több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 25 887 — Lucas Scott

Amadeus
Plusz banderak

Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 3 éve
somoskovig Jacksonville Jaguars 11 486 — Chiefs GM
396,30-ért ad az OTP valutában eurót. A deviza középár 385,51. Aztakurvamindenitmár.
Mikey
Hogy írta Shakespear a III. Richárdban?

"S kiáltsd hát, HALÁL!" ?

Találó.
Amadeus
Mit tudna ez ellen tenni a magyar allam? Mivel lehetne megallitani? 🙀
Ventura
Az a vicces, hogy sokat ma már nem.
Gyurma Pappa
jepp. Zuhanunk.
Amadeus
“Petike, te hoztad az ejtőernyőket, ugye?
-Én ugyan nem, Főnök, az a Geri dolga!
-Az enyém? Nekem azt mondta a főnök, hogy nekem csak el kell mondanom, hogy mindenkinek jut elegendő ejtőernyő!
-Köcsög Brüsszel! - villant at mindenki agyán a becsapódás előtt…”

több mint 3 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 693 — capitaine du château de Vienne 1487

Amadeus
Nem tudsz óvasni a sorok közt..

Aquila non captat muscas

Mit szarozna apróságokkal, mikor Gdanskra gondolt, ahogy a NOSZF utáni elvtársak is, csak Tuhacsevszkij elcsúszott állítólag Sztálin miatt Varsóban. Egyébként érdemes az "istenített" Tuhacsevszkijt előbányászni - akár a blitzkrieg, akár a tankozás, a hadtáp lehagyása, az előretolt ék vagy a civilek elleni brutalitás címszavakkal - remekbeszabott geci vót, csak Sztalin eltakarította, de valakik még dolgoznak a T-doktrínákkal.

Szerkesztette: sutianap

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 3 éve
Ezt nézni is rossz itt a paneldzsungel közepén, egy-egy rakéta/lövedék félre mehet, de 5???
Nomac
dehogy ment az félre, pont a házat célozták. csak akadályozza azt, hogy mindent be lehessen lőni, plusz kiváló megfigyelőpont is lehet belőle.
slowmotion
Békefenntartás you know.

több mint 3 éve
slowmotion Dallas Cowboys 26 860 — Cowboys fan
Ezt nézni is rossz itt a paneldzsungel közepén, egy-egy rakéta/lövedék félre mehet, de 5???
Nomac
dehogy ment az félre, pont a házat célozták. csak akadályozza azt, hogy mindent be lehessen lőni, plusz kiváló megfigyelőpont is lehet belőle.
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 169

több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 169
396,30-ért ad az OTP valutában eurót. A deviza középár 385,51. Aztakurvamindenitmár.
Mikey
Hogy írta Shakespear a III. Richárdban?

"S kiáltsd hát, HALÁL!" ?

Találó.
Amadeus
Mit tudna ez ellen tenni a magyar allam? Mivel lehetne megallitani? 🙀
Ventura
Az a vicces, hogy sokat ma már nem.
Gyurma Pappa
jepp. Zuhanunk.
több mint 3 éve
Az oroszok nagyon haladnak delen, innnen Dnipro egy kopes. Ha van hadero akkor ott lehetne vedekezni es hasznalnam a folyot, a bombazasra remelhetoleg felkeszulten varjak az oroszokat.

De szerintem a hadero az kaput delen, mert a 20 kmre levo varosokkal nem birtak eddig
több mint 3 éve
Az 1848-as forradalom évfordulója jön, és rezsicsökkentésről beszélnek? Nem szégyellik magukat? - mondta a budapesti ukrán nagykövet

Bull's eye.
Amadeus
Igaza van az ukran kulugyesnek, Orban hintapolitikaja ebben a helyzetben moralisan is gaz (szerintem strategiailag is, mert nyugati iranyba elkotelezodtunk a Nato es az EU miatt, a tarsadalmi hovahuzast nem is emlitve), de azert kicsit visszavehetne az ukran fel.

Minden tiszteletet megerdemelnek a most tanusitott batorsaguk okan, sot, minden segitseget is, de azert ne felejtsuk el, hogy ez ugyanaz az ukrajna amelyik a kisebbsegi jogokat a sarba tiporta, ahol kb oroszhoz hasonlo oligarcha rendszer mukodik stb.

Szoval amikor jon egy gyoker bunozo es felgyujtja a hazat a szomszednak, felreteszed a korabbi nezetelterest az atlogo gyumolcsosfaval kpcsolatban es mesz segiteni oltani, nem csak azert, mert a tuz atterjedhet, hanem azert is, mert ez a helyes dolog, de akkor tuzoltas kozben ne ordibaljon mar az emlitett szomszed, hogy a “kurv@ any@dert nem jossz az osszes slagoddal”.
undisputedly
90%-ban egyetertek, viszont a hasonlatoddal elve azert nem az van hogy nem viszunk minden slagot, hanem azert a kocsink elallja a tuzolto elol az utat, raadasul poroltot se adunk.
gabokocka
Sőt igazából nem viszünk slagot, sőt semmit. Sőt a tűzoltókat sem engedjük be a kertünkbe hiába tudnak onnan jobban oltani tüzet. Egyszerűen annyit teszünk h nem dobalunk még fát a tűzre meg nem lehetetlenitjuk el h az utcából máshonnan jöjjenek segíteni a szomszédok.
csebi
Az 1848-as forradalom évfordulója jön, és rezsicsökkentésről beszélnek? Nem szégyellik magukat? - mondta a budapesti ukrán nagykövet

Bull's eye.
Amadeus
Igaza van az ukran kulugyesnek, Orban hintapolitikaja ebben a helyzetben moralisan is gaz (szerintem strategiailag is, mert nyugati iranyba elkotelezodtunk a Nato es az EU miatt, a tarsadalmi hovahuzast nem is emlitve), de azert kicsit visszavehetne az ukran fel.

Minden tiszteletet megerdemelnek a most tanusitott batorsaguk okan, sot, minden segitseget is, de azert ne felejtsuk el, hogy ez ugyanaz az ukrajna amelyik a kisebbsegi jogokat a sarba tiporta, ahol kb oroszhoz hasonlo oligarcha rendszer mukodik stb.

Szoval amikor jon egy gyoker bunozo es felgyujtja a hazat a szomszednak, felreteszed a korabbi nezetelterest az atlogo gyumolcsosfaval kpcsolatban es mesz segiteni oltani, nem csak azert, mert a tuz atterjedhet, hanem azert is, mert ez a helyes dolog, de akkor tuzoltas kozben ne ordibaljon mar az emlitett szomszed, hogy a “kurv@ any@dert nem jossz az osszes slagoddal”.
undisputedly
90%-ban egyetertek, viszont a hasonlatoddal elve azert nem az van hogy nem viszunk minden slagot, hanem azert a kocsink elallja a tuzolto elol az utat, raadasul poroltot se adunk.
gabokocka
Sőt igazából nem viszünk slagot, sőt semmit. Sőt a tűzoltókat sem engedjük be a kertünkbe hiába tudnak onnan jobban oltani tüzet. Egyszerűen annyit teszünk h nem dobalunk még fát a tűzre meg nem lehetetlenitjuk el h az utcából máshonnan jöjjenek segíteni a szomszédok.
csebi
Leszogeznem, hogy sokkal nyugatosabb reakciot tartanak az egyetlen elfogadhato valasznak a magyar kormanytol es ami most van azt eitelem, DE

Ukrajna nem tagja se a Natonak, se az Eu-nak, azaz a nyugati szovetsegi rendszernek. Senki sem akar 3. nagy haborut, es nem lehet minden kartyat az asztalra dobni az ukranokert, mert akkor semmilyen elrettento ero nem marad a Nato keleti szarnya elleni vedekezesre.

(es itt nyugati szemmel nezem a kartyakat, nem magyarral, mert jelentosen lemaradtunk a minimalisan elvarhato hevessegtol)

En bennem pl rossz erzest valt ki, hogy ha meg a legnagyobb pocs kormanyat is a nyugati szovetsegnek, de rugdossa az ukran fel, hogy mekkora g@ci, hogy nem ad tobbet, mint a nyugat maradek resze, holott korabban meg lenyomtak a torkunkon a kisebbsegi torvenyuket meg a diplomaciai megoldast a ket orszag kozott ugy lattak, hogy “erosebb kutya…”.

(Mert ugye nem blokkolunk szankciot, es fegyvert is lehet a lengyeleken/szlovakokon at vinni, tehat abszolut nem letfontossagu, hogy atengedjuk, megha az is lenne a helyes lepes).
undisputedly
ezzel egyetertve, de nekunk nem inkabb segiteni kellett volna teljes mellszeleseggel es a haboru utan felvetni a kerdest. Biztos normalisan alltak volna hozza a magyar kisebbsegi igenyekhez.
több mint 3 éve
Cuchulain82 New England Patriots 985