USA és a világ
31 feliratkozó
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Bár továbbra sem gondolom, hogy Orosz. megtámadná Ukrajnát, de a jelek nem tetszenek. Nyugati országok ürítik a követségeiket Kijevben, ami szerint a közvéleménnyel megosztott információk jelentős része igaz lehet, ami aggasztó.Eddig leginkább azt gondoltam, Putyinnak nagyon jó ez a helyzet, mert a magas gázárak miatt az orosz költségvetésből tudja fizetni a haverokat és jut ég az átlagembernek is, hogy ne foglalkozzon annyit az ott is pusztító inflációval.
De lassan ez már kezd nem vicces lenni.
Persze közben nem vagyok naív, a magas gázár az USA-nak is jó, mert annyi LNG-t exportálnak, illetve nyilván minden konfliktus Oroszország ellen, ami nem közvetlen érinti őket, politikailag és a hadiiparon keresztül gazdaságilag is hasznos számukra. Jobb volt, amíg csak a Kaukázusban vagy Ázsiában mentek ezek a harcok, főleg mert közben Kínát senki nem tudja féken tartani.
több mint 2 éve
ez komoly?! ezen kell kiakadni?!www.mediaite.com/tv/tucker-carlson-mocks-woke-mms-characters-as-deeply-unappealing-and-totally-androgynous/
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 2 éve
ozibozi
17 193
Mit gondoltok arról, hogy az USA is, és a baltiak is fegyvereket küldenek Ukrajnába? El fog valamelyik oldalnál szakadni végül a cérna és lesz a jelenleginél komolyabb háború Ukrajnában, vagy megmarad a jelenlegi szinten?Ez kb olyan mintha a tévészékház elfoglalóit másnap felfegyvereznéd és utána meglepődve figyeled, hogy már nemcsak dobálják a rendőröket, hanem lőnek is rájuk, majd miután visszalőnek, lehet kiabálni hogy agresszor. Ezek Banderát éltetik, ez kb olyan mintha itt szálasi fanoknak küldenének aknavetőket. Mellesleg Lembergtől lefelé nekik a magyar az a cigány szinonimája, bár ezt a szót vlsz nem ismerik. Lenézve gyűlölik honfitársainkat.
Mikey
Szerkesztette: ozibozi
több mint 2 éve
Klaci79
22 221
Mit gondoltok arról, hogy az USA is, és a baltiak is fegyvereket küldenek Ukrajnába? El fog valamelyik oldalnál szakadni végül a cérna és lesz a jelenleginél komolyabb háború Ukrajnában, vagy megmarad a jelenlegi szinten?Szerintem megmarad a jelenlegi szinten, vagy alig nő csak valamit. El tudom képzelni, hogy az oroszok szeretnének még területeket Ukrajnából, de azt nem, hogy lokális konfliktusoknál többet is bevállaljanak. Túl sok lenne a halott és azt már nehezen magyarázná el otthon.
Mikey
több mint 2 éve
Mikey
18 753
Mit gondoltok arról, hogy az USA is, és a baltiak is fegyvereket küldenek Ukrajnába? El fog valamelyik oldalnál szakadni végül a cérna és lesz a jelenleginél komolyabb háború Ukrajnában, vagy megmarad a jelenlegi szinten?
több mint 2 éve
www.thejc.com/news/world/exclusive-texas-synagogue-terrorist-ranted-about-f-ing-jews-in-last-call-to-family-made-during-siege-2Y5rmNYVAwKPfoV3fMv8i6
több mint 2 éve
A 444 mióta lett fizetős?Mióta rájöttek, hogy a modell működik. 😊
Cowboykarcsi90
több mint 2 éve
A 444 mióta lett fizetős?csak bizonyos reszei azok, csak a Kor fer hozza. en ugy latom, hogy eleve olyan cikk keves van, altalaban mikor kijonnek vmivel akkor egy ideig teljesen nyilvanos aztan par oraval kesobb kerul be fizetosnek.
Cowboykarcsi90
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
A 444 mióta lett fizetős?
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 2 éve
444.hu/2022/01/18/mar-az-atomfegyverekkel-fenyegetozesig-jutott-oroszorszag-es-az-usa-konfliktusa
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 2 éve
New Jersey. A lovely place to live in. youtu.be/e_lgCx_Nwrc
több mint 2 éve
www.thedailybeast.com/16-year-old-wendys-employee-in-phoenix-shot-in-the-head-over-drive-thru-order
több mint 2 éve
Horn Saabot.97 az autó64 ezret futott. Azért ez is mesélhetne már szerintem, hogy kiket hova szállított (be) 😊www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/volga/31029/volga_31029_teljes_koruen_felujitott-17827910Nagyon régen akarok venni egy fekete Volgát, de csak nagyon szarokat találtam vagy nagyon drágát. Jöjjenek, megveszem, úgyis kell majd a pénz, amikor jövőre beborul az olajárÓvatosan, vigyazzá', mert érted jön a fekete Volga 😄Hatalmas! Van egy országa, ami teljes mértékben a nyersanyag világpiaci árától függ. Kemény teljesítmény 😀Csak úgy itt hagyom:Ez a Putyko nagy mágus 😄
Gyurma Pappa
warr_b
Gyurma Pappa
warr_b
Gyurma Pappa
? 😎
Bár gondolom régebbit keresel.
warr_b
peterk2005
Szerintem akikre te gondolsz olyanokat ő már nem szállított.
(Bár igaz nem tudom Horn kormány idején milyen autókat használtak a politikusok)
VvAlekosz
több mint 2 éve
Törölt felhasználó
97 az autó64 ezret futott. Azért ez is mesélhetne már szerintem, hogy kiket hova szállított (be) 😊www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/volga/31029/volga_31029_teljes_koruen_felujitott-17827910Nagyon régen akarok venni egy fekete Volgát, de csak nagyon szarokat találtam vagy nagyon drágát. Jöjjenek, megveszem, úgyis kell majd a pénz, amikor jövőre beborul az olajárÓvatosan, vigyazzá', mert érted jön a fekete Volga 😄Hatalmas! Van egy országa, ami teljes mértékben a nyersanyag világpiaci árától függ. Kemény teljesítmény 😀Csak úgy itt hagyom:Ez a Putyko nagy mágus 😄
Gyurma Pappa
warr_b
Gyurma Pappa
warr_b
Gyurma Pappa
? 😎
warr_b
peterk2005
Szerintem akikre te gondolsz olyanokat ő már nem szállított.
(Bár igaz nem tudom Horn kormány idején milyen autókat használtak a politikusok)
több mint 2 éve
64 ezret futott. Azért ez is mesélhetne már szerintem, hogy kiket hova szállított (be) 😊www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/volga/31029/volga_31029_teljes_koruen_felujitott-17827910Nagyon régen akarok venni egy fekete Volgát, de csak nagyon szarokat találtam vagy nagyon drágát. Jöjjenek, megveszem, úgyis kell majd a pénz, amikor jövőre beborul az olajárÓvatosan, vigyazzá', mert érted jön a fekete Volga 😄Hatalmas! Van egy országa, ami teljes mértékben a nyersanyag világpiaci árától függ. Kemény teljesítmény 😀Csak úgy itt hagyom:Ez a Putyko nagy mágus 😄
Gyurma Pappa
warr_b
Gyurma Pappa
warr_b
Gyurma Pappa
? 😎
warr_b
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 2 éve
www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/volga/31029/volga_31029_teljes_koruen_felujitott-17827910Persze.
? 😎
warr_b
több mint 2 éve
www.hasznaltauto.hu/szemelyauto/volga/31029/volga_31029_teljes_koruen_felujitott-17827910Nagyon régen akarok venni egy fekete Volgát, de csak nagyon szarokat találtam vagy nagyon drágát. Jöjjenek, megveszem, úgyis kell majd a pénz, amikor jövőre beborul az olajárÓvatosan, vigyazzá', mert érted jön a fekete Volga 😄Hatalmas! Van egy országa, ami teljes mértékben a nyersanyag világpiaci árától függ. Kemény teljesítmény 😀Csak úgy itt hagyom:Ez a Putyko nagy mágus 😄
Gyurma Pappa
warr_b
Gyurma Pappa
warr_b
Gyurma Pappa
? 😎
Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
több mint 2 éve
Nagyon régen akarok venni egy fekete Volgát, de csak nagyon szarokat találtam vagy nagyon drágát. Jöjjenek, megveszem, úgyis kell majd a pénz, amikor jövőre beborul az olajárÓvatosan, vigyazzá', mert érted jön a fekete Volga 😄Hatalmas! Van egy országa, ami teljes mértékben a nyersanyag világpiaci árától függ. Kemény teljesítmény 😀Csak úgy itt hagyom:Ez a Putyko nagy mágus 😄
Gyurma Pappa
warr_b
Gyurma Pappa
warr_b
több mint 2 éve
de a nyugdijat meg indexalta, az inflacio merteke alatt 😊Hatalmas! Van egy országa, ami teljes mértékben a nyersanyag világpiaci árától függ. Kemény teljesítmény 😀Csak úgy itt hagyom:Ez a Putyko nagy mágus 😄
Gyurma Pappa
warr_b
Gyurma Pappa
Mi vagyunk a homok a gépezetben, a bot a küllők között, a tüske a köröm alatt. Mi vagyunk, akikbe beletörik a fog és a bicska, és beleszorul a fejsze is. Mi vagyunk az a Dávid, akit jobb, ha elkerül, a Góliát. A párttal, a néppel egy az utunk, a jelszavunk munka és béke.
több mint 2 éve
Óvatosan, vigyazzá', mert érted jön a fekete Volga 😄Hatalmas! Van egy országa, ami teljes mértékben a nyersanyag világpiaci árától függ. Kemény teljesítmény 😀Csak úgy itt hagyom:Ez a Putyko nagy mágus 😄
Gyurma Pappa
warr_b
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
Hatalmas! Van egy országa, ami teljes mértékben a nyersanyag világpiaci árától függ. Kemény teljesítmény 😀Csak úgy itt hagyom:Ez a Putyko nagy mágus 😄
Gyurma Pappa
warr_b
több mint 2 éve
Csak úgy itt hagyom:Ez a Putyko nagy mágus 😄
Gyurma Pappa
több mint 2 éve
több mint 2 éve
engem nem lepett meg mer egy puhány kis lófaszjóska aki próbál mindig arra evezni amerre jóted cruz az igazság kimondásával bukta is a választásokat már most 😀Engem az lepett meg, hogy mennyire befeküdt Tuckernek. Azt hittem kettejük közül Cruz az erősebb, ha ki kell tenni a lapokat. Úgy néz ki, hogy nagyon nem.
Negritis
A repik meg beléptek a post-gyurcsányi fázisba. Vele nem tudnak nyerni, és kitakarítani is képtelenek. És ez a helyzet kemény belső harcokhoz vezet.
peterk2005
mint mikor elmenekült texasból a fagy idején utána is vicces volt a vergődését nézni