USA és a világ

32 feliratkozó

több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Ez az egésznek a lényege. Kimondani triviális alap igazságokat, aztán abból egy könnyed bakkecske ugrással eladni az őrültséget, ami számomra hasznos.
peterk2005
Nekem a kedvencem ebbol a videobol a Lockheed Martin volt. Aszongya, a LM bevetele a legnagyobb, vagyis ok jarnak a legjobban ezzel a haboruval.
A LM vadaszrepuloket, koptereket, szallitokat, legi tankereket stb. gyart. A vadaszgep ami kell mindenkinek. Kis hazanknak pont Grippen van. De azon kivul a ruszkik gyartanak meg. Viszont valamit minden orszag vesz. Es ezek nem olcsok. A fenntartas, upgrade is nagy biznic. Tehat a LM bevetelei nem kozvetlen fuggnek ettol a haborutol. Megvan a megrendelsuk evekre elore, es jol keresnek vele. Mert ugye a ket allitas kozt nincs osszefugges. Hogy fegyveergyarto legnagyobb. -> Legnagyobb eleadas adott haborus felnek. Nem hiszem ,hogy egy gepet is vett Ukrajna. Az oroszoknak foleg nem adnak el LM gepeket.
ilyen kis csusztatasok vannak szepen. De aki gondolkodik, azert sztem rajohet, hogy nem ez a nagybudos igazsag. Csak egy nezopont.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 3 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 526
rip Pasha Lee
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
Pedig ez a videó majdnem tejesen tárgyilagos. Mondhatni nincs benne sok új dolog, csak a szokásos szélsőjobbos hatásvadász elemek, de a lényeges dolgokban fedi a valóságot.

Ezzel a háborúval, (általában mindegyikkel) meg a két szélsőséges nézőponttal (érstd: USA érdeke, geci Ukrán fasiszták, szegény oroszok vs Putyin agyament barom, mindenki más meg jófiú) az a baj, hogy mindkettő akceptálható, mert mindkettő igaz. A baj az, hogy akik ezeket hangoztatják, soha nem tesznek fel nagyon fontos releváns kérdéseket, mert akkor megbukik a narratívájuk. Mindkét oldalé, és akkor nem lehetne min vitatkozni.Lecsó
Ez az egésznek a lényege. Kimondani triviális alap igazságokat, aztán abból egy könnyed bakkecske ugrással eladni az őrültséget, ami számomra hasznos.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 568 — The only discipline that lasts, is self discipline
Egy pszichológusnak lehet érdekes, ők még talán nem unták meg a konteósok hablatyolását 😀
ender1112
Sztem ezek vicces dolgok. Ezt a videot 11 ezren lajkoltak. Igeny van.
Van egy fazon YouTube caatornaval, kul- es belpolitika, orvostudomany, filozofia, fizika, es fozesi tippek temaban is mindent tud. En fel vagyok iratkozva. Horihez is, aki olyan vadakat mond NFL temaban, de roppant szorakoztato. Vegtelen magabiztossaggal allitja amit mond.
Mindenesetre par dologra raerez a fazon. Mashol nagyon mellelo, es foleg manipulativ. De ez nem baj.
ulpianus
De, ez baj. Nem számodra, mert te tudod hova tenni. De milliók nem tudják.

Tegyük fel azt az ideális scenariot, hogy Putyint rövidesen elteszik az útból. Szerinted jobb fog jönni helyette? Mert szerintem nem. 😕 Az utód hatalom - bárki és bármilyen is lesz - valami biztosan nem lesz: egy demokratikusabb, plurálisabb rendszer. Legfeljebb kevésbé lesz külföld felé agresszív, de belül még ezt sem hiszem. És ez bizony azért van, mert ilyen agypusztító, hamis féligazságok uralják a belső orosz teret. Torockai csak egy kis színes, ő nem tud ártani. De pontosan ilyen féligazságokkal tud ártani, és árt is az orosz mainstream média. Átmossa az agyakat, és meggyőződésem, hogy elsősorban ezért képtelenek kiemelni magukat abból a sorsból ami jelenleg nekik jutott.

És sajnos ez ránk is igaz. Ijesztő, hogy mennyien vannak ma már, akik a nyugatban már szinte mást sem látnak, mint utálni való ellenséget. Ennek az lehet a vége, mint ami a rendszerváltás után is történt. Átéltünk negyven évnyi rákosi majd kádári kommunizmust, és négy évvel a rendszerváltás után majdnem kétharmadot adtunk a volt kommunista utódpártnak. Teljesen szabad választásokon. Miközben virágzott a kádári nosztalgia.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 3 éve
Lecsó Denver Broncos 3 371
Marcius 21ig orosz tozsde biztosan zarva.
Vrij6
Aki egy picit is ért az ilyen dolgokhoz: ezt meddig lehet művelni h zárva a tőzsde?
csebi
Technikailag akármeddig. A jegyzett cégeket nem lehet adni-venni, ami most lehet hogy jobb is nekik. A zárva tartás időtartama háborúban irreleváns, az újranyitás időpontja lesz a fontos, meg az akkori árjegyzések.

Szerkesztette: Lecsó
több mint 3 éve
Jughead Dallas Cowboys 6 354
 telex.hu/belfold/2022/03/13/alkotmanybirosag-roganek-csak-tajekoztattak-amikor-bemutattak-hogy-az-ellenzek-mit-gondol-a-haborurol

kiszolgáló lelkű majmok (már bocsánat.....) nem mintha lenne bármi súlya annak amit mondanak (sajnos)
dande
Politika topikban már linkeltem. Annyira hülyék h ez még vissza fog rájuk csapodni, az egész ilyen dolog aztán meg az AB hozhat vagy egy ugyanilyen ítéletet vagy egy teljesen ellenkezot ami jot tesz a jogbiztonsagnak.
csebi
nem hiszem megdumálták volna maguk között de olyan mintha a Kúriával eljátszanák a rossz zsaru jó zsaru szerepet....
dande
Bár vannak aggasztó jelek, de azért egyelőre a Kúriát még nem tudta lezülleszteni a kormány (pedig igényük lenne rá), ez a különbség a kettő között.
több mint 3 éve
csebi New York Giants Notre Dame Fighting Irish 26 718 — Lucas Scott
 telex.hu/belfold/2022/03/13/alkotmanybirosag-roganek-csak-tajekoztattak-amikor-bemutattak-hogy-az-ellenzek-mit-gondol-a-haborurol

kiszolgáló lelkű majmok (már bocsánat.....) nem mintha lenne bármi súlya annak amit mondanak (sajnos)
dande
Politika topikban már linkeltem. Annyira hülyék h ez még vissza fog rájuk csapodni, az egész ilyen dolog aztán meg az AB hozhat vagy egy ugyanilyen ítéletet vagy egy teljesen ellenkezot ami jot tesz a jogbiztonsagnak.
csebi
nem hiszem megdumálták volna maguk között de olyan mintha a Kúriával eljátszanák a rossz zsaru jó zsaru szerepet....
dande
Nem sikerült minden kuriai tanács összes tagját kicserélni ilyen rövid idő alatt főleg ha vki kuriai bíró lesz onnan csak nyugdíjba mehet kb

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 376 — Így remélem megfelelek nektek.....

dande
csebi

Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
warr_b Washington Commanders 29 098 — Ő álla halála vérmosta fokán, Diadallal várta be végét.

dande
csebi
Mit várunk tőlük, kibaszott gittegylet...

Hail to the Redskins! - Ad augusta per angusta
"I don't break the horizon
I erase it when I'm born"
több mint 3 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 4 529 — Patriot
Vrij6
Aki egy picit is ért az ilyen dolgokhoz: ezt meddig lehet művelni h zárva a tőzsde?
csebi
Mondjuk a moszkvai tőzsde legutóbbi nagy leállása 1919 - 1991-ig tartott.
több mint 3 éve

dande

Ha meg akarjuk védeni a demokráciánkat, újra kell épitenünk azokat a normákat, amelyek egykor védelmezték. Ám ennel többet kell tennünk. E normákat ki kell terjesztenünk úgy, hogy egy sokszínű társadalom minden tagja számára elerhetők legyenek.
több mint 3 éve
Vrij6

több mint 3 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 47 376 — Így remélem megfelelek nektek.....

több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 4 276 — balazs.t85@gmail.com
Sadly confirmed: New York Times journalist was killed due to clashes in Irpin, #Kyiv today
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 082 — Слава Україні! Героям слава!
bizakodva nézek a jövőbe,
putyint látom egy fára felkötve.
leng a szélben, mint a zsenge falevél,
vlagyimir! tartós tejet már ne vegyél.

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Brouwerij van de Vrij Baltimore Ravens 14 082 — Слава Україні! Героям слава!

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 3 éve
Cowboykarcsi90 3 518 — …not me…Im in my prime!
Talan erdekes, de ez is egy nezopont:

ulpianus
Egy pszichológusnak lehet érdekes, ők még talán nem unták meg a konteósok hablatyolását 😀
ender1112
Pedig ez a videó majdnem tejesen tárgyilagos. Mondhatni nincs benne sok új dolog, csak a szokásos szélsőjobbos hatásvadász elemek, de a lényeges dolgokban fedi a valóságot.

Ezzel a háborúval, meg a két szélsőséges nézőponttal (érstd: USA érdeke, geci Ukrán fasiszták, szegény oroszok vs Putyin agyament barom, mindenki más meg jófiú) az a baj, hogy mindkettő akceptálható, mert mindkettő igaz. A baj az, hogy akik ezeket hangoztatják, soha nem tesznek fel nagyon fontos releváns kérdéseket, mert akkor megbukik a narratívájuk. Mindkét oldalé, és akkor nem lehetne min vitatkozni.
Mondok egy példát: "Moszkva érdeke az, hogy USA/NATO ne legyen hatalmi pozícióban Kelet Európában, mert már így is túl erős." Na és? Kit érdekel mit akar Moszkva? Ez nem esélykiegyenlítő foci, ahol inni kell egy felest, ha valaki túl sok gólt lő. Aki USA-tól elvitatná a nagyhatalmi státuszt meg a birodalmi logikát, az teljesen elfogadhatónak tartja, hogy Oroszország meg nagyhatalom akar lenni és birodalmi logikával gondolkodik.
Vagy egy másik érv: "Le kell szarni mit akar Moszkva, mert elbukták a versenyt, így jártak. Geci Putyin,hülye oroszok" Ki tudja megmondani, mi lenne ezzel a 140 milliós, alapvetően szegény, de ásványkincsekben meg borzasztó gazdag országgal, ha politikai instabilitás miatt szétszakadna, ha az atomfegyverek nem egy ember kezében lennének, hanem 4-5 bolond tábornok, oligarcha, stb kezében? Ha minden oldalról támadnák, meg még egy jó polgárháború is bomlasztaná?
Ezt nem látja át az emberek 99%-a, ezért nem is akar belegondolni, fárasztó, mindig önellentmondásokhoz vezet, stb. Ezért felkap egy narratívát, és azt nyomja, mert az egyszerűbb, de mégis be tud kapcsolódni a diskurzusba.
Lecsó
Meg ugye egy jol elhelyezett csúsztatással, féligazsággal műveltnek is tudsz tűnni a társaságban.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 3 éve
Lecsó Denver Broncos 3 371
Talan erdekes, de ez is egy nezopont:

ulpianus
ender1112

Ezzel a háborúval, (általában mindegyikkel) meg a két szélsőséges nézőponttal (érstd: USA érdeke, geci Ukrán fasiszták, szegény oroszok vs Putyin agyament barom, mindenki más meg jófiú) az a baj, hogy mindkettő akceptálható, mert mindkettő igaz. A baj az, hogy akik ezeket hangoztatják, soha nem tesznek fel nagyon fontos releváns kérdéseket, mert akkor megbukik a narratívájuk. Mindkét oldalé, és akkor nem lehetne min vitatkozni.
Mondok egy példát: "Moszkva érdeke az, hogy USA/NATO ne legyen hatalmi pozícióban Kelet Európában, mert már így is túl erős." Na és? Kit érdekel mit akar Moszkva? Ez nem esélykiegyenlítő foci, ahol inni kell egy felest, ha valaki túl sok gólt lő. Aki USA-tól elvitatná a nagyhatalmi státuszt meg a birodalmi logikát, az teljesen elfogadhatónak tartja, hogy Oroszország meg nagyhatalom akar lenni és birodalmi logikával gondolkodik.
Vagy egy másik érv: "Le kell szarni mit akar Moszkva, mert elbukták a versenyt, így jártak. Geci Putyin,hülye oroszok" Ki tudja megmondani, mi lenne ezzel a 140 milliós, alapvetően szegény, de ásványkincsekben meg borzasztó gazdag országgal, ha politikai instabilitás miatt szétszakadna, ha az atomfegyverek nem egy ember kezében lennének, hanem 4-5 bolond tábornok, oligarcha, stb kezében? Ha minden oldalról támadnák, meg még egy jó polgárháború is bomlasztaná?
Ezt nem látja át az emberek 99%-a, ezért nem is akar belegondolni, fárasztó, mindig önellentmondásokhoz vezet, stb. Ezért felkap egy narratívát, és azt nyomja, mert az egyszerűbb, de mégis be tud kapcsolódni a diskurzusba.

Szerkesztette: Lecsó
több mint 3 éve
Mikey Cincinnati Bengals 21 150
Kelet-Ukrajnából evakuált menekültek felvételére igyekvő személyvonatot támadtak meg az oroszok, egy kalauz meghalt, egy másik alkalmazottat pedig sérülésekkel kórházba szállítottak, közölte az ukrán nemzeti vasúttársaság.

A vonat a Donyeck és Luhanszk régióból menekülő lakosokat, köztük 100 gyereket, készült felvenni a Lyman állomáson.

A társaság azt állítja, mindent megtesznek a vonat összes utasának és személyzetének, valamint az állomáson lévők evakuálása érdekében.Telex
Gondolom beöltöznek már kisgyerekeknek is a náci ukrán katonák.
Mikey
Nagyobb etapokban olvasva kommenteket úgy tűnik, hogy kicsit torz kép él benned (is) arról, hogy mi a háború, hogy milyen a háború, arról, hogy van tisztességes vagy lovagias, korrekt háború.
Nincs.
Miért is lenne?
Ha egy ország megtámad egy másikat (bármikor bármiért), akkor oda hódítani, pusztítani, öldökölni, erőszakolni megy, nem azért, hogy a végén fair play díjat kapva valamiféle mometizálható haszonra tegyen szert.
Ez is megesik, mármint haszon a végén, de a háború az mocskos, inkorrekt, igazságtalan, etikátlan, nyomasztó, undorító és szürreális. Minden háború.
Gyerekeket fognak öldökölni, ártatlanokat, civileket, outsidereket gyilkolni, korházakat, közműveket, közlekedést lőni, bombázni, megsemmisíteni, és sorolhatnám. Ilyen a háború.
Nincs kedves meg figyelmes meg erkölcsös háború, ne is várd, ne is reméld, legfeljebb a győztesek utólag majd megírják úgy, mintha az lett volna.
De a haború az mindig értelmetlen, mocskos, undorító és aljas.
Akárki is nyer a végén. Csak az az igazi haszon, ha ki se tör, meg se indul. De ha már elkezdődött, akkor egészen addig, amíg véget nem ér addig ilyen, és ehhez hasonló szarháziságok, gyomorforgató dolgok fognak törtenni nap, mint nap.
Mert ez igazi háború és nem film vagy videójáték.
Sobri Jóska
Ezeket a dolgokat pontosan tudom. Sajnos ez a realitás egy háborúban, és nem az, hogy a tank megáll az egy darab ember előtt, aki odaáll elé. Ugyanakkor ha a legelejétől olvasod a topikot, akkor szerintem tudod, miért írtam némileg cinikusan amit írtam.
Mikey
Igen olvasom és értem is, de ami egy-kétszer irónia, cinizmus, poén, az sokadjara már valami berögzülésnek tűnik vagy arra utal, mintha az írója egy más valóság alapján gondolkodna, kommunikálna. Én ez utóbbi gondolatmenethez fűztem a mondanivalómat.
De persze lehet csak én furcsállok egy sokadik ugyanolyan érzelemdús Orbán-, orosz- vagy putyinszapulást, kurvaanyázást, megdöbbenést, felháborodást.
Ehhez kapcsolódó fun fact, hogy egy világpolitikai topic többezer hsz-ének fele egy háború közepén kb. ugyanúgy simán Orbánt és a magyar kormányzatot szapulja és közben rácsodalkozik a politika működésére, mint egy random fb-poszt random kommentjei.
De lehet valakire ez hat megnyugtatóan, míg másokra meg a vörös fény, kitudja.
Sobri Jóska
Én is sokszor meglepődök, hogyan tudják emberek szóról-szóra visszaadni egyik vagy másik oldal nyilatkozatait, vagy éppenséggel hogyan tudják reflexből védeni az oroszok tetteit és mindenért az ukránokat hibáztatni, de sajnos semmi sem ennyire egyszerű. Én meg tudom érteni az oroszok valós és vélt indokait is a háborúra, még ha elfogadni nem is megy. Ugyanígy látom, hogy az ukránok sem szentek, a NATO sem az, ahogyan egy ilyen helyzetben senki sem az.

Olyan agyhalott véleményeket hallottam már, minden másban értelmesen megnyilvánulni képes emberektől hallottam a háború kapcsán full egybites válaszokat, hogy teljesen elképeszt. Olyan hogy saját vélemény, alig van.

| Nekem a cinizmus olyan mint az oxigén, szükségem van rá a létezésemhez, szóval nem kell mindig mondanivalót látni mögé, olykor csak el kell fogadni hogy nekem jól esik. |

KYLE LARSON – TWO-TIME NASCAR CUP SERIES CHAMPION

A Liverbird upon my chest
We are men of Shankly's best
A team that plays the Liverpool way
And wins the championship in May
több mint 3 éve
Nomac New England Patriots 4 276 — balazs.t85@gmail.com
UPDATE: 35 killed, 134 wounded in the Russian strike at the Yavorovsky base in #Lviv the regional governor says. There is possibly foreign military aid stored at this base so this could be the first Russian strike on foreign weapon supplies.

10 km-re a lengyel határtól. Az elmúlt pár napban azon ment a vita hogy le kell e lőni a drónt ami betéved a légtérbe? Szerintetek ha egy orosz rakéta/repülő fél szárnya áttéved a lengyel határon, hány másodperc kell Pawelnek mire kész tüzelni? Szerintem ez 5 alatt van.

Szerkesztette: Nomac
több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress
Kelet-Ukrajnából evakuált menekültek felvételére igyekvő személyvonatot támadtak meg az oroszok, egy kalauz meghalt, egy másik alkalmazottat pedig sérülésekkel kórházba szállítottak, közölte az ukrán nemzeti vasúttársaság.

A vonat a Donyeck és Luhanszk régióból menekülő lakosokat, köztük 100 gyereket, készült felvenni a Lyman állomáson.

A társaság azt állítja, mindent megtesznek a vonat összes utasának és személyzetének, valamint az állomáson lévők evakuálása érdekében.Telex
Mikey
Nagyobb etapokban olvasva kommenteket úgy tűnik, hogy kicsit torz kép él benned (is) arról, hogy mi a háború, hogy milyen a háború, arról, hogy van tisztességes vagy lovagias, korrekt háború.
Nincs.
Miért is lenne?
Ha egy ország megtámad egy másikat (bármikor bármiért), akkor oda hódítani, pusztítani, öldökölni, erőszakolni megy, nem azért, hogy a végén fair play díjat kapva valamiféle mometizálható haszonra tegyen szert.
Ez is megesik, mármint haszon a végén, de a háború az mocskos, inkorrekt, igazságtalan, etikátlan, nyomasztó, undorító és szürreális. Minden háború.
Gyerekeket fognak öldökölni, ártatlanokat, civileket, outsidereket gyilkolni, korházakat, közműveket, közlekedést lőni, bombázni, megsemmisíteni, és sorolhatnám. Ilyen a háború.
Nincs kedves meg figyelmes meg erkölcsös háború, ne is várd, ne is reméld, legfeljebb a győztesek utólag majd megírják úgy, mintha az lett volna.
Akárki is nyer a végén. Csak az az igazi haszon, ha ki se tör, meg se indul. De ha már elkezdődött, akkor egészen addig, amíg véget nem ér addig ilyen, és ehhez hasonló szarháziságok, gyomorforgató dolgok fognak törtenni nap, mint nap.
Sobri Jóska
Ezeket a dolgokat pontosan tudom. Sajnos ez a realitás egy háborúban, és nem az, hogy a tank megáll az egy darab ember előtt, aki odaáll elé. Ugyanakkor ha a legelejétől olvasod a topikot, akkor szerintem tudod, miért írtam némileg cinikusan amit írtam.
Mikey
Igen olvasom és értem is, de ami egy-kétszer irónia, cinizmus, poén, az sokadjara már valami berögzülésnek tűnik vagy arra utal, mintha az írója egy más valóság alapján gondolkodna, kommunikálna. Én ez utóbbi gondolatmenethez fűztem a mondanivalómat.
De persze lehet csak én furcsállok egy sokadik ugyanolyan érzelemdús Orbán-, orosz- vagy putyinszapulást, kurvaanyázást, megdöbbenést, felháborodást.
Ehhez kapcsolódó fun fact, hogy egy világpolitikai topic többezer hsz-ének fele egy háború közepén kb. ugyanúgy simán Orbánt és a magyar kormányzatot szapulja és közben rácsodalkozik a politika működésére, mint egy random fb-poszt random kommentjei.
De lehet valakire ez hat megnyugtatóan, míg másokra meg a vörös fény, kitudja.

több mint 3 éve

Mikey
Nincs.
Miért is lenne?
Sobri Jóska

több mint 3 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 184 — #NoStress

Mikey
Nincs.
Miért is lenne?

több mint 3 éve

több mint 3 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
ender1112
Sztem ezek vicces dolgok. Ezt a videot 11 ezren lajkoltak. Igeny van.
Van egy fazon YouTube caatornaval, kul- es belpolitika, orvostudomany, filozofia, fizika, es fozesi tippek temaban is mindent tud. En fel vagyok iratkozva. Horihez is, aki olyan vadakat mond NFL temaban, de roppant szorakoztato. Vegtelen magabiztossaggal allitja amit mond.
Mindenesetre par dologra raerez a fazon. Mashol nagyon mellelo, es foleg manipulativ. De ez nem baj.

Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...